De rit naar Oude-Tonge

Ingezonden door Tilburgse man

Het is het einde van de ochtend als ik met de auto Oude Tonge binnen kom rijden. Het is een rustig plaatsje en ik zie nog maar weinig mensen in de straten voor een zaterdag. Mijn navigatie zegt dat ik linksaf moet en ik rijd de straat in. Gelukkig, denk ik, er is voldoende parkeerplek. Ik parkeer mijn auto en stap uit. Een koele bries waait door de straat als ik rondkijk en haar huisnummer naast de deur zie. Ik sluit mijn auto af en loop naar de voordeur. Even aarzel ik, maar ik overwin mijn nervositeit en druk op de bel. Het geluid verstoort de rust in het huis, maar het duurt maar even.

Ik hoor voetstappen achter de deur en het slot gaat open. De deur gaat open en ik kijk recht in twee mooie ogen die me terug aankijken, vergezeld met een lieve glimlach. Ik schud even mijn hoofd om mijn gedachten terug te vinden. Ze me vraagt of ik binnen wil komen. Ik knik terwijl ik haar nu even goed kan bekijken en ik zie dat ze een broek en een bloesje aan heeft getrokken. Simpel maar doeltreffend. Ze draait zich om en gaat me voor. Ze wijst me de kapstok en terwijl ze in de woonkamer verdwijnt vraagt ze of ik iets wil drinken.

Ik antwoord dat ik wel een kop thee lust en hang mijn jas op. Ik loop de woonkamer binnen en ga op de bank zitten. Ze komt uit de keuken met twee koppen thee, die ze op de salontafel zet. Ze komt naast me zitten en we raken aan de praat. We zijn oprecht geïnteresseerd in wat we elkaar te vertellen hebben. Het voelt goed aan en we lachen samen om onze verhalen. Ze komt wat dichter bij me zitten en ik voel haar been tegen het mijne. Ik voel een kleine schok door me heen gaan en dat voelt best lekker.

Ze lijkt heel even bedeesd of verlegen, maar ineens komt ze naar voren en vinden onze lippen elkaar. Ik ben eerst een beetje verrast. Dat voelt ze en ze trekt zich meteen terug. Ik laat een glimlach zien en dan neem ik het initiatief. Opnieuw maken onze lippen kennis met elkaar. Nu is het haar beurt om even verrast te zijn, maar ze geeft zich al snel over aan haar innerlijke gevoel. Ze komt bij me op schoot zitten en we gaan verder met zoenen, terwijl we onze handen over elkaars lichaam laten glijden.

Ik voel door haar bloesje haar beha en voel nu ook hoe heerlijk zacht ze wel niet is. Haar handen gaan over mijn overhemd en ze begint de knoopjes al los te maken. Haar ademhaling wordt zwaarder wat ik voel als ze me zoent. Ik begin haar bloesje ook open te maken en een voor een springen de knoopjes open. Het duurt niet lang voordat haar bloesje open is en ik mijn handen over haar buik laat glijden. Ze kreunt een beetje zodra mijn handen contact maken met haar lichaam.

Inmiddels heeft ze mijn overhemd ook open gemaakt en verdwijnen haar handen onder het shirt wat ik eronder draag. Haar handen voelen heerlijk over mijn lichaam en haar manier van zoenen wordt steeds intenser. Ineens stopt ze en staat ze op. Ze pakt mijn hand vast en trekt me bijna van de bank. Ik volg haar mee de trap op en ik weet waar we naartoe gaan. Ze loopt de slaapkamer binnen en laat mijn hand even los. Het volgende moment zijn we verwikkeld in een heerlijke omhelzing.

Ze laat me even los en terwijl ze haar kleren van haar af laat vallen gaat ze op het bed liggen met enkel haar ondergoed nog aan. Ze wenkt me speels met haar vinger en een uitdagende blik. Ze zegt me dat ik mijn kleren nog aanheb en dat die mogen verdwijnen. Ik geef gehoor aan haar verzoek en het duurt niet lang voordat ik ook bijna alles uitheb, op mijn boxer na. Ik kruip bij haar op bed en al zoenend kom ik naast haar liggen, haar lichaam zacht strelend met mijn vingertoppen.

Ze trilt bij de aanraking en ik voel hoe haar handen inmiddels ook mijn lichaam aan het verkennen zijn. Ik streel haar zachtjes over haar buik en kom langzaam omhoog richting haar beha. Hoe dichterbij ik kom, hoe harder ze begint te kreunen. Ze richt zich even op en maakt haar beha los. Het stukje stof springt weg en ik zie haar mooie heuvels voor me nu. Ze gaat op haar rug liggen en ik ga door met zoenen. Ik zak steeds lager en lager en geef haar kusjes in haar nek en hals. Ze sluit haar ogen en geniet ervan.

Met één vinger speel ik met een tepel en ik hoor een adem ontsnappen. Met mijn tong lik ik de andere tepel en weer hoor ik een heerlijke kreun. De tepels waren al een beetje hard, maar nu zijn ze nog harder geworden. Ik kneed haar borsten in mijn handen en ik lik afwisselend haar tepels. Soms bijt ik er zachtjes in. Haar handen grijpen het dekbed vast. Dan weer voel ik ze willekeurig over mijn lichaam gaan. Ze weet niet waar ze ze moet laten. Terwijl ik haar borsten nog steeds masseer, geef ik kusjes op haar buik en navel.

Hoe verder ik naar beneden zak, hoe harder het gekreun wordt. Ik laat mijn tong boven haar broekje heen en weer gaan en ze smeekt me bijna om het uit te doen. Ik geef een kusje op haar poesje door het broekje heen en daarna willig ik haar verzoek in. Ik zie haar mooie gladde en glinsterende poesje voor me nu. Ik geef haar plagend een kusje op haar poesje en ze begint te kronkelen. Heel zachtjes begin ik haar poesje en klitje te likken, terwijl ik luister naar haar gekreun.

Haar poesje wordt steeds natter. Hoe meer ik eraan lik, hoe meer ik van haar proef. Ze smaakt heerlijk. Ze kan niet meer stil liggen en ik voel hoe ze heen en weer kronkelt. Ik lik haar in een afwisselend tempo. Soms snel en soms wat langzamer. Met mijn vinger speel ik met haar poesje terwijl ik haar klitje lik. Ik steek het topje van mijn vinger in haar poesje en ze slaakt een zachte kreet. Ik ga steeds ietsje dieper en elke keer dat mijn vinger haar poesje verlaat komt er meer van haar heerlijke vocht mee. Het voelt en proeft zo heerlijk dat ik voorlopig nog niet stop.

Hoelang ik heb gebeft weet ik niet, maar ineens pakt ze mijn hoofd vast. Ik kijk haar aan en ik zie een enorme geile blik in haar ogen. Ze kan met moeite uitbrengen dat ze me wil pijpen. Ik geef een laatste kusje op haar klitje en kruip op bed. Ze gaat boven me hangen en zoent me intens terwijl ze met haar vrije hand mijn boxer omlaag doet. Ik help een beetje mee en schop het aan de kant. Mijn paal staat recht overeind nu en haar handen strelen hem. Plagend gaat ze langzaam naar beneden en legt ze dezelfde route af die ik had genomen bij haar.

Zelfs als ze beneden aankomt blijft ze me plagen. Logisch ook, want ik heb haar ook heel erg geplaagd. Ze kust me rond mijn paal die ze nu vast heeft en waar ze zachtjes aan trekt. Ik voel ineens hoe haar tong over de lengte van mijn paal gaat en ik kreun hard omdat het zo heerlijk voelt. Ze herhaalt dit een paar keer en het is een heerlijke ervaring. Haar tong begint te dansen rond mijn eikel en het voelt enorm lekker en geil. Haar mondje laat mijn paal verdwijnen en terwijl ze me zachtjes trekt begint ze me heerlijk te pijpen.

Ik kan mijn gekreun niet langer inhouden en laat goed merken dat ik het lekker vind. Wat kan ze goed pijpen! Ik weet niet hoelang ze me gepijpt heeft, maar ze stopt en kijkt me aan als ze me een laatste likje geeft over mijn eikel. Ze kruipt een stukje omhoog en laat haar borsten over mijn paal glijden. Wat zijn ze heerlijk zacht. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ze leunt even over me heen en pakt iets uit het nachtkastje. Ik lik een keer speels aan een tepel als ze zich weer terugtrekt.

Ik zie dat ze een condoom heeft gepakt en ze bevrijdt het rubbertje van zijn verpakking. Snel doet ze het condoom om mijn stijve paal heen. Ze komt weer op me zitten en terwijl ze me diep in de ogen kijkt, laat ze zichzelf zakken op mijn stijve paal. Ik voel hoe ik bij haar binnenkom en ze is heerlijk warm van binnen. Ze laat een harde kreun horen en ze begint me te berijden. Ik voel hoe haar billen op mijn benen kletsen. Mijn handen pakken ze stevig vast en bewegen mee met haar ritme.

Ze heeft haar armen om mijn nek heen gedaan en ze zoent me heerlijk diep, terwijl ze een heerlijk tempo aanhoud. Als ze rechtop gaat zitten gaan mijn handen naar haar borsten en terwijl ze lekker doorgaat speel ik met ze en kneed ik ze. Haar tepels zijn inmiddels keihard geworden. Ik knijp er zachtjes in. Ze gaat nog lang door met me te berijden, tot ze ineens stopt. Ze komt van me af en gaat naast me liggen op haar buik. Ze steekt haar kontje in de lucht en met een geile blik in haar ogen kijkt ze me aan.

Ik kom overeind en ga achter haar zitten op mijn knieën. Plagend laat ik mijn paal over haar glinsterende schaamlipjes glijden en ze schreeuwt bijna dat ik hem erin moet steken. Ik laat haar nog even in de waan en schuif mijn paal heel langzaam bij haar naar binnen. Ze kijkt over haar schouder, terwijl ze op haar onderlip bijt. Ik pak haar billen vast en begin lekker in haar te stoten. Ze begint hard te kreunen en ik voel hoe haar poesje me probeert binnen te houden. Ik kneed haar mooie billen en ik voel hoe haar hand naar haar klitje gaat.

Terwijl ik in haar stoot, gaat haar vinger als een bezetene over haar klitje. Haar billen kletsen tegen me aan en het is een prachtig gezicht. Ze zijn mooi rond en zacht en ik geniet er enorm van. Ik blijf heerlijk in haar poesje stoten en samen genieten we intens van ons liefdesspel. Haar rug krult en ze kreunt intens. Haar haren gaan alle kanten op terwijl ze haar hoofd heen en weer schudt. Ze stopt en haalt zichzelf van mijn paal af. Ze gaat op haar rug liggen en haar benen gaan wijd en de hoogte in.

Met haar vingers spreidt ze haar poesje en ik zie haar rode gezichtje verlangend naar me kijken. Ik kom tussen haar benen zitten en schuif mijn paal bij haar naar binnen. Haar armen gaan om mijn nek en ik geef haar een heerlijke tongzoen, terwijl ik met lange en diepe stoten in haar poesje ga. Haar lichaam schokt mee met elke stoot die ik maak. Ik laat mijn handen over haar wangen glijden, terwijl ik haar zoen. Ik voel hoe haar benen zich om me heen wikkelen. Ik ga rechtop zitten en begin nu wat sneller in haar te stoten.

Ik kneed haar borsten en tepels en ik hoor haar heerlijk kreunen. Ik leun voorover, sabbel aan haar oorlelletje en ga weer rechtop zitten. Ik voel een tinteling opkomen en druk deze weg. Ik wil eerst dat zij komt en zo te horen aan haar gekreun is ze er erg dichtbij. Ik begin plagend met haar klitje te spelen en ze begint nog harder te kreunen. Ik voel hoe haar poesje zich samen trekt. Ik voer het tempo op en met mijn duim ga ik snel over haar klitje, wetend dat ze er heel dicht tegenaan zit.

Een laatste stoot en een laatste aai over haar klitje en ze knijpt haar ogen stijf dicht. Ze slaakt een harde gil. Ik voel hoe haar sappen uit haar poesje stromen en hoe heerlijk dat voelt. Ze schokt heerlijk na en met elke schok komt er meer vocht uit gestroomd. Ze zucht en kreunt diep en ik voel de tinteling ook weer opkomen. Deze keer kan ik het niet tegen houden. Ik haal mijn paal uit haar poesje en trek het condoom er vanaf. Het volgende moment kom ik ook klaar en laat ik mijn zaad op haar buik vallen. Het is veel deze keer. Net als haar sappen die nog uit haar stromen.

We zijn buiten adem en we hijgen als een stel honden. Ik kom naast haar liggen en knuffel haar. Ik streel haar door haar haren en ze kruipt tegen me aan. We kijken elkaar aan en we geven elkaar nog een zoen. Ze zegt dat ze toe is aan een lekkere douche. Ik zeg dat dat geen slecht idee is, maar voor nu genieten we nog na van onze heerlijke ervaring. Ik weet ook dat ik deze rit vaker zal gaan maken.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen