Mijn schoonmoeder en ik

Ingezonden door Tom

Op een dag was ik alleen thuis en werd ik gebeld door mijn schoonmoeder. Ze wist dat ik die avond alleen thuis was en vroeg zich af of ik misschien zin had om gezellig een wijntje te komen doen. Ach, waarom ook niet, een wijntje in de avond gaat er wel in en ik had verder toch niets te doen. Liever gezellig een beetje socializen dan in mijn eentje Netflixen.  Eenmaal daar aangekomen, ga ik op de bank zitten en schenkt mijn schoonmoeder de wijn in. We beginnen gezellig te kletsen. De sfeer is ontspannen en een uur vliegt voorbij.

Eén wijntje worden er twee en twee wijntjes worden er vervolgens drie. Ondertussen zijn we aardig aangeschoten en merk ik dat we steeds meer met elkaar beginnen te flirten. We geven elkaar sexy complimenten en gaan daarin steeds een stapje verder. Op een gegeven moment vertel ik haar over mijn fantasie om seks met haar te hebben. Ze is een rijpe bbw huisvrouw en al sinds ik haar ken is zij onderdeel van mijn seksuele fantasieën. Direct na het vertellen van mijn fantasie staat ze op, komt ze strak naast me op de bank zitten en beginnen we te zoenen.

Na een tijdje gaat ze met haar hand onder mijn broek en pakt ze mijn pik vast. Ze voelt hoe hard die ondertussen is geworden en fluistert in mijn oor: 'Ik wil je.' Ze staat op en begint zich uit te kleden, terwijl ze voor me staat. Ze doet haar shirt uit. Vervolgens doet ze haar beha los en langzaam zie ik haar grote, volle borsten tevoorschijn komen. Ze gaat op haar knieën zitten en doet vervolgens mijn broek los. Ze trekt mijn broek en boxer uit en begint mijn pik te strelen. Mijn hart gaat tekeer van opwinding en ik kan amper geloven wat er gebeurt.

Heb ik daadwerkelijk seks met mijn schoonmoeder? Komt mijn fantasie uit? Terwijl al die gedachten door mijn hoofd tollen, stopt ze mijn pik in haar mond en begint ze me langzaam te pijpen. Af en toe wisselt ze af en streelt ze mijn pik met haar volle borsten. Het voelt allemaal zo goed dat ik na een tijdje al merk dat ik bijna ga klaarkomen, maar dat wil ik nog helemaal niet. 'Nu is het jouw beurt', vertel ik haar en ze komt weer naast me op de bank zitten. Ik begin haar te zoenen en ga met mijn mond langzaam naar onderen. Ik kus haar nek, haar schouders en vervolgens haar borsten.

Zachtjes begin ik aan haar tepels te likken en te zuigen. Ze kreunt en zegt dat ze het fijn vindt. Ze pakt mijn hand vast en begeleidt deze haar broek in. Ik voel hoe nat ze is en begin haar langzaam en zachtjes te vingeren. Terwijl ik zachtjes met mijn vingers langs haar clitoris glijd, vervolg ik mijn weg naar beneden en kus ik haar buik. Ik ga op mijn knieën voor haar zitten, doe haar broek los en trek vervolgens haar broek en slipje uit. Ik spreid haar benen en zie haar glimmende, natte kutje openstaan. Ik kus haar schaamlippen en begin haar langzaam te likken.

Ze kreunt, pakt mijn hoofd vast en duwt deze tegen haar kutje. Ik begin haar harder te likken en na een tijdje komt ze hevig kreunend en schokkend klaar. Ik kom weer op de bank zitten en we beginnen weer passievol te zoenen. 'Ik wil je in me', zegt ze vervolgens en ze gaat op haar knieën voor me op de bank zitten. Ik zie haar heerlijke grote billen en schuif langzaam mijn harde pik bij haar naar binnen. Terwijl ik haar billen stevig vast pak, ben ik haar met harde stoten aan het penetreren. Het voelt heerlijk en we kreunen allebei van genot.

Na een tijdje moet ik even stoppen om nog niet klaar te komen. Mijn schoonmoeder draait zich om, gaat op haar rug liggen en doet haar benen wijd. Ze wil dat ik in haar klaarkom. Opnieuw schuif in mijn pik bij haar naar binnen en neem ik haar in missionarishouding. Op een gegeven moment houd ik het niet meer en kom ik al zoenend in haar klaar. Wat voelde dat heerlijk. Ik blijf nog even in haar zitten. We glimlachen naar elkaar en zoenen nog wat na. We kleden ons weer aan en ondertussen is het voor mij tijd om weer naar huis te gaan.

Ze loopt met me mee naar de voordeur en daar aangekomen doe ik mijn jas aan. Vlak voordat ik de deur uit loop, geef ik haar een passievolle kus en fluister in haar oor dat ik het heerlijk vond. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen