Machtsspelletjes II

Ingezonden door Twan

Margot heeft ruim een kwartier nodig om de afstand van ongeveer 600 meter van de bushalte naar mijn appartement af te leggen. Uit eigen ervaring weet ik waarom. Zodra de voordeur achter ons in het slot valt, duw ik Margot tegen de deur van het toilet. Ik laat Margot de buttplug verwijderen. Op het moment dat Margots kringspier zich weer wil sluiten, duw ik twee vingers in haar kontgaatje. Weer maakt Margot haar rug hol en biedt zij mij haar gaatje aan. Zes vingerkootjes gaan vrijwel zonder weerstand naar binnen. Twee vingers van mijn rechterhand vinden Margot's sponsje.

Het duurt niet lang voordat er druppels op de laminaatvloer verschijnen. Ik vraag aan Margot of zij vindt dat zij een drankje heeft verdiend? ‘Zeg jij het maar Twan.' Margot heeft duidelijk haar rol geaccepteerd. De rode wijn verdwijnt onverwacht snel. Een tweede glas is hetzelfde lot beschoren. Ik hou het op bitter lemon. Ik sta op en ga recht voor Margot staan. Zittend kijkt zij mij met een vragende blik aan. Ik zeg niets en knik alleen maar. Zonder haar ogen af te wenden, opent Margot mijn gulp. Bijna raakt mijn voorhuid in de rits verstrikt.

Halfhard vind mijn penis de vrijheid en Margot's ogen verplaatsen zich. Zij ziet mijn piemel voor het eerst in het daglicht. Mijn piercings worden aan een nauwkeurige inspectie onderworpen. Ik gun Margot wat tijd, maar even later zeg ik dat Margot haar mond moet openen. Driekwart hard verdwijnt mijn penis naar binnen. Ik verbied Margot om haar lippen te sluiten. Waar zonet mijn tong Margots huig aanraakte, doet mijn eikel nu hetzelfde. Zelfs nog een stukje verder. Margot probeert haar hoofd naar achteren te trekken. Ik gun haar wat ruimte.

Onnodig, want Margot neemt mij zo diep in zich op dat zij begint te kokhalzen. Als ik mij terug wil trekken, volgen sliertjes speeksel mijn nu keiharde erectie. Margot's mond zet de achtervolging in en voordat ik het weet passeert mijn paarse eikel Margot's huig alweer. Met tranende ogen weet Margot mijn hele lengte in zich op te nemen. Diezelfde tranende ogen kijken mij recht aan. Alsof ze om goedkeuring vragen. Ik knipper goedkeurend met mijn ogen. Margot masseert mijn ballen. Ik druk een vinger van haar tegen mijn eigen ster, maar Margot krijg  geen toegang.

De scène verplaatst zich naar de slaapkamer. Met twee kromme vingers in haar bef ik Margot naar haar volgende twee hoogtepunten. Mijn mond en kin glimmen van haar natuurlijke glijmiddel. Margot smaakt zachtzout. Ik drink haar. Met mijn mond op haar clit vastgezogen, vinger ik Margot anaal naar haar volgende orgasme. Uit het nachtkastje haal ik twee in grootte en dikte verschillende flexibele dildo’s en de nieuwe vibrator, type Tarzan turbo, waarover Jewel ooit haar goedkeurende blikken over heeft laten gaan.

Vooral de draaiende kogeltjes wekten Jewels interesse, maar ook niet meer dan dat. Een kleine aubergine vormige, harde vibrator sluit mijn verzameling af. Margot ligt op haar rug op het bed. Met het half opgetrokken rokje, haar benen in de holdups met de enkellaarsjes aan haar voeten, haar half zichtbare, kaalgeschoren gleufje tussen haar iets gespreide benen. Het heeft allemaal iets ordinairs, maar ik word er wel bloedgeil van. Zoals te verwachten was, gutst voorvocht uit mijn eikel. Glinsterende druppels glijden traag langs een dunne sliert voorvocht richting het dekbed.

Ik ga naast Margots gezicht zitten en ik manoeuvreer de sliert boven Margots mond. De eerste druppel landt op Margots lippen. De volgende kristalletjes eindigen op Margots tong om vervolgens doorgeslikt te worden. In standje negenenzestig worden lichaamssappen uitgewisseld. Ik breng de kleinste flexibele dildo bij Margot in. Margot's schaamlipjes bewegen mee naar binnen om als een zuignap de dildo bij het terugtrekken luchtdicht af te sluiten. Met lange, trage bewegingen neuk ik Margot met de dildo.

Dat gaat zo een tijdje door totdat ik aan haar bewegingen en geluiden merk dat Margot's volgende hoogtepunt nadert. Naarmate haar heupbewegingen heftiger worden, nemen het tempo en de diepgang van de dildo ook toe. Margot verkrampt en zuigt lucht tussen haar tanden door naar binnen. Even later ligt Margot uitgeteld op bed met een glimmende dildo die half uit haar kutje steekt. Ordinair, maar ook weer zo geil! Wij hebben beide behoefte aan wat drinken. Nog geen kwartier later ligt Margot op haar buik.

Mijn middelvinger beweegt tussen haar schaamlippen, over haar perineum en kontgaatje heen en weer. Het eerste glimmende kootje van mijn wijsvinger verdwijnt zonder weerstand in Margot's anus en stopt daar. Margot verlangt duidelijk naar de rest van mijn middelvinger die ik haar ontzeg totdat Margot zich erin lijkt te hebben geschikt dat dat eerste kootje alles is wat zij nu zal krijgen. Net als Margot dat lijkt te hebben geaccepteerd, verdwijnt de vinger helemaal. Margot lijkt te huilen. Ik ga op haar bovenbenen zitten.

Waar mijn vinger net tussen Margot's schaamlipjes en over haar perineum en sterretje ging, neemt mijn bikkelharde pik die rol nu over. Mijn duim neemt de plaats van mijn middelvinger over. Niet meer dan mijn ongezond dikke, blauwpaarse eikel verdwijnt tussen Margots kletsnatte schaamlippen. Margot vraagt, smeekt bijna om de volle lengte. Die Margot krijgt, maar niet van mij. Elke centimeter van de ruim twintig centimeter lange dikke dildo verdwijnt probleemloos. De buttplug neemt de taak van mijn duim over. Margot draait. Margot kreunt. Margot huilt. Margot vloekt. Margot komt klaar.

Ik zal het dekbed echt moeten verschonen. ‘Wil je mij alsjeblieft neuken?’ Het klinkt bijna smekend. Waar ik eerder zowel mijn pik als een vibrator tegelijkertijd in een kutje van een andere dame had gestopt, leek mij dat voor Margot echt teveel. Even vroeg ik mij af of Margot wel iets van mijn erectie zou voelen. Ik heb bij het uitdelen van de penissen niet bepaald achteraan gestaan, maar qua lengte en dikte moet mijn pik het toch echt afleggen tegen die grootste dildo. Het gevoel van mijn eikel die bij het naar binnen glijden tegen het staal van de buttplug wrijft, laat zich niet beschrijven.

Tegen Jewel zeg ik dan altijd: ‘Je had erbij moeten zijn’. Waarop Jewel alleen maar lacht en er het hare van denkt, met de ondoorgrondelijkheid van een vrouw. Druipend trek ik mij uit Margot terug. In mijn overtuiging geldt dat onder elke relatie twee pijlers staan: respect en vertrouwen. In een seksuele relatie is dat voor mij niet anders. Hoe vreemd dat misschien ook klinkt als je een vrouw hebt geneukt, terwijl er een buttplug in haar kontgaatje zit. Daar was van de kant van Margot absoluut wel vertrouwen voor nodig.

Mijn respect voor Margot blijkt uit het feit dat ik niets zonder haar toestemming of tegen haar wil heb gedaan. Na een korte adempauze laat ik Margot een showtje voor mij opvoeren. De Tarzan turbo moet zijn aanschafprijs waarmaken. Met de twee knopjes kan Margot niet alleen het tempo van de trillingen bepalen, ook de horizontale en verticale bewegingen van de pareltjes is ermee in te stellen. Margot kan ook kiezen of zij de pareltjes linksom of rechtsom wil laten draaien. Als klap op de vuurpijl kan Margot ook nog de lengte van de vibrator laten variëren. 

Eigenlijk een ‘doe-het-zelf neukertje’. Margot's bovenlichaam ligt tegen vier kussens aan. Haar benen worden langzaam geopend. Als een volleerd pornoactrice streelt Margot met de vibrator langs de binnenkant van haar dijen richting haar genotsgrotje. Om daarna in haar mond te verdwijnen en haar speeksel over haar Venusheuvel en schaamlipjes uit te smeren. Schoksgewijs word ik hard. Na wat een eeuwigheid lijkt te duren, verdwijnt de trilstaaf naar binnen. Margot sluit haar ogen. Als Margot de pareltjes laat draaien, verschijnt er een nietsziende blik in haar ogen.

De doe-het-zelf stand zorgt voor de rest. Een tweede, grote vochtplek maakt verschoning van het dekbed dringend noodzakelijk. Ik laat Margot de op volle toeren en in alle functies actieve vibrator pijpen. Terwijl Margot dat met kokhalzende geluiden doet en haar speeksel over haar kin druipt, pers ik mijn pijnlijke eikel naar binnen. Margot vloeit. Een mengsel van haar sapjes en mijn voorvocht. Ach, ik moet het dekbed toch al verschonen. Geil, nat vlees kletst op geil nat vlees. Margot's gekreun vermengt zich met mijn bijna dierlijke geluiden.

Mijn prostaat verkrampt. Mijn kringspier is zo strak dat er nog geen lucifer door naar binnen kan. Ik heb werkelijk geen idee hoeveel zaad ik in Margot heb gelanceerd. Wat ik wel weet, is dat roomwit zaad over het paarse kristal van de buttplug sijpelt. Bij de bushalte heb ik Margots stringetje teruggegeven. Drie kwartier later krijg ik een appje. ‘Dit was waanzinnig. Wanneer weer?’

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen