Trio met drie mannen

Ingezonden door Sportieveboy

Via via heb ik een leuk stel leren kennen. Samen met hen heb ik al een paar hele leuke dates gehad. Ook spreek ik soms alleen met de man van het stel af. De man is begin veertig, maar ziet er nog goed uit voor zijn leeftijd. Een tijdje geleden vroeg de man me of ik zin had in een trio met hem en een man van vijfentwintig. Daar had ik zeker wel zin in! Toen ik bij het huis van de oudere man aankwam, deed hij in zijn boxer de deur open. Ik liep met hem mee naar zijn slaapkamer. De jongere man stond daar al in zijn boxer op mij te wachten. Ik heb mezelf even kort aan hem voorgesteld.

Daarna ben ik nog even snel naar de wc gegaan. Toen ik terugkwam, lagen ze allebei op het bed. Ik trok mijn kleren ook uit en hield alleen mijn boxer aan. Ik ging bij ze op het bed zitten en begon hun pikken te kneden. Ze werden al snel hard. De oudere man kneedde ondertussen mijn pik. Uiteindelijk had iedereen een pik van een andere man in zijn handen. Al snel gingen de boxers uit. We gingen nog heel even door met het masseren van elkaars pik. Hierbij wisselden we iedere keer van pik. Ik bracht mijn hoofd naar de pik van de jongeman en begon hem te pijpen.

De oudere man nam mijn pik in zijn mond en de jongere man die van de oudere man. Iedereen had een pik in zijn mond. Na een tijdje wisselden we weer van pik. Na de oudere man gepijpt te hebben, begon ik die jonge man weer te pijpen. De oudere man ging ondertussen mijn kontje likken en stak er een vinger in. Ik bleef de jongeman stevig pijpen. Al snel pakte de oudere man een condoom en smeerde mijn kontje in met lekker veel glijmiddel. Hij liet zijn eikel langzaam in mijn kontje glijden en ging steeds iets dieper bij me naar binnen. Uiteindelijk stootte hij heel zijn pik bij me naar binnen.

Ik liet de pik van de jongeman uit mijn mond glijden om te kunnen kreunen. Ondertussen bleef ik de jongeman lekker aftrekken. Ineens voelde ik zijn warme zaad in mijn gezicht spuiten. Hij vond het aanzicht zo geil dat hij zijn orgasme niet langer kon uitstellen. Hij moest even bijkomen en ik werd ondertussen flink door geneukt. Toen hij weer wat was bijgeko-men, liet hij zijn pik schoonlikken door die oudere man die mij ondertussen nog steeds lekker neukte. Deze man is echt zaadgeil.

Daarna mocht ik de jongeman weer hard pijpen. Toen draaiden we de rollen om.  De jongeman deed een condoom om en smeerde hem in met glijmiddel. Hij liet zijn pik langzaam helemaal in mijn kontje glijden en liet hem even zo zitten. Ik nam de pik van de oudere man in mijn mond en ondertussen begon  de jongeman flink in mijn kontje te stoten. Hij neukte me hard, maar het duurde nu een stuk langer voor dat hij klaarkwam. Tegelijkertijd pijpte ik de oudere man nog steeds. Hij pakte een paar keer mijn hoofd stevig vast en duwde zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond.

Uiteindelijk kwam de jongeman voor de tweede keer klaar. Dit keer lekker in mijn kontje. Ik moest even op adem komen doordat die oudere man zijn pik zo diep in mijn mond had gestoken. Voor de jongeman was het helaas tijd om te gaan. Hij sloeg me nog een keer goed op mijn kont en bedankte me. De oudere man draaide me op mijn rug. Mijn benen staken in de lucht. Hij stak zijn pik weer diep in mijn kontje en begon me weer flink te neuken. De jongeman was zich ondertussen nog aan het aankleden en keek even toe, maar moest toen echt gaan.

Daarna ging de oudere man op zijn rug liggen. Ik ging op zijn pik zitten met mijn kontje naar zijn gezicht toe. Hij begon mijn billen te kneden en spankte me een paar keer lekker op mijn billen. Ik begon mezelf af te trekken. Na een tijdje zo gezeten te hebben, draaide ik mezelf om en begon zijn pik sneller te berijden. Dit keer dus met mijn gezicht naar hem toe. Tegelij-kertijd trok ik mezelf nog steeds af. Na paar minuten kwam ik, trillend op zijn pik, heftig klaar. Ik liet mezelf er helemaal op zakken en zat even uit te hijgen.

Hij stootte nog paar keer in mijn kontje. Daarna ging ik van hem af. Hij haalde het condoom van zijn pik en ik begon hem heftig en diep te pijpen. Ik wilde hem ook heerlijk klaar laten komen. Hij kwam bijna klaar en ik wilde het met mijn hand verder afmaken. Hij had echter andere plannen. Hij pakte mijn hoofd stevig vast en stootte zijn pik een paar keer diep in mijn keel. Spuitend kwam hij klaar in mijn mond. Zijn warme zaad spoot zo hard in mijn keel dat ik er bijna in stikte en het door mijn neus weer naar buiten kwam.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen