Mijn anale ontmaagding met een strapon

Ingezonden door Peter T.

Ik was als achttienjarige jongen heel erg onzeker over mijzelf en dacht altijd dat ik geen vrouw zou kunnen vinden die bij mij paste. Omdat mijn seksuele verlangens zo groot werden, heb ik op mijn twintigste de stap gewaagd en heb ik besloten om naar de dames van plezier te gaan. Ik wilde weten hoe het zou zijn om seks te hebben. Ik ben dus ontmaagd door een dame van plezier. Maar ja, seks is verslavend, dus het werd meer en meer. Inmiddels heb ik met verschillende dames van plezier seks gehad.

Op een dag zag ik een advertentie waarin een oudere vrouw aanbood om een man anaal te nemen met een strapon. Het speelde al langer in mijn hoofd om me onderdanig op te stellen tegenover een vrouw. Ik heb de afspraak gemaakt. Toevallig waren mijn opa en oma op vakantie, dus had ik hun huis ter beschikking om met haar af te spreken. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb de afspraak gemaakt. Naarmate de afspraak dichterbij kwam, werd ik toch wel heel erg zenuwachtig. 

Op een dag was het zover. Ze stond voor de deur en drukte op de bel bij de ingang van de flat. Ik zag dat het een mooie vrouw was. Ze kwam naar boven. Toen ik de deur open deed, was mijn droom ineens binnen handbereik. Ze had in haar handtas de voorbinddildo en hij zag er echt groot uit. Ik schrok er een beetje van. Ze stelde mij gerust dat het echt wel goed zou komen en ze heel rustig zou beginnen. We hebben eerst een drankje gedronken en toen nam ze mij mee naar de slaapkamer. 

Daar aangekomen deed ze haar jurk uit. Ze had prachtige lingerie aan. Ze beveelde mij om mijn kleren uit te trekken en naakt op bed te gaan liggen. Ze pakte een kussen wat ik onder mijn kont moest leggen, zodat ze er makkelijk bij kon. Ze smeerde de dildo en mijn anus in met glijmiddel. Dit was nodig om te beginnen, zei ze tegen me. Ze ging voor me zitten en begon een beetje met mijn pik te spelen. Daar stopte ze plotseling mee. Ze ging de voorbinddildo aantrekken en zette het puntje tegen mijn anus.

Ze ging heel zachtjes, beetje bij beetje dieper in mijn anus. Totdat echt de hele voorbinddildo makkelijk in en uit mijn kont ging, zodat ze mij echt kon gaan neuken. Dit voelde zo lekker. Het was echt een heerlijk gevoel. Ze zei tegen me dat als ik zo door bleef gaan en zij met mijn pik mocht spelen dat zij er met haar hand voor zou zorgen dat ik tot een ongekend hoogtepunt zou komen. Dus ik zei tegen haar dat ik me aan haar over zou geven. Nou dat heb ik geweten. Op een gegeven moment voelde ik dat het hoogtepunt eraan ging komen en zij voelde het ook.

Ze ging steeds harder de voorbinddildo in en uit me stoten en begon me steeds harder te trekken. Tot ik klaarkwam. Dat hebben we geweten. Gelukkig hield ze van sperma en heeft ze alles opgelikt, omdat ik dat geil vond. Ik vond het een hele leuke en ongelofelijke ervaring. Helaas heb ik daarna nooit meer met deze vrouw af kunnen spreken, omdat ze de advertentie verwijderd heeft. Helaas staat mijn vrouw hier niet voor open, dus het blijft bij mij bij deze ene keer. Maar ik zal het nooit vergeten. Het was heerlijk.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1666666666667 sterren
6 stemmen