Pipje en de Lieve Meesteres

Ingezonden door Pip

De Lieve Meesteres ontvangt Pip ergens in een hotel. Ze ziet er in haar mooie lingerie met open kruis supersexy uit. Pipje is in de zevende hemel; het spel kan beginnen. Pipje kleedt zich uit waarna de Lieve Meesteres aangeeft Pipje te willen keuren. De Lieve Meesteres installeert zich op het bed en Pipje gaat voor haar staan. Terwijl ze zijn tepels bewerkt, bekijkt ze zijn kleine, half stijve pik. Ze likt en zuigt er eventjes plagerig aan. Dan moet Pipje zich omdraaien en zijn billen laten zien. 'Pipje, je Meesteres wil graag je kleine jongenskutje zien. Spreid nu maar eens even je billen voor me.'

Pipje krijgt het hier erg benauwd van, maar doet uiteraard wat hem gezegd wordt. Zo zijn nu eenmaal de spelregels. De Lieve Meesteres heeft een geoefend oog en ziet meteen dat het om een maagdelijk kontje gaat. Die vindt ze eigenlijk nog het leukst. Ze vraagt Pipje of hij zich, conform de afspraken, gespoeld heeft. Dat bevestigt hij. Pipje krijgt te verstaan dat zijn Meesteres eerst maar eens verwend wil worden met een lekker mondje en tongetje. Ze staat op, pakt haar kleine rijzweepje en gebiedt hem plaats te nemen op het bed. 'Op je rug liggen', zegt ze, terwijl ze hem een blinddoek omdoet.

Pipje doet braaf wat hem gezegd wordt en voelt al snel haar billen tegen zijn neus en haar warme natte kutje op zijn mondje. Het voelt heerlijk overweldigend en braaf begint hij te doen wat hem de afgelopen jaren geleerd is. Hij begint haar kutje te likken en te zuigen, terwijl hij met zijn handen haar grote borsten streelt, maar vooral ook haar gevoelige tepels masseert. Dat doet hij een beetje zoals zijn Meesteres zijn tepels aanpakt, maar dan een tandje zachter. Aan het gekreun te horen, merkt Pipje dat de Lieve Meesteres geniet.

Terwijl hij haar verwend, geeft ze met haar zweepje klapjes op zijn pik, ballen en soms ook op zijn tepels. Een enkele keer buigt ze voorover om even een klein zuigje te geven aan zijn pik. Af en toe beweegt ze zijn voorhuid op en neer. De ene keer zachtjes, de andere keer wat hardhandiger. 'Denk maar aan een grote pik Pipje', zegt ze 'zo eentje als die van Rick die destijds je keeltje heeft gevuld. Weet je nog?' Ze lacht en grinnikt een beetje en geniet van het gelik van zijn tongetje alsook van zijn zuigende mondje. Pipje weet dit altijd goed af te wisselen.

Pipje heeft ondertussen moeite met ademen, maar geniet met volle teugen. Hij merkt dat zijn Lieve Meesteres op het punt staat om klaar te komen. Hij doet nog even extra zijn best en voelt dan de kutsappen over zijn gezicht lopen, terwijl hij zijn Meesteres voelt, maar vooral ook hoort klaarkomen. Heerlijk vindt hij dat. 'Zo Pipje, dat heb je goed gedaan', zegt ze, terwijl ze nog even zijn nu stijve pik in haar zachte warme mondje neemt. Daarna gaat ze op hem zitten en beweegt langzaam met haar natte kutje heen en weer over de schacht en topje van zijn pik. Dat doet ze wel vaker.

Dan hoort Pipje een deur open gaan en zijn Lieve Meesteres zeggen: 'Kom maar verder hoor, Pipje is er helemaal klaar voor.' Pipje heeft een flauw vermoeden van wat er komen gaat. Hij voelt iemand plaatsnemen op het bed naast hem. Hij ruikt een mannengeur en voelt een half stijve pik tegen zijn neus en lippen. 'Goed zo Pipje, hoofd opzij en mondje open...toe maar...en dan lekker zachtjes zuigen. Ja pak hem maar vast', hoort hij zijn Meesteres zeggen. Braaf doet Pip wat hem gezegd wordt en voelt de pik langzaam hard worden. 

Zijn Meesteres kneedt zijn tepels en geniet van het uitzicht. Ze is dol op jongetjes die toe durven te geven dat zij ook biseksuele gevoelens hebben. In het geval van Pip is het dat hij eigenlijk alleen van piemels houdt; niet per se van de man die er aan vast zit. Braaf gaat hij aan de slag, maar ze ziet wel dat het een beetje een lastige houding voor hem is. 'Pipje, houd je mondje gewoon halfopen en laat je zachtjes neuken door die pik. Tegelijkertijd mag je je knieën optrekken en je benen voor me spreiden, zodat ik je jongenskutje kan bewonderen.'

Pipje doet wat hem gezegd wordt en voelt zich daardoor totaal beschaamd. 'Maar ja...het moet...' denk hij. Nadat zijn mondje zo een tijdje wordt gebruikt, geeft de Lieve Meesteres aan dat het tijd is dat hij op handjes en knietjes moet gaan zitten op het bed. Pip doet braaf wat hem gezegd wordt, voelt de man voor hem plaatsnemen en zijn hoofd vasthouden aan zijn haar. Tegelijkertijd voelt hij hoe de Meesteres het koude natte glijmiddel aanbrengt op zijn kontje. Hij vermoedt dat ze een rubberhandschoen heeft aangetrokken. 

'Zo Pipje, terwijl jij je mondje laat gebruiken, zal ik je jongenskutje eens onderzoeken.' Opeens is daar het moment dat ze een vinger in zijn gaatje steekt. Het voelt onwerkelijk en overweldigend. 'Haha Pipje, dit is pas het begin hoor. We gaan je kostschoolfantasie werkelijkheid laten worden.' Langzaam gaat haar vinger erin...en eruit. 'Ontspan maar, Pipje', zegt ze en hij merkt dat het telkens wat soepeler gaat. 'Denk maar aan die jongens die je 's avonds gebruiken', Dan is haar vinger eruit. Hij hoort wat gerommel en voelt ineens een soort van pik naar binnen gaan. Heel langzaam, maar wel gedecideerd.

Er zijn geen woorden voor om te beschrijven hoe dit voelt. Nu ze haar handen weer vrij heeft, pakt ze Pip vast bij zijn tepels en begint hem langzaam te neuken. Hij probeert wat geluid uit te brengen, maar dat is lastig vanwege de toch wel grote pik die steeds sneller in zijn mondje aan het stoten is. Zijn Lieve Meesteres streelt en bevoelt ook af en toe zijn pik, maar die lijkt van alle spanning weer wat gekrompen te zijn. Dan opeens voelt en proeft hij hoe de pik zijn keel en mondje vult met zaad.

Hij hoort de man kreunen: 'Ga door, ga door, niet stoppen. Doorgaan met zuigen, ga door, ga door...aah, oooh.' 'Goed gedaan, Pipje. Helemaal schoonlikken en zuigen', fluistert zijn Meesteres, terwijl haar 'pik' gestaag in en uit zijn maagdelijke kontje glijdt. Dan staat de man op van het bed en verlaat de kamer. Pipje voelt zich trots en voldaan totdat hij weer wat geluid hoort op de achtergrond. Hij hoort zijn Lieve Meesteres zeggen: 'Kom maar verder hoor. Je kan hem gewoon in zijn mondje stoppen. Dan weet deze jongen wel wat hij moet doen.'

Voordat Pip het beseft, voelt hij weer hoe iemand zijn hoofd vasthoudt, er een pik instopt en gestaag begint te pompen. Hij hoort zijn Meesteres aan de man vragen of deze inderdaad een week niet had gespoten. Na een minuut of vijf begint de pik te spuiten in zijn mond. Hij spuit maar door en door. 'Weer netjes doorslikken en schoonmaken, Pipje', zegt zijn Meesteres, terwijl hij haar handen weer op zijn tepels voelt. Wederom verlaat ook deze man de kamer. Pip weet niet wat hem overkomt en voelt dat hij op een hele andere, heftige manier tot een orgasme begint te komen.

Hij begint te kreunen en voelt opeens hoe zijn Meesteres stopt met stoten en nu langzaam zijn piemeltje (die weer hard begint te worden) gaat aftrekken. 'Toe maar lekker. Spuit maar gewoon', zegt zijn Lieve Meesteres. Dan komt hij intens klaar. Een dergelijk gevoel heeft hij nog nooit gehad. Zijn Meesteres trekt zicht terug, terwijl ze aangeeft dat hij de blinddoek mag afdoen. 'Ga jij je maar even douchen. Dan mag je me zo nog even lekker verwennen.' Met het vooruitzicht op een knuffel en een kusje neemt Pip snel een warme douche.

Als hij uit de douche komt, ligt zijn Lieve Meesteres loom op het bed met haar benen wijd. Pip gaat op zijn knietjes zitten voor het bed en begrijpt wat hij moet doen. Als ze wederom is klaargekomen, mag hij lekker bij haar komen liggen en is het spel ten einde. Ze kletsen en knuffelen gezellig wat na, waarna ze zich beiden aankleden en afscheid nemen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem