Fotomodel

Ingezonden door Trouwedienaar

Toen we aan een tafeltje zaten, ontspannen in de zon, proostten we klinkend met onze glazen frisdrank en we keken elkaar aan met een mengeling van plezier en lichte verbazing. Dat het zo’n succes was geworden, hadden we eigenlijk niet durven te hopen. De sfeer was spontaan en ongedwongen. We zaten op dezelfde golflengte en hadden de bekende 'klik'. Er was iets heels moois uit voort gekomen. We bekeken samen de foto’s die waren gemaakt. Ze waren echt mooi geworden en helemaal naar wens. Ze was er erg tevreden mee en ik was er zelf ook van onder de indruk.

Pas later drong het tot me door dat wat we samen beleefd hadden echt iets moois was. Twee vijftigers samen op een spannend avontuur. Hoe het was begonnen? Ik vond ergens -ik vermoed op een website voor erotische contacten- haar oproep dat ze een man zocht die zich wilde laten fotograferen. Terwijl zij foto's maakte, zou hij voor haar masturberen en klaarkomen. We hadden gebeld en een keer in Dordrecht koffiegedronken. De keer daarna kwam ik bij haar thuis. Het voelde oprecht en er was een klik.

De bedoeling was duidelijk en door ons beiden erkend. We zouden geen seks hebben. Zij zou gewoon aangekleed zijn en het ging om de fotografie. Zo togen we op een zonnige werkdag naar het Mastbos bij Breda. We wandelden naar een afgelegen gedeelte van het bos en daar zochten we een beschutte plek, verborgen achter dichtgegroeide struiken met lage dennen en coniferen. Nog even wierpen we een blik om ons heen. Toen we niemand zagen, verdwenen we achter het groen. De droge bladeren ritselden en er knapte een takje onder een schoen. Toen was het eindelijk zover.

Ze keek me aan. ‘Ja’, zei ik en ik kleedde mezelf uit. Alles ging uit. De bosgrond voelde koud aan onder mijn blote voeten. Daar stond ik dan: helemaal naakt. Dat op zich vond ik al opwindend. Ik deed een strakke siliconen ring om mijn ballen en een veel kleinere ring om mijn penis. Ze bekeek het met plezier en fotografeerde me. Het besef dat ik in het bos helemaal naakt voor haar stond, wond me op. Ik kreeg een erectie en ik begon mezelf voor haar af te trekken. Ze fotografeerde mijn paars gezwollen knots en mijn strakke ballen.

Ze bekeek tussentijds het resultaat op het beeldscherm van haar cameraatje. ‘Mooi’, zei ze. Het wond me enorm op. Ze keek me aan. ‘Wel zeggen als je gaat spuiten hè?’ 'Ja’, hijgde ik. Dat duurde niet lang. Ik voelde mijn zaad al omhoog komen. Ik vond het heerlijk; intiem, vertrouwd en een verbondenheid in dit spannende avontuur. Dit wilde ik graag voor haar doen. Ik wilde voor haar klaarkomen, zodat ze me zou zien, zou horen en zou fotograferen. ‘Ik ga komen, ik ga komen’, kreunde ik. Ze knielde vlak voor me neer en richtte de camera op mijn penis.

'Ja doe het, doe het. Spuit, spuit’, zei ze haastig. Het werd zwart voor mijn ogen en ik kwam kreunend voor haar klaar. Mijn zaad bleef maar komen en ik bleef mezelf aftrekken. Ik hoorde de klodders zaad op de droge bladeren vallen. Langzaam kwam ik weer bij mijn positieven. De ontlading was groot geweest. Mijn penis bleef behoorlijk stijf. Klik, klik deed haar cameraatje weer. ‘Leuk als afbouw’, zei ze met een glimlach. Toen we weer op het wandelpad stonden, had ik het gevoel dat ik in een andere wereld was geweest. 

We keerden terug naar de gewone wereld en vonden een restaurant. ‘Zullen we even gaan zitten?’ stelde ik voor. ‘Ja, tuurlijk’, zei ze. We kozen een tafeltje aan de zijkant, zodat we rustig konden praten en de foto’s konden kijken. De foto’s waren echt heel mooi geworden. Mijn afgebonden ballen en mijn penis met het zaad dat uit mijn gezwollen eikel spoot. Het was een heerlijke belevenis!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 2.5 sterren
2 stemmen