De scheidsrechter

Ingezonden door Welkommat053

Hij zat net in zijn kleedkamer. Hij had een zware wedstrijd achter de rug, waarbij hij moeilijke beslissingen had genomen. De dames van Flevoboys konden deze wedstrijd kampioen worden als ze zouden winnen. De tegenstander, FC Almere dames, kon degradatie nog ontlopen, maar dan moesten ze deze wedstrijd wel winnen. De uitslag van de wedstrijd was helaas 2-2. Vandaag werden de dames van Flevoboys dus geen kampioen. Gelijkspel betekende voor FC Almere dames dat ze volgend seizoen gingen degraderen. Beide ploegen waren op zijn zachts gezegd niet blij. 

In de gang klonk het getik van noppen en ze kwamen zijn kant op. Zo te horen waren het er veel. Onrustig zat hij op zijn telefoon naar wat YouTube filmpjes over trampling te kijken, zijn favoriete bezigheid. Nou ja, zijn fantasie eerder, want echt overlopen was hij nog niet. Ja, één keer door zijn vrouw, maar die vond het niks. Dat kwam waarschijnlijk ook omdat ze er misschien iets te zwaar voor was. Althans te zwaar om op zijn kleine lichaam te gaan staan. Daarom was hij blij dat hij het damesvoetbal leidde als scheidsrechter.

Al die noppen die door de dames in het gras werden gedrukt. Hij vond het heerlijk dat gras en de grond die onder hun voeten platgetrapt werd. Hij zou graag willen dat hij degene was die vertrappeld werd. Heel vaak had hij erover gefantaseerd. Hij had zelfs er met iemand voor willen afspreken. Zijn ultieme fantasie om vertrapt te worden onder een vrouw die voetbalschoenen droeg. Zover was het helaas voor hem niet gekomen. Hij durfde simpelweg niet vanwege de trouw aan zijn vrouw. 

De deur van zijn kleedkamer werd opengetrokken en de aanvoerster van Flevoboys stapte op haar, in het roze gekleurde Adidas voetbalschoenen, naar binnen. Terwijl ze zijn telefoon ruw uit zijn handen trok, zei ze: ‘Scheids, wat ben je een klootzak. Waarom heb je die 3-2 in de laatste minuut afgekeurd?' Hij stamelde iets van dat het buitenspel was. 'Hun vlagster had gevlagd', antwoordde hij. Het waren ook zijn eigen bevindingen, voegde hij er aan toe. Dreigend stond nu de donkere aanvoerster voor hem.

'Het was geen buitenspel. Hoor je dat, vuile teringlijer. Weet je, ik heb zin om je iets aan te doen, iets wat gerechtigheid zou brengen voor deze beslissing.' Op dat moment kwam de aanvoerster van FC Almere binnen. Op kleurige Nike's stapte ze op hem af. 'Waarom heb je vijf minuten voor tijd ons een zuivere penalty onthouden, lul? Ze gaat zeker voor de grap op deze natte grond liggen? Als jij die penalty had gegeven, waren wij nu niet gedegradeerd, eikel. Jij moet hier zeker weten voor boeten. Mijn team staat je buiten op te wachten. Het gaat pijn doen, haha', beet ze hem toe. 

Terwijl de aanvoerster van FC Almere bezig was met de scheidsrechter, zat de donkere dame met toenemende verbazing op de telefoon van de scheidsrechter te kijken naar een filmpje op YouTube.'Hey Sil, moet je eens kijken. Dit zit die viespeuk dus gewoon te bekijken', zei de donkere aanvoerster tegen haar collega aanvoerster. Sil keek op en verplaatste haar blik van de scheids naar de telefoon die nu voor haar neus gehouden werd. Het drong nog niet helemaal door tot haar.

Op het filmpje dat werd afgespeeld was een man zichtbaar die op de grond lag met naast hem een wat forsere vrouw met naaldhakken aan. De vrouw ging zonder mededogen op de man staan en liep even met haar volle gewicht over hem heen. Ze pakte de telefoon over en bekeek het tafereel verder. De vrouw op het filmpje stapte echt overal op hem, terwijl de man het uitschreeuwde van de pijn. Sil keek naar de scheidsrechter en zag nog net dat hij eventjes aan zijn kruis zat.

'Vind je dit opwindend, scheidsrechtertje?', vroeg Sil hem. Hij keek op naar de vrouw die minstens zo groot als hem was. Nou ja, groot, hij was zelf nog geen 1.70 m hoog en had een slank postuur. De vrouw op het filmpje zou twee keer zijn gewicht hebben gehad. Hij stamelde en Sil verhief haar stem: 'Hé lul, ik vroeg je wat.' De donkere aanvoerster ging zich er nu ook mee bemoeien en kwam voor hem staan. Nu moest hij omhoog kijken, want ze was een lange en grote verschijning. Zwaar ogend, maar afgetraind.

'Melissa, ik denk dat we wel weten wat we met hem gaan doen', knipoogde Sil naar haar donkere collega. Melissa liep richting de deur van de kleine kleedkamer en deed de deur open. 'Dames van beide teams, we zijn eruit. We zijn beiden heel erg benadeeld en de scheids heeft dat ingezien. Sterker nog, hij wil graag gestraft worden het gedrag dat hij vandaag heeft laten zien, zodat hij dit niet nog eens doet. Hij wil er naar eigen zeggen van leren. Ik wil jullie verzoeken om allemaal naar kleedkamer één te gaan en daar even te wachten.

Wij komen dan zo snel mogelijk met onze scheidsrechter daar naartoe en zullen dan uitleggen wat de bedoeling is, oké?' Na deze woorden uit te hebben gesproken, gaan beide teams richting kleedkamer één. Melissa keek hen na. Ze genoot van de aanblik van de dames die richting kleedkamer één liepen. Hier komt hij niet levend uit. We zullen hem te grazen nemen, dacht ze. Ze draaide zich om en liep weer op de scheidsrechter af. ‘Kom je mee? We gaan even naar een andere locatie.'

Hij verzette zich, maar het feit dat ze gewend was om met arrestanten om te gaan, in haar rol als politieagent, kwam haar nu goed van pas. Met één simpele beweging had ze zijn armen op zijn rug gedraaid en liepen ze richting de deur. Sil volgde haar met de telefoon in haar hand. Na een korte wandeling kwamen ze met zijn drieën aan in kleedkamer één. De ruimte had zich gevuld met zo'n veertig vrouwen. Niet allemaal speelsters trouwens. Ook wat publiek was in de kleedkamer neergestreken.

Sil legde uit: 'Deze man houdt ervan om letterlijk overlopen te worden.' In de kleedkamer kon je een speld horen vallen. Ze vervolgde: 'Voor degenen die niet weten wat dit is laat ik nu even een filmpje zien. Dit filmpje zat hij te bekijken toen Melissa zijn kleedkamer binnenliep.' Melissa knikte bevestigend. Het filmpje werd afgespeeld, terwijl de scheids nog steeds in de armgreep van Melissa zat. Hij keek rond, terwijl het vier minuten durende filmpje werd afgespeeld. Hij vroeg zich af of hij enige desinteresse bij de vrouwen kon bespeuren.

Integendeel, velen keken verwonderd en met grote interesse naar het getoonde. Aan het einde van het filmpje stapte de dame van de man af en liet hem liggen, terwijl hij crepeerde van de pijn. Een laatste camerashot ging over zijn ontblote lichaam en liet de putjes in zijn lijf zien die veroorzaakt waren door de hoge hakken van de dame. Toen stopte het filmpje. 'Dames, zoals al door Melissa aangehaald, wil de scheids graag gestraft worden en wij zien graag dat dit op deze manier gebeurt. Wie hier niet aan mee wil werken, kan nu deze ruimte verlaten.'

Tot grote verrassing van de scheidsrechter stapte niemand naar voren om de kleedkamer te verlaten. Sterker nog, ze werden juist heel erg enthousiast. ‘Dat dacht ik al', vervolgde Syl. 'Ik heb vier veters nodig om hem op de grond vast te binden.' Al snel werden deze aangereikt en Melissa zorgde ervoor dat de scheidsrechter werd uitgekleed, tot aan zijn slip. Vervolgens werd hij bij de uitgang op de grond op zijn rug gelegd en aan handen en voeten vastgebonden met daarbij de armen en benen gespreid.

Toen dat klaar was, nam Melissa het woord: 'Dames, jullie hebben nu de mogelijkheid om de man te straffen voor zijn falen. Voor het onrecht wat ons allen is aangedaan. Door hem is er geen kampioenschap voor de Flevodames. En door hem zijn jullie van FC Almere gedegradeerd. Jullie kunnen nu naar buiten lopen over deze man. Stap op zijn lul, op zijn buik en borst en stap vervolgens via zijn hoofd van hem af. Wees niet voorzichtig en wees ook niet bang voor de gevolgen, want dat was hij ook niet tijdens de wedstrijd. 

Hij lag op de grond te rillen. De vloer was koud en het idee dat er zo meteen een woedende menigte over hem heen zou stappen maakte hem angstig. Daarbij was hij bang voor de afdrukken die er op zijn lijf zouden achterblijven. Hoe zou hij dat uit moeten leggen aan zijn vrouw? Hij begon te jammeren toen de eerste vrouw zich aandiende om op hem te stappen. 'Nee, nee, mijn vrouw', jammerde hij. Ze stapte op zijn penis. De noppenschoen werd precies op zijn lul gezet. De keepster van de thuisploeg genoot er zichtbaar van en stapte langzaam door naar zijn buik.

Ze was, bijna net als alle dames in deze ruimte, aan de ietwat forsere kant. Ze ging op zijn borst staan en stapte vervolgens door naar zijn hoofd. Hij keek met zijn gekantelde hoofd, vanuit zijn ooghoeken naar boven, terwijl zij op hem neerkeek. Het was zwaar, maar het was uit te houden en dat verbaasde hem. De keepster stapte van hem af en hij probeerde zich op te richten om te kijken wat de schade was. Hij zag de rode plekken van de stalen noppen in zijn buik en borst, maar lang had hij niet de tijd om daarover na te denken.

Een lid van het publiek, met de sjaal van FC Almere om haar nek, plantte haar hak op zijn lichaam. Hij keek naar haar en, zij keek naar hem. Hij zag de woede in haar ogen. Ze bleef op zijn penis staan en dat deed hem zichtbaar pijn. Weer schreeuwde hij het uit, iets wat Melissa stoorde. 'Karin, wil je even wat tape halen? Dat geschreeuw van hem moet stoppen anders komt de politie zometeen hierheen.' De keepster van de thuisploeg liep weg. Ondertussen was de bezoekster aanbeland op de buik van de scheids. Ze zette haar andere voet ernaast.

'Alsjeblieft dame heb meelijden. Ik kan dit zo niet uitleggen aan mijn vrouw'. De vrouw op zijn buik keek hem aan en zei: 'En je kunt wel uitleggen dat we gedegradeerd zijn, lul' en ze stapte verder naar zijn borst. De naaldhak drong diep in zijn borst en ze stapte lachend via zijn hoofd weer af. Kort daarna kwam Karin, de keepster, terug met de gevraagde tape en die plakte ze op zijn mond. 'Heerlijk die stilte', glimlachte ze. De afstraffing ging verder met de volgende dame die op zijn lichaam stond. De van oorsprong witte slip was op zijn kruis al zwart gekleurd.

Hij gilde het uit toen de keepster van FC Almere op zijn buik haar hakken draaide. De gil werd gesmoord door de tape. Jammer genoeg voor hem ging het nog even zo door. De ene na de andere dame nam het ervan om haar ongenoegen te uiten. Naaldhakken lieten diepe sporen achter op zijn buik, noppen werden heel erg diep in zijn borst gepland. De scheidsrechter leek het allemaal niet meer echt bewust mee te maken. Nog één keer richtte hij zich op om te zien wat de schade aan zijn lichaam was.

Hij zag de putten, schrammen en afdrukken van de noppen. Zijn onderbroek was zwart van de modder en het zand dat onder de voetbalschoenen had gezeten. Zijn penis voelde hij niet eens meer, toen Sil als één na laatste op hem plaatsnam. Tergend langzaam stapte ze op zijn lul en draaide vervolgens met haar volle gewicht haar schoen op zijn lul. Een luide kerm werd gesmoord door de tape die, ondanks de hevige schreeuwpartijen, stand hield. Vervolgens stapte ze met haar andere voet op zijn buik.

Weer volgde een draai met de noppen. Langzaam verplaatste ze haar gewicht op de kleine borst van de scheidsrechter en zette daarna haar andere voet ernaast. Ze keek naar beneden naar dat kleine, perverse mannetje onder haar voeten. Verbazingwekkend hield hij haar drieëntachtig kilo ogenschijnlijk eenvoudig. 'Kom erbij Melissa. De aanvoersters van de beide teams die genaaid zijn door deze scheids, die hem even plat maken.' Melissa liep op hem af en verplaatste haar genopte schoen al richting zijn kruis, totdat ze van gedachten veranderde.

'Ik weet iets leuks, Sil, moment' en ze liep naar het hoofd van de scheids toe. 'Als je belooft niet te schreeuwen, maak ik de tape los'. Hij knikte en ze maakte de tape los. Hij spuugde een grote klodder spuug omhoog, wat meteen ook weer op zijn gezicht terecht kwam. Melissa en Sil begonnen te lachen net zoals alle dames die nog bij de deuropening stonden. 'Ben je links of rechts, scheids?, vroeg Melissa. Hij probeerde zijn rechterarm omhoog te doen, ten teken dat hij rechts was.

'Rechts dus' en Melissa maakte het touw om zijn rechterarm los. Vervolgens liep ze naar zijn penis en stapte erop. 'Is nog niet erg stijf scheids', was het commentaar van de donkere aanvoerster van Flevoboys. 'Denk je dat hij zevenennegentig kilo er nog bij kan hebben, Sil?' Melissa wachtte het antwoord niet af en stapte op zijn buik. Daar bleef ze staan en keek om Sil heen naar beneden. 'Ik wil dat je je aftrekt scheids, eerder gaan wij niet van je af. En je vertelt me wanneer je denkt te komen. Dan ga ik er met mijn volle gewicht opstaan.'

Melissa keek hem indringend aan. Zijn hand ging naar zijn gezicht waar hij de klodder spuug van zijn gezicht afveegde. Het werd hem wat zwaar op zijn lijf met deze twee dames op zich. Zijn hand ging naar zijn slip en hij voelde of alles daar nog in orde was. Dat leek zo te zijn en er leek zelfs nog wat gevoel in te zitten. 'Haal hem er maar uit en sjor er lekker aan', moedigde Sil hem aan. Beide dames draaiden zich nu om met beide voeten naar zijn penis gericht. Hij begon te sjorren en langzamerhand kon hij ervan genieten.

'Hij komt', zei Sil en zowaar begon er wat vocht uit de penis van de scheids te komen. Melissa bedacht zich geen moment en stapt er fullweight op. 'Haal je hand weg. Wacht, ik spring omhoog, dan haal jij je hand weg' en vervolgens sprong Melissa een gat in de lucht. Net lang genoeg voor hem om zijn hand weg te halen, voordat ze met een klap op zijn lul terecht kwam. Een 'oef' ontsnapte uit zijn mond, maar het geil spoot uit zijn eikel die enigszins vrij was gelaten. Het geil belandde op de rechterschoen van Sil.

Nadat hij uitgespoten was, draaide Sil zich om en wreef het geil van haar schoen af aan de kin van de scheids. Vervolgens stapte ze van hem af. Melissa volgde en nam nog even het gezicht van de scheids mee. Ze maakte vervolgens alle overige touwtjes los en liet hem achter. De rest van de aanwezigen volgend naar hun kleedkamers. De scheids probeerde overeind te komen en bekeek de schade aan zijn lichaam. Hoe moest hij dit in godsnaam aan zijn vrouw uitleggen?

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen