Eindelijk de slet die ik wilde zijn

Ingezonden door kees

Ik voel me nu steeds meer een slet worden die ik graag wil zijn. Harry, de man met wie ik heb afgesproken, is een paar jaar ouder dan ik. Hij is net als ik gelukkig getrouwd, maar heeft ook geen seks meer met zijn vrouw. Hij appte mij dat hij om twaalf uur uit Breda vertrok en om half een bij mij zou zijn. Voor mij is dit de eerste keer dat ik met een man alleen bij mij thuis afspreek. Ik vind het dan ook erg spannend. Hier thuis heb ik alleen seksueel contact gehad met Mrs Judith. Om half een zie ik Harry met zijn auto voor de deur parkeren.

Vorige week had ik hem toe gezegd dat ik naakt de deur voor hem zou openen. Wat je belooft, moet je ook doen, toch?? Ik schenk een kopje koffie voor Harry in en samen drinken we een bakje. Harry zou volgens afspraak zijn kleding aanhouden. Na de koffie ruim ik de salon tafel leeg om vervolgens op mijn rug voor hem te gaan liggen. Hij kon op die manier lekker zittend zijn ding gaan doen. Om kwart voor een reageert Mrs Judith en geeft te kennen dat er voor mij vandaag geen hoogtepunt in zal zitten.

Verder wil ze als bewijs foto's zien waarop Harry de ene na de andere buttplug in mijn kont schuift. De foto's die ik maak, moet ik doorsturen naar Mrs Judith. Op de foto's moet zijn hand staan en moet tevens duidelijk zichtbaar zijn dat het bij mij thuis is. Terwijl Harry mijn kont met zijn vingers oprekt, proberen we zo goed als het kan foto's te maken voor de enthousiaste Mrs. Na een korte pauze en een glaasje cola besluiten we naar boven te gaan. Harry gaat naakt op zijn rug op het bed ging liggen en maakt kenbaar dat hij graag door mij gepijpt wil worden.

Als een echte slet begin ik aan de klus. Mijn mond is redelijk snel gevuld. Harry zegt dan dat hij mij wil gaan neuken en plaatst mij op mijn knieën op het bed. Hij dringt met zijn harde pik redelijk comfortabel bij mij naar binnen. Net voordat hij zijn hoogtepunt bereikt, verlaat hij mijn slettenkut. Hij trekt het condoom van zijn pik. Ik weet wat me te doen staat en wil hem met mijn mond tot een hoogtepunt brengen. Hij vraagt me of hij moet aangeven als het zover is. Ik wil deze middag echter als training zien voor volgende week donderdag wanneer Mrs Judith een dominante Mr voor mij heeft klaar staan. 

Dat zorgt ervoor dat ik zijn warme zaad ik mijn mond wil voelen. Terwijl ik hem pijp, hoor ik zijn ademhaling versnellen. Na een kreun voel ik zijn warme zaad in mijn mond spuiten. Zoals het hoort, heb ik zijn pik schoon gelikt en er de laatste druppel uit gezogen. Het gemorste zaad lik ik ook op. Na nog wat gekletst te hebben, gaan we douchen. Harry geeft aan dat zijn blaas gespannen is. Ik ga op mijn knieën voor hem zitten en hij laat het zoute, warme vocht over me heen stromen. Uiteraard vult hij daarbij ook mijn mond. Het was een heerlijke ervaring. Op naar volgende week donderdag. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen