Bijbaantje op de boerderij

Ingezonden door De Brabander

Dit verhaal speelt zich een aantal jaar geleden af. Ik was in die tijd twintig lentes jong. Het was voorjaar en ik werkte bij een veehouder/kleinschalige loonwerker bij mij in de buurt. Ik wilde naast mijn studie een zakcentje bijverdienen om leuke dingen te kunnen doen. Naast mij werkte er toen nog twee jongens op de boerderij: Erik en Klaas. Erik was halverwege de twintig en behoorlijk gespierd. Het gerucht ging dat hij elke vrouw helemaal gek kon maken. De andere jongen was Klaas, Klaas was een grote, rustige en vrijgezelle man van rond de veertig.

We werkten voor Bas. Bas was een stevige man van eind veertig. Hij was een prima vent, maar was altijd aan het werk. Bij Bas werkte ook een vrouw: Anna. Zij was halverwege de dertig, had een vlotte babbel en was echt een lekker ding om te zien. 's Ochtends zat Anna op kantoor en in de middag verrichtte ze op het bedrijf regelmatig wat hand- en spandiensten net als de Els, de vrouw van Bas. Els was begin veertig en net als Anna een leuke vrouw en een knappe verschijning om te zien.

Het was een heerlijke voorjaarsdag. Ik had die middag vrij en besloot een bezoekje te brengen aan de boerderij. Daar aangekomen kwam ik Bas tegen. Hij zei: 'Goed dat je er bent. Van de week gaan we hooien en ik wilde je vragen of je de  hooizolder op wil ruimen.' Ik liep naar de hooizolder en ging aan de slag. Op een gegeven moment hoor ik iemand aan komen lopen. Ik kijk of ik kan zien wie het is. Van bovenaf zie ik dat Els de stal in komt lopen. Wat ziet ze er nog goed uit, bedenk ik me. Ze draagt een luchtig jurkje. Ze ziet me niet en door het geluid van de koeien in de stal hoort ze me niet.

Net als ik iets tegen haar wil zeggen, komt Klaas binnenlopen. Tot mijn verbazing zoenen ze elkaar innig. Klaas pakt Els stevig bij haar billen. Els pakt Klaas in zijn kruis. Ze fluisteren wat en lopen een kalverhok in, wat op dat moment leeg staat. Doordat Klaas haar jurkje optilt, zie ik tot mijn verbazing dat ze er niets onderaan heeft. Ik weet niet goed wat ik moet doen. Stel dat ze me zien? De geilheid overwint en ik ga wat verscholen achter het hooi staan kijken. Ik zie hoe Klaas Els even vlug neemt. Ze maken haast geen geluid. Ik zie hoe Klaas even vlug zijn zaad in de kut van Els pompt. 

Terwijl ik naar ze kijk, speel ik ondertussen met mijn pik. Niet veel later verlaten dikke klodders sperma mijn pik. Wat was dat geil om te zien! Klaas trekt zijn broek omhoog en gaat weer aan het werk alsof er niets gebeurd is. Even later komt Els de zolder op om een baal hooi te pakken. Ze schrikt even als ze mij hier aan het werk ziet. Ze vraagt: 'Lukt het? Ben je al lang bezig hier?' Ik vertel haar met een rood hoofd dat ik deze middag geen college had en de zolder op moest ruimen van Bas.

Als ze een baal hooi pakt, bukt ze zo dat ik tegen haar natte, volgespoten kut aan kijk. Ik zie hoe er wat sperma langs haar benen naar beneden is gelopen. Mijn pik wordt meteen keihard. Els draait zich om en lacht naar me. Ik weet me niet goed een houding te geven. Dan vertrekt ze met een baal hooi in haar handen. Die dag komt er niet veel werk meer uit mijn handen. Een dag later kom ik tegen de avond het erf op gelopen. Els komt op me af gelopen en zegt: 'Ga jij met Anna naar het land?' Ik loop het erf op en zie dat Anna net met een oude tractor aan komt gereden.

Ze stopt en zegt: 'Kom maar op het spatbord zitten.' Wanneer ik zit, heb ik een mooi uitzicht op haar decolleté. Door het schudden van de tractor krijg ik het er nog warmer van. Als we op het land zijn aangekomen, probeer ik zo onopvallend mogelijk te doen. Anna schiet in de lach en zegt: 'Lukt het? Warm hè? En ze geeft me een knipoog. Gelukkig komt Erik aangereden met de shovel. Als we op de wagen de pakjes stapelen, heb ik zo nu en dan weer mooi uitzicht op haar decolleté. Het lijkt wel alsof ze het er om doet. Als er een wagen vol is, komt Els met drinken het land op gereden.

We drinken met zijn allen wat. Klaas stopt ook nog even. Hij moet zo naar een klant om te gaan persen. Als ik op Els en Klaas let, zie ik toch een duidelijke aantrekkingskracht tussen die twee. We gaan verder met de tweede wagen. Anna en ik stapelen weer. Klaas en Els blijven nog even met elkaar staan praten. Als Els wegloopt, zien Anna en ik duidelijk dat Klaas Els een speelse tik op haar billen geeft. We zien ook dat Els het leuk vindt. Ik kijk beetje vragend naar Anna. Die geeft me een knipoog en zegt: 'Mondje dicht.'

'Wat is er dan?' vraag ik haar. 'Niets', zegt ze geheimzinnig. Ik maak nog een toespeling: 'Die twee kunnen het wel goed vinden met elkaar hè?' maar Anna reageert niet. Op de terugweg zit ik weer bij Anna op de trekker en geniet ik wederom van het uitzicht. De wagens lossen het hooi op de zolder. Het gaat lekker vlot. Iedereen helpt behalve Klaas, die is nog onderweg met de pers. Rond negen uur 's avonds zijn we klaar. We drinken gezellig na wat. Pils voor de mannen en de twee dames zaten aan de rosé. Door het harde werken, smaakt het prima.

Na een paar uur vind ik het tijd geworden om naar huis te vertrekken. Ik heb namelijk de volgende dag college. Bas geeft aan dat hij ook zijn bed op gaat zoeken. Morgen moet hij immers weer vroeg opstaan om te melken. Wanneer ik wegfiets, zie ik Klaas aan komen rijden. Zo, denk ik nog, die heeft ook avond. Pssssssssss. 'Shit een lekke band!' Ik ben net twee kilometer onderweg en moet er nog drie naar huis. Ik draai om en loop terug naar de boerderij om de band daar te plakken. Als ik het erf op loop zie ik zo snel niemand. Iedereen zal wel naar huis zijn.

Ik loop richting de werktuigen berging, waar ook de werkplaats is. Vreemd denk ik, de auto van Klaas, Erik en Anna staan er nog. Gelijktijdig hoor ik stemmen en andere geluiden in de stal. Hoor ik dat nu goed? Hoor ik gekreun? Ik loop door naar de werkplaats en zet mijn fiets tegen de muur. Dan sluip ik terug naar de stal en ga staan luisteren. Het maakt me zo nieuwsgierig dat ik besluit via de achteringang de stal binnen te sluipen. Als ik in de stal ben, zie ik kans om via een andere weg op de hooizolder te klimmen.

Ik gluur langs een paar pakken hooi en zie dankzij het beperkte licht Klaas en Els. Els zit op haar knieën voor Klaas. Ze pijpt hem. Klaas heeft haar hoofd vast en bepaalt het ritme. Soms hoor ik Els even kokken, omdat Klaas zijn pik diep in haar keel duwt. Dan hoor ik Erik zeggen: 'Draai je eens om.' Dat maakt me nieuwsgierig en ik zoek een andere plek om te kunnen gluren. Als ik die gevonden heb, valt mijn mond open van verbazing. Anna ligt op haar buik op een pak hooi. Wat heeft ze mooie billen! Erik neemt plaats achter haar op zijn knieën en swaffelt met zijn pik haar glinsterende kutje.

Hij drukt zijn pik bij haar naar binnen. Anna geeft even een luide kreet. Hij neukt haar langzaam met lange stoten. Wat een geil spel! Mijn pik is keihard. Ik geef deze wat ruimte door hem uit mijn broek te halen. Ik zie ondertussen dat Els nu op haar rug in het hooi gaat liggen en wordt gelikt door Klaas. Ze kronkelt onder zijn tong. Met zijn handen kneed hij haar borsten. Ik speel ondertussen met mijn keiharde pik. Oh, wat is dit geil om te zien! Soms laat ik mijn pik even los, want ik wil nog niet klaarkomen.

Even later zie ik dat Klaas op zijn rug in het hooi gaat liggen. Els staat op en loopt naar Erik. Ze gaat achter hem staan en speelt met zijn tepels. Ik zie en hoor aan Erik dat hij het fijn vindt. Hij trekt zijn pik terug uit Anna. Els bukt voorover. Erik pakt haar bij haar billen en druk stevig zijn pik bij haar naar binnen. Hij begin haar te neuken. Ik hoor Els zeggen: 'Neuk me. Ga door. Neuk me klaar. Ja, ga door.' Erik staat nu wild in Els te pompen. Ondertussen heeft Anna zich over de pik van Klaas laten zakken. Ze neukt Klaas. Ritmisch berijdt ze zijn pik.

Haar ogen zijn gesloten. Geconcentreerd berijdt ze hem. Dan doet ze haar ogen open en kijkt ze in mijn richting. Ik duik weg en weet niet zeker of ze mij gezien heeft. Voorzichtig kijk ik weer. Haar ogen zijn weer gesloten. Ik hoor Erik zeggen dat hij gaat komen. Els zegt met een hese stem tegen hem: 'Jaaaa! Spuit je zaad diep in me. Lekkere tobyboy!' Ik zie op een paar meter afstand hoe hij zijn zaad loost in de kut van Els. Als hij zijn pik terugtrekt, loopt zijn zaad uit de kut van Els langs haar benen naar beneden. Ik hoor een gilletje van Anna. Klaas kreunt binnensmonds.

Ze blijven even stil op elkaar liggen. Anna staat op. Ik zie nu ook bij haar het zaad uit haar kutje lopen. Wat is dit geil en spannend om te zien! Niet veel later gaan ze naar beneden. Als ik ze niet meer hoor, loop ik naar de plek waar het net allemaal gebeurde en breng mezelf naar een hoogtepunt. Dan besluit ik toch maar snel mijn band te plakken en richting huis te gaan. Het is ondertussen wel laat geworden. De volgende ochtend heb ik een bericht op mijn telefoon van Anna ...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.25 sterren
4 stemmen