Zonder poespas

Ingezonden door Twan

Na een week met relatief hoge temperaturen beloofde Buienradar voor vandaag weer zevenentwintig graden. Weliswaar met een grote kans op een stevige onweersbui tegen de avond, maar in ieder geval veel te warm om deze dag thuis op mijn terras te blijven zitten. De ANWB had vandaag omgedoopt tot Zwarte Zaterdag, omdat de grote uittocht van vakantiegangers richting Zuid-Europa ging beginnen. Vanwege de verwachte temperatuur had ik nu al medelijden met al die mensen die, al dan niet met een caravan achter hun auto, via de Route du Soleil de file in zouden rijden.

Daarom besloot ik om mijn stalen ros uit de berging te halen en na een korte stop bij de plaatselijke supermarkt draaide ik het voorwiel van mijn fiets weer richting Noordwijk. Onderweg bekroop mij het angstige gevoel dat ik ergens kennelijk linksaf was geslagen waar dat rechtdoor of zelfs rechtsaf had moeten zijn. Dat gevoel werd alleen maar sterker toen mijn reistijd na de drieënvijftig minuten die ik volgens Google Maps voor de zestien kilometer nodig zou hebben, inmiddels al was opgelopen tot een uur en drieëntwintig minuten.

Over mensen die in de provincie Noord Holland wonen, wordt gezegd dat zij, die boven het Noordzeekanaal wonen, niet tot de vriendelijksten van Nederland moeten worden gerekend. Uit ervaring kon ik dat beamen, omdat ik ooit, op zoek naar het adres van een bruiloftsfeest, aan een man in Den Helder de weg vroeg. Deze wilde die wel wijzen, maar niet dan nadat ik hem eerst vijf euro had betaald. Mijn aanvankelijke inschatting dat dat als een grapje was bedoeld, verdween als sneeuw voor de zon toen hij zich omdraaide en wegliep omdat betaling uitbleef.

Nu, jaren later, was ik dat voorval eigenlijk alweer vergeten, dus vroeg ik aan een meneer in Den Engel welke route mij naar het Langevelderslag zou brengen. Er volgde een hele uitleg, waarbij bij mij het meeste bleef hangen dat ik na een bepaalde onderdoorgang linksaf moest slaan om dan na vijf kilometer het strand van Noordwijk te zullen bereiken. Yeah right. Toen ik na de onderdoorgang zeker zeven kilometer naar links was gefietst, vertelde een dame met een klein hondje mij dat ik na de onderdoorgang niet links- maar juist rechtsaf had gemoeten.

Inwendig vervloekte ik de kerel in Den Engel. Uiteindelijk, na twee uur en een kwartier bereikte ik strandopgang 27. Daar trad bij mij de herkenning in. Ik wist nu dat ik, eenmaal bij het harde zand aan de vloedlijn, nog maar 400 meter naar rechts hoefde te lopen om het naaktstrand richting Zandvoort te bereiken. Terwijl ik over de Stelconplaten bij de duinenrij liep, viel mij een dame op, die voor mij liep. Zij was klein van stuk, slank, droeg haar lichtblonde haar in een staartje dat bovendien brutaal door de opening van een witte cap uitstak. Aan haar voeten droeg de vrouw bruine leren teenslippers.

In het voorbijgaan zag ik vanuit mijn ooghoek een leuk, niet zo jong gezichtje waarin haar ogen achter een zonnebril verborgen bleven. Ooit was ik tijdens een avonddienst op mijn kantoor aan het werk. Een collega kwam mijn kamer op om een casus te bespreken. Gaandeweg het gesprek merkte ik dat ik niet alleen geen oogcontact meer met hem had, maar dat mijn woorden bij hem ook niet meer binnenkwamen. Die leken gefixeerd op iets of iemand, die op dat moment langs mijn kamerraam liep.

Opeens sprak hij de magische woorden: ‘Al zou mijn schoonmoeder mij aan mijn rugharen vasthouden, dan nog ging ik door'. Dat beloofde wat en dus volgde ik zijn blik. En inderdaad liep er een exemplaar van het vrouwelijk geslacht langs dat zeker de zonde waard was. Dat gold ook voor de dame met het blonde staartje dat ik net had ingehaald. Bij de vloedlijn aangekomen, zag ik even verderop aan de rechterkant een man met twee hengels aan de vloedlijn staan. Uit nieuwsgierigheid maakte ik even een praatje met hem.

Hij had nog niets gevangen wat mogelijk met het afgaande tij te maken kon hebben. Ik wenste hem een goede vangst en vervolgde mijn weg richting het naaktstrand. Als ik mij niet vergiste dan liep het blonde staartje weer voor mij. Zou ook zij…? Op het naaktstrand aangekomen plofte ik vier blote stelletjes verder tegen de duinenrij neer in het zand. Ik schoof wat zand in een bult om als hoofdsteuntje te dienen. Badlaken uitgespreid en uitgekleed, ging ik liggen. Tot mijn vreugde bleek het blonde staartje inderdaad ook aan naaktrecreatie te doen.

Zij had op nog geen twintig meter schuin voor mij haar hamamkleedje uitgespreid en ontdeed zich langzaam van haar kleding. Een mooi, streeploos gebruind lichaampje werd zichtbaar. Met het verstrijken van de tijd werd het langzaamaan steeds drukker. Zo nu en dan wandelde een stelletje het naaktstrand op. Ook een enkele heer alleen maakte zijn opwachting, maar vandaag ploegden opvallend veel alleengaande dames door het rulle zand. Toen ik, na toch ingedommeld te zijn, eens om mij heen keek, was ik omringd door minstens vijf dames, al dan niet voorzien van een kleine parasolletje.

Terwijl ik de omgeving (en de dames) scande viel een dame mij in het bijzonder op. Tijdens het aan komen lopen had zij mijn aandacht al getrokken. U herkent het type vast wel: een dame van ergens middenin de vijftig met een aristocratische uitstraling. Een keurig, verzorgd kapsel en gekleed in designerkleding en haar ogen achter een zonnebril van Coco Chanel verborgen. Het type vrouw dat ik niet direct de wandeling naar een naaktstrand zag maken, maar dat zegt misschien meer over mij en mijn beperkte gedachtengang dan over de dame in kwestie.

Ook zij liep onmiskenbaar richting de duinenrij. Een keurig kleedje werd opengevouwen en de witte sneakers en dito korte broek met donkerbruine riem werden uitgetrokken. Heel onverwacht zag ik dat er op de linkervoet van deze dame een bloemtak was getatoeëerd. Opvallend. Toen ook de witte polo over haar kapsel was getrokken, werden nog twee tattoos zichtbaar. Een tribal op haar onderrug en een soort van wapenschild tussen haar schouderbladen. Dat had ik niet aan zien komen.

Mijn verbazing werd nog groter toen mevrouw haar bikini ook nog uittrok. Dat zij een geschoren schaamstreek zou hebben, had ik nog wel verwacht, maar de piercing door beide tepels had ik nooit bij deze dame van stand vermoed. Tjonge, wat zit ik nog in oude denkpatronen vastgeroest. Dit is 2021! Rond 14.00 uur lag iedereen vanwege de stand van de zon met zijn voeten richting het strandpaviljoen bij duinopgang 27. Dat bood mij een onbelemmerd uitzicht op tenminste twee dames die met enigszins opzij gevallen voeten hun poesjes toonden.

Waaronder de dame uit het vermoedelijke VVD-kamp. Een clitpiercing bij haar zou mij in een appelflauwte hebben gebracht, maar die bleef mij bespaard. Het blonde staartje had inmiddels gezelschap gekregen van een man. Ik kreeg al snel de indruk dat hij waarschijnlijk haar vaste partner was. Tegen 16.00 uur vond ik het mooi geweest. Mijn ballen en billen waren roodbruin verbrand en eerlijk gezegd had het omringd zijn met naakte vrouwenlichamen mij niet geheel onberoerd gelaten. Ik was er gewoon geil van geworden.

Ik kleedde mij aan en na een klein half uurtje voelde ik aan mijn verbrande billen op het fietszadel dat ik beter wat eerder naar huis had kunnen gaan. Onderweg merkte ik dat ik eigenlijk vreselijk veel zin in seks had gekregen. Een vrouw in het bijzonder kwam steeds in mijn gedachten terug: B. Het was zaterdag en B. was waarschijnlijk net aan het werk in haar keukentje. Mijn familielid was mogelijk al met de eerste bestellingen onderweg. In gedachten zag ik B. voor mij staan. Haar prachtige lichaam, waarover ik mij qua B’s altijd leeftijd verbaasde.

Ik zag haar heerlijke billen in haar strakke jeans prachtig tot uitdrukking komen. Onder B’s jeans wist ik een klein stringetje dat via haar bilnaad aan de voorkant in een cameltoe strak tussen haar schaamlippen werd getrokken. Diezelfde schaamlippen waar ik al zo vaak heerlijk aan gelikt en gezogen had. Waar ik plagerig en soms bijna irritant traag mijn tong tussendoor had bewogen. De schaamlippen, die samenkwamen bij het soms kloppende clitje waar ooit al eens de afdrukken van mijn voortanden in hadden gestaan.

Denkbeeldig ging ik achter B. staan. Ik drukte mijn kruis tegen haar billen en omvatte van achteren haar flinke tieten. De heerlijke, romige dubbel DD’s vulden mijn handen volledig. Ik voelde B’s knoppen hard worden tussen mijn duim en vingertoppen. Ik had zin om B. een beetje pijn te doen. Eigenlijk had ik zin in platte, harde seks. Ik had gewoon zin in B. Mijn appje aan B. luidde: Ik heb zin in jou. Ik wil jou vanavond. Kom naar mij toe. Ik koos er bewust voor om heel stellend, gebiedend en zelfs bevelend te schrijven.

Enerzijds omdat ik wist dat B. daarvan hield, maar anderzijds ook omdat ik even geen zin had in een uitgebreid voorspel of een zorgvuldige opbouw. Ik wilde neuken en B. was daar vanavond de meest geschikte kandidaat voor. Ik merkte dat ik tijdens het appen al hard begon te worden. Ik zat met een volledige erectie op mijn fiets. Geen reactie. Zelfs na drie kwartier nog niet. Speelde B. nu ook een spelletje? Of was er iets misgegaan met mijn berichtje? Vanuit mijn geilheid appte ik een vraagteken aan B. Vrijwel meteen haar antwoord. Ben erg druk nu. Wordt laat, maar ik kom.

Ik voelde de spanning tussen mijn benen. Thuis aangekomen, stapte ik onder de douche. Het warme water gaf mijn huid een branderig gevoel. Het strandzand zat tot in mijn bilnaad. Zelfs tot onder mijn voorhuid. Het wegwassen leverde een snoeiharde erectie op. Even was ik in de verleiding om mijzelf flink af te trekken. Met moeite kon ik me beheersen. Het vooruitzicht op een paar uur stomende seks met B. was die opoffering best waard. 22.15 uur. Ik rij nu weg. Ik reageerde met: Schiet op, want ik heb zin in je. Doe mijn best, luidde B’s reactie. Zij had er duidelijk ook zin in.

Ik was verdorie alweer hard. B. zou eraan moeten geloven. Ik had geen tijd voor – of zin in– voorspel. Ik wilde harde, platte seks. Ik besloot om mijzelf al uit te kleden. Onwillekeurig trok ik zo nu en dan aan mijn pik. De eerste druppels voorvocht drupten al op de laminaatvloer in de hal. Nog tijdens het zoemen, drukte ik al op de ontsluiter van de centrale deur. Ik had het licht in de hal bewust uit gelaten. Mijn voordeur stond op een kier. B. kwam bijna rennend op mij toelopen. Terwijl zij nog half in de voordeur stond, trok ik haar het donker in.

Ik perste mijn lippen meteen vol op B’s mond. Met geweld propte ik mijn tong tussen haar lippen. Tegelijkertijd duwde ik mijn erectie vol tegen B’s buik. Ik greep haar linkerhand en bracht die naar mijn pik. Zonder verdere aanmoediging nodig te hebben begin B. mij af te trekken. Ik greep B. vol in haar billen, wat een diepe zucht opleverde. B. perste haar heupen vol tegen mij terug. Ik trok B. naar beneden. Op haar hurken zat B. voor mij. Ik pakte B’s hoofd, verspreidde mijn vingers door haar haren en duwde haar gezicht tegen mijn pik.

Ik was zo gretig dat mijn eikel eerst tegen B’s voortanden stootte voordat ik de warmte van haar mond om mijn lul voelde. Ik neukte B. in haar mond. Heftig en bijna gewelddadig. Mijn God, wat was ik geil! B. maakte zo nu en dan zelfs kokhalzende geluiden. Mijn voorvocht vermengde zich met B’s overvloedige speeksel. Ik trok B. overeind en duwde haar voor mij uit de slaapkamer in. B. viel voorover op mijn bed. Wat ik vanmiddag in gedachten al voor mij had gezien, was nu werkelijkheid. B’s kontje stond strak afgetekend in haar 501 van Levi’s.

Wild opende ik de knopen van B’s jeans en trok die in bijna een vloeiende beweging van haar billen. Wat ik al hoopte werd werkelijkheid. B. droeg een string. Overmand door opwinding wilde ik die ook naar haar knieën afstropen, maar door mijn geweld knapte het touwtje aan de rechterkant van de string. Dat maakte mij nog gekker. Het resterende stukje textiel trok ik helemaal kapot. Ik trok B’s bilnaad open. Haar bruine sterretje en lipjes staarden mij aan. Die arme B. had nog niet eens de gelegenheid gekregen om vochtig te worden.

Ik drukte mijn tong op B’s kontgaatje. Ik proefde iets zoutachtigs. Ik likt B’s hele naad. Van de onderkant van haar kut tot boven haar sterretje. B. rolde met haar heupen heen en weer. Ik opende haar bilnaad zover mogelijk. Haar kringspier stond strak. Mijn tong onderzocht hoe strak precies. Ik wist het puntje naar binnen te wurmen. Met mijn neus in haar naad en mijn tongpuntje in haar kontje ging mijn rechterhand onder B’s heupen door op zoek naar haar clit. B. had kennelijk grote haast gehad om naar mij toe te komen.

Zij had niet eens de tijd genomen om zich te scheren. Stoppeltjes van zeker twee dagen bekleedden haar schaamstreek, maar daardoor voelden B’s clitoris en lipjes extra zacht en glad aan. Ik ging half naast B. liggen, die nog steeds op haar buik op bed lag. Mijn rechterhand vingerde B’s clit en kutje. Ik likte de bovenkant van haar billen, terwijl ik het topje van mijn middelvinger langzaam in B’s kontgaatje liet verdwijnen. B. kreunde. Elke keer dat ik mijn vinger uit haar kont trok, bewoog B. mee naar boven, alsof zij mijn vinger zo lang mogelijk in haar kontje wilde voelen.

Ik wist niet wat mij die avond bezielde, maar ik was ronduit grof. Ik vingerde B’s kontgaatje veel harder en heftiger dan ik haar kutje soms bewerkte. B. bleef mee- en terug stoten. Een tweede vinger in haar anus maakte dat alleen maar intenser. Het krommen en licht spreiden van mijn vingers in haar kontje leken B’s genot alleen maar te versterken. Mijn dekbed was nat van mijn voorvocht dat in sliertjes vanaf mijn eikel op het katoen landde. Mijn eikel was in lange tijd niet meer zo dik en donkerpaars geweest als hij nu was.

Ik gooide B iets verder omhoog op het bed. Ik ging op haar dijen zitten, boog voorover en zette mijn boorkop tegen B’s sterretje. Die bezweek onder mijn druk. Nadat mijn eikel eenmaal de weerstand van B’s sluitspier had overwonnen, verdween mijn hele pik in B’s poepgaatje. B. lag vastgepind op mijn bed. Ik schoof mijn handen weer onder B’s bekken door. Ik opende haar vagina. B’s clit stond strak. Iedere aanraking veroorzaakte een schok door B’s onderlichaam. Ik neukte B. in een genadeloos tempo. Van soms helemaal uit haar kontje tot vrijwel geheel in haar endeldarm.

Bij iedere stoot moest ik de weerstand van B’s kringspier doorboren. Dat verhoogde mijn genot alleen maar. Mijn pik en vingers opereerden volmaakt synchroon. Elke stoot diep in B. werd aan haar voorkant begeleid door een forse druk op haar genotsknopje. Normaal gesproken ben ik tijdens de seks heel erg vrouwgericht. Vanavond bijna het tegenovergestelde. Het leek erop dat ik B. vanavond alleen maar gebruikte en dat interesseerde mij ook verder niet. Mijn hormonen hadden mij volledig overgenomen. Net zoals ik B totaal had overgenomen.

Ik bleef B. hard in haar gaatje neuken totdat ik mijn prostaat voelde verkrampen. Nog net voordat miljoenen zaadcellen in B’s kontje zouden verdwijnen, trok ik terug. Er was nog geen woord tussen B. en mij gewisseld. Ik wilde B. helemaal naakt zien. Ook nu weer bijna grof rukte ik de resterende kledingstukken van B’s lijf. Alleen haar beha en kapotte string liet ik zitten. Ik ging languit op mijn bed liggen en ik trok B in de 69-houding over mij heen. Ook nu weer bijna bot trok ik B’s kutje naar mijn mond. Ik likte en befte B. Mijn rechter wijsvinger martelde haar anus. B. leefde zich wild uit op mijn pik.

Wanneer ik in haar clitje beet, deed B datzelfde in mijn eikel. Wat ik hoopte, gebeurde ook. B. stak ook een vinger in mijn kontgaatje. Ik genoot. Al had B. op dat moment een bulldozer in mijn kont willen rijden dan had ik zelfs dat goedgevonden. Weer hoorde ik B. kokhalzen. Met twee vingers in haar kont en eentje in haar kutje kwam B. bijna huilend klaar. Haar sapjes lieten mijn hele gezicht glimmen. B. bleef maar komen. Haar vocht ook. Ik kon B. bijna drinken. Ik beval B. om een tweede vinger bij mij naar binnen te duwen. Dat lukte na enige tijd. Totdat ik bijna in B’s keel klaarkwam.

Als een lappenpop draaide ik B. om. Zij lag nu op haar rug op mij, maar nog steeds in de 69-houding. Met mijn beide armen om B’s heupen heen trok ik haar vagina wijd open. Zo nu en dan draaide ik rondjes met mijn vingertoppen rond haar clitje. B. kwam weer klaar met iets dat het midden hield tussen een schreeuw en gehijg. Ik kon mijn tongpuntje moeiteloos in B’s poepgaatje stoppen. Weer die ziltzoute smaak. Heerlijk. Zeker toen B’s kutsapjes zich daarbij voegden. Ik stond op, wierp B. op haar rug met haar hoofd op het kussen.

Ik ging tussen B’s benen zitten en ik pakte haar enkels vast. Ik legde die op mijn schouders, trok B’s billen omhoog en stampte mijn pik tot aan de wortel diep in B. Ik stootte zo heftig dat B’s onderlichaam bij iedere stoot even vrijkwam van het bed. Dit was niet neuken. Dit was geen paring. Dit leek op een dekking. Zoals een merrie door een hengst wordt gedekt. En nog steeds was er geen woord gevallen. Elke keer dat mijn heupen B’s billen raakten klonk het geluid van nat vlees op nat vlees. Dat paste helemaal bij de dekking. ‘Wil je mijn zaad?’ waren mijn eerste woorden van deze avond.

B. kon alleen maar vloeken. Dat maakte mij nog gekker. Ik pakte B’s enkels weer vast en trok haar nog iets verder omhoog. Met een hand wist ik mijn eikel van spoor vagina naar spoor anus te rangeren. Met een bijna ploppend geluid verdween mijn pik weer tot aan mijn zak in B’s kont. B. snakte naar adem. Ik kon ook alleen nog maar onverstaanbare keelklanken produceren. Totdat ik geheel ongecontroleerd en schreeuwend in B. klaarkwam. Ik voelde de ene zaadsliert na de andere in B’s darm verdwijnen. B. en ik bleven zo liggen. Normaal neemt mijn erectie na een orgasme vrij snel af. Nu niet.

Ik bleef hard en dik. ‘Voor nu even te dik’, gaf B aan. Daarom trok ik mij tergend langzaam uit haar kontgaatje terug. Ik hield even in toen mijn dikke eikel precies ter hoogte van B’s sluitspier was aangekomen. Ik zag haar kontgaatje samentrekkende bewegingen maken wat mijn erectie alleen maar verhoogde en dikker maakte. Een soort van een zichzelf steeds bevestigende cirkel dus. Tot ik met een plop ineens helemaal uit B. verdween. Een stroom van roomwit zaad ontsnapte aan B’s kontgaatje, sijpelde door haar bilnaad en werd door mijn dekbedovertrek opgenomen.

‘Ook goedenavond’, zei B. met een vuurrood gezicht. Wij barsten beiden in lachen uit. Ik trok B. weer bovenop mij en wij begonnen aan een intense vrijpartij. Terwijl ik in de keuken wat te drinken inschonk, hoorde ik de deur van de badkamer dichtgaan. Poedelnaakt kwam B. even later de woonkamer inlopen. B. bleef een prachtige vrouw. Ondanks –of misschien juist wel dankzij– haar leeftijd. Iedere keer kon ik mij in haar heerlijke volle, licht hangende borsten verliezen. En die waren ook echt voor honderd procent naturel.

De donkerbruine tepelvlekken en forse tepels werkten altijd als een magneet op mij. B. vertelde totaal overrompeld te zijn door mijn aanpak van vanavond. ‘Moet je vaker doen’, luidde haar advies. Wij kropen samen op de bank. B. kon niet al te lang blijven. Haar partner zou even naar een vriend in Bussum gaan, maar dat zou geen nachtwerk opleveren. Ik zei B’s aanstaande vertrek te betreuren. Ik had een tweede ronde zeker nog zien zitten. Ik zag dat B. in dubio stond. Ons compromis werd een vluggertje tegen het aanrecht in de keuken.

B. stond met haar handen tegen het aanrecht voorovergebogen. Omdat B. aanzienlijk kleiner was dan ik, werd mijn pik tijdens het neuken flink naar beneden gebogen. Wat mij weer extra hard maakte. Ik hoefde weinig te doen. B. neukte mij meer dan ik haar. Haar tieten bungelden heen en weer in het tempo van haar stoten. Ik liet haar rechtertiet los en plaatste mijn middelvinger op B’s clit. Dat was voor B. het teken om naar een versnelling hoger te schakelen. Weer voelde ik mijn zaad aankomen. Ik wilde terugtrekken om B. in haar orgasme voor te laten gaan, maar B. zei mij door te neuken.

Zij was er bijna. Nog geen drie seconden later stootte B. zo heftig achteruit dat ik gewoon uit haar geworpen werd. ‘Kom kom’! gilde B. bijna in paniek. Het ging nog bijna mis. Terwijl ik al half aan het klaarkomen was, bracht ik mijn pik nog net op tijd weer bij B. naar binnen. ‘Neuk me!’ riep B. Zij kreeg haar zin. Ik voelde de laatste zaadcellen in B. verdwijnen. B. liet zich voorover zakken op het aanrechtblad. Ik leunde over haar heen. Mijn slapper wordende lul zakte langzaam uit B.

Op de vloer voor het aanrecht lagen wat druppels sperma. B. en ik hebben zo nog even na staan genieten, maar haar klokje van gehoorzaamheid klonk. B. moest naar huis. Haar afwezigheid zou sowieso al moeilijk te verklaren worden. B. leek zich er echter niet al te druk om te maken. Ik besloot het kapot getrokken stringetje als trofee te houden. B. kleedde zich weer aan en trok haar 501 over haar blote kont waar ik nog even een kusje op drukte. Dit moesten wij vaker doen, was onze gezamenlijke conclusie.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem