Twee sexy serveersters

Ingezonden door Pieter-Louis

Nadat ik de ene serveerster heerlijk lang en diep had geneukt waarbij zij op haar rug op een tafeltje lag en keihard kreunde, terwijl mijn pik diep in haar kletsnatte en botergeile kut pompte, was ik niet meer alleen in ons favoriete restaurantje geweest. Nou ja, ik was er wel met mijn vrouw geweest. De twee overheerlijke vrouwen waren er ook, maar ik kon in het bijzijn van mijn eega natuurlijk niet veel doen. Nu wist ik zeker dat ik nog een of misschien wel heel veel keren met de vrouw zou gaan neuken in wie ik kort geleden zo heerlijk en snoeihard was klaargekomen.

Ik had mijn zinnen echter ook op de andere serveerster gezet. Ook haar wilde ik per se een keer aan mijn speer rijgen. Ik moest en zou ook haar een keertje helemaal bezitten. Die andere serveerster is een heel ander type, maar even geil. Zo niet nog veel geiler. Ze was slank en had mooi, lang donker haar. Ze droeg een naveltruitje, had een prachtige navel met piercing, hoge hakken en vooral een heel verleidelijke blik. Waar zij een ster in is, is de geboren onschuld spelen, terwijl zij in alles toont hoe geweldig geil ze is.

Ze weet ook donders goed dat ze bloedmooi is, maar doet net alsof ze van niets weet. En aangezien ik denk dat ze iedere dag een andere man kan krijgen, vond ik het nog wel even spannend of ze op mijn avances in zou gaan. Toen ik haar dus laatst weer zag, wist ik het zeker. Ik moest haar neuken en wel zo snel mogelijk. Maar hoe? Opeens deed zich twee dagen geleden de gelegenheid voor dat ik weer alleen naar het restaurant kon gaan. Gelukkig was zij er ook. Toen ik alleen binnenkwam en haar om een tafeltje vroeg, viel mij gelijk op hoe ze met haar heupen wiegde en schalks naar mij keek.

Het was duidelijk, dit was mijn kans. Nu wilde ik niet de hele avond wachten, maar meteen de daad bij het woord voegen. Ik wilde haar, helemaal en door en door… Ik zat amper toen ze naar mij toe kwam met de vraag of ik iets wilde drinken. Iets in haar ogen verried dat ik meteen kon toehappen. Ik zei haar dat ik haar wilde leegdrinken. Ze giechelde, maar vroeg nogmaals of ik een drankje wilde drinken. Ik zei dat ik graag een biertje wilde, maar nog liever eerst in haar wilde drinken. Blijkbaar had haar collega aan haar verteld over onze neukpartij en wilde zij nu ook niets liever. 

'Ik ga zo even naar achter, naar de keuken', fluisterde ze me toe. 'Loop via de gang naar de keuken dan zie ik je daar.' Ik deed wat ze me gezegd had. Bij de keuken was een deur naar een trap naar een bovenhuis. Juist op het moment dat niemand keek, deed ze snel de deur open en liep de trap op, terwijl ze mijn hand pakte en mij mee naar boven trok. Snel deed ik de deur achter mij dicht. In het halfduister stonden we daar op de onderste treden. Ik voelde hoe haar hand mij zocht en vond. Snel trok ik haar naar me toe en sloeg mijn linkerarm om haar middel.

Mijn rechterhand legde ik achter haar hoofd en ik drukte haar mond stevig op de mijne. Haar tong vond meteen de mijne en met een lichte kreun begon zij mij intens te tongzoenen. Ik voelde hoe haar linkerhand naar beneden ging en mijn gulp zocht. Ik trok haar nog dichter tegen mij aan en liet mijn linkerhand ook naar beneden gaan. Zonder enige weerstand vond mijn hand haar gulp. Snel duwde ik mijn hand in haar spannende leren broek. Ik voelde dat zij onder haar broek een kanten slipje droeg.

Nu is het voor mij altijd het meest spannend om eerst aan de buitenkant van het slipje te voelen en dan hetzelfde slipje over de rug van mijn hand te voelen. Ik voelde hoe ze reageerde met haar onderbuik toen ik haar daar streelde. Toen mijn hand haar vochtige clitje betaste, merkte ik dat ze helemaal op scherp stond. Nog steeds stonden we daar onder aan die trap, terwijl aan de andere kant van de deur het restaurant was. 'Kom, we gaan naar boven', fluisterde ze in mijn oor, terwijl ze zachtjes in mijn oorlel beet. Blijkbaar kende zij de weg daar goed en trok mij de trap op.

Bovenaan de trap bevond zich een deur. Toen we daar doorheen waren, kwamen we in een klein, maar gezellig appartement terecht. 'Ik woon hier',  zei ze. 'Toen jij laatst met mijn collega aan het stoeien was, heb ik alles van hieruit gehoord', lachte ze me toe. 'Nu is het mijn beurt', zei ze. Ze trok me mee naar haar slaapkamer en duwde me op haar bed. Snel ging ze bovenop mij zitten en trok razendsnel haar topje uit. Voordat zij zelf haar beha kon losmaken, had ik de gesp al gevonden en maakte ik haar beha los.

Twee overheerlijke en bloedmooie ronde borsten met prachtige harde tepels sprongen naar voren. Ik wist niet hoe snel ik haar tepels in mijn mond moest stoppen. Snel richtte zij zich iets op om mijn gulp open te doen. Terwijl ik met een hand aan haar borsten zat, hielp ik haar met mijn andere hand mijn broek uit te doen. Mijn trui en T-shirt waren zo uit. Terwijl ik zo goed als naakt op haar bed lag, zat zij bovenop mij, met haar prachtige borsten, beeldschoon haar, botergeile ogen, maar nog altijd met haar strakke leren broek aan. Zo'n broek die alles zichtbaar maakt. Ook haar schaamlippen.

Ik kon niet meer wachten. Mijn pik was keihard geworden en ik wilde nog maar een ding: diep in haar naar binnen dringen. Razendsnel rolde ze zich even van mij af, trok pijlsnel haar broek uit en ging weer bovenop mij zitten. Ze had nu alleen nog haar slipje aan, dus eigenlijk nog te veel. Mijn pik kon met gemak langs haar slipje haar kut binnendringen. Iets zei mij dat ze op mijn komst had gerekend en daarom zo'n geil slipje had aangetrokken. Het was niet alleen een doorzichtig, kanten slipje, maar het werd ook aan beide kanten met een klein strikje vastgehouden.

'Als jij hier aan trekt dan gebeurt er iets heel leuks', zei ze verleidelijk. Ik trok aan de beide bandjes en voelde hoe haar slipje van haar afviel. Ik hoefde het alleen nog maar even onder haar weg te trekken en nu lag ze helemaal naakt op mijn lid. Terwijl ze haar hoofd achterover gooide, waardoor haar haar nog mooier werd, richtte zij zich op. Ze pakte mijn pik en zorgde ervoor dat mijn harde neukstaaf precies in haar poesje terechtkwam. Langzaam liet zij zich over mij heen zakken. Ik voelde hoe mijn pik steeds dieper bij haar naar binnen drong.

Toen ze zich weer even oprichtte, voelde ik hoe haar natte kut zich om mijn harde paal sloot. Daarna liet ze zich opnieuw zakken. Ik voelde hoe mijn pik nu nog dieper in haar doordrong. Weer richtte zij zich op en liet ze zich over mij heen zakken. Langzaam verhoogde zij het tempo. Terwijl ze dat deed, merkte ik hoe geil ze ervan werd. Ze begon langzaam hard te ademen. Ik voelde hoe haar onderbuik langzaamaan begon te schudden en hoe zij haar buik aanspande. Ze kreunde diep en ik zag aan haar ogen dat ze op weg was naar een daverend orgasme.

Even later kwam ze grommend klaar. Ik voelde hoe haar buik als een gek tekeer ging. Ik stootte nog een aantal keer diep in haar kletsnatte kut, terwijl zij een gil van genot uitschreeuwde. Als de gasten dat maar niet horen, dacht ik. Nu kan ik nooit klaarkomen als een vrouw boven op mij zit, dus terwijl zij klaarkwam, draaide ik haar snel om en vleide haar op haar rug. Ze sloeg haar benen om mij heen. Zij nog schokte nog na van haar orgasme, terwijl ik mijn pik keihard en nog dieper in haar kut stootte. Ik merkte hoezeer zij daardoor nog harder klaarkwam.

Haar hele lijf schokte nu van genot. 'Dieper, dieper! Neuk me!' kreunde ze. Nu was ik niet meer te houden. Mijn herinnering aan al die keren dat ik haar verleidelijk naast onze tafel had zien staan en ik stiekem wegdroomde bij de gedachte dat ik haar zou neuken, kwamen nu samen. Er was niet veel voor nodig. Na een paar stoten voelde ik dat ik nu ook zou gaan komen. Eindelijk ging die lang verwachtte wens in vervulling. Eindelijk zou ik mijn zaad kei en keihard en heel diep achter in haar kliedernatte kut pompen.

Eindelijk kon ik haar nu helemaal aan flarden neuken zoals zij helemaal aan flarden geneukt wilde worden. Want dat was mij wel duidelijk. Zij wilde gewoon kei en keihard doorgeneukt worden. Terwijl zij haar benen strak om mij heen sloeg en duidelijk maakte dat ik hard in haar mocht komen, spoot mijn witte sperma diep in haar kut. Ik heb dat niet vaak, maar nu had ik het wel. Ik bleef maar komen en bij iedere stoot kwam er weer een golf sperma haar kutje binnen. Bij iedere stoot voelde ik hoe haar onderlijf zich oprichtte en er alles aan deed om mijn stoot maximaal te voelen. 

Om er maximaal van te genieten. Toen ik mijn laatste sperma in haar kutje had gepompt, viel ik uitgeput op haar neer. Ze sloeg haar armen om mij heen en kuste mij heftig op mijn mond. 'Oh, wat ben jij heerlijk en wat ben jij geweldig', zei ze. We lagen zo nog even op elkaar uit te hijgen, genoten van elkaars lichaam en kusten elkaar heftig op de mond. 'Eigenlijk wilde ik jou leegdrinken' zei ik plagend. 'Hoe bedoel je?' vroeg ze. 'Nou, ik wilde eigenlijk eerst jouw kut helemaal leegdrinken, want ik vermoed dat je overheerlijk kutsap hebt. 

Ik ben helemaal gek op beffen en wilde jou graag eerst lang en intens likken en jouw kutsap proeven. Maar ja, jij gooide mij meteen al op bed…' 'Ik zal je de volgende keer mijn kut als welkomstdrankje aanbieden. Dat lijkt mij heerlijk. Dan ga je me eerst eindeloos lang beffen en daarna gaan we in de herhaling van zonet.' Omdat zij nog moest werken en ik nog moest eten, restte ons niet zo veel tijd meer. Snel kleedden wij ons aan en liepen de trap af. Eerst ging ik door de deur en zocht mijn tafeltje weer op. Alles stond er nog alleen was mijn biertje doodgeslagen.

Even later kwam zij door de deur en kort daarna stond ze weer bij mijn tafel om de bestelling op te nemen. 'Eenmaal de dagschotel met kutsap', zei ik zachtjes, zodat alleen zij het kon horen. Ze lachte lief en begreep wat ik wilde. 'En iets heerlijks om te drinken', voegde ik eraan toe. Ze glimlachte en heupwiegend liep ze van mijn tafel weg om mijn bestelling aan de keuken door te geven. Ik wist dat ik niet lang hoefde te wachten op ons volgende avontuur want wij beiden wilden maar een ding: heftige seks en intens van elkaar genieten. Hoe eerder hoe beter. 

Toen ze mijn biertje en de dagschotel kwam brengen, stopte ik haar een papiertje toe waarop ik de vraag had gesteld. wanneer ik weer kon komen. En wat haar favoriete standje was. Even later kwam ze terug met het antwoord. Over een week was ze er weer en ze wilde niets liever dan dat ik dan weer kwam. Op mijn vraag naar haar favoriete standje antwoordde ze een paar dingen. Ze was gek op doggy style en dan tegelijk tongzoenen, maar waar ze van droomde was om een keertje in een gynaecologenstoel of in een sling geneukt te worden.

Ze wist een parenclub die dat had. Haar droom was al een tijdje om met een man naar een parenclub te gaan. Ze vroeg of ik daar wat voor voelde. Welnu, dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik beloofde haar dat ik haar snel daarna in de stoel nog dieper zou neuken dan ik net had gedaan. Grommend van genot liep ze weg. Toen ik uitgegeten was en betaalde, ben ik nog even met haar naar achteren gelopen. Ik heb haar heel hard tegen mij aangedrukt en met mijn vingers nog even snel een likje van haar over heerlijke kutsap genomen. 

We gingen uit elkaar, maar niet nadat we onze nummers hadden uitgewisseld. We zouden elkaar snel weer zien. Dan zouden we in een club of anders bij haar thuis echt helemaal los gaan.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem