Dagje shoppen

Ingezonden door Mark

Ik had het plan opgevat om met Lisa naar Apeldoorn te gaan. We zouden lekker gaan eten, shoppen en natuurlijk seksen. Ik stond met de auto bij een winkelcentrum op haar te wachten. Daar kwam ze ineens aanlopen in een strakke spijkerbroek en hoge zwarte laarzen. Toen ze voorover boog om de autodeur te openen, keek ik recht in haar decolleté. Ik kon haar prachtig borstjes zien die ingepakt waren in een rode leren beha. Mmm.. Ik liet mijn blik over haar lichaam naar beneden glijden. Daarbij viel mijn oog op haar strak gespannen spijkerbroek waar haar bolle venusheuveltje tegen de rits duwde. 

Na het instappen, zijn we snel weggereden om nieuwsgierige blikken  te ontwijken. Na ongeveer een kilometer te hebben gereden, reden we het dorp uit. Omdat ze de hele tijd op haar stoel zat te schuiven, was haar broek los gegaan. Ik liet een hand in haar broek glijden. Haar kutje was zeiknat. Onder het rijden, heb ik haar clitje opgewreven totdat ze het uitschreeuwde op de A50. Heerlijk! Nadat ik de auto geparkeerd had, heb ik haar witte truitje en beha snel opzij geschoven.

Ik heb haar beide tepels heerlijk gelikt. Aan haar reactie te zien en te horen genoot ze er erg van. We zijn het centrum ingelopen. Eerst zijn we de Hunkemöller ingelopen. Daar hebben we twee mooie setjes beha's en slipjes uitgezocht. Deze moesten uiteraard gepast en gekeurd worden. Ik heb helaas maar een paar keer mogen kijken aangezien er veel toezicht in de winkel was. Een keer kreeg ik de kans om mijn hand in haar slipje te doen en te voelen dat ze zeiknat was. Bij de uitgang heb ik nog een prachtige witte slipje gekocht.

Eenmaal buiten heb ik uitvoerig mijn twee vingers afgelikt. 'Wat doe jij?' vraagt Lisa. 'Eh, ik lik je sap op.' Ik heb haar nog nooit zien blozen. Nu bloosde ze wel. Ze durft namelijk niets in het openbaar te doen. Vervolgens hebben we lekker de stad doorgelopen en bij iedere kans die ik kreeg, heb ik haar slipje omhoog getrokken. Bij onze volgende stop, de sexshop, kon je goed zien dat er een vlek in haar spijkerbroek was gekomen. Bij de sexshop hebben we een op afstand bestuurbaar fel roze eitje gekocht. Ook hebben we een hele grote vibrator gekocht voor later. 

Hierna zijn we gaan eten bij een leuk restaurant op het centrale plein met glas rondom. Het was al donker buiten en wij zaten bij een van de ramen. Raad eens wie de afstandsbediening van het eitje had? Juist, ik. Ik had het eitje eerder die avond in een steegje bij haar ingebracht. In restaurant speelde ik tijdens het heerlijke eten af en toe met de afstandsbediening. Ze sopte goed en gleed zowat van haar stoel af. Na het eten zijn we binnendoor teruggereden. Voordat we de stad uit waren, was haar spijkerbroek uit en de mijne open. 

Ik heb werkelijk op alle knoppen van de afstandsbediening gedrukt. Ondertussen deed ik af en toe mijn rechterhand in haar slipje en haar beha. Ze heeft geprobeerd om mij te laten spuiten door me stevig af te trekken. Ik kon mijn sap maar net binnenhouden. We zijn op een kleine binnenweg gestopt en een klein stukje het bos ingelopen. Daar heeft ze me gepijpt en ben ik heerlijk klaargekomen. Daarna heb ik haar langs haar slipje heen van achteren geneukt. Ook heb ik haar heerlijke borsten gemasseerd.

Toen ik bijna klaarkwam, heb ik haar omgedraaid en haar buik en slipje volledig onder de sperma gespoten. Dat gaf uiteraard vlekken. Aan het einde van de avond heb ik haar bij de rand van het winkelcentrum afgezet met het slipje in haar jaszak. Nadat ze vier keer was klaargekomen, is ze slingerend naar huis gelopen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem