Commercieel Meesteres Jessica 

Vandaag heb ik afgesproken met commercieel Meesteres Jessica en sub kees. Met kees heb ik afgesproken op een parkeerplaats van het tankstation. Keurig op tijd kom ik de parkeerplaats op rijden. kees heeft een omschrijving van zijn auto gegeven. Op de parkeerplaats zie ik echter alleen vrachtwagens staan. Nergens zie ik een auto die voldoet aan de omschrijving van zijn auto die hij me heeft gegeven. Wellicht dat hij zo nog komt. We hebben afgesproken aan het einde van de parkeerplaats. Ik rijd verder door en helemaal aan het einde zie ik inderdaad de auto van kees staan.

Ik parkeer mijn auto naast die van hem en stap uit. We kletsen even wat om het ijs te breken. kees vertelt me dat hij en Jessica elkaar al zo'n tien jaar kennen en dat ze regelmatig afspreken. Ze is niet alleen zijn Meesteres, maar ze zijn inmiddels ook vrienden. Dan stappen we beiden in onze eigen auto en vertrekken richting de woning van Jessica. kees rijdt voorop en ik rijd achter hem aan. Niet veel later komen we aan op de plaats van bestemming. We parkeerden onze auto's en bellen aan bij de woning van Jessica. Jessica heeft een studio aan huis.

De deur gaat open en we vervolgen onze weg de twee trappen omhoog naar de bovenste verdieping van het huis. Het is een oude woning en de trappen zijn erg steil en hebben kleine treden. Op de bovenste verdieping aangekomen, hangen we onze jas op en kleedt kees zichzelf uit. Geheel naakt gaat hij mij voor naar de studio. Hij doet het gordijn opzij en we stappen de ruimte binnen. In de ruimte is het lekker warm en gepast donker. Overal waar ik kijk, zie ik attributen hangen die met SM te maken hebben.

Van zwepen, tot boeien en alle andere denkbare attributen die je als Meesteres kunt gebruiken voor je slaaf/sub. Echt elk plekje van de ruimte is benut. Ik stel mezelf voor en vraag waar ik plaats kan nemen. Meesteres Jessica wijst me een stoel in de hoek aan. Vanuit deze stoel kan ik alles van dichtbij goed observeren. Meesteres Jessica steekt een sigaret op en dan is het tijd om de sessie te starten. Meesteres Jessica pakt de polsboeien van het rek geeft die aan kees, zodat hij ze bij zichzelf om kan doen.

Het lukt hem echter niet om de sluiting dicht te maken. Ik help hem om bij beide boeien de sluitingen dicht te maken. Meesteres Jessica maakt sub kees vast door de karbijnhaak van de handboeien aan de spreidstang te bevestigen. Ook zijn enkels worden vastgezet met boeien aan een spreidstang op de vloer. Meesteres Jessica pakt de anaalhaak en schuift er een condoom omheen. De anaalhaak glijdt makkelijk in het achterste van sub kees. Aan de anaalhaak is een touw vastgemaakt. Het uiteinde van het touw maakt Meesteres Jessica eveneens vast aan de spreidstang aan het plafond. 

Uit het rek met de zwepen pakt Meesteres Jessica een flogger. Met de flogger warmt ze de billen van kees op. De flogger landt meerdere keren op de billen van kees. De flogger klinkt erg pijnlijk. Meesteres Jessica verzekert me dat de flogger meer herrie maakt dan dat hij pijn doet. Ik zie de billen van kees inderdaad niet rood kleuren. Meesteres Jessica pakt een andere flogger uit het rek. Deze maakt minder geluid, maar zorgt er wel voor dat de billen van kees nu wel rood kleuren. kees geeft aan dat hij geen liefhebber van pijn is.

De aanraking van de zachte, warme handen van Meesteres Jessica maken veel goed. Afwisselend bewerkt Meesteres Jessica hem met de zweep en dan weer streelt ze zijn lichaam zacht met haar hand. kees geeft aan dat hij het ook heerlijk vindt om anaal gebruikt te worden. Dat kun je gerust aan Meesteres Jessica overlaten. Ze pakt de sling en bevestigd die aan de haken in het plafond. Ze maakt de boeien los en laat hem te laten plaatsnemen in de sling. kees gaat op zijn rug in de sling liggen. Zijn benen legt hij omhoog tegen de kettingen van de sling. Meesteres Jessica pakt het touw en wikkelt dat om de benen en de pik van kees heen.

Ook zijn armen worden stevig aan de sling vastgemaakt, zodat zijn bewegingsvrijheid tot een minimum wordt beperkt. Ik ga op een andere stoel zitten, zodat ik het schouwspel goed kan aanschouwen. Tussen alle attributen heeft Meesteres Jessica ook een violet wand. De violet wand is een electro speeltje met verschillende opzetstukken die elektriciteit door het lichaam jaagt. Een tijd geleden heb ik bij Dokter Bob mogen ervaren hoe dat aanvoelt op je huid. Zelf ben ik, net als kees, geen liefhebber van pijn.

Meesteres Jessica wil mij laten voelen hoe de wand aanvoelt op je huid en houdt de violet wand dichtbij mijn hand. Ik voel hoe de elektriciteit de bovenzijde van mijn hand prikkelt. Bij sommige opzetstukken voelt dit heftiger dan bij andere. Het lijkt me een pijnlijke aangelegenheid wanneer de wand tussen de benen, op de ballen, bij de anus en op de pik van kees wordt gehouden. Ondanks dat kees geen pijnslaaf is, houdt hij zich dapper staande - of eigenlijk liggende in zijn geval. Met de verschillende opzetstukken raakt Meesteres Jessica het lichaam van kees aan.

Geheel in het kerstthema heeft Meesteres Jessica ook een opzetstuk met daaraan een stuk kerstslinger die je normaal gesproken in de boom hangt. Ook daarmee streelt ze het lichaam van kees. Een ander leuk speeltje is de elektrostaaf die anaal ingebracht kan worden. Jessica brengt wat glijmiddel aan op de staaf en zet de schakelaar aan. Afwisselend voert ze het tempo op en dan weer omlaag. kees geniet hier intens van. Ik probeer hem wat vragen te stellen, maar hij reageert nergens meer op. Hij is totaal in zijn eigen wereld gekeerd.

Meesteres Jessica geeft mij de afstandsbediening. Ik vind het heerlijk om 'in control' te zijn over iemands orgasme. Ik zet de schakelaar nog een tandje hoger om het voor kees nog wat moeilijker te maken. Hij mag immers niet zonder toestemming van Meesteres Jessica klaarkomen. Als hij bijna klaarkomt, zet ik de schakelaar weer wat lager. Heel even maar. Dan gaat hij weer iets verder omhoog. Heerlijk om te zien hoe hij kronkelt van genot. Dan is het tijd om kees los te maken.

Meesteres Jessica haakt de aviator vast aan het plafond. De aviator bestaat uit een drietal banden. kees doet zijn benen door het touw dat bevestig is aan de twee buitenste banden. Dan gaat hij met zijn borst in de middelste band liggen. Zijn benen worden vastgemaakt aan de kettingen. Datzelfde geldt voor zijn handen. Die laat hij rusten onder zijn hoofd, zodat die ook ondersteund wordt. Met holle rug hangt hij in de aviator. Meesteres Jessica heeft ondertussen de voorbinddildo al om gedaan. Op haar laptop zoekt ze de 'juiste muziek' uit en neemt dan plaats tussen de benen van kees.

Op het ritme van de muziek stoot ze de dildo in en uit zijn achterste. De 'juiste muziek' blijkt een uptempo lied te zijn dat acht minuten duurt. Dat is vaak lang genoeg om de mannen naar een orgasme te brengen. De benen van kees klemmen zich stevig om de benen van Jessica. Ze blijft lekker doorstoten op het ritme van de muziek. Terwijl ze kees met de voorbinddildo neemt, spuit ze wat glijmiddel op haar hand en masseert ze de pik van kees. Ze vraagt me om een van de dildo's van het bed te pakken.

Ze wil dat ik de 'fairy' aangeef. Ik heb geen idee wat de 'fairy' is. Dit blijkt een schattige roze vibrator te zijn, een soort van kleine magic wand. De 'fairy' plaatst ze op de pik en ballen van kees voor extra stimulatie. De wand zorgt voor een stevige trilling. Er ligt op het bed nog een ander voorwerp dat ingezet kan worden. Meesteres Jessica vraagt om dit voorwerp aan te geven. Ik heb het nog nooit gezien en vraag wat het precies is. Het blijkt een voorwerp te zijn dat vroeger gebruikt werd door kappers om hun klanten een hoofdmassage mee te geven.

Ik kan mezelf voorstellen dat je het voorwerp ook kan gebruiken op andere plekken op het lichaam dan alleen op je hoofd... Ik geef het voorwerp aan Meesteres Jessica. De twee bandjes aan de bovenzijde schuift ze over haar hand. Het voorwerp zet ze tegen de pik van kees. Het voorwerp trilt lekker tegen zijn pik. De trillingen zijn minder heftig dan die van de 'fairy'. Tenslotte brengt ze nog wat glijmiddel op haar hand aan en trekt ze kees af. Als het lied ten einde komt, is dat het teken voor Meesteres Jessica om te stoppen met de penetratie. 

kees heeft intens genoten van de penetratie. Het blijkt dat kees stiekem een anaalorgasme heeft gehad, terwijl Meesteres Jessica hem met de voorbinddildo penetreerde.  De elektrostaaf had hem al goed in de stemming gebracht. De voorbind-dildo gaf hem net dat laatste zetje om tot een orgasme te komen. Hij vertelt ons dat hij zo heftig is klaargekomen. Een anaalorgasme is voor hem veel intenser en lekkerder dan een regulier orgasme via zijn pik. Meesteres Jessica maakt hem los uit de aviator. kees gaat even op het bed zitten om bij te komen.

Als hij bij is gekomen, is er een aantal uur verstreken. De parkeermeter loopt bijna af. Het is tijd om aan te kleden voor kees en afscheid te nemen van Meesteres Jessica. Het was een ontzettend leuke, ontspannende en leerzame middag. Ik kom heel graag nog een keer terug. Wellicht om een sessie van Meesteres Jessica en kees bij te wonen of als Meesteres om Meesteres Jessica te ondersteunen tijdens een sessie. Ik kijk er nu al met veel plezier naar uit!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6 sterren
5 stemmen