Onverwacht

Ingezonden door Twan

Niets wees erop dat deze zaterdagmiddag af zou wijken van hoe die er normaal bij G. en mij thuis uit zou zien. ’s Middags hadden we leuk gewinkeld in Leeuwarden. Wij hadden beiden een goed humeur en onderweg terug naar huis zaten G. en ik vrolijk in de auto met elkaar te babbelen. Thuis aangekomen tilde ik alle tassen en pakjes, die het tastbare resultaat van ons tripje naar de provinciehoofdstad waren uit de auto. G. deed de voordeur open en ik liep, zwaar beladen, de huiskamer in. Moe, voldaan en vrolijk plofte G. neer op de hoekbank en ik nam het schaapsleren fauteuiltje in bezit.

In de stad hadden G. en ik al koffie gedronken, dus thuis nog eens het Nespresso-apparaat aanzetten, leek geen van ons tweeën een goed plan. Ik bood aan om even iets anders in te schenken. G. had wel zin in een rood wijntje. Ik koos mijn vertrouwde Leffe Dubbel. Terwijl ik naar de keuken liep, zag ik via de tuindeuren een onweersbui dreigend dichterbij komen. Dikke donderwolken die in kleur varieerden van donkergrijs tot met hier en daar zelfs een paarstint, kwamen zichtbaar steeds dichterbij. Om de dreiging nog wat serieuzer te maken, zag ik zo nu en dan zelfs al een bliksemschicht.

Een paar seconden daarna gevolgd door een harde knal met een hoop gerommel er achteraan. Iemand had mij ooit eens verteld dat als tijdens onweer echt eerst een knal en daarna pas gerommel klonk dat betekende dat de bliksem ergens ingeslagen was. Dezelfde bron wist mij te vertellen dat als je het aantal seconden tussen de knal en het gerommel telde en dat door drie deelde, je de afstand tot het punt van de inslag en waar jij op dat moment stond, kon bepalen. Als dat waar was, dan was het binnen vier kilometer wel raak geweest.

Gelukkig zaten G. en ik hoog en droog in ons nieuwe huis, waar we na de bouw een maand of zes geleden ingetrokken waren. Terwijl ik een fles Chateaunef du Pape opentrok en een mooi wijnglas uitzocht, hoorde ik G. in de woonkamer druk in de weer met houtblokken. Dat kon niets anders betekenen dan dat G. de haard aan ging steken. Gezellig als straks de regen tegen de ramen zou kletteren. Ik bracht het glas wijn en de fles Chateauneuf naar de kamer. Inderdaad was G. druk met kleine houtjes en aanmaakblokjes in de weer.

Ik stond er van een afstandje even naar te kijken en genoot van het moment. G. ging op de met wit marmer bezette ombouw van de haard zitten en nam het glas wijn dat ik haar aanreikte in dank en met een mooie glimlach op haar gezicht aan. Veel mooier dan dit konden de namiddag en avond niet worden, dacht ik nog. Ik liep terug naar de keuken en wipte de goudkleurige kroonkurk van het flesje Belgisch bier. Met een bol bierglas en het flesje Leffe schoof ik bij G. aan in de kamer. De aanmaakhoutjes knetterden al onder de stronken beukenhout.

Omdat het haardvuur nog niet volop brandde, was de trek in de schoorsteen ook nog niet volledig. Zo nu en dan kringelden er een paar sliertjes rook om de rand van de haard heen. Niet voldoende om hinderlijk te zijn, maar wel voldoende om de prettige geur van een vers haardvuur de kamer in te sturen. G. en ik zaten druk met elkaar over koetjes en kalfjes te praten toen het G. opeens te binnen schoot dat ons vaste zaterdagmiddag programma op tv was. Dat was een show gepresenteerd door een man die verstand van tuinen had en een andere man die alles van verbouwingen scheen te weten.

De losse programmaonderdelen werden door een vrouw aan elkaar gepraat. Beide mannen verzorgden dat programma al een paar jaar, maar om de een of andere reden werd de dame na een of twee jaar weer vervangen door een andere dame. Het was mij al eens opgevallen dat dat altijd dames waren van wie de voornaam met een M begon. Mirna, Marceline, Manuela en zo kon ik nog wel even doorgaan. G. en ik genoten van onze drankjes, het haardvuur en het tv-programma. G. schonk zelf haar glas steeds bij en ik haalde regelmatig voor een nieuw flesje Dubbel mijzelf.

Samen met de al in Leeuwarden gedronken koppen koffie zorgden de flesjes bier er bij mij voor dat ik nodig naar het toilet moest om te plassen. Op het moment dat ik die drang voelde, kwam G. net uit de hoekbank omhoog en zei dat zij even boven naar het toilet ging. Vreemd, dacht ik nog, want rechts om de hoek van de kamerdeur zat het toilet op de begane grond, maar G. zei dus dat zij nu naar het toilet in de badkamer zou gaan. Terwijl ik daar nog een beetje over zat te mijmeren, hoorde ik G’s voetstappen al op de hardhouten traptreden naar boven verdwijnen.

Als de man die mij over het tellen van de seconden tussen de knal en het gerommel de waarheid had gesproken dan bevond de onweersbui zich inmiddels precies boven ons huis. De regendruppels kletterden tegen de spijltjesramen. Ik dronk mijn glas leeg en liep naar het toilet. Zonder er op dat moment verder over na te denken, liep ik ook naar boven. De toiletruimte daar was toch wat ruimer en comfortabeler dan beneden. Pas toen ik de badkamer binnenliep, herinnerde ik mij dat ik G. ook naar boven had horen lopen.

Met een grijns op mijn gezicht probeerde ik mij G’s verbazing op haar gezicht te voorspellen toen zij mij binnen hoorde komen. Dit was niet de eerste keer dat G. en ik samen in de badkamer stonden en waarbij een van ons tweeën zat te plassen. G. zat met haar jeans en slipje op haar enkels op de wc-bril. Zo te horen was zij nog niet begonnen met plassen. Mijn onverwachte binnenkomst zal dat beginnen met plassen ook niet bevorderd hebben, maar goed. G. zat nagenoeg wijdbeens op de wc-pot en ik moest plassen als een beer.

Ik ging vlak voor G. staan, knoopte mijn broeksknoop los en trok de rits van mijn gulp naar beneden. Met een geroutineerd gebaar viste ik mijn penis naar buiten en probeerde die zodanig te richten dat de straal urine, die er elk moment uit kon komen, netjes tussen de wc-bril en G’s poesje door zou stralen. Dat liep net even anders. Ik denk dat het door het feit dat G. met een blote poes pal voor mijn neus zat. Terwijl ik met mijn rechterhand mijn penis probeerde te richten, wilde mijn penis zichzelf in een rap tempo in een lul veranderen. Je kon mijn penis en eikel bij elke hartslag in grootte zien toenemen.

Zo kon het gebeuren dat toen mijn eerste straal urine naar buiten kwam die enigszins aarzelend op gang kwam vrijwel meteen in een flinke straal urine veranderde. Niet, zoals ik dat van plan was, precies tussen de wc-bril en G’s kutje door, maar ergens halverwege haar kutje en navel tegen haar onderlijf kletterde. Ik zag mijn urine door het rossige schaamhaar naar beneden kronkelen. Over G’s klitje en tussen haar schaamlipjes door. Dat bracht bij mij een vreemde sensatie teweeg. In een andere situatie zou ik mijn urinestraal afgebroken hebben of minimaal beter gericht hebben.

Dat deed ik nu niet. Mijn urinestraal landde inmiddels net onder G’s navel. G. deed geen enkele poging om mijn straal te ontwijken. G. reageerde ook niet. G’s ogen volgden elke straal en druppel urine die zich uit mijn eikel naar buiten haastte. Daarna gebeurde er iets waar ik nog nooit bij stil had gestaan of zelfs maar over gefantaseerd had. G. opende met beide handen haar schaamlippen. Haar clitje stak zo duidelijk naar buiten dat het daarmee mijn doelwit werd om tegenaan te plassen. Dat deed ik dus ook.

Mijn eerst nog redelijk bescheiden, half harde lul was inmiddels een flinke pik geworden die ik met mijn duim echt naar beneden moest duwen om daarmee te voorkomen dat ik G. zelfs tot boven haar borsten onder zou plassen. G. keek mij aan. G’s linkerhand hield haar lipjes open. Haar rechterhand pakte mijn pik en richtte die vol op haar genotsknopje. Op datzelfde moment begon ook G. te plassen. Dwars door mijn straal heen en over haar linkerhand. Ik maakte expres bewegingen met mijn heupen. In mijn inmiddels blinde geilheid wilde ik G. over haar ontblote onderlijf piesen.

In haar navel, middenin haar schaamhaar en vol op haar clit. Ik voelde een onbekende opwinding. G’s rechterhand liet mijn pik los. Zij stak haar hand in de straal urine, maar die werd nu wel minder, omdat mijn blaas leeg begon te raken. Nog twee of drie kleine straaltjes en toen was bij mij alleen nog een snoeiharde paal onder een hoek van vijfenveertig graden zichtbaar. G. pakte mijn pik weer vast. Wat G. eigenlijk nooit deed, deed zij nu wel. Terwijl zij nog steeds zat te plassen, stopte G. mijn eikel in haar mond.

Pijpen was niet G’s grootste kwaliteit, maar op dat moment was er niet veel voor nodig om mijn paarse, kloppende eikel in G’s mond te laten spuiten. In de waanzin van mijn orgasme pakte ik G’s achterhoofd en drukte ik haar mond zo ver mogelijk over mijn stijve lans. Ik voelde echt elke druppel sperma in G’s mond verdwijnen. Ik bleef mijzelf met G’s mond neuken totdat mijn eikel zo gevoelig was dat G’s tong en wangen gevoelige scheuten door mijn pik joegen. Slap trok ik mij uit G’s mond terug. Ik ging er helemaal vanuit dat G. mijn zaad wel uit zou spugen, maar dat deed G. niet.

Ik zag G. een slikbeweging maken. Volgens mij voor het eerst, maar dat wist ik niet echt helemaal zeker. Er was de hele tijd geen woord tussen G. en mij gevallen. Daar stond ik dan. Met mijn broek half open, met mijn boxer tot onder mijn balzak geschoven en met een droevig overblijfsel van wat net nog een trotse neukstaaf was geweest. G. rolde wat toiletpapier van de rol en probeerde daar haar kruis mee af te vegen. Tevergeefs. Ik had haar hele onderlichaam onder gepiest, dus deed G. het enig zinvolle. Met de handdoek naast de wastafel droogde G. haar onderlichaam en kutje af.

Toen leek G. te beseffen dat zij beter met de douchekop haar hele onderlijf kon afspoelen. Nog steeds werd er geen woord gezegd. Ik richtte mijn boxer en jeans opnieuw in, waste mijn handen en liep de trap af, terug naar de huiskamer. Beneden schonk ik een nieuw wijntje voor G. in en rakelde ik het haardvuur weer wat op. Het derde of vierde flesje Leffe Dubbel werd ontkroond. Op het moment dat ik de schuimkraag tegen mijn lippen voelde, stak G. haar hoofd om de hoek van de kamerdeur en kwam zij binnen. G. ging weer op de bank zitten en proostte mij toe met haar glas wijn.

Op dat moment proestten wij allebei in lachen uit. Wat net gebeurd was, was voor ons zo absurd. En bizar. Uiteindelijk durfden wij beiden ook wel uit te spreken dat het wel heel bijzonder was geweest. Zonder verdere kwalificatie. Ik kan mij niet meer herinneren of en zo ja, wat wij gegeten hebben. Ik weet wel dat er de rest van de avond meer wijn en bier is gedronken dan wij ons later konden herinneren. Ik schat dat het tegen half tien liep toen ik zei dat ik alweer moest plassen. Ik stond op, liep de kamer uit en beklom de trap weer om naar de badkamer te gaan.

Ik was nog bezig om mijn gulp te openen toen ik ook G’s voetstappen op de trap hoorde. Voordat ik, zoals gewoonlijk ging zitten om te plassen, trok G. mij aan mijn broek iets naar achteren. Zij vroeg niet, maar gaf mij opdracht om met plassen te wachten. In no-time had G. haar sneakers, sokjes, jeans en slipje uit getrokken. Ik dacht iets van haar bedoelingen te begrijpen. Dat klopte. G. ging weer wijdbeens voor mij op de wc-bril zitten. Voordat ik zelf mijn penis kon richten, nam G. met haar hand dat initiatief over. Ik wilde nu het beginnen met plassen zo lang mogelijk uitstellen.

Mijn penis schokte weer in een oogwenk tot een trotse lul. G. masseerde mijn eikel met haar duim. Voorvocht en urine gingen de strijd aan wie als eerste door het gaatje naar buiten mocht komen. Een mengsel van beide spoot krachtig tegen de onderkant van G’s duim met als gevolg dat de urine alle kanten op spoot. Zelfs tegen G’s hals. G. deed geen enkele moeite om bij te sturen. Met een gefixeerde blik in haar ogen volgde G. mijn straal urine vanaf het gaatje tot waar zij die terecht liet komen.

Eerst duwde G. mijn pik zo naar beneden dat mijn pies vanaf haar navel weer door haar schaamhaar naar beneden sijpelde, maar toen…. G’s hand omklemde mijn pik en richtte de urinestraal op haar borsten en bovenlichaam, terwijl dat nog gekleed was. Haar roze shirt werd rood van mijn urine. G’s rode beha scheen donkerrood door haar shirt heen. Wat mij nog het meeste opviel, was dat G’s tepels knoerthard door haar beha en bloesje leken te steken. Ik nam mijn paal over en richtte de straal expres op G’s tepels.

Ik denk dat het al na een paar korte bewegingen over G’s clitje zover was dat G. schokkend klaarkwam op de wc-pot. Ik weet nog dat ik in mijn opperste opwinding erover nadacht om ook tegen G’s hals en mond te plassen. Achteraf ben ik blij dat ik daar geen urine meer voor had. G. stond op van de wc. Heel anders dan net, toen G’s ogen op mijn urinestraal en pik waren gericht, keken diezelfde ogen nu schuin omlaag naar de vloer van de badkamer. Zo nu en dan drupte er een klein druppeltje urine van G’s bloesje op het marmer van de badkamervloer. Dat zou ik zo wel opdweilen.

G. stapte de badkuip in en trok haar letterlijk zeiknatte bovenkleren uit. Daar stond die prachtige vrouw de net dingen had gedaan waarvan zij nooit had gedacht die ooit te te zullen doen. Ik besloot om niet te proberen nog een tweede keer klaar te komen. Ik heb de badkamervloer gedweild en de wc-pot en -bril schoongemaakt. G. was erg dankbaar toen ik de achterkant van haar lichaam afsponste. Eenmaal beneden schonk ik G’s tweede fles wijn leeg in haar glas. Ik nam zelf nog een laatste biertje. G. kwam in haar ochtendjas de huiskamer in. Haar Chanel no. 5 maakte het plaatje compleet.

Beneden is er geen woord meer over wat wij later altijd als ‘het incident’ hebben genoemd, gezegd. ’s Nachts op bed wel. Het ophalen van de herinnering heeft nog een heftig vervolg onder het dekbed gekregen. Het mocht terecht een ‘dek’bed genoemd worden. Ik ben zo heftig in G. klaargekomen dat ’s morgens aan de ontbijttafel G. nog een druppel zaad uit zich voelde lopen. Welke mededeling ons tijdens het ontbijt weer boven heeft doen belanden. G. en ik konden terugkijken op een van de meest bevredigende weekenden uit ons hele samenzijn.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
4 stemmen