WAP bi-date

Ingezonden door Turkse heer

Ik herinner het me nog heel goed. Het lijkt wel alsof het gister is gebeurd. Ik was net terug van een leuke decemberavond met vrienden. Het was bijna 22.00 uur en ik dacht ik ga nog even chatten voordat ik ga slapen, want ik verveelde me een beetje. Daten zit er vaak niet in, maar een leuke chat vind ik ook best gezellig en spannend. Nog geen vijf minuten nadat ik ingelogd was, kwam er een stel (Cindy en Peter) online. Ze woonden in België net over de grens. Ze hadden een duidelijke profieltekst: hun vaste date had afgezegd en ze zochten een vervanger.

Zij was dertig en hij veertig jaar oud. Ik begroette hen heel beleefd en vroeg of ze tijd hadden om met me te kletsen. Ze gaven aan dat chatten geen probleem was, maar ze gaven nogmaals aan dat ze op zoek waren naar een (seks/wap)date. Ik  vroeg ze een beetje plagend of ik dan welkom was. Ze vroegen of ik hun profiel had gelezen, want daarin stond dat ze op zoek waren naar een bi-man die echt in was voor man-man contact. Daarnaast wilden ze gaan wappen, dus het moest voor hun date geen probleem zijn dat ze pillen en poeders gingen gebruiken.

Ik vertelde ze dat ik een paar leuke en bijzondere ervaringen heb gehad met onder andere bi-stellen en dat ik er wel voor in was. Ik gaf wel aan dat ik nog geen ervaring had met wappen. Het bi-contact tussen de heren was het belangrijkste aspect voor hun wapavond. Ze lieten mij weten dat als ik hen niet het gevoel gaf dat ik bi was, ze me netjes zouden vragen of ik hun huis zou willen verlaten. Ik stuurde ze een lange tekst waarin ik duidelijk maakte dat ik in was voor iets leuks en bijzonders.

Daarnaast gaf ik aan dat ik het niet erg zou vinden om na een bakje koffie naar huis te moeten als we geen klik zouden hebben. Als ik maar niet na vijf minuten weer weg moest, want na vijf minuten kennismaking kun je niet veel van elkaar weten. Behalve de fysieke klik natuurlijk. Daarover hoefde ik geen twijfels te hebben. Op hun profiel zag ik hun foto en ik gaf aan dat ik eventueel via cam in beeld kon komen, zodat zij ook konden zien wie ik was. Tot slot gaf ik ze mijn 06-nummer, zodat ze doorhadden dat ik ook serieus was. Ze wilden even onderling overleggen.

Ik verstuurde alvast een foto van mij, zodat ze een beeld hadden van wie ik was. Niet veel later kreeg ik een bericht van hen met de vraag of ik ze even wilde bellen, zodat het gesprek wat makkelijker en vloeiender zou gaan. Ik aarzelde geen moment en belde gelijk. Het was Peter die de telefoon opnam. We hadden een kort gesprek en hij herhaalde eigenlijk wat we tijdens de chat al bespraken. Hij vroeg nogmaals of ik echt bi was en niet alleen voor de dame kwam. Voor hun was alles duidelijk en ze vroegen net voor ze wilden ophangen of ik ook op de chat nog even live voor de cam wilde komen.

Dan konden ze zien of ik de persoon was waarvan ze een foto hadden ontvangen. Blijkbaar hadden ze wel eens afgesproken zonder cam controle, maar toen bleek dat de date helemaal niet de persoon was die ze op de foto hadden gezien. Ik vond dat helemaal geen probleem. We hingen op en gingen op chat even verder, zodat ze ook op de cam konden zien wie ik was. We hadden wederom een kort, duidelijk en leuk gesprek. Tijdens het chatten ontving ik een sms van ze. Daarin stond hun straatnaam zonder huisnummer. Ik stapte in mijn auto en ging richting het leuke stel uit België.

Het hele chat gebeuren inclusief het telefoongesprek had niet eens een half uur geduurd. Ik had nog nooit zo snel met iemand afgesproken. Een klein uur later was ik dan eindelijk bij ze in de straat. Ik had ze al een sms gestuurd en kreeg hun huisnummer. Eenmaal in de straat kon ik geen parkeerplaats vinden. Een paar huizen verder parkeren, was ook geen optie, want het waren vrijstaande woningen met een eigen oprit. Uiteindelijk vond ik een parkeerplaats bij een winkelcentrum. Ik parkeerde daar en liep naar hun woning. Intussen belde ik ze om aan te geven dat ik te voet kwam.

Peter was verbaasd, want ik kon blijkbaar achter het gebouw parkeren. Net voor het appartement zag ik een man. Peter zette een paar stappen naar voren en begroette mij. Hij was dus blijkbaar al buiten op me gaan wachten. Het was een vriendelijke man die net als ik slank was en lange haren had die bijna tot op zijn onderrug kwamen. Dat was mij op de foto niet opgevallen, maar het was wel degelijk de man die ik op de foto van hun profiel zag. We liepen stilletjes naar binnen. Toen ik eenmaal de woonkamer binnenkwam, zag ik Cindy op de bank zitten.

Ze keek me aan, begroette mij en zei tegen haar man: 'Daar heb je dus onze Turkse vriend.' Haar opmerking vond ik heel grappig. Ik voelde aan dat het gezellige en leuke mensen waren. Ik wist wel dat Cindy een volle vrouw was, want dat zag ik op de foto's. Nu we elkaar ontmoetten, zag ik dat ze redelijk dik was. Voor mij was dit geen probleem, want ik vind de klik belangrijker. Ze zag er leuk uit en had een mooi gezicht en lange blonde haren. Cindy vroeg wat ik wilde drinken en liep naar de keuken. Op het moment dat zij wegging, gaf Peter mij een hand.

We maakten kort kennis en hij bood mij een plek op de bank aan. Hij vroeg hoe mijn reis was geweest. Cindy  kwam terug en ging naast haar man zitten. Ze zei: 'Leuk dat je er bent, want we hadden onze twijfels of je wel echt zou komen opdagen.' Ze vertelden mij dat hun vaste date en wap partner hun afspraak op het laatst had afgezegd. Omdat ze er zo naar hadden uitgekeken, hadden ze besloten om maar via de chat iemand te benaderen. Ze waren sinds een klein jaar ervaren wappers geworden en deden het minimaal een keer per maand waarbij ze gezelschap hadden van anderen.

Het liefst met mensen waarmee ze vaker konden afspreken en dus ook een iets hechtere band konden opbouwen. Peter was bi en had meer ervaring. Hij had blijkbaar relaties met mannen gehad voordat hij Cindy trof. Ze hebben ook met stellen kennis gemaakt en er een leuke avond mee gehad. Toen kwamen ze erachter dat Cindy niet op vrouwen viel of bi was. Seksueel contact met vrouwen trok haar niet. Een andere reden waarom een stel niet hun voorkeur genoot, is dat Cindy zich niet op haar gemak voelde.

Ook haar overgewicht zorgde ervoor dat ze minder zelfverzekerd was en minder genoot van het moment waardoor ze hun aandacht alleen maar op een bi-man richtten. Daarnaast gaven ze aan dat ze heel blij waren dat ik toch nog langs wilde komen ondanks het feit dat ik een uur moest rijden. Ik moest vaak aangeven dat ik bi was en ik vroeg of ze daaraan twijfelden, omdat ik Turks ben. Peter gaf aan dat dit klopte. Aangezien ik Turk ben, hadden ze blijkbaar vraagtekens over mijn bi zijn. Blijkbaar vonden ze het gezellig, want Peter begon nu wat vragen te stellen over mijn dates.

Ik gaf aan dat zij het jongste stel waren die ik trof. Mijn dates die ik voor Peter en Cindy had, waren allen veel ouder.  Ze waren vaak veertig plus. Ze vertelden mij dat de mannen die ze troffen een beetje van hun leeftijd waren. Sommigen waren jonger, maar de ervaringen die ze met stellen hadden, waren net als mijn ervaringen met koppels die een stuk ouder waren. 'Blijkbaar hebben iets oudere koppels meer behoefte aan een experiment', zei Cindy lachend. Terwijl we in gesprek waren, raakten de benen van Peter mijn benen en zo nu en dan voelde ik zijn handen op mijn benen.

Het waren onschuldige aanrakingen van twee vrienden onderling. Ik deed met hem mee. Ik excuseerde mij ook even, want ik moest net als Peter ook even naar de wc. Toen ik terugkwam, ging ik weer naast Peter zitten. Cindy nam lachend het woord over. 'Echt leuk dat je er bent, maar we weten nog steeds niet wie je bent.' Terwijl ik de vragen van Cindy aan het beantwoorden was, merkte ik dat Peter aandachtig naar mij luisterde. Hij was inmiddels met zijn handen mijn benen aan het strelen. Ondertussen stelde hij zo nu en dan ook een vraag tussendoor. Ik vond hun aanpak leuk.

Ze waren gewoon uit op een leuk gesprek zonder verwachtingen alsof je met een vriend aan het kletsen bent die je al een tijd niet hebt gezien. Terwijl ik vooral naar Cindy keek en met haar in gesprek was, viel het mij op dat Peter een lichte stijve had. Toen hij zag dat ik naar zijn stijve keek, trok hij onopvallend zijn handen van mijn been af.  Peter gaf aan dat ze inmiddels al een tijd niet meer werkten en dat ze met het de steun van de overheid rond probeerden te komen. Terwijl Peter met mij aan het kletsen was, ging Cindy even weg, want ze kreeg een telefoontje.

Ze ging in de keuken het gesprek aan. Peter ging verder met zijn verhaal. Terwijl hij aan het praten was, streelde ik zijn benen. Ik ging met mijn handen omhoog en kwam dichtbij zijn kruis. Niet veel later kwam Cindy weer de woonkamer binnen. Het was blijkbaar hun vaste seksvriend die belde. Hij was klaar met werken en wilde indien het kon nog langskomen. Cindy had hem voor vandaag bedankt. Peter stond wederom op om naar de wc te gaan. Cindy vroeg of ik nog wat wilde drinken. Ik vroeg dit keer om frisdrank. Ineens zat ik daar alleen in de woonkamer.

Het duurde mij net iets te lang. Ik hoorde ze in de keuken fluisteren, maar ik kon niet horen waar het over ging. Het was Peter die als eerste de kamer binnen kwam wandelen. Hij had twee glazen cola in zijn hand en een ervan kreeg ik aangeboden. Hij excuseerde zich dat het even iets langer duurde. Hij gaf aan dat hun vriend die vandaag langs zou komen weer had gebeld en dat Cindy nog even met hem in gesprek was. Peter vroeg of ik het goed vond dat hij een pilletje nam. Ik gaf aan dat hij het zelf moest weten als hij een pilletje wilde nemen.

Op dat moment kwam ook Cindy de kamer met een colatje binnen. Peter gaf haar ook een pilletje. Het werd mij nu wel duidelijk. Ze vonden mij leuk en wilden graag dat ik de nacht bij ze doorbracht om te kijken waar het schip zou stranden. Cindy vroeg of ik ook een pil wilde. Ik zei dat ik dat best wilde, maar het nog nooit had gedaan. Peter en Cindy keken elkaar aan en vertelden mij dat ik dan beter een halve pil kon nemen, omdat mijn lichaam het nog niet gewend was. Een halve pil zou voor mij wel voldoende zijn.

Terwijl ik onder het genot van mijn cola een halve XTC-pil nam, gingen Peter en Cindy naar hun slaapkamer. Ze brachten het matras naar de woonkamer en legden het tegen de muur aan. Peter ging op het matras zitten en ik zat op het bankstel tegenover Peter, terwijl Cindy aan het andere einde van het bankstel zat. Peter nam het woord over en vertelde mij dat de pil waarschijnlijk binnen maximaal een half uur zou werken. Ik zou dan een warm gevoel krijgen en waarschijnlijk zou mijn hart sneller gaan kloppen. Ik moest op mijn gemak zijn en kon gewoon alles vragen.

Cindy was weer terug naar haar slaapkamer gegaan en kwam in haar badjas terug. Ze had haar legging nog aan, maar haar trui was uit. Ze ging weer rustig op de bank zitten en keek naar mij en naar Peter. Peter was benieuwd naar de mensen waarmee ik had geëxperimenteerd. Hij wilde vooral weten hoever ik met een man was gegaan. Cindy zette de tv aan en zocht een leuke radiozender om op de achtergrond lekkere rustige nummers te luisteren. Het gesprek tussen Peter en mij werd intiemer en seksueler van aard.

Ik vertelde Peter dat ik niet op mannen viel, maar het wel leuk en spannend vind om met een man en zijn paal te spelen, terwijl zijn vrouw toekijkt. Op dat moment ging Peter even naar de slaapkamer om ook uit de kleren te gaan en in badjas terug te komen. Hij ging naast zijn vriendin zitten en vroeg of ik ook mijn kleren uit wilde trekken. We waren inmiddels en klein kwartier verder en Cindy en Peter voelden de pil al binnenkomen. Ze vroegen hoe het met mij ging. Ik gaf aan dat ik het ook iets warmer kreeg, waarop ze mij vroegen om mijn trui uit te trekken.

Dat deed ik ook en zat nu dus met alleen mijn hemd bij hen. Ik merkte dat ik energieker werd en dat mijn benen anders aanvoelden. Ze voelden echt zwaar aan. Ik stond op en ging staand met ze kletsen. Ik swingde met het liedje in de achtergrond mee om mijn energie kwijt te raken en vroeg of dit normaal was. Peter gaf aan dat het bij ieder persoon anders aan kon voelen en dat ik gewoon moest doen waar ik me prettig bij voelde. Ook werd ik heel wat spraakzamer. Ik bleef Peter en Cindy maar bombarderen met vragen. Als zij iets aan mij vroegen, antwoordde ik heel uitgebreid. 

Ze vonden het best grappig om mij zo bewegend en swingend te zien, maar ik had ook het gevoel dat ze het en beetje storend vonden. Ik kreeg het steeds warmer en gaf aan dat ik ook mijn broek uit wilde trekken. Toen ik ook mijn sokken uitdeed, gaf Cindy aan dat ik deze maar beter aan kon houden. Blijkbaar was het beter om warme voeten te hebben als je wap was. Zodoende hield ik mijn sokken aan en ging op het matras zitten. Daar lag ik dan halfnaakt bij twee wildvreemde mensen in de woonkamer. Mijn onbehaarde, slanke, maar vooral witte lichaam trok de aandacht van Cindy.

'Ben je wel een Turk?' vroeg ze. Ik was blijkbaar net zo blank als Peter. Het enige verschil was mijn haarkleur. We moesten alledrie lachen. 'Ik weet niet hoe blank jullie zijn, omdat jullie je badjas nog aan hebben', voegde ik eraan toe. Cindy vroeg of mijn dates met anderen anders waren dan met hen, omdat we aan het wappen waren. Ik gaf aan dat ik het liefst op een rustige manier date. Dat ik wat meer tijd en ruimte nodig heb om met een man intiem te zijn. 'Als de klik er is, laat ik het gewoon op me afkomen en zie ik wel waar het schip strand en hoever het contact tussen de heren zal gaan. 

Cindy vroeg of ik vaak en graag met een man van bil ging. Ik vertelde haar dat ik eigenlijk nooit de intentie had om geneukt te worden, maar dat ik me toch bij twee dates heb laten neuken. Dat het spontaan was gegaan. Dit keer was het mijn beurt om vooral Peter uit zijn tent te lokken. Ik vroeg hoe het bij hem zat, wat hij zo leuk vindt aan een man, wat hij over mij dacht toen ik binnenkwam en hoe hij er nu over dacht. Peter had voordat hij Cindy ontmoette met een paar mannen het bed gedeeld. Ook na zijn kennismaking met Cindy was hij maar met een paar mannen intiem geweest.

Cindy was bij al deze ervaringen van Peter aanwezig geweest. Voor Peter ging het ook om het genot en het plezier samen. Neuken met een man was slechts de kers op de taart van hun genot en plezier. Ik kwam erachter dat Peter tot nu toe alleen maar top was geweest en dat hij waarschijnlijk nooit geneukt wilde worden. Althans die behoefte heeft hij blijkbaar nooit gehad. Terwijl hij dit allemaal vertelde ,was ik mijn benen aan het masseren, want ze voelde wederom heel zwaar aan. Ik had ook kriebels in mijn buik. Peter vroeg of ik het leuk en fijn zou vinden als hij mijn benen zou masseren.

Dit liet ik me geen twee keer zeggen, want ik was best wel in de stemming gekomen. Ik had liever dat een ander mij masseerde en streelde dan dat ik dat zelf deed. Peter kwam naast me zitten en ik liet mezelf op het matras vallen. Ik keek naar het plafond, terwijl hij langzaam mijn onderbenen begon te masseren en te strelen. Intussen genoot ik van de muziek op de achtergrond en kreeg een warm en geil gevoel. Ik zocht oogcontact met Cindy en merkte dat ze achteroverleunde en haar ogen had gesloten. Ik vroeg aan Peter of het wel goed met haar ging.

Peter gaf aan dat ze zichzelf te fors vindt en daarom onzeker is en tijd nodig heeft. We zijn dus best wel onzeker en wappen geeft ons meer ruimte. Ik was wat dichter bij Cindy gaan liggen, zodat ik haar kon aanraken. Ik vroeg aan Peter of hij mijn dijen en de achterkant van mijn benen kon masseren. We werden daarna beiden stil en keken hoe Cindy genoot. Peter streelde mij langzaam. Hij zat met zijn handen aan mijn billen. We genoten van het liedje op de achtergrond. We zaten in een lichte trance net als Cindy die waarschijnlijk in haar gedachte ergens ver weg was.

Peter zat intussen met zijn handen onder mijn boxer en streelde mijn billen. Het leek een eeuwigheid te duren. Ik genoot echt van het moment. Cindy was nog steeds met haar ogen dicht aan het genieten. Met mijn ene hand streelde ik haar voeten en enkels en ging langzaam richting haar knie. Eenmaal op haar knie pakte Cindy mijn handen vast, opende haar ogen en keek mij lief aan. Ik begreep niet wat ik ervan moest denken, maar ze duwde mijn handen op een rustige en lieve manier weg en keek haar man aan.

Om haar niet af te schrikken, hield ik mij koest en genoot van de massage die ik van haar man kreeg. Ik merkte dat Cindy ons goed in de gaten hield. Na een minuut of twee dwaalde mijn hand dit keer richting de enkels en benen van Peter af. Heel snel kwam ik bij zijn kruis aan. Zijn licht stijve pik werd harder wanneer ik een paar keer met mijn handen over zijn paal streelde en er zachtjes in kneep. Terwijl ik dit alles deed, had ik oogcontact met Cindy. Ze keek zeer nieuwsgierig toe. Ik trok een stukje van Peters boxer stuk omlaag.

Zijn paal kwam deels boven zijn boxer uit en ik kon voor het eerst met blote handen zijn pik voelen. Ik draaide me langzaam om en zag dat Peter naar zijn vrouw keek. Ik duwde Peter langzaam op zijn rug op het matras en zei dat ik zijn massage heerlijk vond. Als dank wilde ik hem masseren als hij dat ook wilde. Cindy zei: 'Schat doe je badjas uit. Zo lig je minder lekker.' Peter deed zijn badjas uit. Ik begon zijn bovenbeen te masseren. Cindy ging even naar haar kamer en kwam met olie terug. Ze deed een beetje op mijn handen en op de benen van haar man. 

Ze ging naast haar man bij zijn hoofd zitten en streelde zijn haren en gezicht, terwijl ik Peter masseerde. Peters paal was inmiddels goed stijf. Je zag de contouren van zijn paal in zijn boxer. Terwijl ik zijn benen masseerde, keek ik Cindy aan die op haar beurt weer oogcontact had met haar man. Ze hadden niet door dat ik toekeek. We waren eigenlijk allen in een flow en staarden elkaar aan. Peter bewoog wat. Ik gaf hem de ruimte en merkte dat hij zijn boxer uit wilde doen. Op dat moment hadden Cindy en ik oogcontact. Ze stond op en ging op de bank zitten.

Ik was Peter aan het strelen en masseren, terwijl hij nu ook met zijn eigen pik begon te spelen. Ik zag Peter gewoon lekker genieten. Zijn mooie stijve paal waar hij aan trok, maakte mij ook nieuwsgieriger. Ik was benieuwd hoe hij zou smaken, maar begon hem eerst te helpen met rukken. Toen ik zijn pik eenmaal aanraakte en met Peter samen zijn pik trok, liet hij zijn handen van zijn pik afglijden en genoot ervan hoe ik deze lieve geile kerel aftrok. Ik keek Cindy aan en zei tegen haar: 'Je bent wel een bofkont met zo'n mooie pik. Kom je me niet helpen om je man te verwennen?'

Cindy keek mij lachend aan en zei: 'Ik zie jullie even graag genieten.' Ik streelde met mijn ene hand Peter, terwijl ik met mijn andere hand zijn paal aftrok. Dit duurde voor Cindy volgens mij net iets te lang, want ze kwam naast mij zitten en hielp me Peter af te trekken. Cindy keek me op een zeer geile manier aan en plaatste zonder iets te zeggen haar hoofd boven de paal van Peter. Ze gaf eerst een paar likjes en snel daarna verdween de paal van Peter in haar mond. Terwijl ze Peter aan het pijpen was, zat ik aan de paal van Peter.

Toen Cindy met pijpen klaar was, maakte ze een hoofdgebaar dat het nu mijn beurt was. Zonder te aarzelen, nam ik zijn paal voor het eerst in mijn mond. Ik ging als een dolle hengst een paar keer snel en diep op en neer waardoor ik moest kokhalzen. Mijn pijpsessie was van korte duur. Cindy's geile blik was om te smullen. Ik liet me op het matras vallen en lag naast de dijen van Peter. Ik streelde hem, terwijl Cindy op haar beurt weer met mijn dijen bezig was. Ik voelde iets kouds op mijn benen. 

Cindy smeerde olie op mijn benen en begon daarna mijn benen te masseren, terwijl ze langzaam mijn billen aan het ontdekken was. Peter stond op, ging naast zijn vrouw zitten en ze masseerden mij samen van top tot teen. Peter had het op mijn billen gemunt. Ik genoot zo intens van de vierhanden massage en de muziek op de achtergrond dat ik toeliet dat Peter al met een vinger in mijn kont zat. Heel snel werden dit er twee. Het was een zalig warm en lekker gevoel. Ik had mijn ogen dicht en genoot ervan. Intussen hoorde ik wat gesmak. Het koppeltje was waarschijnlijk aan het zoenen.

Ik kon ze niet zien, maar het idee maakte mij wel geiler en wilder. Peters aandacht was nu verdeeld en zijn sensuele handen voelden anders. Het leek wel alsof hij dieper in mijn kont ging en met meer vingers mijn kont aan het verwennen was. Het gevoel van genot maakte plaats voor lichte, maar wel lekkere pijn. Ik dacht dat hij de controle over zijn handen kwijt was, dus ik bewoog wat heen en weer en toen ik de kans kreeg, draaide ik mij om en ging hem pijpen en likken. Dit keer was mijn pijp- en liksessie langer dan de eerste keer. Hun gezoen maakte mij nieuwsgieriger naar Cindy.

Ik stopte met het verwennen van Peter en ging op mijn knieën zitten. Terwijl het koppeltje intiem aan het zoenen was, raakte ik voor het eerst de tieten van Cindy aan. Net als de rest van haar lichaam zijn ook haar tieten lekker groot en zacht. In eerste instantie trok ze zich van mijn lik- en speelbewegingen weinig aan, maar toen ik haar volle, dikke buik streelde,  merkte ik dat haar aandacht van haar man naar mij dwaalde. Ik kreeg het gevoel alsof ze dit wat minder fijn vond. Ze rukte een paar keer hard aan mijn paal, wat ik op mijn beurt weer niet lekker vond.

'Geile Turk, vergeet niet om af en toe wat te drinken. Dat is goed voor je als je wap bent', zei ze. Ik stond op om een slok te nemen. Het viel mij op dat de tafel leeg was. Op de eettafel stonden een paar flessen water en wat frisdranken. Wanneer ik ernaar toe liep en een van de waterflessen pakte, zag ik op tafel een papiertje met onze namen erop liggen. Er stonden wat cijfers en letters achter onze namen. Ik begreep hier niets van en vroeg het stelletje wat dit voor moest stellen. Ze stopten met zoenen. Ik liet ze het papiertje zien en vroeg nieuwsgierig wat dit was.

Peter vertelde dat hij op het papier had genoteerd wat we in hadden genomen en hoe laat we het hadden gedaan. Peter zei dat dit voor onze veiligheid was. Mochten we een ambulance moeten bellen dan konden ze waarschijnlijk de situatie beter inschatten als ze het papier lazen. Ze wisten dan dat we drugs hadden gebruikt. Als we zo meteen opnieuw iets wilden nemen dan konden we gelijk zien wat we al hadden genomen en hoe laat. Het is niet verstandig om heel snel en verschillende producten te nemen. Ik zag op het papier dat we ruim anderhalf uur geleden onze pillen hadden genomen.

Cindy kwam de kamer binnen. Ze gaf aan dat ze even over had gegeven, maar dat het nu wel weer goed ging. Ik stond op en liep een rondje in de woonkamer. Ik ging naast ze staan, bewoog weer met de muziek mee en streelde mijn pik, terwijl ik met het liedje mee swingde. Cindy had haar ogen gesloten en was waarschijnlijk met haar gedachtes weer ver weg van ons. Ik stond naast Peter en we keken elkaar aan. Terwijl ik met mijn ene hand met mijn leuter speelde, streelde ik met mijn andere hand zijn haren. Peter stond op om iets te drinken. Ik ging achter hem aan en stond pal achter hem.

Terwijl hij water dronk, stond ik vanachter tegen hem aan te schuren. Althans ik schuurde tegen zijn badjas aan en trok met mijn hand aan zijn paal. 'Je hebt een mooie en lekkere pik, Peter.'  Ik was ook opgewonden, maar werd niet zo hard. Ik begreep dat niet. Peter stelde mij weer gerust. Hij zei dat het soms kon voorkomen dat je erectieproblemen hebt als je pillen hebt genomen. Het kon even duren voordat die op volle sterkte was. Peter liep naar de vitrinekast. Hij pakte het doosje met XTC-pillen. Hij en Cindy pakte een pil en ik kreeg wederom een halve. 

Ik ging met mijn hoofd weer naar zijn kruis en begon hem met mijn tong en mond te verwennen, terwijl hij op zijn beurt mijn benen en pik streelde. We genoten wederom van elkaar. Peter begon op dat moment weer mijn kont te ontdekken. Hierbij gaf ik hem meer ruimte, stopte met pijpen en ging op mijn buik liggen. Peter maakte van mijn gebaar gretig gebruik en mijn dijen en billen werden goed onder handen genomen. Voorzichtig werd ik zo nu en dan met twee van zijn vingers verwend.

Toen ik eenmaal doorhad dat hij met meerdere vingers mijn kont wilde bewerken, liet ik dit niet toe. Ik stond op om tegen de muur te leunen. Peter was blijkbaar in de mood en richtte zijn aandacht op zijn vrouw. De twee tortelduifjes waren lekker aan het zoenen en op een gegeven moment duwde Peter Cindy op het matras. De jongedame lag nu klaar om Peters stijve pik in haar kut te nemen. Pffff, ik wist niet wat mij overkwam. Die gast kon stoten zeg. Het geklets van het neukende koppeltje was goed te horen en overtrof de muziek. Dit ging een aantal minuten zo verder.

Ze wisselden van positie en Cindy kwam nu bovenop haar man zitten. Ik kon niets anders doen dan alleen maar toekijken en aan mijn pik rukken. Zo nu en dan zag ik ze naar mij gluren, maar ze trokken zich verder weinig van mij aan. Cindy nam deze avond voor het eerst echt initiatief, ging iets rechter op Peter zitten en nam zijn pik in haar kutje. Langzaam begonnen ze te neuken. Dit keer was er passie en meer intimiteit. Ik was nu moedig genoeg om ook actie te ondernemen. Ik kwam naast Cindy zitten. Terwijl ik Peter aankeek, streelde ik de rug van Cindy.

Ik plaatste zo nu en dan een kusje op haar arm en schouder, terwijl ik Peters benen streelde. Op het moment dat Cindy naar mij keek en wij met onze gezichten heel close bij elkaar zaten, zoende ik haar vol op haar mond. Ze was verrast en liet me doorgaan. Peter trok haar naar zich toe en zoende haar, terwijl hij mijn hand naar zijn paal dirigeerde. Cindy stond op en zette ander muziek op. Ik begon de pil steeds beter te voelen. Ik werd geiler dan geil en zoog lekker aan de pik van Peter die op zijn beurt weer mijn hoofd vasthield. Hij streelde mijn haren, stootte zo nu en dan zijn pik rustig in mijn mond.

Zijn pik was goed hard. Ik kwam op de buik van Peter zitten. Ik masseerde zijn borstkast, terwijl hij mijn kont vingerde. Ik liet me meer naar zijn kruis zakken om zijn borst en buik te strelen. Terwijl ik dit deed, zorgde ik ervoor dat zijn paal hard en recht tegen mijn spleet kwam. Ik schuurde over zijn paal en deed zo nu en dan een poging om erop te zitten. Zijn pik zat tegen mijn anus aan. Terwijl ik zijn pik bij mijn anus voelde, keek ik hem geil aan. Mijn geile blik werd beantwoord door een nog geilere blik van Peter. Hij vroeg mij wat ik wilde. Ik zei dat ik niets wil en dat ik gewoon wilde spelen en genieten.

Ik had het gevoel dat hij mij wel wilde neuken, maar dat hij geen actie durfde te ondernemen. Tegelijkertijd vond ik het gewoon geil en leuk om hem zo te pestten, maar ik wist ook dat ik niet klaar was om geneukt te worden. Het was gewoon nog een taboe. Ik wist echt niet of ik weer eens een pik in mij wilde voelen. Op een gegeven moment zat zijn eikel in mijn anus. Peter was op dat moment heel direct en duidelijk. Als ik geneukt wilde worden, moest ik een condoom pakken. Ik had dat niet verwacht, maar wist zeker dat hij het meende.

Ik negeerde zijn woorden en ging naast hem op mijn buik liggen. Met mijn benen half uit elkaar van 'hier lig ik, ga je gang verwen mij' was mijn boodschap. Ik zorgde er wel voor dat ik met mijn gezicht richting Cindy zat. Ik wilde haar zien, terwijl haar man met mij bezig was. Peter kwam gelijk bij mijn benen liggen. Mijn benen werden door hem goed onder handen genomen, maar het ging hem vooral om mijn billen. Ik werd gewoon letterlijk met zijn handen en vingers geneukt. Toen hij eenmaal op mij ging liggen, drukte hij met zijn harde paal tegen mijn bil en anus aan.

Intussen was hij mij lekker geil en wild aan het likken. Mijn rug en nek voelden zijn natte tong en gehijg goed. In geen geval liet ik zijn pik in mijn anus glijden. Cindy zag dit ook en vroeg haar man of ze mij vast moest maken met boeien, zodat ik niet makkelijk kon bewegen en wegglippen. 'Deze Turk weet niet wat hij wil', zei Peter tegen zijn vrouw. Inmiddels was ik nog geiler en vroeg aan Cindy waarmee ze me vast wilde binden. Cindy ging zonder iets te zeggen naar haar slaapkamer en kwam terug met handboeien. Mijn benen werden ermee vastgemaakt.

Het idee maakte mij nog geiler dan dat ik al was. Cindy was de eerste die met mijn kont ging spelen. Ik snakte naar Cindy. Ik draaide mij op een klunzige manier om en kwam met mijn gezicht pal voor Cindy te staan. Ik begon haar grote tieten te likken en ging langzaam likkend naar haar mond. Ik viel op haar en voor het eerst lag ze onder mij en hadden we een lekker intiem moment. Peter keek even toe, ging daarna achter mij staan en speelde met mijn anus. Op een gegeven moment werd ik zo lekker in mijn anus verwend dat ik het hem gewoon zijn gang liet gaan.

Daarnaast was ik lekker met Cindy aan het tongen. Na een tijdje kwam Peter naast mij en Cindy liggen en keek toe hoe wij aan het zoenen waren. Cindy keek hem aan, stopte met mij te zoenen en wilde met haar man verder zoenen. Ik ging Peter nogmaals pijpen. Ik stond op en ging ik haast huppelend naar de tafel om iets te drinken. Toen ik weer naar het matras keek, zag ik dat Cindy op haar man zat. Het koppeltje was aan het neuken. Cindy ging langzaam op Peters lul op en neer. Ik keek toe en speelde met mijn eigen lul. Mijn lul werd stijver en stijver. Ik kon de geile toestand niet weerstaan.

Ik ging pal voor Cindy's gezicht staan, liet mijn stijve pik zien en bracht hem naar haar mond. Ik nam het initiatief en stopte mijn stijve lul in haar mond. Daar lag Cindy die avond voor het eerst met twee lullen in haar. De mijne zat in haar mond, terwijl ze die van haar man aan het berijden was. Ik voelde op dat moment ook de handen van Peter op mijn enkels. Toen ik naar beneden keek, zag ik hem naar zijn geile vrouw kijken. Op een gegeven moment trok Cindy haar mond van mijn pik. Ze ging wat sneller en wilder op haar man tekeer.

Ik lag daar met mijn harde pik. Peter probeerde met zijn handen bij mijn pik te komen, maar het lukte hem niet. Ik ging ook liggen. Ik lag met mijn kruis bij zijn gezicht. Hij twijfelde geen seconde en nam mijn pik in zijn mond. Terwijl Peter mij pijpte, keek ik naar zijn vrouw. Ik weet niet hoelang dit duurde, maar Peter loosde de eerste zaadlozing van de nacht in zijn geile vrouwtje. Ze ging daarna van haar man af en speelde nog een beetje met zijn pik. Met de badjas die naast haar op de grond lag, maakte ze eerst Peters pik schoon en ging vervolgens naar de wc.

Waarschijnlijk ging ze haar volgespoten kutje schoonmaken. Ik zag dat Peter daar met een nog steeds redelijk grote paal lag. Zonder te aarzelen ging ik op zijn pik af en nam hem gretig in mijn mond. Cindy was inmiddels teruggekomen en ging op de bank zitten. Ze genoot van het geile schouwspel tussen haar man en mij. Peter zag inmiddels op de klok dat het al bijna half zes was en stelde voor om naar buiten te gaan. Blijkbaar was in de ochtend de weekmarkt weer open.  Peter vertelde mij dat ze soms in de ochtend wat fruit haalden om de nacht af te sluiten voor ze gingen slapen.

Het fruit dat we op de markt hadden gehaald, werd vervolgens door Cindy klaargemaakt. We zaten aan tafel en waren aan het bijkomen van onze roes en de wapnacht. We voelden dat de nacht lang en zwaar was geweest. Ze vroegen hoe het met mij ging. Ik voelde mij goed. We waren weer ruim een uur verder en Peter gaf aan dat ze graag wilden slapen. De boodschap was duidelijk: ze vroegen op een nette manier of ik naar huis wilde gaan. Ze gunden mij nog even tijd en gaven wat snoep, fruit en drank mee.

Net na negen uur in de ochtend was ik thuisgekomen. Het was een lange, zware rit, maar ik had hem goed en vlot kunnen afleggen. Eenmaal thuis in bed ben ik als een roos in slaap gevallen en heb de halve dag geslapen. Dit was mijn eerste date met dit mooie lieve bi-stel van net over de grens in België.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen