I Het begin

Ingezonden door Mosby & Cira

Dit is het verhaal van een goede vriend van twee vrouwelijke Lady's die mij beschouwen als hun bezit. Lady Cira (Lady C.) en Lady Donya (Lady D). Die vriend dat ben ik. Mijn naam is Toy. Dit is een door hen verzonnen naam waar ik nog aan moet wennen. Ik word door beiden beschouwd en aangesproken als vriend Toy. Ik word zo genoemd, omdat ik voor mijn Lady niets meer of minder ben dan haar Toy. Ik ben haar ook gehoorzaamheid verschuldigd. Het verhaal schrijven over haar, over ons en over anderen in haar omgeving is een opdracht waar ik niet onderuit kan en waar ik mijn best voor ga doen.

Ik moet vanaf nu zo consciëntieus mogelijk een dagboek bijhouden over de avonturen die ik samen met deze dames beleef en die we nog gaan beleven. Natuurlijk, dat zal duidelijk zijn, is Toy niet mijn echte naam. Het is me verboden om die te noemen. Ik ben gewoon Toy. Mijn Lady en haar vriendin hebben me die naam gegeven en daar valt niet aan te ontkomen. Ze spreekt me daar ook mee aan. Ook de naam van mijn Lady is de enige naam waarmee ik haar mag aanspreken.

Het is me te zeerste geraden om niet haar echte naam te gebruiken. Bij beiden ervaar ik dezelfde onvermijdelijke emotie van niets anders willen dan wat goed is voor mijn Lady's. Mijn Lady's krijgen steeds meer zelfvertrouwen en laten zich zo nu en dan ontvallen dat ze willen worden aangesproken met de titel Meesteres. Door mij wel te verstaan. Er zijn in haar leven nog twee anderen die voor haar belangrijk zijn en waar ik onvermijdelijk mee te maken heb. Wie zijn mijn Lady's en waarom zijn ze een onvermijdelijk, niet te ontkennen deel van mijn leven geworden?

Hoe kan het dat een vrouw je mannenziel binnenkruipt zonder dat je het in de gaten hebt? Hoe kan het dat opdrachten weigeren geen optie meer is en de situatie accepteren zoals het er nu voor staat het beste is? Alsof er geen weg terug is. Het is een verhaal dat verteld moet worden, omdat van mij een soort van kroniek wordt verwacht over hoe ik mijn ontstane situatie ervaar. Het is nodig om bij het begin te beginnen, want mijn Lady's zijn omringd door meer, veel meer. Er gebeurt dus ook veel meer dan dat ik had verwacht. Het is me overkomen.

Het zal duidelijk zijn dat ik met hen, de Lady's, in contact ben gekomen via een platform voor BDSM. Met wat ervaring als dominant versus sub was ik, na een wat langere periode, weer op zoek gegaan naar een geschikt contact. Zoiets is lastig en vermoeiend, omdat men elkaar niet kent en soms beoordeelt op niet relevante criteria. Al surfend op de site kwam ik deze Lady tegen die samen met haar vriendin, heftig, maar intrigerend, op zoek was naar een Dom. Ik wist direct dat ik dat niet kon waarmaken, maar de teksten van de dames spraken heel erg tot de verbeelding.

Een gezamenlijke, beleefde erotiek moest ook echt worden gedeeld. Na een aanvankelijke aarzeling van de dames bleek er een klik te zijn. Niet omdat ik al hun wensen kon vervullen, maar omdat ik me nog een goed contact herinnerde van een bevriende dominant. Ik kon hem wel in contact brengen met Lady C. en Lady D. Ze vonden het een spannend idee om met twee mannen kennis te maken. Ook al was het iets heel anders dan wat ze eigenlijk zochten. Waarom, zo bedacht ik me, zouden wij als mannen deze dames niet kunnen bieden wat ze zochten?

Twee kunnen immers meer dan één? En twee dames hebben ook meer nodig dan één. Het is echter allemaal anders gelopen dan ik had gedacht. Het feit dat ik nu begonnen ben aan een soort dagboek zegt genoeg. Er is het één en ander op zijn plaats gevallen. Mede door toedoen van hoe deze Lady’s hun ervaringen en behoeften luid en duidelijk kenbaar hebben weten te maken. Mijn Lady C. en haar hartsvriendin, voor mij inmiddels benaderbaar als Lady D., delen alles met elkaar. Ook in de erotiek wordt bij deze Lady’s alles zonder aarzeling, terughoudendheid of schaamte gedeeld.

Achteraf gezien is het een goed idee geweest dat ik deze dames heb voorgesteld aan de eerder genoemde goede vriend van mij. Enfin, dat wist ik toen nog niet, omdat ik me niet helemaal kon voorstellen welke kant het op zou gaan. Vriend M. (Mosby) was direct enthousiast en na wat heen en weer mailen, volgde al snel een eerste kennismaking in een restaurant op een anonieme locatie. Het was voor mij heel dubbel. Ik was degene die het contact tot stand had gebracht, maar ik kon er door privé-omstandigheden juist die eerste keer niet bij zijn.

De dames lieten zich daar niet door weerhouden en lieten afspraak zonder mij doorgaan. Zo ontmoetten ze daar hun toekomstige Meester/minnaar zonder mijn aanwezigheid. Na die eerste kennismaking is mij al heel snel duidelijk gemaakt dat vanaf dat moment niets meer vanzelfsprekend zou zijn voor mij. De enthousiaste reacties die me daarna per e-mail bereikten logen er niet om. Er is na die eerste kennismaking een niet meer te ontkennen gevoel van bevestiging gekomen. Het is dat wat ik al veel eerder merkte bij dit contact.

Het was een overweldigend, niet te stuiten gevoel dat me enorm opwond en geil maakte, als ik dacht aan wat mijn vriend M. zich kon permitteren met mijn Lady's. De dames die ik ben gaan adoreren en waarderen om wie ze zijn, leken steeds meer aandacht te krijgen van M. En andersom waren er signalen dat deze Lady’s mij meer en meer beschouwden als minder relevant. Als hun speeltje. Vreemd genoeg riep dat geen gevoelens op van jaloezie. Het voelde juist heel erg geil dat ze werden begeerd door een andere man die hun kon geven wat ze echt nodig hadden.

Namelijk een minnaar die ik ken als zorgvuldig, aandachtig, maar ook als een man die een vrouw volledig opeist. Ik ben me er bewust van geworden dat ik steeds meer onderdanige gevoelens kreeg voor deze dames. Het is niet zomaar en het is ook niet ongewild. We hebben het uitgebreid besproken en mijn Lady’s hebben me duidelijk gemaakt dat dan het onvermijdelijke zou gaan gebeuren. Ik ben nu hun 'sletje' waar ze naar believen mee kunnen spelen of die ze naar believen kunnen uitsluiten. Seks is inmiddels ook niet meer vanzelfsprekend.

De dames spreken in termen van 'ons lichaam behoort volledig aan onze Meester toe.' Ik word, om me op de proef te stellen, wel bij alles betrokken. Uiteindelijk heeft het een naam gekregen die ons alle vier past namelijk 'cuckolding'. Mijn vriend heeft de dames volledig tot zijn beschikking en de dames beschouwen mij als hun speeltje. Ik voel me gelukkig, omdat ik des te intenser voel wat hun minnaar doet. Het voelt als communicerende vaten. Wij als vier elkaar aanvullende jaargetijden, quattro stagioni, met alle bijbehorende emoties.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen