Bukkake

Ingezonden door Alexander Jansson

Ik moet voor de volledigheid even terug gaan naar 2017. Ik zat toen mentaal flink in de knoei, omdat mijn toenmalige vrouw voor de tweede keer zwanger was en ik niet wist of ik het leven zoals dat nu voor me lag wel zag zitten. In mijn mentale zoektocht ben ik veel met porno bezig geweest, maar ook op websites terecht gekomen waar seks contactadvertenties staan. Je kent ze wel. Daar heb ik toen gereageerd op een advertentie van een kerel die graag groepsseks sessies wilde organiseren.

Al mailend en later chattend leken we echt een goede klik te hebben en hebben we besloten om voor ons samen een oproepje te plaatsen gericht aan een zeer openminded jonge dame om zo onze seksuele fantasieën tot leven te kunnen wekken. Daar is dus nooit wat van gekomen. Hij bleek niet betrouwbaar te zijn, want hij kwam zijn afspraken niet na en uiteindelijk ben ik het leven gaan leiden dat voor me lag als vader van twee kinderen. 

 

Door naar het heden. Mijn huwelijk is inmiddels gestrand. Sinds maart/april van dit jaar zijn we uit elkaar al wonen we nog in hetzelfde huis, want de woningmarkt… Er is sinds die tijd ook geen fysiek contact meer geweest tussen ons, of tussen mij en wie dan ook. De behoefte daaraan was inmiddels erg groot. Ik vermoed ook bij haar, maar daar hebben we het nu niet over. Een relatie zag ik voorlopig nog zeker niet zitten, maar ik wilde gewoon weer eens lekker seks kunnen hebben met iemand. Die behoefte begon steeds dringender te worden. 

Afgelopen vrijdag kreeg ik een mailtje als reactie op het oproepje dat ik zes jaar eerder heb geplaatst. Lieke was benieuwd of we nog op zoek waren naar iemand en of we nog andere kerels kenden en konden uitnodigen, want ze wilde een bukkake proberen. Mocht je nog niet bekend zijn met dit fenomeen, bukkake houdt in dat een groepje mannen, meestal tussen de drie en ontelbaar, hun zaad over de dame in kwestie heen spuiten, meestal op haar gezicht. Het is afkomstig uit Japan, vandaar de naam.

Argwanend als ik ben, geloofde ik niet dat dit een echte reactie was, dus reageerde er wat sceptisch op. Zij gaf aan bereid te zijn om foto’s te sturen om te bewijzen dat ze was wie ze zei dat ze was. Ik dacht, prima stuur jij lekker een paar foto’s, maar dat bewijst mij helemaal niets! De foto’s die ze stuurde waren er twee zonder haar gezicht en later een met gezicht. Die puzzel leek te kloppen, het gezicht paste op het lijf. Overigens was het lijf erg tenger en totaal niet mijn smaak. Ik hou juist wel van een beetje vlees.

Lieke legde uit wat ze van plan was. Ze wilde een groepje van drie tot vijf mannen die over haar gezicht klaar zouden komen en ze wilde dat dat gefilmd werd. Uiteraard zonder hun gezichten erop. Alleen het hare, zodat ze dit zelf terug kon kijken. Dat vond ze opwindend. Daarna stelde ze voor om ook nog een keer samen af te spreken, want op dit moment wilde ze eigenlijk ook eens even goed genomen worden, of zoals ze het zelf omschreef, door het plafond geneukt. Ze leek te merken aan mijn terughoudendheid dat ik nog niet helemaal overtuigd was en bood aan om even te videobellen.

Dat hebben we de volgende ochtend gedaan. Toen kon ik duidelijk zien dat de dame van de foto’s ook de dame was die ik voor me zag. Ze droeg nu een bril, maar verder was het ontegenzeggelijk dezelfde vrouw. We hebben een kort, maar fijn gesprekje gehad en er leek ook wel een klik te zijn. Aanvankelijk bespraken we, na even kennis te hebben gemaakt, de ins en outs rondom haar bukkake wens. Ze had inmiddels al een paar kerels benaderd, waarvan ze van twee vrijwel zeker was dat ze zouden komen opdagen.

Ik merkte dat ik inmiddels wel het vertrouwen had gekregen dat dit geen namaak doenerij was en bood aan om weer een oproepje te plaatsen in de hoop zo wat extra mannen te kunnen charteren. Daarna vroeg ze nogmaals heel nadrukkelijk of ik ook nog samen met haar wilde afspreken. Ik gaf aan dat zeker nog wel te willen, vooral omdat ik dat voorstel toch een stuk aantrekkelijker vond klinken dan de bukkake eerlijk gezegd. Na ons videogesprekje, zijn we via WhatsApp verder gegaan met het maken van afspraken.

Ze vroeg of ik een dagkamer voor ons wilde boeken voor die dag. Ze wist niet zeker of het haar ging lukken om tijd vrij te maken, maar dan hadden we vast een kamer voor het geval ze wel zou kunnen. Het mooie aan een dagkamer is dat je  kan boeken en kosteloos kunt annuleren. Het zou wel bij haar in de omgeving zijn en daardoor een uur rijden bij mij vandaan. Dat was voor mij wel even een drempel, maar ik besloot om het toch door te zetten, met een plan B voor mezelf in het achterhoofd.

Als ik daarheen zou gaan en ze kwam niet opdagen, dan zou ik alsnog inchecken in die kamer en daar een aantal uurtjes gaan werken of schrijven. Dat is namelijk waar die kamers ook vaak voor gebruikt worden, las ik op de website. Daarnaast zou ik dan bijna de hele dag niet thuis hoeven zijn, waar de spanning vaak om te snijden was. Ik reserveerde in de gezamenlijke agenda van mijn ex en mij het hele weekend, zodat ik voldoende marge had om de deur uit te kunnen. Ik zette in onze gezamenlijke agenda dat ik via Meetup (een ontmoetingsapp, maar dan niet voor de seks) met een groepje zou gaan schrijven en elkaar van feedback zou voorzien.

Iets wat ik wel vaker gedaan had, dus dat zou geen vragen op hoeven roepen bij haar. De reacties op mijn oproepje kwamen gestaag binnen. Lieke had inmiddels met een andere kerel al een plekje gevonden waar ze de bukkake wilde gaan doen. Ergens in een bos, komende zondagavond. Helaas lukte het Lieke niet om zich los te maken die zaterdag en ging onze een op een seksdate niet door. Ik stelde voor om het voor de volgende dag gewoon opnieuw te proberen. Ik zou opnieuw een kamer boeken en zij zou kijken of ze vrij kon komen van andere verplichtingen.

Zonder twijfel zei ze ja tegen mijn voorstel. Pas toen realiseerde ik me dat ik nooit had gevraagd of er eventueel kosten aan verbonden zaten. Enigszins gegeneerd stelde ik haar die vraag, maar ze gaf aan dat het voor haar puur vanuit liefhebberij voortkwam. De spanning in mij was enorm vanaf dat moment. Deels omdat ik bang was om alsnog opgelicht te worden en daar dus onverrichter zaken vandaan te moeten gaan, maar vooral omdat er weer eens seksuele spanning was en die gierde door mijn lijf.

Ik heb die nacht de hele nacht met een enorme erectie in mijn bed gelegen, waar ik met de grootste moeite vanaf ben gebleven, bang dat ik niet voldoende zaad meer over zou hebben voor de volgende dag. De volgende ochtend was de spanning in mijn lijf niet minder, maar nu vooral omdat ik niet wist waar in aan toe zou zijn. Wanneer zou ik iets van Lieke horen? Zou ik überhaupt iets van haar horen? En wat zou ik mijn ex moeten zeggen over mijn plannen? Die laatste bemoeide zich gelukkig niet heel erg met wat ik ging doen die dag.

Ze wilde alleen weten wanneer ik van plan was weg te gaan, zodat zij wist wanneer ze het rijk even voor zichzelf alleen had. Toen Lieke mij om 11.00 uur appte met de vraag of ik die dag om 14.00 uur bij het hotel kon zijn, kon ik mijn ex ook wat meer duidelijkheid geven. Dat gaf wat rust, merkte ik. Om 13.00 uur ben ik de auto ingestapt. Met gezonde spanning in mijn lijf kwam ik iets meer dan een uur later aan bij het hotel. Lieke appte mij dat ze iets later zou zijn, maar dat ik maar vast moest inchecken.

Toen kwam de twijfel in mij weer omhoog. Zou ze me toch laten stikken? Mijn plan B was een prima back up plan, dus ik besloot toch in te gaan checken. Het was druk bij de receptie. Voor mij was een groep van dertien Poolse mensen an de beurt. Waarschijnlijk waren ze hier voor werk, maar ik kon de gedachte niet onderdrukken dat zij een geweldige gangbang in het verschiet hadden in een van de kamers en lachte hier inwendig om. Eenmaal ingecheckt begon ik mijn zoektocht naar mijn kamer. Na wat omzwervingen vond ik het trappenhuis en daarna was de kamer snel gevonden.

Het was kleiner dan op de foto’s op de website, maar er stond een bed en er was een badkamer. Meer zouden we waarschijnlijk niet nodig hebben. Ik deed het uitwendige rolluik dicht, zodat er niet naar binnen gekeken kon worden en zette mijn laptop toch maar klaar, mocht ik onverhoopt alleen achterblijven. Er was geen geweldig wifi signaal, dus van werken zou het waarschijnlijk niet echt gaan komen.

Om te kunnen schrijven had ik gelukkig geen internet nodig, dus mijn plan B kon nog steeds uitgevoerd worden. Kort daarop appte ze dat ze er was, maar het trappenhuis niet kon vinden. Herkenbaar, dus dirigeerde ik haar mijn richting op. Toen ze voor me stond, zag ik dat ze iets langer was dan ik. Misschien omdat ik mijn schoenen al uit had, maar hoe dan ook zou dat de pret niet mogen drukken. Eerst hebben we nog even zitten kletsen, over ditjes en datjes. Waar kom je vandaan, heb je ervaring met zoiets, lekker weertje vandaag, Max Verstappen zal wel gaan winnen vandaag…

Toen viel er even een stilte. 'Goed, zei ze, 'zullen we dan maar?' Ze trok haar jas uit. Daaronder had ze een truitje aan dat met draadjes aan elkaar hing, waar het de bedoeling was, stelde ik me voor, dat dit sexy moest zijn. Van mij had dit niet gehoeven en het truitje ging ook vrijwel gelijk uit, wat mijn standpunt dus alleen maar versterkte. Toen haar broek uit was, kon ik haar tengere lijf in het echt en goed bewonderen. In levende lijve was ze nóg tengerder dan op de foto’s die ze me gestuurd had. Ze was niet mager, ze was juist erg afgetraind

Mijn bovenbeen had bijna hetzelfde formaat als haar middel en mijn bovenbeen is niet bijzonder fors. Ze had een mooi lingeriesetje aan. Inmiddels was ik ook volledig uitgekleed. Aan mij was te zien dat wat ik hier voor me zag staan, mij goed beviel. Ze vroeg of ik het goed vond als ze ook onze privé sessie zou filmen. Ik was op dat moment niet meer in staat om daar nee tegen te zeggen. Ik vond het zelf ook wel een opwindend idee. Ze zette haar telefoon op de tafel tegenover het bed, dat nu goed te zien was op haar scherm.

Ze drukte op filmen aan, ging op de rand van het bed zitten en begon mij rustig, maar toch ook best intens te pijpen. Dit had ik in geen tijden meer gevoeld. Mijn ex pijpte niet vaak en als ze het al deed, deed ze het nooit met zoveel intensiteit als Lieke nu. Het voelde geweldig, maar ik merkte dat ik niet goed in het moment kon komen. Ik zou iets moeten doen waar ik me comfortabel bij voelde. Door met mijn handen haar kaken te strelen, leek ze te begrijpen dat ik klaar was voor iets anders. Ze trok haar lingerie setje uit en ging op haar rug liggen. Ze leek te begrijpen wat ik wilde doen.

Zonder enige twijfel en in een vloeiende beweging kuste ik mij een weg tussen haar dunne, gespierde dijen door naar haar kleine, kale kutje. De geur was heerlijk herkenbaar. Ik zocht met mijn tong naar de plekjes waar ik kon merken dat het haar wat deed. Die vond ik pas toen ik bij haar clitoris was. Ze begon zachtjes te kreunen en dieper te ademen. De manier waarop, gaf mij het gevoel dat dit niet gemaakt was om mij op te geilen, maar dat ze er echt van leek te genieten. Ik wisselde het likken af met zachtjes sabbelen.

Hierop begon haar onderlijf lichtjes te schokken en haar gekreun werd intenser. Toen ik na een tijdje met mijn vinger naar binnendrong en met een ‘kom maar hier’ beweging de voorkant van haar vagina ging strelen, werd het schokken en kreunen heel heftig. Ik voelde een soort inwendig luchtdruk pistool tegen mijn vinger blazen, terwijl haar spieren samen trokken. In mijn bescheiden ervaring betekende dit een orgasme. Ze liet me nog even door gaan, wat ik niet kende van mijn ervaring met mijn ex. Die wilde dan altijd gelijk dat ik stopte met beffen.

Uit pure gewenning hield ik toch op en ging over tot penetratie. Het koste me moeite om naar binnen te gaan. Ik ben gemiddeld geschapen, een prima vijftien tot zestien centimeter, en mooi in verhouding. Ik ben erg tevreden mijn mijn pik. Lieke was echter zo strak, dat zelfs ik moeite had om naar binnen te komen. Ze spuugde op haar hand en wreef haar kutje nat. Toen lukte het wel, maar mijn god, wat was ze strak! Ik heb het ook tegen haar gezegd. Ze reageerde verbaasd alsof ze dat nog nooit gehoord had.

Ik nuanceerde mijn opmerking gelijk door te benoemen dat ik tot een paar maanden geleden nog seks had met een vrouw die twee kinderen had uitgepoept, dus dat dit dan extreem strak was. Ik kon me werkelijk waar niet heugen dat ik ooit zo’n strak kutje heb mogen voelen. Na er wat rustig in te zijn gekomen, begon ik haar harder te neuken, want ze moest door dat plafond. We zijn zeker zeven keer van positie veranderd. Aan het geluid dat ze produceerde kon ik horen dat ze er echt van genoot. Dit speelde geen toneel, maar vond het echt lekker! Hierdoor durfde ik ook meer.

Ik sloeg op haar bil. 'Sloeg je nou op mijn bil?!' 'Ja, ik dacht dat je dat wilde.' Ik merkte dat ik nu weer wat onzekerder werd. 'Klopt', zei ze, 'maar doe het dan goed. Hier voel ik niks van!' Waarop ik een aantal echt goede petsen op haar kleine, strakke billetje gaf, tot ze aardig rood waren. Hierna zei ze dat ze wilde dat ik haar plat op het bed drukte, zodat ze geen kant meer op kon. Haar opdracht moest ik even verwerken, maar vrijwel direct deed ik wat ze van me verlangde. Ik duwde met mijn volle gewicht op haar rug.

Ze klapte plat op haar buik op het bed met een diepe zucht, alsof de adem uit haar longen geslagen werd. Ik neukte haar nog harder. Ik voelde haar onderlijf weer samentrekken en toen ze zei dat ze klaar ging komen, snapte ik dat dit ook weer niet gelogen was. Ik stopte hierna niet, maar pakte haar handen en legde die op haar rug. Ik hield die met een hand vast en neukte haar net zo hard als ik eerder al deed. Kort hierop kwam er nog een orgasme van haar. Uiteindelijk was het mijn beurt om klaar te komen. Lieke wilde dat ik over haar heen zou spuiten, waar ik maar wilde.

Ik koos voor haar kont en pakte haar telefoon erbij om het goed te kunnen filmen. Toen zag ik op het scherm dat we al bijna vijftig minuten bezig waren met elkaar. Het klaarkomen lukte me niet. Er zat, vermoed ik nu, een mentale blokkade die dat tegenhield. Na verschillende pogingen te hebben gedaan, heb ik het opgegeven. Ik baalde ervan, want dit zou het voor mij persoonlijk helemaal af hebben gemaakt en een droom zijn geweest die uit kwam. Mijn ex vond sperma vies en wilde alleen dat ik in haar klaar kwam, waarna ze op het toilet met veel hoorbaar ongerief het zooitje uit zich liet druipen en snel doorspoelde.

Meestal klaagde ze daarna nog een tijdje door over dat dat heel sperma gebeuren toch anders bedacht had moeten zijn door de natuur. Maar deze dame wilde zien dat ik klaar kwam. Ze wilde zien waar we zo hard voor hadden gewerkt. En ik ook! Ik wilde mijn dominantie bevestigd zien worden door mijn zaad over haar heen te spuiten, een vreemd soort irrationele oerdrift vermoed ik. Maar het lukte niet. Uiteindelijk stelde ze me gerust dat het oké was zo. We hadden heerlijke seks gehad en vanavond zou ik een herkansing krijgen.

Toen ik ter bevestig vroeg of zij wel was klaargekomen, zei ze: 'Meerdere keren'. Dit zorgde ervoor dat mijn baalgevoel verdween als sneeuw voor de zon. Ze douchte zich kort, kleedde zich weer aan en zei: 'Tot straks'. Ik vroeg haar of het oké was wat we net hadden gedaan en ze zei dat ze het erg fijn had gevonden. Er hing een goede sfeer en als was lekker ongedwongen, relaxt. Ze was snel op haar gemak bij mij, zei ze. Toen Lieke de deur uit was, ben ik nog even in de kamer gebleven. Ik heb gedoucht en daarna moest ik echt even op adem komen en verwerken wat er net was gebeurd.

Daarna ben ik ook vertrokken en de stad in gegaan om een hapje te eten. Ik wilde geen argwaan trekken van mijn ex, wetende dat mijn telefoon mijn locatie aan haar kon doorgeven als zij dit wilde zien, dus koos ervoor om niet naar een MacDonalds te gaan, maar juist een restaurant als De Beren of Happy Italy, zodat ik, als ze er iets over zou vragen, op een geloofwaardige manier kon zeggen dat we na onze schrijfsessie met een groepje was zijn gaan eten. Ik koos voor De Beren en zette, eenmaal binnen en gezeten aan mijn tafel, toch mijn locatiebepaling uit.

Die zou ik weer aanzetten als ik op de snelweg richting huis zat. Snel mijn calorietjes weer aangevuld en daarna richting het bos gereden met behulp van de navigatie van een van de andere mannen in de groepsapp. Op de locatie aangekomen, verzamelden we ons met z’n vijven en Lieke erbij. Voor ons allemaal zou het de eerste keer zijn dat we zoiets zouden doen. Een iemand had al wel wat dingetjes in groepsverband gedaan, maar geen bukkake. Lieke had met twee andere mannen al eerder een onderonsje gehad, en nu dus ook met mij.

Onder begeleiding van degene die al bekend was in dit bos zijn we naar een afgelegen plekje gegaan. Volgens zijn informatie was het hier overdag vaak erg druk, ook qua afwerkplek, maar was hier ’s avonds juist nooit iemand. Zijn informatie bleek te kloppen. Tijdens onze groepssessie hebben we een keer wat fietsers gehoord, maar die waren zo goed als uit het zicht, dus waren we er gerust op dat wij dat ook waren. Op dat moment zat Lieke juist op haar knieën op de grond en met haar mond om mijn lul.

Ze keek met vragende ogen omhoog en met volle mond maakte ze een vragend geluid. Ik keek om me heen en merkte dat de fietsers gewoon doorreden, waarop ik naar beneden keek en haar geruststellend zei: 'Ga maar lekker door.' Ondanks dat het voor ons allemaal de eerste keer in een dergelijke setting was, en ondanks dat Lieke vooraf heel duidelijk benoemd had wat zij wilde en wat haar grenzen waren, waarbij ons allemaal duidelijk werd dat deze dame heel goed wist te benoemen wat zij wilde, hing er een heerlijk gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Binnen de gestelde kaders bleek er heel veel mogelijk. Zo liet Lieke het bijvoorbeeld toe dat we haar ook neukten. Zo heb ik nu dus eindelijk mogen ervaren hoe het is om gepijpt te worden, terwijl de dame in kwestie oncontroleerbaar heen en weer gaat, omdat iemand anders haar ferm stotend neukt. Ook heb ik aan de andere kant mogen zitten, wat mij misschien zelfs nog wel meer beviel. Zeker toen ze bijna stikte in een pik die ze wel erg diep naar binnen liet gaan. Ze maakte een kokhalzende beweging, waardoor ook haar bekkenspieren zich nauw samentrokken.

Die was erg goed te voelen in mijn pik. Ik weet niet zeker hoelang we daar bezig zijn geweest met elkaar, maar ik vermoed toch wel bijna twee uur. Van een echte bukkake is het helaas niet gekomen. De eerste kerel kwam al vrij snel klaar nadat hij de beurt had genomen om even te neuken. Daarna waren er wel twee die het lukte om hun sperma op haar gezicht te krijgen, maar heel erg indrukwekkend zag dit er niet uit. De vierde kerel en ik konden allebei niet klaar komen. Bij mij was het toch weer die blokkade. Ik was hier toch nog niet helemaal klaar voor.

Ik kon seks nog niet los genoeg zien van het emotionele aspect dat ik gewend was dat het met zich mee bracht, vermoed ik. Dat er vier mannen mee stonden te kijken, terwijl ik me uit de naad aan het zweten was om maar klaar te kunnen komen, hielp denk ik ook niet. Dat laatste had de andere kerel ook, zei hij achteraf tegen mij. We zijn dus uiteindelijk maar in goede harmonie gestopt. We hebben nog een tijdje na staan praten, elkaar vriendelijk bedankt voor de fijne avond en de goede sfeer.

Lieke hebben we nog even extra bedankt voor haar aanwezigheid en haar instelling. Iedereen was vol lof en bewondering voor haar attitude en openminded houding, plus het feit dat ze heel goed wist te verwoorden wat haar wens was. Dat ze dit alles ook nog volledig kosteloos deed, was voor ons allemaal ook volledig mind blowing. In dezelfde harmonie als dat we bij elkaar waren, scheidden onze wegen en gingen we allemaal huiswaarts. Toen ik thuis was, heb ik de groep via de app nogmaals bedankt voor de fijne avond, waarop ze allemaal op eenzelfde manier reageerden.

De volgende ochtend stuurde Lieke echter het berichtje dat dit voor haar eenmalig was. Ik vermoed omdat het niet is gebleken te zijn wat zij voor ogen had en heb haar in een persoonlijk bericht deze vraag ook gesteld, maar heb hier nooit meer een reactie op gekregen. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant ook juist goed, want op deze manier blijft de herinnering hieraan extra levendig en speciaal. Ik heb in ieder geval een aantal lang gekoesterde seksuele fantasieën werkelijkheid zien worden die zondag.

Daarnaast was dit mentaal ook goed voor mij. Eindelijk had ik weer fysiek contact en seks, na zeker viermaanden helemaal niets. Het was stress verlichtend en gaf me ook stof tot nadenken. Met name de mentale blokkades die ik ervaren heb waardoor ik niet kon klaarkomen. Het lukte me zelfs amper om het de volgende ochtend zelf gedaan te krijgen. Het is de eerste keer sinds mijn veertienjarige relatie dat ik seks had met een andere vrouw. Seks was in die tijd voor mij altijd gekoppeld aan een emotionele band en is zelfs bijna iets spiritueels geworden.

Het besef dat ik dat miste plus het feit dat ik ook nog wel echt in een rouwproces zit en dat ik door deze ervaring helemaal los ben gekomen van mijn relatie met mijn ex, lagen denk ik als een sluier over mijn hersenen heen, waardoor ik mezelf niet volledig over kon geven en alles los kon laten. Ben ik nog niet toe aan seks? Of heb ik juist oefening en gewenning nodig om me weer comfortabel te voelen op dat gebied? De tijd zal het leren. Ik heb in ieder geval nog steeds app contact met een van de mannen, die aan heeft gegeven ook wel echt een klik met mij te hebben ervaren.

Hij zou graag nog eens iets samen doen met eventuele andere dames. Hij kende er wellicht nog wel een paar. Ik sta ervoor open. Ik voel me bij hem ook meer op mijn gemak en voel ook een klik met hem, dus vermoed dat ik in een setting met alleen hem en een dame minder de blokkade zal ervaren. Wordt vervolgd, wellicht...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen