Nieuwjaarsparty II

Ingezonden door Twan

‘Het is hier vlak om de hoek, dus we zijn er zo.’ Annelies heeft dit duidelijk vaker gedaan. Ze heeft er dan ook geen moeite mee om gewoon in haar latex outfit en op haar stiletto’s naar hun woonark te lopen. Ze lijkt zelfs te genieten van de belangstelling en de provocerende opmerkingen van voorbijgangers. Petra vind het allemaal nog erg spannend en besluit om toch maar even haar jas over haar riemen heen aan te trekken. Ik besluit om mijn gewone kleding, op mijn zwarte jeans na, in mijn tas te laten en ook zo richting de gracht te wandelen. Henk sjokt er een beetje achteraan.

Voor de tweede brug slaan we rechtsaf. Een grote woonark met veranda is het onderkomen van Annelies en Henk. Binnengekomen komt naar buiten wat Annelies kennelijk allang in gedachten had. Haar stiletto’s gaan uit en Henk krijgt opdracht om zich uit te kleden. Ik moet op mijn rug op het kingsize bed gaan liggen. Ook ik trek mijn sneakers uit, maar krijg amper de kans om normaal te gaan liggen. Annelies geeft mij een duw en gooit Petra min of meer tussen mijn benen. Terwijl Petra mijn slip uittrekt, zie ik mijn piemel alweer met schokken omhoog komen.

De warmte van Petra’s mond doet de rest. Met een kloppende eikel word ik hemels gepijpt. Annelies zit op haar knieën achter Petra en maakt de drukknoppen van Petra’s riempjes los. Een tong en vinger laten Petra haar ogen sluiten. Een diepe kreun en een iets te enthousiaste beet in mijn pik zijn het gevolg. Henk staat aan zijn ronduit indrukwekkende pik te trekken, maar hij wacht duidelijk op toestemming van Annelies om Petra te neuken. Als die toestemming eindelijk komt, heb ik medelijden met Petra. Wat gaat Henk in haar tekeer! Voorvocht, speeksel, het is een natte boel.

Annelies gaat naast ons drieën liggen en ritst het kruis van haar latexpak open. Weer die heerlijk egaal zonnebankbruine kut. Mijn uitgestoken hand wordt weggewoven. In plaats daarvan begint Annelies ongelofelijk sensueel met zichzelf te spelen. Clit, schaamlippen, perineum en kontgaatje, alles wordt in haar spel betrokken. Soppend komt Annelies met twee vingers in zich klaar, maar voldaan is zij absoluut nog niet. Vanuit een nachtkastje wordt een voorbinddildo tevoorschijn gehaald. Met het harnas in haar hand, begint Annelies zichzelf intens te penetreren.

Zo heftig en diep dat de rubber ballen van de dildo haar perineum raken. Petra’s hand is wel welkom. De veter van Annelies’ decolleté is geen partij voor haar vaardige vingers. Twee enorme tieten met schandalig lekker grote tepels bungelen naar buiten. En oh, wat maken ze mij geil! Petra draait naar Annelies en laat mij achter met een ongelofelijke stijve. Petra zuigt zich vast op de tieten van Annelies, die nog liggend de voorbinddildo bij zichzelf omwurmt. Met moeite weet Annelies zich van Petra te ontdoen.

Petra komt echter niets tekort, omdat Henk haar nog steeds als een wilde aan het neuken is. Met zo’n vijftien centimeter rubber gaat Annelies op haar knieën achter Henk zitten. Een flacon glijmiddel bevestigt mijn vermoeden: Annelies gaat Henk neuken, terwijl hij Petra vult! Godallemachtig! Ik kan weinig meer doen dan toekijken en mijzelf aftrekken. Henk laat het beest in hem los en ramt zowel voor- als achteruit keihard terug. Als hij vooruit stoot dan hoor ik zijn vlees tegen dat van Petra kletsen. Stoot Henk achteruit dan zijn het Annelies’ heupen die tegen Henks billen tikken.

Henk laat zich opzij vallen. Hij schokt na, na een ongetwijfeld vreselijk heftig orgasme. Annelies doet alsof zij de voorbinddildo aan het aftrekken is. Met haar vingers controleert ze of Henk misschien zaad in Petra heeft achtergelaten. Daarna spreidt ze Petra’s benen en spuit ze een straal glijmiddel over Petra’s kutje. Aan Petra’s reactie te zien, is het glijmiddel erg koud. Ook de voorbinddildo wordt ingesmeerd. Annelies schuift dichterbij, richt en duwt haar heupen naar voren. Petra doet het tegenovergestelde. De dildo die net nog in Henks darm zat, zit nu diep in Petra.

Henk bekijkt het vanaf de zijkant en ligt met zijn piemel te spelen. Hij steekt een hand in mijn richting. Ik draai iets bij in zijn richting en spreid ook mijn benen. Henks ruwe hand pakt mijn pik. Mijn voorhuid wordt zo hard naar achteren getrokken dat ik voor mijn riempje vrees. Het doet pijn, maar wat een heerlijke pijn. Henk vraagt aan Annelies of hij mij mag pijpen. Mij wordt niets gevraagd. Ik bied mijn lul maar al te graag aan. Henks stoppelbaard schuurt over mijn spiegelgladde schaamheuvel en zak. Het had een staalborstel mogen zijn wat mij betreft.

Nog dieper dan Petra net, neemt Henk elke millimeter van mij gulzig op. Telkens als hij moet kokhalzen dan krijgt hij een forse mep met de vlakke hand van Annelies op zijn billen. Een bestraffing? Of juist een aanmoediging? Petra wil meedoen. Terwijl Annelies haar van achteren penetreert, weet Petra mijn pik uit de mond van Henk te veroveren. Ik ben ooit eens door twee vrouwen tegelijkertijd gepijpt, maar dat was professioneel en voor de camera. Nu word ik privé dubbel gepijpt. Door een vrouw EN door een man!  

Op dat moment heb ik nog maar een wens: Annelies neuken. Maar verder dan haar beffen, kom ik niet. Misschien is dat zelfs nog wel opwindender dan Annelies neuken. Terwijl ik Annelies bef, pijpt Henk de voorbinddildo vlakbij mijn mond en ontfermt Petra zich over twee snoeiharde pikken. Ik vraag Petra om een vinger in mijn kontgaatje te steken. Ik voel alle drie de kootjes naar binnen gaan. Er is geen houden meer aan. Voordat ik ga spuiten, wil ik alleen nog maar…. zelf geneukt worden.

Op mijn knieën buig ik mijn borst plat op het dekbed. Ik steek mijn kont omhoog en spreid mijn benen. Mijn billen gaan uit elkaar. Drie opgewonden personen zitten achter mij. Petra maakt twee vingers nat. Henk zit aan zijn pik te sjorren. Annelies smeert de voorbinddildo in met glijmiddel en geeft de flacon door aan Henk. Ik sluit mijn ogen en wacht af.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen