Brenda

Ingezonden door Robert de borsten aanbidder

Ooit heb ik via een webcam website Brenda ontmoet. We kwamen er al snel achter dat onze passies goed bij elkaar aansluiten. Zij is een vrouw van tweeënveertig jaar oud en is een hele dominante vrouw van 1.86m lang. Je kan haar wel een BBW noemen. Wat voor mij persoonlijk de kers op de taart is, is dat ze ook nog eens echt enorme grote borsten heeft! Cup H. Zelf ben ik achtentwintig jaar oud met een fetisj voor dominante vrouwen met enorme borsten. Ik ben dus graag onderdanig naar vrouwen met enorme/extreme grote borsten. De klik was er al gauw.

We besloten om af te spreken, omdat we elkaar ook erg aantrekkelijk vonden. We afspraken bij haar thuis af. Toen ik er eenmaal was, had ik nooit verwacht in dit soort type wijk terecht te komen. Brenda was een hele welvarende vrouw met een heel groot en mooi huis. Eenmaal aangebeld, werd het echt fantastisch. De deur ging open en een hele grote vrouw deed de deur open. Ze had een zwarte V-hals trui aan waarbij echt een immens groot decolleté te zien was. Ze had een beha aan die volledig gevuld was met haar enorme borsten.

Haar enorme cup H/I viel zowat uit haar beha, wat het voor mij extreem geil maakte. Terwijl we een kort praatje maakten,  liepen we naar haar grote slaapkamer. Hier vertelde ze me dat wanneer we eenmaal binnen waren, ik haar borstenslaaf werd. Ik mocht haar alleen nog maar bij haar correcte naam noemen: Meesteres Brenda of Godin Brenda. Bij binnenkomst moesten gelijk al mijn kleren uit, op mijn onderbroek na. Ik moest voor haar op mijn knieën gaan zitten, voor Godin Brenda. Daar werd me al snel verteld dat ze de baas is en boven mij staat.

Ik maakte al snel kennis met haar mega borsten die ik continue moest aanbidden van haar. Vervolgens mocht ik opstaan en werd mijn gezicht in haar enorme decolleté geduwd. Ze duwde en sloeg haar borsten in mijn gezicht. Toen dat eenmaal klaar was, moest ik haar kleding uittrekken. Op het laatste mocht ik haar enorme, te kleine cup H uittrekken. Daarna moest ik haar mega borsten masseren. Wat een enorme borsten waren dat zeg! Ze waren heel vol en zwaar. Daarna duwde ze me tegen de muur waarbij ik (licht) in elkaar geslagen werd door haar enorme borsten.

Ze vond het geil om me in mijn onderbroek tegen de muur te duwen en met haar enorme borsten in mijn kruis te slingeren. Heerlijk om me zo onderdanig op te stellen naar haar. Ik heb daarna wel een half uur op bed haar enorme borsten gemasseerd en gelikt. Tussendoor hield ze mijn hoofd goed stevig vast en plette me met haar enorme borsten. Ze heeft hele gevoelige borsten waardoor het voor haar echt heerlijk is als je ze goed masseert en likt. Tijdens het masseren en likken, moest ik haar ook vingeren. 

Vervolgens ging ze op mijn hoofd zitten, zodat ik haar kon beffen. Ik kon haar borsten blijven masseren, terwijl ik haar befte. Ik heb haar kunnen laten klaarkomen. Toen was het mijn beurt. Ze duwde me van het bed af, ging op de rand zitten en trok mijn onderbroek naar beneden. Volledig in erectie kon ze nu mijn penis goed bekijken. Ze vond het erg geil dat ik vrij groot geschapen ben (achttien centimeter). Ze houdt niet van kleine penissen. Al vond ze mijn penis goed, ik werd wel verbaal (licht) vernederd. Ze lachte me geregeld uit.

Ze hield ervan om me stevig af te trekken. Dat moest ik dan ook maar voor haar ondergaan. Ik vond het een erg geil idee dat ze mijn penis hard aanpakte met haar borsten en dat heeft ze gedaan. Aangezien ze zo tevreden was met mijn formaat penis moest ik haar neuken. Ze wilde geen laf gedoe, zei ze. Ik moest haar van achteren neuken en hard ook. Helaas was het niet goed genoeg voor haar en ging ze bovenop. Daar ging het ook meteen los. Ze liet zien dat ze wel echt een type was van hardcore seks.

Ze heeft me echt extreem hard bereden, besprongen en gedaan. Het was fantastisch, maar wel heftig voor mijn penis.  Dat had ik er wel voor over. Uiteraard kon ik het op een gegeven moment niet meer houden en moest ik klaarkomen.  Ze had met me afgesproken dat als ik zou komen, ik dat tegen haar moest zeggen. Het moment dat ik aangaf dat ik ging spuiten, sprong ze direct van me af. Ze begon me keihard af te trekken en liet me in de lucht spuiten. Ze vindt het geil als een man hard en veel spuit. Gelukkig was dat aardig gelukt!

Daarna is ze nog op mijn gezicht gaan zitten en zei dat ik haar weer moest beffen. Toen we eenmaal klaar waren en we gezellig op bed lagen, hebben we nog lang na gekletst en samen een filmpje gekeken. Ik vond het erg geil om haar tegen me aan te hebben liggen waarbij ze haar borsten op mijn buik legde. Mijn buik was volledig bedekt door haar enorme zware borsten. Na de film heeft ze me nog stevig afgetrokken. Daarna ben ik met een heerlijk gevoel naar huis gegaan! Waarna nog vele dates volgden..

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen