Mark heb ik leren kennen als een leuke en onwijs grappige man boordevol leuke verhalen en anekdotes. Ik ben ervan overtuigd dat je bij hem in goede handen bent en een hele leuke tijd samen gaat beleven.


Mark

Je bent tegen de 50, 60 of zelfs er al overheen en denkt bij jezelf 'was dit het nu?' Jouw partner heeft amper nog interesse in je en van seks is al helemaal geen sprake meer. Jouw lijf is echter nog lang niet uitgeblust, schreeuwt om aandacht en wil graag verwend worden. Wat doe je dan, scheiden...? Nee natuurlijk niet, daarvoor heb je samen toch teveel opgebouwd en dat ga je niet overboord gooien. Een minnaar misschien?

Indien dit herkenbaar voor je is en je bent woonachtig in de omgeving van Venlo dan ben ik wellicht die minnaar voor jou! Ik ben een 58-jarige man van 1,90m lang, avontuurlijk, ondeugend, vrolijk, potent en groot geschapen. Wij respecteren elkaars privéleven en zoeken elkaar op, op die momenten dat het ons beiden schikt. Durf jij?


Mocht het je leuk lijken om in contact te komen met Mark? Stuur me dan een e-mail info@dagboekvaneenminnares.com en ik zorg ervoor dat je reactie bij Mark terechtkomt.