Spannende plekken

Veel mensen hebben seks in de slaapkamer. Buiten de slaapkamer zijn binnen- en buitenshuis veel leuke en interessante plekken te vinden waar je seks kunt hebben. Een persoonlijke favoriet binnenshuis is de bank. De man zittend op de bank, terwijl de vrouw bovenop hem zit en ze samen ritmisch heen en weer bewegen. Heerlijk! Een andere aanrader is staand tegen de muur. Hierbij kun je elkaar lekker aankijken, zoenen en tegelijkertijd overal aanraken. 

Ook buitenshuis zijn hele leuk plekken te vinden waar je de lekkerste seks kunt hebben. Hoe lekker is het als je tijdens de seks niets anders hoort dan het fluiten van de vogels en je partner die volop geniet? De kick om betrapt te kunnen worden, maar niet echt betrapt wordt? Ik zou zeggen trek er gezellig samen op uit, neem een kleedje mee en geniet vooral lekker van de seks en elkaar. 

Op de meest uiteenlopende locaties vind ik inspiratie voor een verhaal. Zo bracht ik vorige zomer een bezoekje aan de Euromast. Ik zag mezelf na sluitingstijd al op de Euromast staan met mijn geliefde. De mogelijkheid om de nacht door te brengen bovenop de Euromast sloot hier perfect op aan. Ook het bezoek aan het Spookslot in de Efteling zorgde voor inspiratie. Zou het mogelijk zijn om hier ongezien seks met iemand in het donker te kunnen hebben?

 

Hieronder vind je de verhalen die geïnspireerd zijn op seks op spannende plekken;