Weekendhulp

Ingezonden door Anoniem

De vakantie was aangebroken en ik verveelde mij enorm, dus besloot ik een bijbaantje te gaan zoeken. Na wat zoeken vond ik een mooie advertentie: Hulp gezocht in en rondom een prachtig landgoed. Dit leek mij wel wat en ik reageerde op de advertentie. Niet lang na mijn aanmelding kreeg ik een reactie van de dame des huizes. Hallo, bedankt voor je reactie. Je mag je in het aankomende weekend melden voor de intake. Alles wat er nodig is, zal aanwezig zijn. Ik wil graag je kleding- en schoenmaat ontvangen om het plaatje compleet te maken.

Je kunt je aanstaande zaterdag om negen uur in de ochtend bij mij melden. Het bericht was duidelijk. Ik stuurde mijn kleding- en schoenmaat door: medium/large qua kleding en 40/41 voor de schoenen. Ik zie u om negen uur aanstaande zaterdag. De dagen verstreken en voor dat ik het wist was het zaterdag. Ik sprong in de auto en was netjes op tijd op de afgesproken locatie. De dame des huizes stond me al op te wachten bij het parkeerterrein. 'Goedemorgen, jij bent vast Falco? Je mag je auto daar parkeren en daarna gaan we eerst even een blokje om het pand.'

Ik parkeerde mijn auto en we liepen om het huis heen. Het was een groot pand met een stukje bos en mooie stallen. Het leek alsof ik in een sprookje was beland. Er lag veel modder dankzij de dikke regenbuien die waren gevallen. Voor we het huis binnen stapten, gleed ik uit. Ik zat onder de modder en de dame lachte mij uit. 'Nou dat wordt uitkleden jongeman, want zo wil ik je niet binnen hebben.' Ik knikte. 'Ja mevrouw, ik begrijp u helemaal.' 'Zeg maar Miss Anne.' 'Oké Miss Anne en waar is de douche? 'Ze wees me de douche en terwijl ik me douchte hoorde ik haar rommelen in een kast.

'Zo, ik heb wat kleding voor je neergelegd. Dit zijn tevens je werkkleren. Dit trek je altijd aan als je voor mij in huis klusjes gaat doen. Wat het is zie je zo.' Ik was erg nieuwsgierig geworden, maar voordat ik de outfit kon zien, kwam Miss Anna ook bij me onder de douche staan. Mijn penis begon te groeien door haar prachtige lichaam en dit zag zij ook. 'Geil hè, een naakte vrouw.' Ik knikte en kwam stotterend uit mijn woorden: 'Ja Miss Anna, u ziet er prachtig uit.' We keken elkaar aan en de vonk sloeg over. We sloten elkaar in de armen en begonnen te zoenen.

Mijn stijve pik belandde tussen haar benen. Dit was een heerlijk gevoel. Terwijl we zoenden en knuffelden, voelde ik iets over mijn pik vloeien. Ze sloot haar armen stevig om me heen, zodat ik geen kant meer uit kon. Ze vertelde me dat ze net over mijn pik had geplast. Dit was nieuw voor mij. Ergens wilde ik wel wegrennen, maar aan de andere kant was het ook wel opwindend. Nadat ze haar blaas had geleegd, duwde ze mij op mijn knieën en dwong mij om haar te likken. 'Hup, likken. Ik wil dat je me goed schoonlikt.'

Ik deed wat me gevraagd werd en terwijl ik haar likte, proefde ik nog wat sporen van haar urine. Mijn hoofd deinsde wat terug, maar werd adequaat weer op zijn plek geduwd. Ze had duidelijk de touwtjes stevig in handen en nadat ik haar grondig had gelikt, werd de douche uitgezet en droogden we ons af. Na het afdrogen wees ze mij een kamer en zei dat ik daar mijn kleding kon vinden. Ik stapte de kamer in en hoorde de deur achter mij dichtslaan en in het slot vallen. 'Roep me maar als je alles aan hebt. Eerder gaat de deur niet open, hahaha.'

Ik keek om me heen en zag er alleen wat dames kledingstukken liggen, zoals een kort rokje, een string met een strak topje en een gevulde beha. Verder lag er nog een pruik en bondagemateriaal zoals arm- en enkelbanden met een bijpassende halsband. Ook lag er een chasity cage. Dit ging wel erg ver voor een auditie vond ik. Ik besloot dat ik een beetje mee zou spelen. Ik trok de kleding aan, liet de rest voor wat het was en riep Anna dat ik klaar was. Wat ik niet wist, was dat ze mee kon kijken. Ze liep naar de deur en zei: 'Alles moet aan en om. Ik heb geduld. Eerder gaat de deur niet open.

Omdat je mij voor de gek wilde houden, komt er een extra dingetje bij.' Ze deed een luikje open en gaf mij een buttplug aan. 'Die ga je nu ook dragen. Nu een beetje opschieten graag. Ik wil nog meer doen vandaag.' Met het schaamrood op mijn kaken deed ik maar wat me opgedragen was. Een andere optie had ik nu niet meer. Na twintig minuten was ik compleet en riep Anna weer. 'Keurig hoor, netjes. Nu mag je met je rug tegen de deur aan gaan staan en je armen op je rug doen.' Zo gezegd zo gedaan. Ik voelde dat ze het luikje weer open deed en behendig mijn polsbanden verbond met een hangslot.

'Hmmm perfect. Nu ben je volledig overgeleverd aan mij.' De deur ging open en er kwam een lijn aan mijn halsband. Shit dacht ik, nu is het over. Volgen en ondergaan is het enige wat ik nu kan doen. We liepen naar een ander vertrek waar veel BDSM-meubels stonden. Wauw, dacht ik bij mijzelf. Dit is gaaf! De schandpaal was de eerste halte. Ze duwde mijn hoofd voorover en sloot het blok. In gebukte positie en met mijn handen op mijn rug was ik volledig aan haar overgeleverd. Ze liep om me heen met een keurende blik in haar ogen. Haar hand gleed over mijn lichaam.

Ook controleerde ze mijn kuisheidskooi en voelde even of de buttplug goed stevig zat. 'Netjes hoor. Het ziet er goed uit. Je bent halverwege de keuring. Nu zal ik even kijken hoe hoog je pijngrens is.' Ze liep naar de hoek van de kamer en kwam terug met een aantal zwepen en canes. Vervolgens trok ze mijn rokje omhoog, zodat mijn billen mooi vrij waren en begon langzaam te spanken. Steeds wat harder totdat ik kleine kreetjes van pijn begon te maken. 'SSSttt stilte. Ik ben nog niet eens op stoom. Je moet toch echt even doorbijten hoor. Wen er maar aan.

Als je nu niet stil blijft, zorg ik ervoor dat het stil blijft. Begrepen!!!!!' Keuze had ik niet en zei netjes: 'Ja Miss Anna', maar ik had te vroeg gejuicht. Toen ze verder ging, kon ik er niks aan doen en maakte ik weer geluid. Dit tot ergernis van de Miss en ze hield even op. Ze ging voor mij staan en maakte een plastic zakje open. 'Dit is mijn vol gegeilde string. Heerlijk smeuïg dankzij het plastic zakje. Nu doe je je mond open, zodat ik in stilte kan genieten.' Dit ging mij wat te ver en ik besloot mijn mond dicht te houden. Dat was helaas van korte duur.

Ze kneep mijn neus dicht tot ik mijn mond weer opende. Zo vlug als water deed ze de kleffe string in mijn mond waarna ze met een panty mij verder knevelde. 'Mooi. Nu je stil bent, kan ik verder gaan.' Ik kreeg de volle laag tot ik wurmde en wiebelde om de slagen te ontwijken. Helaas zonder succes. Ze genoot van elke zweepslag, tot mijn billen kers rood waren. Toen besloot ze een paddle te pakken. 'Zo Sissy, aangezien de buttplug nog in je aars zit, lijkt me dit een mooi speeltje. Elke klap zal de plug weer op zijn plek slaan en tegen je prostaat laten bonken.'

Dit gaan we doen tot ik denk dat je me begrepen hebt.' Ik mompelde en kreunde, maar Miss Anna hoorde enkel 'hmmpfff'.  De eerste klap kwam goed aan en de buttplug sloeg inderdaad tegen mijn prostaat. Na een aantal klappen was mijn prostaat zo gevoelig geworden dat ondanks de brandende pijn op mijn billen mijn pik toch voorvocht begon te lekken. 'Ah wat lief. Je lekt door je kooitje heen. Je geniet vast heel erg. Zelfs een traantje van genot zie ik.' Ik hield het niet meer en gaf genade. Miss Anna kwam voor mij staan en vroeg of ik het nu snapte? 'Hmmpfff' en ik knikte van ja.

'Mooi, dan doe je dus wat ik je opdraag tot je weekenddienst er op zit begrepen?' 'Hmmpfff.' Ze maakte me los en gaf me een roze kanten body met roze visnet kousen en satijnen handschoenen met een bontkraag. Ik haat bont. Dat gekriebel maakt me gek. Ook werden er rode pumps en een buttplug met roze staart neergelegd. 'Trek maar snel aan. Dan kun je mij bedienen als een huisdiertje.' Met de klappen nog vers in mijn gedachten en de smaak van haar geil nog in mijn mond, deed ik schoorvoetend het setje aan en liet mij de weg wijzen.

We liepen naar beneden richting de keuken. Ze liet me meteen een glas wijn voor haar inschenken. Voor ze het glas aan haar mond kon zetten, ging de deurbel. Ik schrok en vroeg of ze visite verwachte. 'Ja, een goede vriendin van mij was nieuwsgierig of jij het langer dan tien minuten vol zou houden. Dat doe je goed, dus schenk nog maar een glas in, terwijl ik de deur open doe.' Damn, dit was niet grappig. Dit zou ronduit vernederend worden. Miss Anna en haar vriendin kwamen in de keuken en ze begon mij als een huisdier tentoon te stellen aan haar vriendin.

'En? Een goed uitziende hulp toch?' 'Ja net echt. Wat ziet het er lief uit. Aan zijn rode billen te zien heb je het meteen maar even laten voelen wat er mis kan gaan als het niet meewerkt.' Mijn kop werd nog roder dan mijn billen en ik begon wat tegenspraak te vertonen. Ik was hier voor hulp en had het me anders voorgesteld. 'Sst, stil jij. Dit accepteer je maar. Het is je eigen schuld dat je niet om meer informatie hebt gevraagd. Nu op je knieën naar de bank en snel.' Ze petste mij nog even op mijn billen, terwijl de andere dame mijn buttplug nog even aanpakte.

Eenmaal bij de bank gingen de dames zitten en deden hun rokjes omhoog. Ze wezen naar hun geslachtsdeel en ik begreep dat ze gelikt wilden worden. Dit vond ik niet erg en begon vol goede moed, maar na drie likken proefde ik de zoutige smaak van urine en mijn likken werden minder intens. 'Hé, wat is dit nou? Je meesteres had mij een schoongelikte kut beloofd, maar met deze halve likken gaat het hem niet worden. Hmmm, dan maar even wat anders. Houd je hem even hier dan haal ik een hulpmiddel op.' Terwijl Miss Anna weg liep had de andere vrouw mij even voor haar zelf.

Ze trok aan mijn tepels. Ze duwde wel tien keer mijn buttplug in en uit mijn aars tot het gemeen pijn deed. Ook spuugde ze in mijn gezicht en sloeg me. Dit was gemeen, maar voor ze verder kon gaan, was miss Anna er ook alweer. Ze gaf iets van latex aan haar vriendin en zei dat ze dat maar even aan moest doen. Het was een befbroek. De vrouw deed de broek aan en ging weer zitten, terwijl ik stevig werd beetgepakt. Ondanks mijn tegenstribbelen, verdween mijn hoofd in het masker dat aan de broek was vastgelijmd.

Dit was het dan. Nu kon ik alleen maar likken en de stomende kutlucht opsnuiven tot ze er genoeg van had. Het duurde wel een half uur voor ik los werd gemaakt. 'En de volgende keer maar gewoon vol passie hé?' Ik knikte en was weer even rustig. 'Hier neem wat water. Dat heb je wel verdiend. Toe maar drink maar op. Goed zo. Het hele glas laxeermiddel in een keer leeg gedronken.' Dit meende ze niet! Een heel glas laxeermiddel? Nee toch? Zou het? Ja, het was waar. Mijn maag en darmen begonnen vreemde geluiden te maken. 'Miss, ik moet enorm nodig naar de wc!'

'Hahaha, nou kom maar mee. Die is boven.' Nu blij met de buttplug, liep ik naar boven. Ik liep de kamer in die ze mij had aangewezen. De dames volgden mij op de voet. Toen ik om me heen keek, was er geen wc te bekennen. Het was een ABDL-kamer en er lag een luier op de grond. 'Dat is je wc. Nou waar wacht je op?' Beschamend als het was, moest het maar bij gebrek aan beter. Ik ging liggen en de plug kwam er uit net als een beetje ontlasting. Snel werd de luier vastgemaakt en mocht ik gaan staan met mijn armen vooruit. Al snel wist ik waarom.

Ik werd in een dwangbuis gehesen en alle riempjes werden vastgemaakt. 'Nu nog even je mondje open voor de speengag en dan mag je even een dutje doen.' Daar lag ik in mijn eigen stomende hoop. Oh, was het weekend maar ten einde...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.25 sterren
12 stemmen