De Leenslaaf

Ingezonden door Robj

Mijn meesteres is streng, maar rechtvaardig. Ze kan erg gemeen zijn, maar ook heel lief. Ze eist van mij totale overgave, maar beloont mij met subtiele liefde. Ondanks dat ik nog maar kort in Haar bezit ben, bezorgt Ze mij een gevoel van veiligheid. Ze geeft mij ook het idee dat Haar soms gemene martelingen slechts dienen om mij Haar liefde te bewijzen en mijn wederliefde op de proef te stellen. Binnen het door Haar bepaalde kader geeft Zij mij alle vrijheid, mits ik Haar in alle eerlijkheid gedetailleerd verslag doe van mijn daden.

Ze is niet jaloers en lijkt er behagen in te scheppen te horen en te zien hoe anderen zich aan mijn onderwerping verlustigen en in de geilheid die daarmee soms gepaard gaat. Toen ik nog naar believen van seksuele vrijheid kon genieten en lang voor Viagra op de markt kwam, bezorgde een arts mij een erectietherapie door middel van zelfinjectie. Mijn Meesteres schept er een vilein genoegen in mij die te laten toedienen en mij zo vervolgens urenlang naakt huishoudelijke klusjes op te dragen, terwijl ik rondloop met wat Zij mijn 'Nutteloze Neukstaaf' noemt.

Vanavond heeft Zij bezigheden buitenshuis en mij daarom uitbesteed aan Haar vriendin. Voor ons vertrek liet Zij mij een spuitje toedienen, omdat Zij Haar vriendin graag wilde verrassen met de Nutteloze Neukstaaf, waarmee mijn Oppasmeesteres zonder twijfel raad zou weten. Ze had mij op het hart gedrukt dat ik niet mocht afwijken van de regel dat ik onder geen beding mocht klaarkomen zonder Haar directe toestemming, tenzij mijn Oppasmeesteres dit nadrukkelijk zou eisen, wat mij overigens niet van straf zou ontslaan. 

Op de afgesproken tijd werd ik afgeleverd bij mijn Oppasmeesteres. Die deed mij onmiddellijk mijn halsband om en parkeerde me aan de kapstok, terwijl de beide Meesteressen in de kamer Hun gesprek voerden. Angstig hoopte ik dat mijn Meesteres zou doorgeven dat ik niet veel gewend was en weinig pijn kon verdragen. Zij had mij namelijk gewaarschuwd dat mijn Gelegenheidsmeesteres zeer sadistisch was ingesteld, hield van pijnigen en bruut geweld niet schuwde. Bij Haar vertrek ving ik wel de mededeling op van Mijn Meesteres dat Zij mij onbeschadigd terug verwachtte.

Dat gaf me, naar nader bleek niet geheel terecht, het geruststellende gevoel dat mij al te erge martelingen bespaard zouden blijven. Nadat de deur achter mijn vertrouwde Hoedster in het slot gevallen was, sleurde mijn Oppas mij ruw de kamer in en gebood me mijn kleren uit te trekken om mij uitgebreid te kunnen keuren. Aan een koord aan het plafond hing een paar polsboeien. Die deed Zij mij om en hees ze vervolgens zover op dat ik met gestrekte armen omhoog nog net niet op mijn tenen stond.

Ze kwam achter mij staan en begon me te slaan met kleine, steeds vinniger wordende klapjes met de vlakke hand. Beginnend bij mijn schouders, langzaam naar beneden en steeds harder tot het kletste op mijn billen, die ze in alle vier richtingen bewerkte. 'Ha, dat zwabbert lekker', zei Ze schijnbaar tevreden, 'kon beter, maar Ik zie tenminste zwabberend vlees en dat zie Ik graag!' Ze pakte vervolgens een voor een allerlei zweepjes, waarmee Ze de reeks handelingen herhaalde.

Steeds eindigend met een reeks forse streken door mijn bilnaad, die op hun beurt eindigden met stevige en evenzo pijnlijke porren in mijn sterretje. Zo te voelen had Ze als laatste een leren plak gepakt waarmee ze er op los kletste tot mijn billen gloeiden en waarschijnlijk vuurrood waren. 'Zo, hoe voelde dat?' vroeg Ze. 'Dat deed pijn, Meesteres', fluisterde ik naar waarheid. 'Ja, lekker hè, beetje pijn. Dat was zeker nog niet genoeg?' antwoordde Ze smalend, 'je wil zeker nog meer?' Ze ging nog even flink door, tot mijn au-geroep te nadrukkelijk werd en Ze stopte met slaan.

Terwijl Ze met het ding tergend door mijn bilnaad op en neer bleef zagen, kwam Ze zo dicht tegen me aan staan, dat Haar parfum me bijna bedwelmde en me de pijn haast deed vergeten. 'En wat zeg je nu?' 'Dank u wel, Meesteres'. 'Is dat alles?' Enkele ruwe zaagbewegingen volgden. 'Wat dacht je van: Dank U wel, Meesteres, voor deze lekkere pijniging? Nou, komt er nog wat van?' 'Dank u wel voor deze heerlijke pijniging, Meesteres', antwoordde ik gedwee en dat leverde mij een zachte aai langs mijn ballen op en een strelende vinger over mijn sterretje.

Terwijl Ze Haar vinger daar liet rusten en plagend kringetjes draaide, vroeg Ze: 'A propos, hoe staat het eigenlijk met je anaaltraining, lekkertje, want Ik wil je straks misschien wel even neuken!' Ik was gevleid door de term ‘lekkertje’, maar voor ik me kon bedenken wat dat allemaal voor vreselijks voor me zou gaan betekenen, sloeg Ze Haar armen om me heen om me even keihard in mijn tepels te knijpen. Ze duwde me van Zich af en sprak: 'Maar eerst je voorkant even een kleine behandeling geven.' Ze liep om me heen en kwam voor me staan.

Ze legde Haar handen op mijn schouders en liet ze keurend naar beneden gaan. 'Nou, die tepels van je zijn ook nauwelijks te vinden. Die moesten We maar eens oprekken en markeren met tepelklemmen.' Niet mijn favoriete speeltjes, tepelklemmen, maar wie ben ik om favorieten te hebben, zeker vandaag. Ditmaal ontkwam ik ook daar niet aan: Ze bracht er aan iedere kant een aan – gelukkig niet de gemeenst denkbare -, maar verbond ze met een strak kettinkje aan elkaar en aan iedere klem werd even strak een tweede ketting over mijn schouders onder mijn ballen langs aan de andere bevestigd.

Zo kreeg ik een rukje aan beide tepels bij elke kleinste beweging die ik maakte. Ze controleerde nog even met enkele gemene rukjes of het allemaal wel strak genoeg was en liet vervolgens Haar handen onderzoekend verder glijden over mijn borst, buik en heupen. Ze zette even Haar scherpe nagels in mijn ballen om uiteindelijk mijn erecte lid te grijpen en er eens stevig aan te trekken. 'Zo, dat is dus die belachelijke "Nutteloze Neukstaaf". Daar kunnen We vast wel iets leuks mee uithalen'.

Ze trachtte mijn voorhuid terug te schuiven, wat pijnlijk niet lukte. 'Voorhuidvernauwing. Jammer, Ik had wel even met je eikeltje willen spelen. Wat moet Ik daar nu mee, het lijkt wel een goedkope dildo. Mmm, misschien is dat wel een idee. Mijn vibrator heeft een lege batterij.' Ze haakte de polsboeien los van de takel en van elkaar, om ze vervolgens met mijn handen op mijn rug weer vast te maken. Ze posteerde Zich gemakkelijk in een luie stoel, trok Haar slipje uit en bevel me op mijn knieën tussen Haar benen te komen zitten.

Vervolgens greep Ze mijn staaf en zei: 'Nu ga je zoemen! Niet ophouden voor Ik het zeg en heb het lef niet om klaar te komen!' Sinds ik als klein jongetje dat niet zingen kan bij Sinterklaas op schoot een liedje moest zingen, heb ik me denk ik niet zo belachelijk gevoeld, maar dat was natuurlijk ook de bedoeling. Terwijl ik een zoemend geluid maakte, drukte Ze mijn lid tegen haar klit en begon Zichzelf te masturberen met mijn staaf als levende vibrator. Ik hoef niet te zeggen hoe moeilijk het was niet tot orgasme te komen.

De plicht continu een zoemend geluid te produceren, eiste enige concentratie en gaf me genoeg gevoel van stupiditeit om mijn groeiende geilheid in toom te houden. Bovendien trokken de kettingen aan de tepelklemmen, snijdend bij iedere beweging. Desalniettemin merkte Ze mijn opwinding duidelijk genoeg voor verdere maatregelen. Ze stond op, zei: 'Denk erom, blijven zoemen' en liep weg. Even later kwam ze terug met latex handschoenen en een potje sambal. 'Als je eigen Meesteres het met Tabasco doet, zal dit ook wel werken.'

Ze smeerde mijn pik in met de sambal, trok er een condoom overheen, deed haar handschoenen uit en zette de sessie voort met een getemde, onder het condoom brandende penis als vibrator. Toen Ze tenslotte kreunend in een zee van nattigheid was klaargekomen, sprak Ze: 'Zo, zet die batterij maar uit, want dat gezoem vermoeit Me en lik die kledderboel eens even op.' Ik likte braaf Haar vaginale vocht op en kreeg ook geen kans dieper te gaan dan dat, want Ze stond abrupt op met de woorden: 'Zo, en nu heb ik trek in koffie. Wil jij ook koffie, sletslaafje met je gloeiende vibratorstaafje?'

'Alstublieft Meesteres', steunde ik. Ik durfde niet te vragen of het brandende condoom af mocht uit angst voor ergere represailles en hoopte slechts op meelij bij de koffie. 'Goed, Ik maak even koffie. Blijf zitten en verroer je niet!'  Even later kwam Ze terug met koffie in een kop en in een zuigfles. De boodschap was duidelijk. Ze drukte de speen in mijn mond en ik zoog braaf de koffie uit de zuigfles, terwijl Zij met de andere hand haar kopje leegdronk. De koffie, zelfs op deze wijze toegediend, leidde mij tenminste even af van mijn genitale brand.

'Nou, zuigen kan je, maar je wilt vast liever aan iets anders zuigen, is het niet?' 'Ja, Meesteres', zei ik op het gevaar af van een andere kwelling. 'Nou, waaraan zou je willen zuigen? Een lekkere grote stijve lul?' Ik stond met een mond vol tanden, want Ze wist dat ik aan iets heel anders dacht. 'Zeg het dan: Ja, Meesteres, ik zou graag aan een lekkere grote stijve lul zuigen. Vooruit, zeg het!' Ik herhaalde plichtsgetrouw haar woorden. 'Nou, dan heb je pech, want een andere stijve lul dan dat bespottelijke geval van jou hebben We niet in huis vandaag. Met die van jou wordt het toch nooit wat.

Volgens Mij zit jij stiekem aan die grote spenen van je Meesteres te denken.' Ik kon niet anders dan het bedremmeld beamen. 'Nou, waarom vraag je het dan niet?' Ze ontblootte haar onoverzienbare tepels. Ik mocht tweemaal tien teugjes aan iedere tepel zuigen en moest hardop meetellen, wat het genot niet ten goede kwam, of toch wel? 'Zijn dat lekkere spenen of zijn dat lekkere spenen?' zei ze tenslotte. 'Dat is nog eens wat anders dan die speldenknopjes op jouw borst, daar helpen nog geen duizend tepelklemmen aan.'

De tepelklemmen gingen af en nu wierp Ze eindelijk een meewarige blik op mijn brandende lid. 'Zo, en nu mag je naar het toilet, of moet je niet meer plassen?' Ze trok mij mee aan mijn halsband naar de wastafel, verwijderde het condoom en waste de sambal af.  Daarna wilde ik voor het toilet gaan staan, nogal hulpeloos, want mijn handen waren nog steeds op mijn rug gebonden, maar met een ruk aan de halsband hield ze mij staande. 'Wat denk je wel? Eerst moet de Meesteres uit haar kut kletteren en dan pas ben jij aan de beurt.

Zit! Op je knieën en ogen dicht!' Braaf knielde ik neer naast het toilet en hoorde inderdaad Haar plas met een harde straal in de pot neerdalen. Ze stond op, ging voor me staan en beval: 'Lik af!' Aan dit bevel voldeed ik kennelijk iets te gretig, want prompt snauwde Ze: 'Aflikken, zei Ik, niet beffen!' Nu mocht ik eindelijk mijn plas doen, alleen ging dat met geboeide handen niet zonder hulp. Toen ik voor de pot ging staan zei ze: 'Niet zo, dat geeft alleen maar geknoei en ik laat je iedere druppel oplikken, die je naast de pot plast en dat vind je vast niet zo lekker als de plas uit de kut van je Meesteres.'

Ze pakte een leren voetenbankje, beslagen met scherpe chromen noppen, zette het voor het closet en gebood me daarop te knielen als opeen bidstoel. Vervolgens greep Ze mijn lul beet en hield hem boven de pot: 'En nu mag het beestje zijn plasje doen.' Nadat ik uitgeplast was, liet Ze hem los, verbood me een vin te verroeren, verdween naar de keuken en keerde even later terug met een –gelukkig rond – ijsblokje, waarmee Ze mijn eikel afveegde tot het enigszins gesmolten was en propte het vervolgens onbarmhartig in mijn anus. 

Met de woorden: 'Hygiënisch, schoon en gegarandeerd lekvrij' plakte Ze daarna een gevleugeld inlegkruisje op en in mijn blote kont. Terwijl het ijs de tijd kreeg om te smelten, werd ik ontdaan van de boeien en aan de afwas gezet. Nadat ik de afwas en de tijd zijn werk met het ijs had gedaan, bracht Ze me naar een leren bankje, of liever gezegd een bok, waar ik voorover op moest liggen met mijn armen naar beneden met de gelinkte polsboeien weer om. Ze trok met een ruk het verbandje los en hield het bruingeel bevlekte ding pal onder mijn neus.

Ze zei bestraffend: 'Dit is uit je geile, gore kontje gelekt, mannetje, dat gaan we even opruimen.' Als ik als voormalig houtbewerker niet geweten had dat opruimen ruimer maken betekent, was ik daar snel hardhandig achter gekomen. Ze drukte een opblaasbare buttplug in mijn mond. 'Kwijl die maar effe lekker nat', trok vervolgens mijn billen ver uit elkaar en ramde hem zo ruw in mijn gaatje, dat ik luidkeels 'Au' riep. 'Niet zo kleinzerig, dit is nog pas het begin'. Terwijl Ze het ding een paar keer op en neer bewoog, smeerde Ze het gelukkig bij met een flinke scheut glijmiddel.

Bij iedere stoot begon ze de buttplug een beetje op te blazen. Naarmate mijn gekerm al te hard werd, liet Ze het verder opblazen achterwege, maar begon met Haar vrije hand synchroon aan mijn pik te trekken, wat de pijn een beetje met lust verzoette. Toen ik enigszins aan deze marteling gewend was, hield Ze op en liep weg. Ze liet me schijnbaar even bijkomen met de opgeblazen plug nog altijd in mijn kont. Even later kwam Ze voor me staan met een voorbinddildo omgebonden. 'Je mag me even pijpen om te wennen.'

Met een ruk trok Ze mijn hoofd achterover, stak hem diep in mijn keel en neukte me tot ik bijna begon te kokhalzen. 'Zo voelt dat als je aan een lekkere grote, stijve lul wil zuigen', sprak Ze, 'maar nu het echte werk.' Ze kwam wijdbeens achter me staan, trok de buttplug uit mijn kont en stak de dildo langzaam, maar diep ervoor in de plaats. Ik gilde als een speenvarken. 'Zoet maar liefje, Ik ben geen onmens', zei Ze, en besprenkelde het ding rijkelijk met glijmiddel. Maar nu was er geen ontkomen meer aan.

'Zo, geile slet, wie denk je wel dat je bent. Ik zal je neuken tot je het lekker vindt'. Terwijl Ze me met groeiende wellust begon te neuken, wist ik niet meer waar ik het zoeken moest van de pijn. Ik kermde en gilde tevergeefs en had het gevoel dat ik inwendig uit elkaar gescheurd werd. Ze stopte abrupt en fluisterde cynisch in mijn oor: 'Ik zei je toch dat Ik je zou neuken tot je het lekker vindt, kleine slet met je waardeloze vleesgeworden imitatiedildo. Zeg me na: Neuk me, Meesteres, neuk me met Je lekkere harde voorbindpik.' 

Ondanks de dreigende gevolgen – wat moest ik anders – herhaalde ik Haar woorden. Langzaam, maar trefzeker als een stoomlocomotief zette Ze haar neukbewegingen weer in gang. Naarmate Ze het tempo opvoerde, leek merkwaardigerwijs de pijn geleidelijk vergezeld te gaan van een vreemdsoortig gevoel van lust. Terwijl ik er zo minutenlang lustig op los gemarteld werd, schoten de verlossende woorden me te binnen: 'Dank U, Meesteres, dank U voor deze lekkere neukbeurt, dank U wel'.

Ondanks de onwaarschijnlijkheid van deze woorden uit mijn mond hield Ze inderdaad op, met onverwachte gevolgen. Ze gespte de voorbinddildo af en dat maakte misschien iets van Haar heftige wellust duidelijk: Het bleek een dubbele dildo, met iedere stoot neukte Ze Zichzelf ook! Ze maakte me los, hielp me overeind en zag dat ik stond te trillen als een rietje. 'Arm klein hondje', sprak Ze met medelijden dat echt leek. 'Heb je het zo zwaar gehad?' Kom maar mee, kom maar bij het Baasje.' Ze ging zitten in de fauteuil, legde mij voor Haar voeten en drukte mijn gezicht in Haar poes. 'Zoet maar, zoet maar.'  

Met Haar beide handen bewoog Ze mijn hoofd langzaam op en neer. Ik begreep dat als een stilzwijgende indicatie dat Ze wilde dat ik Haar befte en deed dat met volle overgave en met de kracht die ik nog over had. Na nog een heftig orgasme duwde Ze me van Zich af en zei dat het tijd was om me aan te kleden, omdat ik zo weer afgehaald zou worden. Ze stond op, trok me overeind en terwijl Ze bijna tegen me aan kwam staan, sprak Ze: 'Eerlijk gezegd ben je geen beroerd slaafje. Met of zonder dat idiote ding.' Bij die laatste woorden begon Ze nog even aan mijn al inzakkende pik te trekken onderweg naar waar mijn kleren lagen.

Amper was ik aangekleed toen mijn eigen Meesteres weer voor de deur stond. Met halsband nog aan trok ze me zo de auto in. Thuisgekomen moest ik mij onmiddellijk weer uitkleden en nadat mijn Meesteres me gecontroleerd had op eventuele krassen, beschadigingen of andere ongeregeldheden als bijvoorbeeld verboden spermasporen, gebood Ze me thee voor Haar te zetten en vroeg me hoe ik het gehad had. Ik vertelde dat ik net als thuis huishoudelijke opdrachten verwacht had, maar dat ik, zij het met vreselijke martelingen, voornamelijk als lustslaaf gefungeerd had.

'Dan ben je zeker ontzettend geil geworden?' 'Ja, Meesteres', zei ik met enige aarzeling, want ik durfde niet te zeggen dat ik me voornamelijk gesloopt voelde en veronderstelde dat de Meesteres nog wel iets van mij verwachtte. Omdat ik me netjes had gedragen, mocht ik, terwijl Zij van Haar verse thee genoot, op mijn knietjes voor Haar komen zitten en tijdens het verdere verslag van mijn ervaringen die avond als uitgeleende lustslaaf, mezelf - onder Haar geamuseerd, maar streng toezicht - aftrekken.

Nooit klaarkomen zonder Haar daarvoor eerst toestemming te vragen en geen zaad lekken op ongewenste plaatsen! De smaak van mijn eigen sperma bezorgt me braakneigingen, maar gelukkig hoefde ik ditmaal niets op te likken. Nadat ik tot leedvermaak van de Meesteres moeizaam, maar heftig was klaargekomen op een van tevoren neergelegd tissue, was het zo langzamerhand tijd om naar bed te gaan. Voor Haar, wel te verstaan, ik moest naast Haar bed op een matrasje op de grond slapen.

Te allen tijde bestond de kans dat ik midden in de nacht wakker gemaakt zou worden om mijn Gebiedster met de hand of de mond te bevredigen. Ik had mijn portie al gehad. Lustslaafjes kunnen leren van een hond of kat om kruimels te verorberen met een gulzige tevredenheid als ware het een integrale verse biefstuk.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen