Volledig anoniem

Ingezonden door Twan

Ik was al een tijdje niet in de gelegenheid geweest om mijn stamcafé te bezoeken. Aangezien vanavond het thema ‘The Game’ zou zijn, was ik vastbesloten om eindelijk toch maar even langs te gaan. ‘The Game’ staat namelijk voor niets meer of minder dan dat alles op zo’n avond mogelijk is en ook vrijwel alles mag, mits het met wederzijdse instemming gebeurt. Anders dan ik gewend ben, liep het café binnen een uur vrijwel helemaal vol. Met overwegend koppels en hier en daar een alleengaande man.

Later zouden zich ook nog een aantal alleengaande dames melden. Wat altijd garant staat voor een leuke avond. De krukken aan de bar waren binnen de kortste keren dan ook allemaal bezet. Vrij snel raakte ik in gesprek met een stel uit India, dat Nederland, Amsterdam en mijn stamcafé voor het eerst bezocht. Kennissen en het internet hadden hen nieuwsgierig gemaakt. Het stel had duizend en een vragen en we raakten in een leuk gesprek verwikkeld. Al vrij snel werd duidelijk dat de wederzijdse erotische vonk er niet was en dat deze dus ook niet over zou slaan.

Rechts van mij schoof een koppel aan dat vertelde uit Colorado te komen. Zoals veel Amerikanen ‘deden’ zij Europa in een week. Twee van hun dagen waren voor Nederland uitgetrokken. Dat daarbij mijn stamcafé op hun ‘to do’ lijstje stond, zei wel iets over de reputatie van mijn kroeg. Ondanks een leuk gesprek ontbrak ook bij dit koppel de seksuele aantrekkingskracht. Dames en heren in alle soorten, maten en land van herkomst vulden het café. Overal werd gedronken en gelachen, maar onmiskenbaar ook verkend.

Soms letterlijk afgetast, wat vaak meer had van aangetast. Opvallend vaak met leuke resultaten. Al snel vulden een aantal van de daarvoor bestemde ruimtes zich met enthousiastelingen die zich met diverse vormen van erotisch vermaak bezig hielden. Hier en daar waren meerdere mensen zo met en in elkaar verstrengeld dat niet met zekerheid viel te zeggen welke arm of welk been nu aan wiens lichaam was bevestigd. In de kooi op een van de twee toneeltjes was een koppel dat mij aan de bar al was opgevallen, al in verregaande staat van ontkleding.

Dat wil zeggen dat dat voor de dame gold. Op de een of andere manier zijn het over het algemeen sowieso de dames die zich beter kleden voor een avondje erotiek dan dat mannen die moeite nemen. Hij, een man van waarschijnlijk ergens midden in zijn dertiger jaren, droeg een nietszeggend overhemd en een jeans. Waar de dame, een absoluut aantrekkelijke blondine (duidelijk wel dankzij een flesje), ook in het gunstigste deel van haar dertiger jaren, nog slechts in een beha’tje en een string van zwart kant was gehuld, zat hij nog volledig in de kleren.

Het koppel had hun kooi wagenwijd open laten staan. Doorgewinterde kroeggangers in het café weten dat dat de ongeschreven regel inhoudt dat anderen eventueel aan mogen haken. Omdat het merendeel van de bezoekers van het café over het algemeen toeristen uit alle delen van de wereld zijn, kun je er nooit volledig op vertrouwen dat dat ook altijd zo bedoeld is. Uiteraard is wederzijds respect en het vragen of je mee mag doen altijd noodzakelijk. Het spel van het koppel was absoluut opwindend.

Met haar voeten naar de dansvloer gekeerd, gunde het stel iedereen een goede blik op haar schaamstreek. Hij trok haar stringetje opzij en vingerde haar binnen de kortste keren naar een luidruchtig orgasme. Met gespreide benen en opgetrokken knieën lag de dame na te genieten. Door zijn jeans heen masseerde zij de bult achter zijn gulp. Wat hem motiveerde om haar stringetje over haar enkels te schuiven. Twee vingers gingen bij de dame naar binnen. Tegelijkertijd zoog hij zich vast op haar clit. Beffend en vingerend wist hij haar door de geluidsbarrière te brengen.

Weer bleef de blondine hijgend liggen nagenieten, met haar benen wagenwijd open. Ik kreeg een onbeperkt uitzicht op een heerlijk kutje waarvan de lipjes enigszins open stonden. Duidelijk opgezwollen en glimmend van het vocht. Een klein, maar hard roze knopje keek mij vanonder een flapje huid brutaal aan. Mijn wormvormig aanhangsel ontwikkelde zich tot iets dat hopelijk snel van pas zou komen. Hij ging op zijn rug liggen en liet zijn kroonjuwelen door haar uitpakken. Een redelijke piemel werd door haar stijf gepijpt.

Waarbij zij zich zo positioneerde dat haar billen met daaronder dat heerlijke perzikje letterlijk voor mijn neus bevond. Het was alsof de dame zich letterlijk aan mij aanbood, maar dat weet je nooit helemaal zeker. Ik vroeg dus toch maar even of het okay was als ik haar aan zou raken. ‘Yes please’, verraadde een Engelse (later zou blijken een Schotse) afkomst. Zachtjes en geraffineerd liet ik mijn duim over haar schaamlippen heen en weer gaan. Zo nu en dan nam ik haar genotsknopje daarbij mee.

Soms verdween mijn duim naar binnen wat voor haar aanleiding was om haar benen te spreiden en haar kontje naar mij toe te duwen. Mevrouw had er wel zin in en dat kwam goed uit. Ik namelijk ook. Mijn middelvinger ging naar binnen en zocht en vond haar ‘sponsje’. Zij reageerde heel sterk door haar kont nog dichterbij mij aan te bieden. Benieuwd naar hoe zij zou smaken, kroop ik de kooi ook binnen. Ik ging op mijn rug onder haar liggen. Met mijn tongpuntje raakte ik iedere huidcel vanaf haar kontgaatje tot boven haar clit.

Ik proefde haar zoete sapjes en besloot om haar beter, intenser te proeven. Met mijn tong lepelde ik haar rijkelijk vloeiende sapjes tussen haar schaamlippen vandaan. Zij was zo nat dat mijn neus, mond en kin glommen. Wat was zij lekker! Twee vingers speelden met haar sponsje en weer kwam zij klaar als een stoomtrein. Wie of wat het deed, weet ik niet, maar onder het beffen en vingeren, voelde ik dat iemand mijn doorschijnende slip omlaag trok. Mijn pik kreeg alle ruimte en vrijheid.

Ondertussen leefde zij zich uit op zijn piemel waar ze een toch indrukwekkende pik van had weten te maken. Tijd om te neuken. Hij draaide haar billen naar zich toe en stak zijn pik in haar. Met verdwaasde ogen nam zij haar omgeving maar ten dele waar. Mijn staaf miste haar radar niet. Vol overgave stortte zij zich op mij. Een warme mond en zuigende lippen zorgden ervoor dat ik pijnlijk hard werd. Alles wat ik aan voorvocht produceerde, werd gulzig doorgeslikt. En geloof mij, dat voorvocht vloeide rijkelijk.

Terwijl zij van achteren genomen werd, speelde ik met haar mooie borstjes. Keiharde, roze tepels schreeuwden er gewoon om om aan gelikt, gezogen en in gebeten te worden. Ondertussen speelde ik ook met haar clitje. Zo nu en dan duwde ik een vinger naast zijn pik bij haar naar binnen. De aanraking met zijn pik deed mij wat, maakte mij zo mogelijk nog geiler. Ik besloot om zijn ballen te strelen. Dat viel in goede aarde, want hij trok zich uit haar terug om zich door mij af te laten trekken.

Vanuit mijn ooghoeken zag ik een hele schare toeschouwers die ook openlijk met zichzelf of met elkaar aan het spelen waren. Op het matras naast ons liet een dame zich onder het toeziend oog van haar partner door drie mannen en een vrouw betasten en vingeren. De hele danszaal ademde seks en rook daar ook naar. Mijn blondine draaide haar heerlijke kontje naar mijn toe. In standje negenenzestig verwenden wij elkaar waarbij zij mijn pik regelmatig verwisselde voor die van haar partner. Mijn wijsvinger drukte op haar angstvallig gesloten sterretje.

Ik kon het niet laten en liet mijn tong tussen kut en kontje heen en weer gaan. Mijn gezicht werd bijna verpletterd. Mijn vinger, glimmend van speeksel, verdween moeiteloos naar binnen. Net zo krom als wanneer ik haar sponsje verwende, vingerde ik haar kontgaatje. Het leek alsof zij in mijn gezicht pieste. Golfje na golfje droop tussen haar schaamlippen over mijn gezicht. Nu geen flauwekul meer. Het was tijd voor het echte werk. Ik worstelde mij onder haar vandaan en ging op mijn knieën achter haar zitten.

Zowel zij als hij zaten in de spiegel op de muur te kijken naar hoe ik mijn mijn pik op haar billen tikte. Hoe ik die billen opentrok en met mijn eikel haar lipjes en clitje aanraakte. Zij bood zich aan. Ik hoefde mijn eikel alleen maar iets omlaag te duwen. Zij deed de rest. Met een geluid alsof zij leegliep, reeg zij zichzelf aan mijn speer. Gebiologeerd in de spiegel kijkend neukte zij mij. Ik niet haar. Als ik haar billen opentrok dan zag ik mijn snoeiharde staaf telkens helemaal in en uit haar gaan. Haar lipjes werkten als een zuignap en zo zag het er ook uit. Hij speelde met haar tietjes en liet zich heerlijk pijpen.

Handen van iemand, een man of vrouw, streelden mijn billen. Een hand zocht en vond mijn zak. Mijn ballen tikten als knikkers tegen elkaar aan om vervolgens ritmisch tegen haar clit te kletsen. Het geluid van geil vlees tegen geil vlees. In opperste staat van opwinding duwde ik mijn wijsvinger weer door haar sluitspier. Door haar darmwand en vagina heen voelde ik mijn eigen pik voorbij komen. Hier viel niet meer tegen te vechten. Vanuit mijn tenen voelde ik het aankomen. De druk op mijn liezen en mijn prostaat nam toe. De ene golf voorvocht na de andere werd mijn zaadleider ingeperst.

Gevoelsmatig leek ik in haar te plassen. Totdat miljoenen zaadcellen om voorrang vochten om als eerste in die heerlijke blondine te mogen verdwijnen. Ik bleef stoten. Zelfs toen er niets meer te stoten viel. Halfzacht gleed ik uit haar. In plaats van het koppel te kunnen bedanken, werd ik uitvoerig bedankt. Het was mij een waar genoegen. Na een bitter lemon aan de bar nam ik een kijkje in het souterrain. Daar gebeurde ook van alles. Een vrouw met naakt onderlichaam lag in de sling en werd met een flogger op haar doos geslagen.

Haar genot kende geen grenzen en kon alleen maar worden overtroffen door een man of zes die zich na elkaar op haar uitleefden. Tot mijn stomme verbazing vaak met hulp van hun partners die daarbij hand- en spandiensten verleenden om zich vervolgens zelf ook te laten nemen. Heel bijzonder. Half op een matras zittend, zat ik mijn omgeving te observeren. Naast mij liet een forse man, ook al vrijwel helemaal gekleed, zich pijpen door een bijna angstig klein Aziatisch vrouwtje. Gehuld in zulke spannende lingerie, dat zelfs een blind paard nog opgewonden zou zijn geraakt.

Dat mini-vrouwtje werd onder het pijpen tot haar genot en hoorbare vreugde met zwepen en een flogger bewerkt. Vooral op haar handen. Het mini-vrouwtje kirde van plezier en genot. Ik moet zeggen dat hij wel over een aanzienlijke jongeheer beschikte. Ineens werd haar mond ingeruild voor haar kutje. Met haar rug naar hem toe probeerde zij zichzelf over zijn staaf te laten zakken. Of het nu echt of alleen maar voor de show was, weet ik niet, maar het vrouwtje bleef roepen dat hij ‘too big’ was. En dat het pijn deed. Toch liet zij zich langzaam over hem heen zakken. Hij bepaalde het tempo.

Hoe hard hij ook was en hoe diep hij ook in haar, dat kon niet voorkomen dat zij zich voorover boog. Ik zat duidelijk in de gevarenzone en letterlijk binnen handbereik. Kennelijk had het mini-vrouwtje door mijn doorzichtige slip mijn halve erectie ontdekt. Een minuscuul handje streelde mij. Voorvocht verscheen door het gaaswerk van mijn slip. ‘I want to suck your dick.' Het was niet meer dan een mededeling. Bijna zakelijk. Met een geoefendheid, die mij een herkomst uit een Thaise massagesalon deed vermoeden, toverde miss Asia mijn erectie tevoorschijn.

Net als haar kutje te klein was voor zijn stamper, zo was haar mondje bijna te klein voor mijn blauwe eikel. En toch verdween ik helemaal in haar. Tot haar kokhalzen aantoe, maar zij bleef doorgaan. Totdat hij explosief in haar klaarkwam en zei dat het genoeg geweest was. Mij met een knoeperd achterlatend. Boven was het Schotse stel nog steeds bezig. Open en bloot werd ‘de daad’ in alle standjes bedreven. Zij met haar heerlijke flamoes steeds weer in de richting van de dansvloer. Schaamteloos ging ik op het trapje naar het plateau met de kooi zitten. Aan toeschouwers ontbrak het niet.

Links en rechts werd gevingerd, gepijpt en geneukt. Al dan niet met de eigen partner. Mijn geruk werd opgemerkt. ‘Please come in again.' Binnen een minuut kletste mijn balzak weer tegen die Schotse heerlijkheid. Zaad, dat als sinds ‘beneden’ naar een uitweg zocht, verdween druppelsgewijs in dat onverzadigbare genotsgrotje. Ik was dood. Mijn eens zo trotse paal en ballen lagen er nu bij als een oude, versleten doedelzak. Ik heb deze ervaring de naam ‘volledig anoniem’ gegeven, want hoewel vrijwel iedereen die zich in het wereldje van de swingers begeeft zich van een valse naam bedient, heb ik deze avond van geen enkele sekspartner een naam voorbij horen komen.

Van het Aziatische mini-vrouwtje weet ik niet eens uit welk land zij kwam. Maakt dat wat uit? Absoluut niet, want mijn ervaringen waren er niet minder heftig om.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen