To bi or not to bi

Ingezonden door Shakespeare

Als iemand mij een jaar geleden zou hebben verteld dat ik ooit zou willen onderzoeken of ik bi-seksuele gevoelens heb, dan had ik die persoon voor een goed gesprek naar zijn huisarts verwezen. Ik bi-gevoelens ? Laat staan bi-verlangens? Ik dacht het niet! Natuurlijk had ik in de loop der jaren op het internet heus wel eens een filmpje voorbij zien komen waarin mannen seks met elkaar hadden, maar dat was dan altijd gerelateerd aan seks met een vrouw. Eigenlijk altijd klikte ik het filmpje meteen weg als de mannen met elkaar ‘aan de slag’ gingen.

Seks tussen mannen was voor mij altijd letterlijk ‘de ver van mijn bed show’. Wie dan ook ooit had kunnen vermoeden dat ik toch in die scène terecht zou komen; ikzelf in elk geval niet. Dus toen ik op een middag naar een bepaalde seksbioscoop ging om te genieten van wat als een ‘naaktdag’ geadverteerd was, deed ik dat in de volle overtuiging dat ik regelrecht op een avontuur met een leuke dame afstevende. Als ik geluk had met misschien wel twee dames! Toen ik in de ontvangstruimte aankwam, was het daar zo donker dat het even duurde voordat ik in de gaten kreeg dat er alleen maar een paar mannen rondliepen.

Conform de dresscode dus volledig naakt. ‘When in Rome…’ dacht ik, terwijl ik mij ook in Adamskostuum hulde. Feitelijk waren er twee bioscopen. Eentje waar alleen hetero films gedraaid werden, en meteen daarnaast een gay bioscoop. Ik was ervan overtuigd dat ik in die laatste niets te zoeken had, dus nam ik de rechter ingang. Al snel merkte ik dat het onderscheid hetero/gay puur cosmetisch was en in de praktijk niet opging. Dat werd mij duidelijk toen er een man naast mij ging zitten die kijkend naar een neukend koppeltje handcontact met mijn penis zocht.

Totaal verrast of zeg maar gewoon overdonderd, weerde ik de hand af. Met een lichte verontschuldiging stond de man op en verdween hij verder geruisloos. Niet lang daarna kwam er een tweede man naast mij zitten. Nog steeds in de veronderstelling dat ik aan de rechterkant alleen met heteroseksuelen geconfronteerd zou worden, informeerde ik of de man nog dames verwachtte. Hij leek lichtelijk verbaasd over mijn vraag. Dat had al een teken aan de wand moeten zijn. De man meende in zijn herinnering slechts een keer mee te hebben gemaakt dat er een vrouw aanwezig was geweest.

En dan ook nog slechts maar heel kort. Toch lichtelijk opgewonden door het kijken naar de hetero-porno besloot ik om de rest van de bioscoop maar eens te verkennen. Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat ik over een ingebouwd ‘homo-alarm’ beschikte. Op straat wist ik meestal de gays er feilloos uit te pikken. Niet dat ik mij aan hen stoorde, maar ik stond ook niet echt van enthousiasme te trappelen als ik twee mannen hand-in-hand over straat zag lopen. Laat staan dat ik opgewonden raakte als ik twee heren elkaar zag zoenen.

Nieuwsgierig naar wat ‘herenliefde’ nou precies inhield, was ik absoluut niet. Als overtuigde hetero eigenlijk juist in tegendeel. Toen ik tijdens mijn verkenningspatrouille in de darkroom terecht kwam, waren daar drie heren met elkaar bezig. In die zin dat twee van hen met een erectie stonden waardoor de derde man, nog zonder erectie, enthousiast aangetrokken werd. Nog steeds in de overtuiging dat die beleving niets voor mij was, bleef ik toch staan kijken. Gek genoeg liet het mij niet onberoerd toen de derde man voorover boog en de beide andere mannen begon te pijpen!

Onwillekeurig begon ik mijzelf te betasten en was ik in no time hard. Ongewoon hard zelfs. Terwijl ik naar het trio keek, betrapte ik mijzelf erop dat ik gewoon stond te rukken! Dat ontging de pijpende man niet die vervolgens een hand naar mij uitstak. Waar ik altijd er honderd procent van overtuigd was geweest dat ik mij op zo’n moment weggedraaid zou hebben, deed ik juist het tegenovergestelde. Ik draaide mij niet alleen naar de man toe, ik deed zelfs een stap in zijn richting. Zijn hand klemde zich in een vuist om mijn pik.

Ik betrapte mijzelf erop dat het mij niet alleen een prettig gevoel gaf, het wond mij zelfs op. Dat de man zich in het spelletje ‘wie van de drie’ zich oraal ook op mijn pik zou richten, was nog niet eens bij mij opgekomen. Zelfs toen hij zich naar mij toe boog, rook ik nog geen onraad. De realiteit drong pas tot mij door toen ik de hitte van zijn mond om mijn pik voelde. Ik werd door een kerel gepijpt! Ik heb het niet op een orgasme aan laten komen. Nog teveel in conventies denkend, stapte ik op enig moment uit het kwartet.

Terug in de hetero bioscoop kon ik nog maar amper bevatten wat er net gebeurd was, maar ik bleef hard . Voordat ik mij er van bewust was, zat ik zelf alweer aan mijn pik te trekken, terwijl ik aan het pijpen terugdacht. Ik denk dat het niet eens een bewust besluit, laat staan een bewuste keuze is geweest. Meer nieuwsgierigheid. Als door een onbewuste kracht gedreven liep ik toch weer naar de darkroom terug. Het drietal van net was er niet meer. Nu stond er in een hoek een andere man met een erectie. Hij keek naar die van mij en kwam langzaam op mij toelopen.

Ik had totaal niet de neiging om weg te gaan. Ook zijn hand omvatte mijn pik die zo mogelijk nog harder werd. Tot overmaat van ramp ,en als wat mogelijk al een veeg teken moet zijn geweest, begon er bij mij voorvocht te verschijnen. De man keek gebiologeerd naar mijn vochtproductie. Ook nu weer voelde ik opeens weer de warmte van een mannenmond om mijn paal. Ik liet het niet alleen toe, maar ik genoot zelfs. Ik besloot om op het grote verhoogde bed te gaan liggen. De man kroop ook op het bed en stortte zich meteen weer op mijn erectie.

Na wat pijpwerk kroop hij over mij heen en manoeuvreerde hij zijn heupen zodanig over mij heen dat ik hem anaal kon penetreren. De man was duidelijk van plan om zich over mijn pik te laten zakken. Ik dacht maar een ding: niet zonder condoom! De gedachte om de man NIET te neuken kwam niet eens bij mij op. Ik liep naar mijn locker en viste een condoom uit mijn rugzak. Terug in de darkroom ging ik weer op mijn rug liggen. Ik rolde het condoom over mijn snikkel af en wachtte op het onvermijdelijke.

Zonder dat er ook maar een woord werd gesproken, liet de man zich tot zijn ballen over mijn pik zakken. Ik was mijn eerste man aan het neuken. Het enige waar ik op dat moment aan dacht, was mijn vrees dat de man dadelijk over mijn buik en borst zou spuiten. Mogelijk zelfs nog hoger en erger: in mijn gezicht! Ik denk dat het met name die laatste gedachte is geweest die mij heeft laten vluchten. In mijn ontzetting ging ik, na het condoom afgerukt te hebben, weer in de ‘veilige’ hetero cinema zitten. Heet bi-seksuele zaadje was geplant. 

Even later werd ik toch weer naar de darkroom getrokken. Het trio van net was weer terug. Een van hen lag nu met een stijve in de sling. Hij pijpte al liggend de tweede man die tegelijkertijd door man nummer drie afgetrokken werd. Mijn hemel, wat raakte ik daar opgewonden van. Ik bood mijn lul min of meer aan. Opnieuw werd ik afgetrokken en opnieuw voelde ik de warmte van een mannenmond om mijn lul. Door een onbekende kracht gedreven, ging mijn hand naar de erectie in de sling.

Voordat ik er erg in had, was ik voor het eerst in mijn leven een andere man dan ikzelf aan het aftrekken. Wat mij bezielde weet ik echt niet. Ik besloot om in de gyneacologenstoel te gaan liggen. Met mijn knieën in de stijgbeugels lag ik mijzelf af te trekken. De andere mannen stonden naar mij te kijken. Op dat moment zou ik het absoluut toegelaten hebben als een van hen zou hebben geprobeerd om mij in mijn kont te neuken. Geen van de heren maakte aanstalten. Nog maagdelijk kwam ik weer thuis.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen