Sliden

Ingezonden door Peter B.

Om dit verhaal te begrijpen, moet ik even terug in mijn geschiedenis. In mijn eerste huwelijk ontwikkelden mijn ex en ik een bijzonder ritueel dat veel te maken had met verleiden. Mijn vrouw droeg graag sexy ondergoed en ik werd daar heel opgewonden van. Het gebeurde regelmatig dat we op zaterdagavond op de bank zaten en zij haar slipje toonde. Haar handen erover bewoog en het tussen haar schaamlippen trok, terwijl ik daar met groeiende opwinding naar keek. Zo'n ritueel eindigde er dan bijna altijd mee dat zij op haar buik gelegen haar benen en billen liet berijden door mij.

Haar slipje of string hield ze aan. Ik gleed erin, eronder en kon mijn opwinding op enig moment niet meer bedwingen en kwam klaar op haar billen. Mijn tweede echtgenote is seksueel veel vrijer. We vrijen graag, vooral orale seks is populair. Ze laat zich graag beffen en ze pijpt vorstelijk. Standje negenenzestig staat vaak op ons repertoire. Voor mij nieuw was de opwinding die uitgaat van het likken van elkaars kont en anus.

Sexy lingerie heeft ze niks mee. Het liefst wil ze zo snel mogelijk uit de kleren. Zo nu en dan komt in mij die behoefte aan dat opwindende ritueel weer op. Het liefst zou ik daarvoor nog eens met mijn ex willen vrijen, maar dat is om allerlei redenen verboden terrein. Wanneer die behoefte dan weer zo in mij groeit, merk ik dat ik zelfs tijdens het beffen vooral aan strings en slipjes denk en me weer graag eens op de billen van een vrouw wil laten gaan. Ik kijk dan naar filmpjes die ik vind onder de zoekterm 'panty pops'. Ik masturbeer terwijl ik ernaar kijk, maar het verlost me niet van dat verlangen. 

Zo een tot twee keer per jaar leidt dat tot een bezoek aan een prostituee. Ik zoek haar op Kinky of Sexjobs en zoek de billen die me het meest aanspreken. Ik wil haar kont ook likken en dus wil ik mezelf ervan overtuigen dat ze een mooi kontgaatje heeft, dat me opwindt. Een jaar of drie geleden ontmoette ik in het circuit een prachtige vrouw die precies begreep wat ik wilde en me verleidde met haar slipjes. Ik ben een keer of vijf bij haar geweest. Dat waren er vast tien geworden als ze niet besloten had uit het vak te stappen.

Daarna bezocht ik drie verschillende andere vrouwen, maar hoe mooi ze ook waren die machtige opwinding van ooit vond ik niet meer. De afgelopen weken was ik opnieuw op zoek. Op zich is dat al een spannend proces. Wanneer ben ik in de gelegenheid? Wie is er beschikbaar. Heeft ze een opwindende kont? Ik vond een tot nog toe onbekende vrouw met mooie ronde billen en een opwindende, ronde anus zonder flubbertjes eraan. Ze was ook nog aanwezig op een avond dat ik voor mijn werk in een hotel moest overnachten.

Via Whatsapp legde ik contact en vertelde ik ook waar ik precies naar op zoek was. Ze appte terug dat ze het helemaal begreep en dat ze een paar sexy slipjes zou klaarleggen. Vorige week woensdag was het zo ver. Met kloppend hart belde ik aan op de locatie waar ze werkt. Een gastvrouw deed open. Ik noemde de naam van de vrouw met wie ik had afgesproken en daar stond ze voor me. Een prachtige vrouw, mooi gezicht en mooi bruin lijf. Ik betaalde het afgesproken bedrag en liep achter haar aan.

Ze ging me voor op de trap. Ademloos bewonderde ik haar prachtige kont. Mijn hart ging wild te keer. Nu niet meer van de zenuwen, maar van de opwinding. Ze was nog mooier dan de vrouw die ik eerder een paar keer had bezocht en ook dan de herinnering aan mijn ex. Op de kamer aangekomen, vroeg ze me hoe ik het voor me zag. Ik vind dat lastig, via een app of mail is het makkelijker dan het face to face te vertellen. Uit de apps wist ze al dat ik mij zou uitkleden en dat zij haar slipje aan zou houden. En zo gebeurde.

Binnen een paar minuten zat ik met een forse erectie te kijken naar een prachtige vrouw die zichzelf streelde, haar slipje toonde, haar billen, haar kutje, haar lippen. Na een minuut of vijf kwam ze naar me toe en gaf ze me de lekkerste tongzoen die ik in tijden heb gehad. Precies zoals dat lekker is: onze tongen tegen elkaar en onze handen over elkaars lijf. Langzaam, maar niet te snel bewogen haar handen naar mijn kloppende pik. Ik volgde haar tempo. Hoewel alles in me richting haar billen en kutje trok, bleven mijn handen rustig over haar rug, buik, benen glijden.

Zonder al die opwindende vrouwelijkheden nu al te bereiken. Ze had een kleine zwarte string aan. Kantwerk van voren, tussen haar billen alleen het touwtje en bovenaan haar billen weer een klein stukje stof boven. Toen zij mijn pik bereikte en ik haar heerlijke handen voelde samenklemmen om mijn kloppende opwinding vonden mijn handen de randen van haar slipje. Ik volgde ze, streelde haar billen, liet mijn hand zachtjes over haar bedekte kutje glijden en liet me meevoeren door de opwinding die uitgaat van het contact met die ultieme vrouwelijkheid. 

Ze ging op haar buik liggen. Ik masseerde haar billen, volgde alle touwtjes, kuste ze allemaal en likte haar billen en kont. Ze drukte haar kontje zacht omhoog. Ik drukte mijn pik tegen haar billen, gleed tussen haar billen door en bewoog mij onder haar string. Vol opwinding, maar ook een beetje angst dat ik te snel zou klaarkomen. Deze opwinding en overgave mochten van mij nog wel even duren. Ik denk dat ze het in de gaten had, omdat ik me inhield. Even stopten we om op adem te komen. Ze draaide zich om en spreidde haar benen. Ik bewonderde haar bedekte kutje.

'Toe maar', zei ze alsof ze wist dat ik mijn pik graag over de lycra wilde laten glijden. Weer dacht ik dat ik bijna klaarkwam van zoveel schoonheid, zo veel opwinding. Weer zei ze: 'Toe maar.' Ik schoof mijn pik onder de doorzichtige lycra. Het topje stak er bovenuit. Ik wilde graag over haar clitje glijden net zoals ik dat ooit bij mijn ex deed, maar ik weet ook dat de vrouwen die ik later bezocht dat liever niet wilden. 'Je wilt sliden hè?' zei ze. Ik kinkte en schaamde me ook een beetje. En weer dat lieve: 'Doe maar.' Mijn pik gleed heerlijk tussen haar schaamlippen die steeds vochtiger leken te worden.

Ze merkte dat ik bijna klaarkwam en liet me stoppen. Ze draaide zich om en liet me een rood stringetje zien. Hetzelfde formaat als de zwarte die ze aanhad. 'Zal ik deze aandoen?' 'Ja, graag'. Ik kon even op adem komen. Ik keek vol bewondering naar haar bewegingen, hoe ze het ene slipje uitdeed en het volgende pakte. Vlak voordat ze haar rode string zou aandoen, stopte ze even. Ze lachte en spreidde haar benen helemaal. Ik zag haar schaamlippen van elkaar afkomen. Ze streelde zichzelf even en ging weer op haar buik liggen. Ik knapte zowat van opwinding.

Zo'n sexy vrouw, zulk opwindend ondergoed en zulke mooie billen. Mijn hoofd begon te tintelen. Ik gleed met mijn pik tussen haar billen, onder haar string. Ik kuste haar billen, likte haar kontje, liet mijn tong in haar gaatje glijden en probeerde er zo diep mogelijk in te komen. Ik werd helemaal overmand door geilheid. Ze draaide zich om en liet zich beffen tot ze klaarkwam. Heerlijk haar kloppende kutje tegen mijn gezicht. Na even te zijn bijgekomen, draaide ze zich weer op haar buik.

Ik kon niet meer en kwam bij de eerste aanraking al klaar op haar kont. Mijn zaad kwam over de rand van het meest opwindende slipje dat ik ooit bereden had. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen