Een boeiend weekend

Ingezonden door Twan

Zoals ik al bij de vorige herinnering schreef was de periode waarin ik omging met Marrit redelijk lang. In elk geval veel langer dan bij nagenoeg alle andere ervaringen die ik ook heb beschreven. Soms zagen en spraken wij elkaar weken niet, om daarna opeens zo vaak bij elkaar te zijn dat er mensen waren, waaronder wij zelf, die dachten dat er sprake was van een daadwerkelijke relatie. Redelijk verwarrend dus, maar ondanks die verwarring stond een ding zo vast als een huis: de seks was adembenemend.

Om die in al zijn varianten en verschijningsvormen te beschrijven zou een boekwerk op zich vormen. Niet elke herinnering, hoe opwindend die op dat moment misschien ook was, leent zich ervoor op hier opgeschreven te worden. Wat in dit verhaal en de komende verhalen wordt beschreven, is dus ook niet meer dan een bloemlezing van wat in mijn ogen een paar hoogtepunten in een langere periode waren.

Marrit zou dat weekend bij mij komen, dus deed ik op vrijdagavond mijn boodschappen bij mijn vaste grootgrutter. Ik kocht alle bekende lekkernijen en liet mij door een demonstratrice ompraten om ook wat nieuwe producten in mijn winkelwagentje te gooien. Na een bezoekje aan de slijter om de hoek reed ik over de Amsterdamse straatweg weer in de richting van het centrum van Utrecht. Marrit stond altijd open om nieuwe dingen uit te proberen. Of dat nu om een nieuwe jaargang wijn of een pas geopend restaurant was, maakte niet uit. Dat gold ook voor ons seksleven.

Zowel Marrit als ik hadden er absoluut geen moeite mee om bepaalde kleding of speeltjes in ons seksleven uit te proberen. Zowel bij haar thuis als bij mij lag inmiddels een redelijke verzameling, maar het feit dat de collectie over twee adressen was verdeeld, gaf ook meteen aan dat onze omgang met elkaar absoluut geen solide basis had. Daarom betitelde ik onze manier van omgaan met elkaar liever als die van ‘friends with benefits’. Op weg naar mijn studio parkeerde ik mijn auto halverwege.

Ik wilde nog even bij de plaatselijke Christine le Duc binnenlopen om te kijken of er nog iets uit te proberen viel. Dat laatste was er zeker, maar niet alles dat onder die noemer viel, paste binnen de toch al ruime grenzen van onze omgang met elkaar. Marrit en ik waren, zonder dat wij daar afspraken over hadden gemaakt, ook heel voorzichtig begonnen om wat simpele elementen uit de wereld van de BDSM toe te voegen. Onze verzameling attributen telde alleen nog maar wat eenvoudige, erg voorspelbare items als: touwen, een boekwerk over knooptechnieken en een paar enkel- en polsbanden.

Hoe, wanneer en op welke wijze die in ons spel betrokken zouden worden, wist ik echt nog niet, maar een halsband en een set handboeien gingen als nieuwe aanwinsten binnen de collectie mee richting het centrum van Utrecht. Een letterlijk verzachtende omstandigheid was dat de handboeien met bont bekleed waren. Omdat dat bont simpel te verwijderen was, konden Marrit en ik de hardheid van het gebruik af laten hangen van de situatie op dat moment. Zaterdagmorgen rond elf uur gaf de intercom aan dat Marrit met haar auto voor het hek stond.

Ik opende het hek en Marrit parkeerde haar auto achter mijn studio op de binnenplaats. Intussen was ik al naar beneden gelopen om Marrit te helpen met haar weekendtas en wat zij eventueel nog meer bij zich had. Een welkomstzoen, die aan duidelijkheid niets te wensen overliet, bevestigde de intimiteit van de manier waarop Marrit en ik met elkaar omgingen. Via de smalle trap, waarbij Marrit en ik het al moeilijk vonden om van elkaar af te blijven, bereikten wij uiteindelijk mijn voordeur. Net als bij de eerste keer dat ik bij Marrit thuis binnen kwam, kwakte ik ook nu Marrit tegen de deur.

Van achteren greep mijn hand vol in het kruis van haar strakke spijkerbroek. Marrit kreunde en stak haar billen naar mij toe. Daarbij ging zij gerafineerd te werk, omdat zij precies haar bilnaad tegen mijn lul drukte. Ik had al zin in Marrit, maar Marrits uitdaging werd door mijn lul schoksgewijs en in een noodtempo vertaald in een flinke erectie. Marrit stond enigs-zins gebogen met haar handen tegen mijn voordeur. Met mijn rechterhand stond ik Marrits kruis gek te maken. Mijn linkerhand had ik om Marrit’s bovenlichaam geslagen. Ik deed verwoede pogingen om Marrits tepels hard te maken.

Ik voelde ze dwars door haar shirt heen. Op dat moment stonden Marrit en ik elkaar op de gang voor mijn deur zodanig op te geilen dat wij op dat moment een keuze moesten maken. Doorgaan was ontaard in seks op de gang. De andere optie was om het hele tafereel naar binnen te verplaatsen en elkaar daar weer tegen de muur kwakken. Het werd optie twee. Ten-slotte had ik ook nog buren. Amper binnen vlogen de kledingstukken meteen door de lucht. Mijn anders zo opgeruimde studio veranderde binnen een paar minuten in een oorlogsgebied.

Ik weet nog dat er twee glazen op het aanrecht sneuvelden en dat een bloempot met een orchidee in een miljoen stukjes op de grond uit elkaar spatte. Na Marrit ook op de eettafel te hebben genomen, vielen er drie stoelen om. Omdat ik mijn evenwicht even verloor, brak een van de poten van zo’n stoel af. Dat maakte niet uit. Het enige dat op dat moment telde, was onze onbegrensde passie. Onze handen, tongen en overige lichaamsdelen waren daar, waar dat op dat moment voor het grootste genot zorgde.

Het kan niet anders dan dat mijn buren in het 17-eeuwse pand iets van onze opwinding gemerkt moeten hebben, maar ook dat kon ons op dat moment niets schelen. Misschien zelfs wel integendeel. Uiteindelijk bereikten Marrit en ik, na een bezoek aan meerdere meubelstukken, ons orgasme onderuit gezakt in mijn relaxfauteuil voor de televisie. Tijdens het douchen merkte ik pas, doordat de douchegel op mijn rug prikte, dat Marrit met haar nagels diepe striemen in mijn huid had getrokken. Marrit klaagde een beetje over een verrekt spiertje in haar lies. Het boeide ons niet.

Ook nu weer waren de vonken van ons afgespat. ’s Middags liepen wij over de bloemenmarkt op de Oude Gracht, waar het ooit allemaal  tussen ons tweeën begonnen was. Door de vensters van het stadskasteel konden het tafeletje van onze eerste ontmoeting zien staan. Misschien beleefden andere mensen nu aan die tafel hetzelfde wat wij daar alweer een paar maanden geleden hadden beleefd. Wij streken op een terras bij een van de werfkelders neer en bestelden een drankje. Marrit bestelde een ijskoude witte wijn. Ik zocht mijn toevlucht weer in een heerlijk Belgisch biertje.

Terwijl wij zaten te babbelen, keken wij naar de bootjes die in de gracht voorbij voeren. In de bocht voor het oude raadhuis werden waterfietsen verhuurd. Ooit zouden Marrit en ik dat ook nog eens gaan doen. Nu beperkte onze aandacht zich tot het kijken naar wat pubers waarbij je er gewoon op kon wachten dat er minstens eentje zijn evenwicht zou verliezen om dan met een plons en veel gespetter in het water te belanden. Hoe voorspelbaar. Op het raam achter ons hing de wekelijk-se UIT-agenda van de stad. Die avond zou er in het Pathé-Rembrandt theater een nieuwe film draaien.

Marrit en ik besloten om naar de voorstelling van 21.45 uur te gaan. Via mijn telefoon reserveerde ik alvast kaartjes. Het was gezellig druk in de stad. Winkelend publiek, toeristen, hangjongeren en bootjesmensen krioelden op een natuurlijke manier door elkaar. Het gaf het centrum net dat beetje extra. Tegen halfzes besloten Marrit en ik om mijn studio maar weer onveilig te gaan maken. Niet zo wild als vanmorgen bij Marrit’s aankomst, maar wel binnen de kortste keren, lagen Marrit en ik op de opengeslagen slaapbank. Ik had echt zin om Marrit helemaal gek te maken. Marrit lag alweer naakt op het bed.

Ik wil meteen bekennen dat ik absoluut geen kennis had van de werkelijke kunst van het aanleggen van touw of knopen, maar afbeeldingen die ik had gezien werkten bij mij erg erotiserend. Marrit had er duidelijk ook wel iets mee. Ik pakte de blauwe touwen, die ik van te voren al op ongeveer de juiste afstanden van lussen had voorzien. Ik had Marrit daar niets van verteld, maar toen ik mij omdraaide en Marrit de touwen met lussen zag, veranderde haar blik. Ik ging op mijn knieën tussen Marrits benen zitten. Met mijn vingers opende ik Marrits glimmende kutje.

Haar lipjes en harde knopje leken mij te roepen. Ik vond het heerlijk om Marrit zo uitgebreid te likken en beffen. Ook nu proefde ik haar speciale smaak. Een smaak die zich nergens mee liet vergelijken. Marrit smaakte alleen maar naar Marrit. Terwijl ik Marrit dronk, vonden mijn handen blindelings haar borsten. Haar harde tepels werden door mijn vingers geplet. Mijn handen grepen haar borsten vol. Marrit pufte en hijgde, en niet alleen van de warmte in mijn kamer. Marrit kwam heftig klaar. Met een schok duwde zij haar heupen omhoog. Ik kon mijn tong diep in haar grotje laten verdwijnen.

Met mijn handen onder Marrits billen trok ik haar kutje nog dichter tegen mijn gezicht. Ik befte Marrit voor wat ik waard was. In mijn opwinding schoot mijn tong soms zelfs over haar kontgaatje. Dan hoefde ik Marrits billen niet op te tillen. Dan leek het erop dat Marrit zelf mijn tong in haar sterretje probeerde te drukken. Ik stond op en pakte de touwen. Ik voelde mijn lul alweer kloppen. Er kwam voorvocht uit mijn eikel. Druppels rekten zich uit tot glanzende sliertjes glijmiddel. Volgens mij zag Marrit dat ook, want opeens kwam zij overeind.

Hardhandig pakte zij mijn lul en trok mij daaraan naar zich toe. Op het moment dat zij haar mond om mijn pik wilde laten zakken, trok ik mij terug. Er werd niet gepijpt voordat ik daar toestemming voor zou geven. Daarin was ik vandaag erg duidelijk. Nu werd het echt tijd voor het touwwerk. Ik gooide beide touwen onder het bed door. Aan elk uiteinde zat een lus. Ik deed die om Marrits polsen en enkels. Met een ruk zaten de lussen vast. Een tweede ruk aan elk touw zorgde ervoor dat Marrits armen in een hoek van negentig graden ten opzichte van haar lichaam uitgestrekt lagen.

Hetzelfde deed ik met het touw en de lussen om Marrits enkels. De aanblik van een daar machteloos liggende Marrit waar ik op dat moment alles mee kon doen wat ik wilde, was voor mij een heel nieuwe ervaring. Een tot dan toe onbekende op-winding nam het van mij over. Ik was absoluut niet van plan om iets tegen de wil van Marrit te gaan doen, maar dat die mogelijkheid wel bestond, werkte enigszins bedwelmend. In elk geval zeker erotiserend. Weer dook ik mijn kast in. Dit-maal toverde ik de inmiddels bij Marrit bekende paarse vibrator tevoorschijn.

Ik wist dat als ik het extreem trillende puntje op Marrits clitje zou zetten, zij binnen de kortste keren zou gillen van genot. Het mooie van Marrit en mij was dat wij elkaar absoluut gek konden maken, maar nooit ten koste van de ander. Alles wat Marrit en ik deden, was gebaseerd op blind wederzijds vertrouwen. Daardoor was er ook ruimte voor een volledige over-gave. Tergend langzaam kwam ik dichterbij. Ik hield de vibrator bij het zwarte uiteinde vast en liet hem tussen mijn vingers heen en weer gaan. Ik bracht hem steeds iets dichter bij Marrits mond.

Op mijn vraag of Marrit de vibrator wilde pijpen, antwoordde zij schor en kort: ‘Ja’. Ik zwaaide het paarse geval vlak voor Marrits ogen heen en weer op nog geen tien centimeter afstand van haar neus en mond. Expres hield ik de kop van de vibrator op nog geen centimeter afstand van Marrits mond. Verwachtingsvol opende zij die, waarop ik de vibrator weg-trok. Dat deed ik net zolang en zo vaak dat Marrit leek op een karper die op het droge naar lucht ligt te happen. De blik in Marrits ogen liet zich moeilijk omschrijven.

Ik herkende elementen als: verwachting, teleurstelling, extreme geilheid en zeker ook irritatie. Plus nog een paar gevoe-lens waar ik geen plaatje op kon plakken. Eindelijk gaf ik Marrit toestemming om de vibrator in haar mond te nemen. Met een gretigheid die mij toch nog verbaasde, pijpte Marrit de paarse staaf alsof haar leven er vanaf hing. Op dat moment was ik blij dat het de vibrator en niet mijn lul in Marrits mond was. Marrit kennende weet ik dat zij vanuit alle eerder genoemde emoties hard in mijn paal gebeten zou hebben. Ook Marrit was de schaamte voorbij.

Ik trok de vibrator uit Marrits mond en draaide aan de schakelaar. Zoemend en trillend liet ik de vibrator over Marrits gezicht gaan. Telkens hapte Marrit naar die genotsstaaf als die gevaarlijk dicht bij haar mond kwam. Ik stond dat niet toe. Via haar kin en hals vond de vibrator Marrits borsten. Speels omcirkelde ik die. Marrits tepels stonden al kaarsrecht omhoog. Toen ik het trillende puntje precies op het centrum van haar tepels zette, zag ik Marrits tepelvlekken samentrek-ken tot gerimpelde strookjes donkere huid.

Ik was nog helemaal niet eens in de buurt van Marrits onderlichaam, maar Marrit trok en duwde met haar benen en heu-pen. Als ik de vibrator iets harder op een tepel drukte, dan bracht Marrit haar heupen omhoog met een heftigheid die voor mij ongekend was. Marrit ging echt tekeer. Ik genoot als zelden tevoren. Ik stond Marrit toe om de vibrator twee keer in haar mond te nemen. Toen zij bij de derde nadering weer haar mond wijd open sperde als een jonge vogel die in het nest door zijn ouders gevoed wordt, weigerde ik haar de toestemming. Marrit rukte aan haar touwen.

Haar heupen ranselden mijn bed. Ik hoorde de spiraalveren kraken. Met de vibrator zocht ik tergend langzaam Marrits buik, navel en venusheuvel. Heerlijk glad lag die te wachten op de vibrator. Ik liet de paarse kop heel lichtjes en oppervlak-kig in de lengte tussen Marrits schaamlippen glijden. Daarbij vermeed ik zorgvuldig elke aanraking van haar clitje. Marrit deed echt zo haar best om haar clit tegen de vibrator aan te duwen dat de lussen rond haar enkels bloedeloze ringen in haar huid trokken. Ik zat op mijn knieën naast Marrit.

Ik bewoog de vibrator langs de binnenkant van Marrits geopende benen. Vanaf haar knieën langzaam tot een centimeter van haar schaamlippen. Marrit duwde haar kutje zo ver mogelijk naar beneden. Ik gunde haar geen enkele kans om de vibrator in zich te laten verdwijnen. Tot ik dat voor Marrit totaal onverwacht zelf deed. Met een soepele beweging ver-dween de paarse kop trillend en zoemend in Marrit. Marrit lag naar lucht te happen en rukte aan haar touwen. Ik trok de vibrator na ongeveer tien seconden schuin omhoog over haar clitje terug.

Eindelijk gaf ik Marrit toestemming om de van haar eigen sap glimmende vibrator in haar mond te nemen. De gedachte dat Marrit haar eigen vocht in haar mond proefde, zorgde bij mij al voor de volgende druppels voorvocht uit mijn eikel. Weer zag ik die druppels tot lange, glinsterende draden tussen mijn eikel en het bed oprekken. Ik was ervan overtuigd dat als ik het had gewild, ik op dat moment met alleen spiersamentrekkingen mijzelf naar een orgasme had kunnen brengen. De paarse vibrator maakte nog een paar retourtochtjes tussen Marrits mond en kutje.

Elke keer zoog en likte Marrit haar eigen sapjes van het paarse monster. Waar het idee vandaan kwam weet ik niet, maar bij de laatste keer van ik de vibrator uit Marrit haalde, drukte ik hem tegen de onderkant van mijn eikel. Ik moest hem echt meteen wegtrekken. Anders was mijn zaad zo heftig uit mij gekomen dat het vermoedelijk in druppels op Marrits buik zou zijn geland. Ik wilde wel op Marrit klaarkomen, maar nu nog niet. Ik ging op mijn knieën naast Marrits hoofd zitten. Met mijn linkerhand liet ik de vibrator cirkeltjes om en over Marrits kutje maken.

Met mijn rechterduim duwde ik mijn eikel naar Marrits mond. Nog voordat mijn eikel haar mond kon bereiken, hapte Marrit er al naar. Ik gaf haar geen toestemming om mijn eikel meteen in haar mond te nemen. Ik duwde eerst de schacht van mijn lul tussen Marrits lippen. Ik vermoed uit opwinding, maar het kan ook wraak geweest zijn dat Marrit beet. Met opgetrokken lippen zag ik haar tanden een afdruk in mijn lul maken. De wonderlijke samenkomst van pijn en genot zorgde ervoor dat ik de vibrator in Marrit liet verdwijnen. Schokkend nam Marrit de staaf gretig in zich op.

Ik zorgde ervoor dat Marrits tong mijn eikel kon aanraken. Gretig likte Marrit het voorvocht van mijn eikel. Door de vibra-tor ook in haar mond toe te staan, vermengde ons lichaamsvocht zich in Marrits mond. Even had ik de neiging om mijzelf boven Marrits gezicht af te trekken. Drie rukken zouden absoluut voldoende geweest zijn om mijn zaad zich in Marrits oogkassen te laten verzamelen. Ik wilde het toch nog anders doen. Ik besloot Marrits polsen te bevrijden. Ik gaf de vibrator aan haar. Marrit stak die afwisselend in haar kutje en in haar mond.

De vibrator kwam iedere keer glimmend terug uit beide openingen. Ik voelde dat ik nu door moest zetten. Mijn orgasme nog langer uitstellen, zou averechts gaan werken. Ik kroop tussen Marrits benen. Ik legde een kussen onder Marrits billen waardoor haar heupen omhoog kwamen. Met een simpele beweging gleed mijn pik moeiteloos in Marrit. Ik was van plan om nog even rustig door te neuken, maar Marrit had ook haar grenzen. Die leken nu bereikt. Niet dat Marrit veel kon doen, maar wat zij wel kon doen deed Marrit ook. Terwijl ik diep in haar was, zette Marrit de vibratorkop weer op haar clit. 

Of het met opzet was of toeval weet ik niet, maar opeens voelde ik de vibrator naast mijn pik in Marrits kut. Die gedachte, samen met zuigen van Marrits kutlipjes en het voelen van iedere trilling joeg mijn zaad uit mijn ballen en zak omhoog. Net voor de eerste druppel sperma trok ik mijn lul uit Marrit terug. Ik hoefde verder zelf niets te doen. Met vier slierten kwam mijn zaad op Marrits kutje terecht. Ik dacht dat ik echt gek werd toen ik zag dat Marrit haar vibrator door de zaadstrepen haalde en daarna de vibrator in haar mond stopte. Mijn sperma droop eraf. Dat deed Marrit nog twee keer.

Als toegift zag ik de laatste restjes sperma aan de vibrator tussen Marrits benen en in haar verdwijnen. Het was nog maar het einde van de middag van de eerste weekenddag...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 1 ster
1 stem