Studentchauffeur

Twee weken geleden ben ik met een vriendin gaan squashen. Na de warming-up begonnen we langzaam aan een partijtje squash. Aangezien mijn vriendin en ikzelf erg fanatiek zijn, sloegen we steeds harder de bal tegen de muur. Na een half uur hadden we allebei rode koontjes van de inspanning. Bij de volgende bal die ik wilde slaan, verstapte ik mezelf waardoor ik op de grond terecht kwam. Toen ik op wilde staan, merkte ik dat mijn enkel pijnlijk aanvoelde. Ik kon niet goed op mijn been staan en besloot de baan te verlaten. Eenmaal thuis werd mijn enkel steeds dikker.

In de vriezer vond ik helemaal onderin een koelelement. Met het koelelement in een theedoek gewikkeld, heb ik een hele tijd met mijn voet omhoog op de bank gezeten. De volgende dag had ik nog steeds een opgezwollen en pijnlijke enkel. In het ziekenhuis bleek dat mijn enkel gelukkig niet gebroken was, maar wel zwaar gekneusd. Dat betekende dus voorlopig niet sporten of autorijden. Daar baalde ik flink van. De komende weken zou ik dus gekluisterd aan huis door moeten brengen.

Eenmaal terug uit het ziekenhuis appte ik mijn baas dat ik voorlopig niet kan autorijden en dus niet naar het werk kan komen. Het voordeel van mijn werk is dat ik dat grotendeels ook thuis kan doen. Met behulp van mijn laptop en mijn mobiele telefoon kom ik een heel eind. We spreken af dat ik mezelf niet ziek zal melden en de komende weken thuis zal werken. Dit werkt prima. Wel mis ik de gezelligheid van mijn collega’s. Vandaag belt mijn baas me op dat het fijn zou zijn als ik deze week bij het werkoverleg  aanwezig zou kunnen zijn.

Dat lijkt me ook leuk. Het enige probleem is dat ik zelf geen auto mag rijden. Mijn baas geeft aan dat ik ook wellicht gebruik kan maken van een haal-en brengservice. Mijn collega van HR is hiermee aan de slag. Ik wacht het af en ga verder met mijn werk. Die middag ontvang ik per e-mail een offerte van de haal- en brengservice waar ik eerder met mijn baas over heb gesproken. Ik open de bijlage en begin met lezen. Het idee is dat iemand mij thuis op komt halen en aan het einde van de dag ook weer thuisbrengt. Het voordeel is dat diegene me in mijn eigen auto ophaalt en weer thuisbrengt.

Klinkt ideaal. Ik besluit hier gebruik van te maken en e-mail mijn collega van HR dat ik het wel wil proberen. Kunnen we meteen kijken of het iets is voor ons bedrijf. Als het goed bevalt,  kunnen we vaker gebruik gaan maken van deze dienst. Ik bel naar de chauffeursdienst en krijg een man aan de lijn. Ik geef aan dat ik woensdag gebruik wil maken van de dienst. Hij zegt dat ik hem een e-mail moet sturen met daarin de datum en het tijdstip dat ik gebruik wil maken van hun dienst. Ook moet ik mijn adres vermelden, zodat hij op zoek kan gaan naar een chauffeur in de buurt.

Diezelfde middag ontvang ik de naam en bijbehorend telefoonnummer van de chauffeur. Ik heb aangegeven dat ik woensdag om half acht opgehaald wil worden, zodat ik op tijd op kantoor ben. Dinsdagavond ontvang ik een appje van de student die mij de volgende dag 's ochtends op komt halen. Mijn nieuwsgierigheid is geprikkeld als ik zie dat er ook een foto op zijn profiel staat. Ik klik erop en dan zie ik de jongen die mij de volgende dag ophaalt in beeld verschijnen. Het is een mooie jongen met halflang blond haar en mooie blauwe ogen. Ik app hem terug dat ik morgen op tijd klaar zal staan.

Ik kijk nog wat tv en ga lekker vroeg slapen. 's Nachts droom ik over een hele spannende rit naar kantoor met mijn privé chauffeur.  De volgende ochtend zorg ik ervoor dat ik op tijd klaar ben. Om kwart over zeven krijg ik een appje dat hij er bijna is. Ik pak de sleutel uit de lade en doe alvast mijn jas aan. Niet veel later zie ik inderdaad de blonde jongen die ik herken van zijn profielfoto mijn tuinpad op lopen. In het echt ziet hij er nog beter uit dan op zijn profielfoto. Ik doe de deur open, stel mezelf aan hem voor en we lopen samen naar mijn auto.

Ik geef hem de sleutel en neem plaats op de bijrijdersstoel. Hij gaat op de stoel naast me zitten en checkt hoe de auto precies werkt. Hij start de auto en we gaan op weg. We kletsen en we blijken dezelfde interesses te hebben. Het klikt meteen en van mij mag het nog wel even duren voordat we op kantoor zijn. Het is erg druk op de weg wat ervoor zorgt dat we nog een hele tijd samen in de auto door moeten brengen. We kletsen in het begin wat over koetjes en kalfjes. Als ik naast me kijk, valt me op dat hij goed gekleed is. Hij draagt een driedelig pak. Dat is blijkbaar de dresscode vanuit school.

Ik heb een zwak voor mannen in pak. Net als voor jongere mannen. De ideale combinatie dus. Gaandeweg ons gesprek worden de onderwerpen steeds persoonlijker. Hij vertelt dat hij onlangs zijn relatie verbroken heeft en nu weer volop van het leven aan het genieten is. Ik vraag hem op wat voor type vrouwen hij valt. Hij geeft aan dat hij van lange blonde vrouwen houdt met lange benen en mooie vrouwelijke rondingen. Terwijl hij dat zegt kijkt hij me in mijn ogen aan en geeft me een knipoog. Ik knipoog terug en lach naar hem.

Mijn arm rust op de middenconsole. Hij legt zijn arm tegen de mijne aan. We hebben echt een klik samen en ik voel hoe zijn arm steeds verder mijn kant opschuift. Plots trekt hij de stoute schoenen aan en legt zijn hand op mijn arm. Ik laat het toe, want ik ben wel benieuwd waar dit toe kan leiden. Hij merkt dat ik het oké vindt en verplaatst zijn hand van mijn arm naar mijn bovenbeen. Als zijn hand een tijdje op mijn bovenbeen heeft gelegen, beweegt hij zijn hand richting mijn knie en langzaam steeds iets verder omhoog richting mijn middel.

Aangezien het vandaag mooi weer is, heb ik een luchtig zomerjurkje aan met daaronder zwarte kousen. Ik voel hoe zijn hand onder mijn jurkje verdwijnt en de bovenkant van mijn kousen raakt. Nu moet hij glimlachen. Ik lach terug naar hem en dit moedigt hem aan om verder te gaan. Ik voel hoe zijn vingers langzaam richting mijn slip bewegen. Heel voorzichtig schuift hij deze opzij. Ik merk dat ik hier best opgewonden van raak. Zijn vingers glijden onder mijn slip. Voorzichtig schuift hij een vinger bij me naar binnen. Hij moet nu ook voelen hoe opgewonden ik ben.

Ik zet mijn voeten iets verder uit elkaar, zodat hij er goed bij kan. Heel voorzichtig glijden zijn vingers steeds iets dieper bij me naar binnen. Hij weet precies de juiste plekken te raken. Ik kan een zachte kreun niet langer onderdrukken. Met zijn duim masseert hij mijn clit. Dit voelt echt heerlijk. Het duurt dan ook niet lang voordat ik klaarkom. Hij haalt zijn vingers uit me en doet mijn slip goed. Ik zeg tegen hem dat ik het heerlijk vond. Hij kijkt me aan en stopt de vingers waarmee hij me zojuist heerlijk heeft verwend in zijn mond en likt deze een voor een af. 

Niet veel later komen we bij mijn kantoor aan. Ik pak mijn spullen, stap uit en bedank hem voor de gezellige rit. Ik kijk nu al uit naar vanmiddag. Als ik naar binnenloop kan ik de lach niet van mijn gezicht halen. Ik vind het fijn om weer even op kantoor te zijn en mijn collega's weer te zien. De werkdag vliegt voorbij. Rond 15:30 uur krijg ik een appje van de chauffeur dat hij om 16:00 uur op kantoor zal zijn om mij op te pikken voor de terugreis. Ik merk dat mijn lijf direct reageert op zijn berichtje. Ik kijk er naar uit om hem weer te zien.

Om 15:55 uur zet ik mijn computer uit, pak mijn spullen in en loop naar de parkeerplaats. Ik zie mijn auto al bij de uitgang staan met de chauffeur achter het stuur. Als hij mij ziet, stapt hij uit en houdt de deur netjes voor me open. Hij helpt me bij het instappen en sluit de deur. Een echte gentleman. Hij start de motor en we gaan rijden. Als we het bedrijventerrein uitrijden, zet hij de auto op de parkeerplaats stil. Ik kijk hem aan en hij zoent me. Hij zegt dat hij hier sinds vanmorgen al zin in heeft. Hij kan heerlijk zoenen. We blijven dan ook een hele tijd zo zitten.

Even later stopt hij met zoenen en start de auto weer om richting mijn huis te rijden. Zijn hand laat hij weer op mijn been rusten. Terwijl we rijden, leg ik mijn hand op zijn been. Ik wrijf met mijn hand over zijn been richting zijn kruis. Ik zie hoe hij met zijn handen het stuur stevig vastpakt en rechtop in zijn stoel gaat zitten. Mijn hand knijpt zachtjes in zijn kruis. Ik masseer zijn ballen en doe vervolgens de rits van zijn broek open. Mijn hand glijdt moeiteloos in zijn onderbroek en vindt zijn pik. Die is inmiddels keihard geworden.

Ik weet dat het de fantasie van veel mannen is om tijdens het rijden heerlijk gepijpt te worden, dus ik buig mijn hoofd richting zijn kruis. Met mijn mond doe ik zijn boxershort iets naar beneden, zodat ik er goed bij kan. Met mijn tong lik ik langs de volle lengte van zijn pik. Een voor een neem ik zijn ballen in mijn mond en vervolgens druk ik met mijn tong tegen zijn stam. Tergend langzaam strijk ik met mijn tong nogmaals van zijn ballen naar zijn eikel. Ik laat mijn tong rondjes draaien op zijn eikel en vervolgens neem ik zijn harde pik in mijn mond. 

Ik schuif zijn pik zo diep in mijn keel dat ik bijna moet kokhalzen. De keer erna neem ik hem iets minder diep in mijn mond, maar niet met minder overgave dan daarvoor. Aan zijn reactie te zien, vindt hij het heerlijk. Dit moedigt mij aan om door te gaan. Ik hoor vaak van mannen dat ik heerlijk kan pijpen. Ik vind het dan ook erg leuk om te doen en te zien hoe een man ervan geniet. Met mijn mond blijf ik heen en weer schuiven over zijn pik. De navigatie geeft aan dat we bij de volgende afrit de snelweg moeten verlaten. Ik ga nog een laatste keer met mijn mond over zijn pik en ga dan recht op mijn stoel zitten.

Binnen de bebouwde kom is toch net iets trickier dan op de snelweg.  We nemen de afrit en een paar straten verder komen we bij mij thuis aan. Ik vraag hem of hij nog even binnen wil komen om wat te drinken. Daar hoeft hij niet heel lang over na te denken. Hij is zo te zien nog steeds erg opgewonden. Hij stapt uit en houdt de deur voor me open. In mijn tas zoek ik de sleutel van mijn huis en open de deur. Eenmaal binnen kan hij niet lang van me afblijven en zoent me in de gang. Hij duwt me tegen de deur van de meterkast en pakt mijn billen stevig vast. Ik maak me los uit zijn zoen en doe de kamerdeur open.

Op tafel staat het pakket dat ik gisteren met de post binnen heb gekregen. Hij vraagt me wat erin zit en ik antwoord dat het niks bijzonders is. Dan valt zijn oog op de sticker met daarop de naam van de afzender en hij moet glimlachen. Hij vraagt me om het pakketje open te maken. In het pakketje zit een kort latex jurkje en jarretels. Hij vraagt me om het voor hem aan te trekken. Ik pak de verpakkingen uit de doos en ga naar boven om mezelf te om te kleden. Eenmaal beneden zie ik dat hij op de bank is gaan zitten.

Als ik naar hem toeloop zie ik hoe hij me goedkeurend van top tot teen bekijkt. Wat hij ziet, bevalt hem zeker wel. Ik ga voor hem staan en draai een rondje. Hij pakt mijn billen vast en knijpt er zachtjes in. Ik draai mezelf om en ga bovenop hem zitten. Zijn handen glijden over de latex jurk. De jurk sluit mooi aan om mijn lichaam en voelt als een tweede huid. Hij zit als gegoten. Zijn handen pakken mijn borsten vast en knijpen er stevig in. Door dit setje raakt hij zo mogelijk nog meer opgewonden dan daarvoor. Hij kan niet van me afblijven. Met een hand open ik zijn broek en schuif die naar beneden.

Ik haal zijn pik uit zijn boxershort en maak hem met mijn hand nog harder. Ondertussen glijden zijn vingers bij me naar binnen. Dit gaat heel eenvoudig aangezien ik geen slip draag. Ik ben inmiddels ook behoorlijk opgewonden en wil hem in me voelen. Ik til mijn heupen iets op en schuif hem bij me naar binnen. Mijn heupen beweeg ik zittend op hem naar voren en naar achteren. Hij heeft een heerlijke pik. Die raakt precies de juiste plekjes. We blijven een tijdje zo zitten en dan pakt hij mijn hand en neemt me mee naar de deur van de voorraadkast.

Daar begint hij me te zoenen en brengt zijn pik weer bij me naar binnen. Na een tijdje te hebben gestaan, neemt hij me weer aan zijn hand mee naar de bank. Hij houdt het niet lang meer vol en wil het afronden in doggystyle op de bank. Ik ga op mijn handen en knieën op de bank zitten en voorzichtig komt hij achter me zitten. Hij kust mijn billen en stoot daarna zijn pik weer bij me naar binnen. Weer raakt hij precies het juiste plekje. Hij stoot nog een paar keer diep en komt dan heftig in me klaar. Hij haalt zijn pik uit me en draait me om.

Hij zoent me en bedankt me voor het heerlijke avontuur. We gaan samen nog even onder de douche en dan is het tijd voor hem om zijn bus te halen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen