Sekstoys

Ingezonden door Gomorra

Niet alleen had ik inmiddels een groeiende belangstelling voor de bi- en gayscene ontwikkeld, mijn hang naar het gebruik van sekstoys gaf mijn ontdekkingsreis nog een extra dimensie. Met het debacle met het kleine keiharde vibratortje in mijn achterhoofd zette ik koers naar mijn -tot dan- vaste seksshop in Amstelveen. Toen ik mij door de verkoopster liet voorlichten over welke vibrator c.q. dildo ik het beste kon kopen, voelde ik mijzelf  waarschijnlijk meer opgelaten dan de verkoopster.

Ik suste mijn geweten en schaamtegevoel door mijzelf voor te houden dat de verkoopster niet beter wist dan dat mijn aankoop voor een vriendin bestemd was. Naïef misschien, maar op dat moment werkte die dooddoener voor mij. Enigszins overmoedig kocht ik twee vibrators die mij vooral qua formaat anatomisch het meest verantwoord leken. Thuisgekomen bleek de vibrator die qua vorm enige gelijkenis met mijn buttplug vertoonde al de miskoop van de maand. De knop met een diameter van zeker vijf centimeter bleek een onneembaar bolwerk voor mijn anus.

Het ding ging gewoon niet naar binnen. Hoe hard ik ook perste en hoeveel glijmiddel ik ook gebruikte. Er gold een fysiek gebiedsverbod voor die toch best wel dure genotsknots. Mijn tweede aankoop bleek beter geschikt. Puur omdat de vorm heel anders was. Met een geleidelijke verdikking aan de voorkant verkleinde de diameter daarna snel. Wat, eenmaal ingebracht door hetzelfde inzuigende effect, zorgde die voor vrijwel dezelfde sensatie als mijn buttplug deed. Feitelijk vergeleek ik hem daar ook mee. Totdat ik de verschillende trilfuncties uitprobeerde.

De trillingen resoneerden rechtstreeks met mijn prostaat en dat heb ik geweten. In no time zat ik met een kloppende paal van hier tot Tokyo. Niet alleen dat, maar mijn normaal toch al rijkelijke aanmaak van voorvocht draaide extra overuren. Niet druppelsgewijs, maar ronduit continue vloeiend kwam de kristalheldere vloeistof naar buiten. Droop zelfs op mijn onderbuik. Om vervolgens in straaltjes via mijn rechterheup door mijn bedlaken geabsorbeerd te worden. Toen ik probeerde om mijzelf met dit wondermiddel te neuken viel dat nog niet mee.

De verdikking aan de voorkant maakte het in en uitgaan niet echt prettig. Waardoor de neukbewegingen ook niet erg prettig aanvoelden. Dan maar weer helemaal naar binnen en hem daar gewoon laten zitten. Alleen de donkerblauwe schakelaar stak nog uit mijn kontgaatje. Vijf, hooguit zes ferme rukken aan mijn pik later landde mijn zaad op mijn borst. Twee druppels wisten zelfs mijn kin te bereiken. Mijn God, was dat even heftig! Met de beperkingen van de tweede vibrator in gedachten besloot ik een meer natuurgetrouw hulpstuk aan te schaffen.

Het assortiment van de shop in Amstelveen bood geen uitkomst. Dat deed de seksshop in een zijstraat van de Leidse straat in Amsterdam wel. Ik was daar al eens eerder geweest toen ik een stalen cockring aan wilde schaffen. Ik ben helemaal niet zo zwaar geschapen, maar vanwege de onwrikbare, stabiele vorm van een stalen cockring is de diameter ongelofelijk belangrijk. Heb je hem eenmaal aangebracht, wat je echt met een volkomen ontspannen penis moet doen, dan is er al na een beginnende erectie geen weg meer terug.

In mijn geval zou zelfs de grootste maat met een diameter van vijfenvijftig millimeter voor een gevaarlijke afknelling zorgen. Met verstrekkende gevolgen. In mijn zoektocht naar een passende cockring was mijn oog ook nog op andere stalen - en RVS attributen, hulpstukken en toys gevallen. Ik voelde me enorm aangetrokken tot een metalen chatity cage, een kuisheidkooitje. Het idee om dat harnas aan te zullen trekken…nee, het was meer aanbrengen, bijna monteren zelfs, bracht mij in de seksshop al in verlegenheid.

De verkoper moet de bult in mijn korte broek absoluut gezien hebben. Jeetje, wat was ik geprikkeld. De vloek van de cockring rustte ook op het kuisheidskooitje. De diameter van de basisring achter je ballen en om de basis van je penis is bepalend voor de veiligheid van de bloedvaten naar – en van jouw penis. Ook hier leerde de formule om de juiste diameter te bepalen (de omtrek van je penis en balzak gedeeld door 3,14) dat geen van de metalen versies soelaas konden bieden. Het risico op afknelling was gewoon te groot.

Gelukkig bood een uitvoering in kunststof uitkomst. Omdat de basisring daarvan in diameter verstelbaar was. Thuis deelde ik mijn aankoop met Jewel. Ik had meteen haar volledige aandacht. Er ontstond bij Jewel wel enige verwarring over de constructie van het kooitje en de manier waarop hij aangebracht moest worden. Er restte maar een mogelijkheid: een foto in aangebrachte toestand. Een scherpe corrigerende stuurbeweging voorkwam een vroegtijdig einde van Jewels thuisreis in de vangrail.

Mijn andere aankoop was een pas op de markt verschenen dildo. Hij voelde natuurgetrouw zacht aan. Wat ook meteen anale penetratie zou bemoeilijken. Daar had de fabrikant al rekening gehouden. Hij had de dildo van een soort van flexibel mechanisme voorzien dat de dildo letterlijk ruggengraat gaf. Toch was het bij thuiskomst nog een heel gepeuter en gewurm om het ding door mijn kringspier te krijgen. Even dacht ik dat het ding te flexibel was. Ondanks die centrale stabiliteit.

Uiteindelijk opende Sesam zijn poort. Omdat de eikel precies dezelfde diameter had als de schacht van de dildo waren neukbewegingen geen probleem. Ze waren meteen vanaf het begin zelfs al aangenaam. De combinatie dildo/kuisheidskooi bleek een (te) gespannene te zijn. Ik kon mijn grote vriend nog net op tijd bevrijden. Letterlijk. De basisring sneed al gevaarlijk in mijn balzak. Nu, amper een week na aankoop van deze dildo ben ik al tot de conclusie gekomen dat ik iets anders, iets langers en dikkers wil.

De webshop geeft een aantal mogelijkheden aan. Ik heb besloten om binnenkort weer naar Amsterdam af te reizen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen