Bianca III

Ingezonden door Twan

Ik heb het eerder meegemaakt dat een vrouw zich niet of nauwelijks bewust was van haar seksualiteit. Dat zij zelf totaal geen idee had waar haar seksuele verlangens, fantasieën, laat staan haar grenzen uit bestonden. Was dat de eerste keer met B, de vriendin van mijn neef, waar de transitie van schuchter poppetje uiteindelijk is ontaard in de meest extreme vormen van snoeiharde porno, deze keer ging het om Bianca. Bianca, die min of meer bij toeval en uit financiële noodzaak als verkoopster was gaan werken in het plaatselijke filiaal van een grote lingerieketen.

Na ons eerste samenzijn waarbij ik mij nog een weg moest banen door een oerwoud van stug en weerbarstig rood schaamhaar, waren wij samen begonnen aan haar ontdekkingsreis door de wereld van verlangen en lust. Een reis, waarover ik het (onverwachte) deel drie zal beschrijven. 

 

Omdat ik over een paar dagen op vakantie naar een heerlijk tropisch eiland zou vertrekken, liep ik het winkelcentrum in om bij de drogist de laatste inkopen te doen. Deet, Betadine, pleisters en ja, natuurlijk ook voldoende preventieve spullen om te voorkomen dat ik over enige tijd met ongewenste nazaten geconfronteerd zal worden. Ik vind het altijd grappig om te zien hoe verschillend verkoopsters kunnen reageren als ik de grote, flacon glijmiddel op de toonbank neerzet en daar en passant aan toevoeg dat ik bij nader inzien toch maar liever de grootverpakking condooms meeneem.

Dan wel graag de ultra-dunne. ‘Want dan voel ik meer.’ De ene verkoopster blijft dan stoïcijns professioneel, terwijl het gezicht van de andere qua kleur flinke overeenkomsten met de hoofdkleur van de gevel van de grote drogisterij vertoont. Het leukste vind ik de verkoopsters die opmerkingen maken zoals: ‘Weet u zeker dat u voldoende van alles heeft?’ daarbij met die speciale blik in hun ogen. Die blik die door niets te zeggen boekdelen spreekt. Wat blijft flirten toch heerlijk! Terwijl ik op de roltrap naar de tweede etage stond, ontving ik een Whatsappgesprek. Bianca zoekt contact.

‘Hoi, ik zag je lopen. Kom je zo nog even een kopje koffie in de winkel drinken?’ Ik leg uit dat ik daar helaas geen tijd voor heb. Teveel dingen die ik nog moet kopen voor mijn reis en ik moet zo bij de gemeente mijn nieuwe paspoort ook nog ophalen. Even blijft het stil. ‘Wanneer ga je dan op reis?’ 'Aanstaande dinsdag’. ‘En voor hoe lang dan?’ ‘Drie weken’. Weer blijft het even stil. Ik meen een lichte vorm van teleurstelling te horen als Bianca eindelijk reageert. Of is het lichte paniek?‘Jeetje, dan zie ik je pas over vier weken weer?!' ‘Of je moet meegaan’, probeer ik luchtig te antwoorden.

‘Oh mijn God, kon dat maar.’ Dan klinkt er een kreun die een uiting moet zijn van onderdrukt verlangen. Naar dat tropische eiland natuurlijk, want zo bijzonder ben ik nu ook weer niet. Weer blijft het even stil. Pas als ik de roltrap allang heb verlaten, zegt Bianca: ‘Kan ik je nog zien voordat je gaat?’ In gedachten plunder ik mijn agenda. Op zoek naar mogelijkheden om Bianca’s wens uit te laten komen. Zondagmorgen is de enige mogelijkheid. Daar moet Bianca over nadenken. Ze zegt dat zij het mij zo snel mogelijk zal laten weten.

Om haar te plagen zeg ik dat dat nadenken niet te lang moet duren. Met mijn levensstijl loopt mijn agenda regelmatig snel vol. Ik kan Bianca horen denken. Thuis neem ik een douche. Onder de warme stralen gaan mijn gedachten naar Bianca. Hoe zij de vorige keer zichzelf totaal was verloren in een golf van extreem genot. Waarbij het maar een haar had gescheeld of zij had toegelaten dat ik diep in haar zou zijn klaargekomen. Met gesloten ogen zie ik haar vuurrode vlindertje wijdopen voor mij. Haar schaamlipjes staan halfopen en nodigen mij uit voor een feestelijke intocht.

Een hard knopje onder een flapje huid fungeert als richtingaanwijzer. Nog zie ik mijn zaad in stralen tegen haar venusheuvel uiteen spatten. Om vervolgens over die richtingaanwijzer en tussen die halfopen lipjes door bij Bianca naar binnen te sijpelen. Met een erectie van hier tot Bali loop ik naar de slaapkamer. Ik ga zijdelings voor de manshoge spiegel staan en kijk hoe ik mijzelf aftrek. Sommige mannen hebben een pik die een beetje krom is. Of scheef staat. De mijne is kaarsrecht en keihard.

Als ik mijn voorhuid naar achteren trek dan zie ik die diep paarsblauwe eikel waar sommige vrouwen wel eens van geschrokken zijn. Die paarsblauwe knop die ik in zoveel heerlijke kutjes heb mogen laten verdwijnen, maar die ook wel eens kontgaatjes tot aan de pijngrens (en soms zelfs daar doorheen) heeft doorboord en opgerekt. Ik zie een paar dames uit het verleden in gedachten voorbij komen. Hun gezichten, hun lichamen en soms zelfs hun partners. Een dikke druppel voorvocht meldt zich.

Om vervolgens aan een lange, glinsterende draad het spoor naar de vloer te trekken waarlangs steeds meer kleinere druppels als gondels aan een kabelbaan afdalen. Optisch en fysiek genietend, worden mijn herinneringen en fantasieën wreed verstoord door mijn telefoon. Bianca belt. ‘Hoi. Ben je alweer thuis? Wat ben je aan het doen? En zondagmorgen gaat waarschijnlijk lukken.’ Ik antwoord in dezelfde volgorde ‘Ja, ik sta mijzelf te bevredigen en fijn dat je zondag komt.’ Mijn eerste antwoord krijgt geen reactie. Het derde valt duidelijk in goede aarde.

Mijn middelste reactie roept een wedervraag op. ‘Jij staat jezelf te bevredigen? Nu? Waarom? Hoe dan? Waar dan?’ En dan natuurlijk de hamvraag: ‘Op wie of wat?’ Ik besluit om met de laatste vraag te beginnen en zeg dat ik met gesloten ogen haar voor mij zie. Haar witte lichaam waarop de rood-verbrande contouren van haar badpak zo mooi contrasteren. Haar lichaam waar sproeten en moedervlekjes extra kleur en dimensie aan geven. Ik hoor iets dat op een kreun lijkt en besluit om door te gaan.

Ik zet mijn iPhone op de speaker en leg hem op het nachtkastje en ik ga door: ‘Ik zie een wit gezichtje met helblauwe ogen. Met rode haren, waar ik het liefst nu met mijn vingers doorheen zou woelen. Ik zie een sierlijke hals, die mij uitnodigt om er zuigvlekken in achter te laten. Ik zie twee licht schommelende borsten waarop twee gerimpelde tepels mij brutaal aankijken. Ik zie een buikje dat bij de navel iets boller is. Ik laat mijn ogen afdalen naar jouw venusheuvel, waar een dun streepje rood schaamhaar erom vraagt om mijn eikel er doorheen te wrijven.

Diezelfde eikel die nu op het punt staat om bakken heet zaad zo heftig over jou heen te spuiten dat er zelfs druppels in je haar terechtkomen.’ Even blijft het stil. En dan hoor ik een onderdrukt: ‘Jezus’. ‘Ben je nat?’ ‘Twan!!!’ klinkt het quasi verontwaardigd. ‘Ben je nat?’ ‘Twan, verdomme…!’. ‘Ben je nat?’ ‘Klets’. Het verlossende woord is er eindelijk uit. ‘Ben je al klaargekomen?’ vraagt Bianca nog. ‘Alles wat ik net in gedachten over jou heen heb gespoten, druipt nu langs de spiegel omlaag.’ Hoorbaar slikkend en met een licht gestotter hoor ik: ‘Tot zondag.’

Rond half zeven ontvang ik een foto. Bianca stuurt een selfie van een vuurrood gezicht waar een bril met dik, zwart montuur behoorlijk scheef op haar neus staat. De boodschap is duidelijk en komt over. Wat ik vanmorgen voor de spiegel deed, heeft Bianca net in een pashokje ook gedaan.

Zondagmorgen 10.15 uur

‘Ik kom eraan’, appt Bianca. Ik ben benieuwd naar hoe zij er vanmorgen uit zal zien. Zelf heb ik niet echt moeite gedaan om iets ingewikkelds aan te trekken. Omdat ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kan voorspellen hoe de rest van de ochtend (en misschien wel een deel van de middag) eruit zal zien, heb ik alleen maar een T-shirt en een bermuda-jeans aangetrokken. Zonder boxershort. Ik sta in de slaapkamer en zie tot mijn stomme verbazing dat mijn tepels duidelijk zichtbaar zijn. Groter en stijver dan anders verbeeld ik me. Tja, als Bianca straks….. Ik voel meteen een erectie opkomen.

De Bianca die even later bij mij over de drempel stapt, lijkt een metamorfose te hebben ondergaan. Het schuchtere rupsje is uit haar cocon gekropen en fladdert nu als een mooie, vrolijke vlinder mijn appartement binnen. Met voor haar doen behoorlijk bruine armen en benen. Blote voetjes met rood gelakte teennageltjes in lage schoentjes met bandjes over de wreef en om de enkels. Bianca draagt een kort kleurig jurkje waar bloemetjes in de meest uiteenlopende kleuren om aandacht vragen.

Spaghettibandjes lopen over roodverbrande schouders en verraden meteen dat Bianca of een strapless beha draagt of dat zij haar romige borsten de vrije loop heeft gelaten. Weer gebeurt er iets tussen mijn benen. Vier armen slaan om twee lichamen. Twee tongen beginnen aan een wilde achtervolging. Speeksel wisselt van eigenaar. Handen tasten lichamen af en verkennen billen. Schaamstreek kneust schaamstreek en het wederzijdse verlangen klotst tegen de plinten op. De hele situatie schreeuwt geilheid, lust en rauwe seks. Ik sta strak. Mijn pik ook.

Bianca wil de spiegel zien waar ik van de week tegenaan heb gespoten, terwijl ik in gedachten van alles met haar aan het doen was. Zij gaat pal voor de spiegel staan. Met een groot rood hoofd lijkt Bianca naar zaadresten te speuren. Ik ga dicht tegen haar aanstaan. Ik sla mijn armen om haar middel en druk mijn erectie in haar bilnaad. De blik in Bianca’s ogen verandert meteen. Van scherp waarnemend tot glazig starend. Ogen die wel kijken, maar niets zien. Met beide handen pak ik Bianca vol bij haar borsten. Billen drukken tegen mijn erectie.

Ik zoen haar hals en nek en ik kus Bianca’s mondhoek, terwijl zij haar gezicht naar mij toedraait. Ze wil zich omdraaien, maar ik belet dat. Ik zeg dat zij in de spiegel naar zichzelf moet kijken. Mijn handen schuiven de spaghettibandjes omlaag en over haar schouders. Bianca trekt zelf haar armen eronder vandaan. Bianca draagt inderdaad geen beha. De aanzet van twee witte borsten wordt zichtbaar. Even lijkt het textiel aan de keiharde tepels van Bianca te blijven hangen. Dan, als door een windvlaag meegenomen, zakt het jurkje tot op Bianca’s heupen.

Zelf grijpt Bianca naar haar borsten. Ze neem ze vol in haar handen die ik op mijn beurt weer in mijn handen neem. Vier handen strelen en kneden twee hunkerende borsten. Bianca behandelt ze als uiers. Ze melkt ze zelfs. Mijn hand gaat naar beneden. Bianca’s ogen volgen elke centimeter in de spiegel. Mijn hand verdwijnt uit het zicht. Bianca ziet niets, maar voelt des te meer. Geen slipje of string. Ik neem haar schaamheuvel door het jurkje heen vol in mijn hand. De hitte daar is onmiskenbaar. Bianca tilt een been op om mij toegang te verlenen. Ik vraag haar om haar jurkje op te trekken.

De witte schaamheuvel lijkt een gladde, bleke gevarendriehoek waar roodverbrande benen samenkomen. Ik maak mijn broek open. Als een gekooide tijger springt mijn druipende pik uit zijn gevangenis. Ik duw hem van achteren tussen Bianca’s dijen. Haar ogen lijken op de spiegel vastgenageld. Bianca kijkt naar de plek, waar elk moment een dikke, druipende eikel van achteren zich een weg zal banen tussen haar dijen door. Dik, kloppend en paarsblauw meldt de potentiële zedendelinquent zich. Ik voel de hitte en het vocht van haar vagina zwaar op mijn paal drukken.

Bianca pakt mijn eikel en probeert die over haar clit te wrijven. Vocht druipt op de schapenvacht voor de spiegel. Ik trek Bianca iets naar achteren en buig haar daarna voorover. Ik zeg haar de lijst van de spiegel met beide handen vast te houden. Als ik Bianca’s billen uit elkaar trek, bekruipt mij een vertwijfeling. Twee intieme opening vragen, nee schreeuwen om mijn aandacht. Hoe verleidelijk is het niet om nu mijn stalen stamper omlaag te drukken en vol bezit te nemen van beide heerlijkheden? Ik weet dat Bianca weet wat ik denk. Ik weet dat zij weet wat ik wil.

Ik weet dat Bianca weet wat zij wil: een dierlijke paring pal voor de spiegel! Ik draai Bianca 45 graden. Zij kan nu zien wat zij net alleen nog maar vermoedde. Een bloedgeile kerel die met een enorme erectie achter een smachtende vrouw met afgezakte en opgetrokken jurk en op open schoentjes staat. Die op het punt staat om haar pijn te gaan doen. Pijn, die zal overgaan in genot. In een tomeloze, mateloze orgie van geile seks. Stomende seks, waarbij Bianca op het punt zal komen waarop zij bereid zal zijn om haar anale maagdelijkheid aan te bieden aan een man die zij nog geen twee maanden kent. 

Ik zeg dat Bianca haar handen met haar handen haar knieën moet vasthouden. Ik hoef haar niet te zeggen dat zij opzij moet kijken. Gebiologeerd kijkt Bianca hoe ik met mijn hand mijn paal in de juiste positie breng. Hoe ik mijn eikel steeds dichterbij haar neukgrotje breng. Vijf centimeter. Vier centimeter. Drie, twee. Bianca verwacht elk moment gepenetreerd te zullen worden. Wil ook gepenetreerd worden. Smeekt zelfs bijna om gepenetreerd te worden. Bianca ziet mijn druipen. Klaar om… Bianca schreeuwt als ik haar opeens op het bed gooi.

Van schrik en verrassing, maar waarschijnlijk ook van teleurstelling. Want als ooit een vrouw er helemaal klaar was om zich als een loopse teef van achteren te laten neuken dan was het op dat moment Bianca wel. Tijd voor frustratie of om na te denken laat ik haar niet. Ik stort mij vol op haar kut waar ik een vinger en mijn tong in laat verdwijnen. Zuigend aan- en bijtend in Bianca’s clit weet ik haar kronkelend naar een orgasme te brengen. Twee vingers over haar sponsje leiden tot een volgend hoogtepunt. ‘Ik wil je pik!’

Krampachtig probeert Bianca haar gestifte lippen om mijn druipende eikel te krijgen. Weer lukt dat niet, dus blijft er weinig anders over dan mij met haar tong te verwennen. Bianca’s lippen en neus glimmen van mijn voorvocht. Bianca proeft het. ‘Lekker. Zout.’ Bianca drinkt mij en ik drink haar. Als mijn tong diep in haar zit, druk ik op haar rode, strakke sterretje. Haar kringspier trekt in een reflex samen, maar als ik mijn vingertopje er tegenaan zet hoor ik een zacht: ‘Doe het.’ Verder dan het eerste kootje ga ik niet omdat Bianca verkrampt. De spier sluit zich achter mijn nagel. ‘Neem me!’

Ik zeg dat mij dat geen goed idee lijkt. ‘Kan me niet schelen. Neuk me!’ Als Bianca zo nodig wil neuken dan vind ik het belangrijk dat ik niet haar neem, maar dat zij dat bij mij doet. Als ik op mijn rug ga liggen, begrijpt Bianca de hint. Ze wil het jurkje over haar hoofd uittrekken, maar ik zeg dat zij het om haar middel moet houden. Ook het uittrekken van haar schoentjes voorkom ik. Wijdbeens gaat ze boven mij hangen. Met een hand tilt Bianca haar jurkje op. Met haar andere hand trekt ze mijn pik recht overeind, kijkt mij aan en laat zij zich langzaam zakken.

Met alleen nog maar mijn eikel in haar lijkt Bianca even te moeten pauzeren. Ze laat haar jurkje los en plaatst haar handen op mijn borst. Dan, centimeter na centimeter, zakt Bianca verder. Droog is ze niet. Integendeel. Maar ze is zo krap. ‘Gaat het?’ vraag ik, terwijl ik me toch een beetje zorgen maak. Van Jewel weet ik dat niet alle vrouwen een zwaar geschapen man aankunnen of prettig vinden. En voor Bianca ben ik zwaar geschapen. Misschien wel te zwaar. Bianca laat zich met gesloten ogen en gespannen lippen steeds verder zakken. Tot ik aan mijn ballen toe in haar zit. Bewegingloos zit zij op mij.

Ik voel haar hitte en vocht. Na verloop van tijd voel ik ontspanning. En daarna kleine spiersamentrekkinkjes. Tussen Bianca’s vaginawand en haar baarmoedermond. Ik wacht met bewegen tot Bianca de eerste verticale bewegingen maakt. Het gaat eerst per halve centimeter. Halve centimeters worden hele, maar dan stokt het. Het is duidelijk dat Bianca dit niet trekt. Ik besluit om het helemaal te laten stoppen. Voorzichtig til ik Bianca van mijn pik af. Zij laat zich voorover vallen en zegt zich te schamen. Ik verzeker haar dat dat niet nodig is.

En dat dit zeker niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste keer zal zijn dat zoiets gebeurt. ‘Ja, maar ik wil het zo graag!’ ‘Lieverd, dat komt nog wel.’ Ons liefdesspel eindigt op vrijwel dezelfde manier als de vorige keer. Na een aantal heftige, en soms spuitende hoogtepunten van deze seksueel ontluikende bloem trek ik me af vlak voor Bianca’s kut. Als zij aan mijn gezicht ziet, en aan mijn geluiden hoort, dat ik ga klaarkomen, gooit Bianca haar knieën naar links en rechts. Met twee vingers opent zij haar vlinder om het zaad dat over en tegen haar liefdestunnel spuit in zich op te nemen. Mijn eikel volgt, maar stopt halverwege. ‘Jezus, waarom ga je verdomme drie weken weg?!’

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen