Erotic cinema II

Ingezonden door Gomorra

De Engelsman bukte langzaam voorover en opende zijn mond. Voor de tweede keer die middag voelde ik de warmte van een mond langzaam over mijn paal heen zakken. Ik sloot mijn ogen en ik genoot intens. Terwijl de Engelsman mij helemaal blij maakte, stapte de Aziaat ook de darkroom binnen. Ook hij leek alleen maar op mijn keiharde erectie gefocust. De Aziaat ging aan de andere kant van het platform staan. Hij pakte mij vast. Twee handen en een mond waren mij aan het verwennen. Al snel kwam daar een tweede mond bij. Ik dacht dat ik gek werd.

Mijn prostaat produceerde werkelijk stralen voorvocht die door beide mannen netjes weg gelikt werden. Mijn eikel was nog nooit zo dik en blauw geweest! Hij leek wel een kernkop. Ik duwde beide monden weg. Ik was tenslotte nog geen uur binnen. Als dit zo doorging… Uiteindelijk waren er op het hoogtepunt een man of acht binnen. Er is die zaterdagmiddag heel veel gebeurd. Hoogtepunten waren zeker dat er weer twee andere mannen naast mij stonden toen ik weer op het platform lag.

De mannen zaten niet alleen aan mij, maar ook aan elkaar. Ik pakte een pik in elke hand. De ene was flink, de ander eigenlijk bijna meelijwekkend klein, maar wel knoerthard. Ik ging op de rand van het platform zitten en trok de pikken naar elkaar toe. Ik wreef de twee eikels tegen en over elkaar. Twee handen vonden mijn paal. Ik besloot op te staan en met mijn kernkop het supertrio compleet te maken. Met beide handen omvatte ik drie erecties. Dat was zo vreselijk geil! Een van de deelnemers aan dat trio lag later op een ander platform waar hij zich uitgebreid anaal liet vingeren.

Totdat vier stralen sperma op zijn buik landden. Een andere man lag op een bepaald moment in de gynaecologen stoel. Ik ging tussen zijn benen staan en begon hem te masseren en af te trekken. De man trok zijn billen uit elkaar en bood mij zijn anus aan. Voor mij toch echt nog een brug te ver. Twee andere mannen gingen naast hem staan. Hij pakte met elke hand een stijve lul. Wij trokken hem met ons drieën af. In de homobios werd een man afgetrokken door de Aziaat die vervolgens op zijn knieën voor de man ging zitten.

Net zoals de Aziaat mij al heerlijk had gepijpt, werd ook deze man door hem nu oraal verwend. Een derde man ging achter hen staan en stond fanatiek aan zijn lul te rukken. De Aziaat maakte zijn broek open en haalde een opvallend klein pikkie tevoorschijn. Een condoom werd omgedaan. De Aziaat trok de man in de bioscoopstoel aan zijn leuter naar de rand van de stoel. Zou hij…? Ja, absoluut. Voor mijn ogen werd de man in zijn stoel (en kontje) geneukt, wat mij vreselijk opwond. Ik bood mijn pik aan die enthousiast oraal werd begroet.

Het is een hete zaterdagmiddag geworden. Een middag waarbij ik al mijn schroom om me door een man, door meerdere mannen te laten pijpen, helemaal heb verloren. Ik heb mij zelfs door meerdere mannen tegelijk laten pijpen en aftrekken en daar heb ik mega van genoten. Mijn volgende emotionele barrière die van zelf een kerel aftrekken en heerlijk met zijn ballen spelen is ook geslecht. Ik heb zelfs deelgenomen aan een wrijfpartij van drie eikels en pikken. Drie erecties, waaronder mijn eigen, tegelijkertijd afgetrokken.

Zelf pijpen is er nog niet van gekomen. Ooit zal dat wel gaan gebeuren, maar voor nu is dit eerst wel voldoende. Mijn ervaringen tot nu toe geven mij wel het gevoel dat seks met een man veel intenser is dan seks met een vrouw. Uit Jewels ervaringen met biseksualiteit had ik begrepen dat dat ook voor vrouwen geldt. Eigenlijk is dat ook wel logisch, want wie kent een mannen- of vrouwenlichaam nu beter dan een man of vrouw zelf? Wie weet nu beter wat lekker is en wat de gevoeligste plekjes en zones van een mannenliefde of vrouwenlichaam zijn dan iemand van hetzelfde geslacht?

Voor mij was – en is - het alleen nog even wennen aan de gedachte dat een man of meerdere mannen tegelijk aan mijn lichaam zitten en dat ik dat ook nog eens heerlijk vind. Tot slot nog een paar vergelijkingen tussen mannen en vrouwen: Mannen kunnen beter kaartlezen. Mannen kunnen beter achteruit inparkeren. Mannen praten veel minder. En last, but not least: mannen pijpen veel beter.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen