De moeder van een vriend

Ingezonden door Dennis

Ik was een jaar of vijftien toen er een nieuw gezin bij ons in de wijk kwam wonen. Ze hadden drie kinderen. De middelste, Sam, was een aardige gast. We konden het al snel goed vinden. We hadden dezelfde gedachten en sleutelden vaak samen aan fietsen en brommers. Als het wat slechter weer was, zat hij achter de computer en speelde een spelletje. Ik had niks met computers, maar keek vaak met hem mee. De computer stond op zolder tussen de wasrekken in. Elke keer als we daar zaten, keek ik mijn ogen uit. 

Deze jongen had een super leuke, spontane en mooie moeder. Ze was altijd super vriendelijk. Beetje bij beetje kreeg ik gevoelens voor deze mooie vrouw. In de zomer mocht ik vaak mee naar de camping aan de Lek. Heerlijk wat watersport achter de speedboot. Wanneer we lekker aan strand zaten, keek ik hoe zijn moeder alles goed verzorgde qua eten en drinken. Toen is denk ik mijn passie voor goed geklede, mooie, oudere dames begonnen. Ik keek mijn ogen uit. Niet alleen in de zomer op de camping, maar ook thuis. Aangezien we beste vrienden waren, kwam ik er vaak over de vloer. 

In de winter als het koud en nat was, zaten we vaak bij Sam op zolder. Hij was aan het gamen en ik zat ernaast en keek om me heen. Zijn moeder kwam dan af en toe naar boven om wat te drinken en te eten te brengen. Alles aan haar klopte gewoon. Haar kleding zat goed en ze had hele mooie billen en borsten. Ik fantaseerde over haar als ik thuis was. We waren nog jong en dan deed je dat. Zittend op dat zoldertje viel mijn oog op de slipjes op de waslijn. Het waren nette, sexy slipjes met een beetje kant aan de rand. Ik keek mijn ogen uit. Mijn fantasie draaide overuren.

Elke ochtend ging ik Sam ophalen om samen naar de middelbare school te fietsen. Hij was nooit zo snel. Vaak moest ik nog even wachten tot hij klaar was. Zijn moeder droeg dan altijd een soort van T-shirt dat net over haar billen viel. Terwijl ze druk was met het klaarmaken van de spullen voor de kids ving ik telkens een glimp van haar slipje op. Ik hield die goed in de gaten. Dat deed mij als puber wel wat. Elk slipje dat ze aan had, zag ik vervolgens aan de waslijn hangen. Elke dag wilde ik graag in de ochtend bij Sam zijn om dat te kunnen aanschouwen.

Het was een regenachtig dag. Sam ging weer gamen en ik zat ernaast. Op een gegeven moment zei hij dat hij naar de wc moest. Daar zat ik dan op het zoldertje, kijkend naar de slipjes van zijn moeder. Hij liet me iets langer alleen dan normaal. Er schoten allerlei fantasieën door mijn hoofd. Ik stond op liep richting de waslijn en voelde aan een slipje. Het was een slipje van satijn of fluweel. Mijn vriend kwam maar niet terug. Het duurde dit keer wel erg lang. Ik maakte de knijper los en liet het slipje door mijn handen glijden. Dit voelde zo goed.

Op een gegeven moment hoorde ik hem naar boven komen. Ik schrok en had geen tijd meer om het slipje terug te hangen, dus stopte ik het in mijn broekzak. Het gaf me een heel apart gevoel. Ik moest ook ineens naar huis. Thuis aangekomen, liep ik door naar mijn slaapkamer waar ik het slipje tevoorschijn haalde. Ik liet mezelf op het bed vallen. Met mijn ogen dicht rook ik aan het slipje. Die rook naar wasverzachter. Die avond fantaseerde ik erop los. Ik trok mezelf af in bed denkend aan de slipjes aan de waslijn die ik de dag ervoor om haar mooie billen had gezien. 

Vanaf die tijd nam ik vaker slipjes mee van de waslijn. Ik denk dat zij wel doorhad dat er af en toe slipjes ontbraken, maar ze liet nooit iets laten merken. Het was een mooie tijd waar ik nog vaak aan terugdenk. We werden ouder en zagen elkaar steeds minder. Ieder ging zijn eigen weg.

 

Jaren later, toen ik drie keer per week ging zwemmen in het plaatselijke zwembad, kwam ik haar op een dag tegen. Direct gaf ik mijn ogen goed de kost. Ze was nog steeds even mooi, misschien zelfs nog wel mooier. We praatten even vlug over hoe het ging, waar ik woonde en meer van dat soort koetjes en kalfjes. Ik vroeg haar of ze hier vaker hier ging zwemmen. Ze vertelde me dat ze drie keer in de week ging zwemmen, maar dat deze week wat rommeliger was. Normaal gesproken ging ze op maandag, woensdag en vrijdag zwemmen.

'Nou, misschien zie ik je zo nog wel. Ik ga me even omkleden.' Waarom ik het gesprek ineens zo afkapte, had zo zijn redenen. Tijdens het praten met deze mooie dame bekeek ik haar van top tot teen. Ze was nog steeds een heerlijke dame! In het kleedhokje moest ik snel mijn broek losmaken. Deze dame had me namelijk een bikkelharde erectie gegeven. Er ging van alles door me heen. Ik moest mijn zwemdagen maar gaan aanpassen op die van haar, zodat ik dit heerlijke gevoel vaker kon krijgen. Wat zou ik deze vrouw graag een enorm orgasme willen geven.

Ik paste direct de dagen waarop ik ging zwemmen voor haar aan. Nu kwam ik haar drie keer in de week tegen. De ene keer sprak ik haar wat langere dan de andere keer. We kwamen steeds meer van elkaar te weten qua thuissituatie en van alles eigenlijk. We merkten dat wanneer we een half uurtje later gingen zwemmen het veel rustiger was. We schoven ons zwemuurtje op naar later op de avond. Als we gedoucht hadden, probeerde ik altijd het kleedhokje naast haar te bemachtigen.

Dan probeerde ik stiekem onder het kleedhokje door te kijken om een glimp van haar mooie benen en haar slipje op te vangen. Telkens werd ik weer super opgewonden van haar. Ook al had ze mijn moeder kunnen zijn. Tijdens het zwemmen raakten we elkaar steeds vaker aan. Of het nu bij het van baan wisselen was of op het open stuk, ik probeerde haar stiekem te betasten. Zij vond dat helemaal niet erg. Op een avond was het extreem rustig. We zwommen naast elkaar en hadden leuke gesprekken. We keken om ons heen. Het zwembad was nu wel heel leeg geworden.

De badmeester kwam naar ons toe gelopen. Hij zei dat we ons baantje af konden maken en ons daarna rustig om konden kleden, omdat ze gingen sluiten. Zo gezegd, zo gedaan. Ze stapte het bad uit en ik bekeek haar toen ze voor me stond. Haar broekje zat tussen haar billen. Ze haalde die eruit en keek toen achterom. Ze zag me gluren en vroeg me of het er nog goed uit zag. Ik stapte het bad uit en ging naast haar lopen. Ik legde een hand op haar billen en fluisterde in haar oor: 'Je bent nog steeds even mooi.' Ik liep door richting het kleedhokje om wat zeep te pakken en zag haar verbaasd kijken.

Zij pakte ook haar shampoo en samen liepen we terug naar de douches om ons af te spoelen. Zij kwam nog even terug op de opmerking van daarnet. Ze vroeg me met een knipoog om die opmerking uit te leggen. Ik wist even niet waar ik het moest zoeken. Ik zei dat ze nog even mooi was als vroeger, misschien nog wel mooier. Ik wist niet waar ik moest kijken en kon mezelf geen houding geven. Ze kwam onder mijn douche dicht tegen me aan staan. 'Dus jij hebt stiekem al die jaren aan mij gedacht en naar mij gekeken? Nu snap ik ook waarom jij dezelfde avonden bent komen zwemmen.

Stiekem geil jij een beetje op mij.' Terwijl ze dat zei, tikte ze op mijn zwembroek. Op mijn eikel die al half hard was geworden van deze stoute woorden van haar. 'Goed om te weten,' zei ze. Met een onvergetelijke blik keek ze me aan. Ze waste haar heerlijke lichaam en streelde zichzelf, terwijl ze me aan bleef kijken. Inmiddels was het zwembad leeg. We gingen ons omkleden. Zo snel mogelijk droogde ik mezelf af en keek ik weer onder het hokje door naar haar mooie voetjes die ze aan het afdrogen was. Ik genoot ervan hoe zij dat deed. Nu viel echter haar mooie, paarse slipje op de grond.

Ik bedacht me geen moment en griste die weg. Ik rook aan het slipje en kreeg hetzelfde gevoel terug als toen ik haar slipje van de waslijn afhaalde. Wat maakte zij me geil zeg. Er werd gevraagd of ik al klaar was. Ze stond al even te wachten en de hele kleedruimte was leeg. Er was niemand, behalve wij tweeën. 'Ja, ik ben klaar,' riep ik. Ik stopte haar slipje in mijn broekzak, pakte mijn tas en liep het kleedhokje uit. Ze bekeek me van top tot teen, pakte mijn hand en trok me mee de gang door. Ze duwde me een kleedhokje binnen. 

Ik was wat geschokt toen ze de deur dicht deed en me tegen de wand aan drukte. Ze deed haar hand in mijn broekzak en pakte  haar paarse slipje eruit. Ze zei dat ze die miste. Ze keek me recht in mijn ogen aan en zei dat ik thuis wel een hele collectie met haar slipjes moest hebben. Ze pakte me vol mijn kruis. Ze pakte de volle erectie in haar hand, kneep erin en zoende me vol op mijn mond. Ze begon me hevig te zoenen. Onze tongen raakten verstrengeld in een geweldige tong partij.

Mijn hand gleed naar haar billen en voelde de stof van haar broek. Mijn andere hand pakte haar haren vast en trok er iets aan, zodat ik haar nek kon zoenen. Ik nam haar oorlelletje vast tussen mijn tanden. Ze gaf een kreuntje. 'Jij wilde dit vroeger al hè?' zei ze. Ik trok haar broek naar beneden en zag dat zij wel een slipje aan had. Het was een wit stringetje. Ze deed die uit, drukte die tegen mijn neus en zei: 'Jij ouwe slipjes dief. Jij hebt al mijn slipjes.' Ik fluisterde in haar oor dat ik al jaren lang op haar geilde en dat ik haar nu moest nemen.

Zij zat naakt op de verhoging. Mijn tong gleed langzaam naar beneden, langs haar nek en richting haar borsten. Ik draaide met mijn tong rondjes om haar tepels. Zachtjes kneep ik erin. Ik raakte alles aan, behalve je geluksknopje. Hijgend trok ze mijn hoofd richting haar kutje. Ik streelde haar kutlipjes met mijn tong. Ze wilde meer en meer. Ze trok haar billen op de rand. Haar kutje was zo mooi en lekker. Ik bezorgde haar een orgasme met mijn tong. Intens en hevig likte ik haar. Ze kwam klaar, maar ging door. Meerdere keren kwam ze klaar, omdat mijn tong haar clitje bespeelde.

Het was tijd dat ik haar ging nemen. Ik merkte al dat ze dit al jaren niet meer gevoeld had. Ze zette haar nagels in mijn rug en smeekte me dat ik haar zou nemen. Mijn harde erectie duwde ik in een beweging in haar natte kutje. Ik merkte dat ik sneller moest bewegen. Zij vergat alles om zich heen en kreunde luid. Ik herinnerde haar eraan dat we nog steeds in het zwembad waren. Ze probeerde haar mond dicht te houden, zette haar nagels nog iets dieper in mijn rug en kwam weer intens klaar. Dat was al de zesde keer in korte tijd.

Ik penetreerde haar nog steeds. Ze voelde dat ik ging komen. Ze sloeg haar benen om me heen. Op de verhoging nam ik mijn lul uit haar en spoot haar buikje vol met zaad. Zij vond dit hemels. We hadden beiden nog nooit zo lekkere stoute seks gehad. We waren nog aan het nagenieten. De lichten gingen bijna uit. We liepen richting de auto. Ze gaf me nog een laatste heerlijke, innige tongzoen en vroeg me of ik nu eindelijk genoeg gehad na al die jaren van staren en slipjes stelen. Ik zei tegen haar dat dit nog maar begin was...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
10 stemmen