De controle lijkt weg te vallen

Ingezonden door Twan

B. liep naar mij toe en trok mij aan mijn hand omhoog. Beneden liepen we naar de fourwheeldrive. Onderweg legde B. mijn arm om haar schouder. Zij kroop helemaal in mijn oksel. Ik opende de deur voor haar en liet haar instappen. Vanwege de hoge instap kroop het minirokje iets omhoog. B. deed geen moeite om die weer naar beneden te trekken. Al op de A10 had ik moeite om mijzelf te bedwingen. B’s rokje zat nog steeds omhoog geschoven. B. leek daar ook geen verandering in aan te willen brengen.

Zij had zichtbaar voor het leverkleurige stringetje gekozen. Dat was misschien niet doorzichtig, maar zat zo strak dat ik zonder moeite B’s schaamheuvel en grote schaamlippen afgetekend zag. Mijn hemel, als ik Maarssen maar haalde. Ik miste bijna de afslag naar de A2, maar haalde die nog net. Voorbij Abcoude legde ik mijn rechterhand op B’s linkerdij. B. reageerde niet, maar duwde mijn hand ook niet weg. Ik wreef langzaam over haar dij en probeerde daarbij steeds iets meer naar de binnenkant daarvan op te schuiven. Dat lukte zonder enig protest.

Ik hoopte dat B. haar benen iets verder zou openen om….. Ja, waarom eigenlijk? Had ik B. dan onderweg willen vingeren? Het plotselinge idee om haar te vragen om zichzelf onderweg te gaan vingeren, liet mij bijna in de vangrail belanden. Ook omdat ik vermoedde dat B. het nog gedaan zou hebben ook. Twan, denk met je hoofd en niet met je pik, riep ik mijzelf tot de orde. Maarssen was nog maar twintig kilometer verder en ik had heus wel eens grotere afstanden met een harde pik gereden.

Het voordeel van als stel naar een parenclub gaan, is dat de entree voor een stel zelfs vijftig procent goedkoper is dan voor een man alleen. Op de eerste etage kleedden B. en ik ons uit. Ik hield alleen mijn boxer aan. B. droeg een eveneens leverkleurig bh’tje dat te klein leek voor haar iets hangende borsten. Of B. dat er nou om deed weet ik niet, maar zij trok haar string in een perfecte cameltoe. Aan de bar in de kelder was het gezellig druk. Zoals te doen gebruikelijk waren er meer mannen dan vrouwen of stelletjes. Conform de dresscode zat iedereen in ondergoed. Twee dames aan de bar droegen zelfs geen beha.

Twee donkerbruine en twee lichtroze knoppen keken mij en B. aan. Eerlijk gezegd oogstte B. meer blikken dan ik. Niet alleen meer, maar ook duidelijk met meer bewondering. Dat verbaasde mij totaal niet. Het was de eerste keer dat ik samen met een dame naar een parenclub was gegaan. Ik realiseerde mij dat er van te voren helemaal geen plan was besproken. Ik wist van mijzelf natuurlijk waar ik wel en niet voor openstond, maar daar had ik bij B. eigenlijk geen idee van. Omdat ik ook terug zou rijden, had B. een gin-tonic besteld. Van achter mijn bitter lemon vroeg ik haar wat zij hoopte mee te maken.

Wat haar wildste fantasie daarover was. Schijnbaar toch enigszins uit evenwicht gebracht, vertelde B. daar nog niet helemaal uit te zijn. Het idee om met mij mee te gaan, was pas gisteravond ontstaan. Uit mijn eerdere verhalen had B. begrepen dat het er soms nogal heftig aantoe kon gaan. B. had nog niet besloten hoe heftig zij het wilde laten worden. Terwijl er links en rechts oogcontact werd gemaakt en goedkeurende knikjes werden uitgewisseld, bekende B. met toch iets van een kleurtje dat zij aan mijn verhalen had gedacht, terwijl zij zichzelf op bed had gevingerd.

Is het vreemd dat ik bij die bekentenis alweer hard werd? Ik zag het gewoon voor me. B., die met haar vingers en mogelijk zelfs met een dildo of vibrator aan het spelen was. Opeens kreeg ik een enorme zin om B. heerlijk klaar te beffen. Ik was intussen zo hard dat mijn eikel onder de band van mijn boxer uit probeerde te komen. Wat gedeeltelijk ook lukte. Ik boog daarom maar iets verder voorover. Quasi nonchalant vroeg ik of B. daarbij nog aan een specifiek verhaal had gedacht. Mijn ervaring met het cuckold trio in een andere club was het meeste bij B. blijven hangen.

Dat verbaasde mij. Ik had eerder verwacht dat B. meer had gevoeld bij andere verhalen. Nieuwsgierig vroeg ik door. Ik vertelde dat haar voorkeur mij verbaasde. Dat ik eerder iets anders had verwacht, maar B. was heel zeker van haar zaak. Zij werd zelfs nog iets vertrouwelijker. Het verhaal voorafgaand aan dat cuckold trio was zeker een bijkomend voordeel geweest. Ik moest even nadenken. Dat was die gangbangavond geweest! Jeetje, B. en een gangbang. Die had ik niet aan zien komen. B. keek strak naar haar glas en verder niet op of om. Alsof zij mijn reactie wilde peilen.

Misschien was zij zelf van haar bekentenis geschrokken. Hoe heet was de lava onder de vulkaan B.? Ik moet wel bekennen dat ik meteen terug moest denken aan het lesje nederigheid dat ik ooit Kirsten had laten leren. Het idee om Kirsten destijds door iedereen die dat wilde te laten neuken, wond mij nog steeds op. En ik was al zo hard. Enigszins op zoek naar hoe dat er dan voor B. uit moest zien, vroeg ik haar of zij daar al verder over na had gedacht. Niet in aantallen of detail, maar het idee om seks met meerdere mannen tegelijkertijd te hebben kon B. tot eenzame hoogtes opwinden.

Of dat nieuw voor haar was, vroeg ik. Niet helemaal, maar zij had er met haar vriend nooit over durven praten. Het was voor haar ook pas een optie geworden na mijn verhalen daarover. Ik stelde voor om na ons drankje dan maar even een rondje te lopen om te kijken of er hier of daar al wat gebeurde. B. stelde zich (nog) volgzaam op. Rond de open haard op de begane grond zaten twee stelletjes wat met en aan elkaar te frunniken. Duidelijk nog in de aftastfase. Leuk om te zien, maar mogelijk was er verderop al iets opwindenders aan de gang.

Op de eerste etage was een man een brunette aan het beffen. De dame lag met gespreide benen en een naar links afgewend hoofd zichtbaar en hoorbaar te genieten. Door de diverse gloryholes stonden mensen ernaar te kijken. Ik zag zelfs een pik door zo’n gat steken. Het deed mij wel wat. B. ook, want ik voelde haar arm om mijn onderrug. Ik sloeg de mijne ook om haar heen. We streelden elkaar wat, waarbij onze handen steeds verder afzakten naar onze billen. B’s hand gleed over mijn strakke, nieuwe boxer. Die van mij over haar naakte huid.

iet geheel onbewust zochten mijn vingers zo nu en dan B’s bilnaad op. B. leek dat zelfs aan te moedigen. Wanneer ik met de toppen van mijn wijs- en middelvinger naar de onderkant van B’s bilnaad afdaalde, dan voelde ik de hitte uit haar ongetwijfeld natte poes stralen. B’s ogen waren volledig gefocust op de flinke leuter van de man, die zich inmiddels liet pijpen. B’s linkerhand zocht de paal in mijn boxer. De zijkant van haar hand raakte mijn natte eikel, die alweer boven mijn broeksband uitstak. B. probeerde mijn zak en pik te omvatten, maar haar hand was te klein.

k maakte mij los uit B’s arm en ging achter haar staan en wipte haar borsten uit het veel te kleine bh’tje. B’s tepelvlekken waren helemaal gerimpeld samengetrokken en haar knoppen waren keihard. Ik drukte mijn bedekte pik tegen haar bilnaad. Mijn rechterhand zocht en vond het stringetje. Ik liet mijn hand naar binnen gaan en voelde wat ik al had vermoed: B. was kletsnat. Haar sap leek aan mijn vingers te kleven. B. drukte haar billen stijf tegen mijn paal. Het vocht uit mijn eikel liet haar onderrug glimmen. Ik stroopte mijn boxer iets af en haalde mijn snikkel onder de veter van B’s string door.

Met het topje van mijn wijsvinger draaide ik kleine cirkeltjes rond B’s clitje. Zo nu en dan liet ik een vingerkootje in haar gleufje verdwijnen. B. pakte mijn hand vast in een poging om meer vingerkootjes in zich te voelen. Nog niet. B. zei nog steeds geen woord. Haar ogen waren totaal gefixeerd op het stel dat inmiddels op hun zij de 69-positie in had genomen. Twee single mannen waren op hun knieën om het stel heen gaan zitten. Beide mannen hadden hun neukstaaf tevoorschijn gehaald en trokken zichzelf heftig af. Een van de beide mannen streelde de rug en benen van de vrouw. Zonder protest.

Vanuit mijn ooghoeken probeerde ik te ontdekken waar B’s ogen nou precies op gericht waren. Op het stel, of op de inmiddels drie zichtbare pikken. Gelet op haar eerdere bekentenis leek het laatste mij het waarschijnlijkst. Ik trok mijn pik terug van onder B’s string. Ik schoof mijn boxer tot halverwege mijn bovenbenen. Met mijn duim duwde ik mijn paal naar beneden. Daarbij liet ik een spoor van voorvocht achter op B’s bil. Ik wurmde mijn pik horizontaal tussen B’s bovenbenen en zakte daarbij iets door mijn knieën. Mijn hand in B’s stringetje voelde mijn eikel voorbij komen.

Ik strekte mijn knieën weer en voelde meteen de hitte van B’s kletsnatte kut op de bovenkant van mijn pik. Er zat slechts een halve millimeter textiel tussen mijn kloppende eikel en haar gretige kut. Die gedachte maakte mij al bijna wild. Toen ik zag dat B. en ik inmiddels ook onze eigen toeschouwers hadden gekregen, moest ik mij echt bedwingen om B. niet ter plaatse van achteren te nemen. Of, als ik B. net goed had begrepen, ik mij door haar te laten nemen. Mijn hand in B’s string duwde de halve millimeter textiel helemaal opzij.

Mijn pik lag nu horizontaal tussen haar gezwollen schaamlippen. Mijn blauwpaarse eikel was nog geen centimeter van B’s clitje verwijderd. Ik was dankbaar dat B. mijn eikel niet aanraakte, want dat zou haar vrijwel onmiddellijk een handvol sperma hebben opgeleverd. Als ik nu niet uitstapte, dan was het te laat.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem