VII Hoe ik als meubelstuk gebruikt word door mijn Meesteres

Ingezonden door Erik Jansen

Ik lig op mijn rug en zij zit op mijn borst, met haar dijen langs mijn hoofd. Zij kijkt naar een spannende film op de televisie. Ze heeft een leuk roodbont minirokje aan waarvan de rand regelmatig over mijn nek kriebelt. Daarboven zie ik haar mooie en gespierde buik. Ik zou die graag willen kussen als ik er bij zou kunnen. Verder naar boven zie ik haar geweldige borstpartij die nu verborgen zit onder een knalgeel topje. Zij is nu te druk bezig met het kijken naar de film anders had ze wel een borst buiten het topje geduwd om mij helemaal gek te maken.

Boven het topje zie ik haar aangename, maar zelfverzekerde gezicht, omgeven door haar lange blonde haren. Er zit werkelijk een Godin boven op mij en ik kan geen kant uit. Ik vind het nog fijn ook. De film wordt blijkbaar spannend. Ze trekt haar benen naar elkaar toe waardoor mijn hoofd beklemt raakt. Ik dreig te stikken. De laatste weken heb ik ondervonden dat deze schoonheid dijen van staal heeft. Ik heb er langzamerhand ontzag voor gekregen. Ze verslapt haar spieren gelukkig en ik kan weer ademhalen. Ik zucht.

Nu voel ik haar linkerhand door mijn haren gaan, terwijl ze in haar rechterhand een glas met rode wijn vasthoudt. Ze speelt met mijn haren en zegt daarna: 'Erik, ik denk toch dat ik je een ander kapsel ga geven. Ik zal volgende week even met de kapper overleggen.' Ik kreun en schud voorzichtig mijn hoofd. 'Mijn slaafje, je kunt nu wel kreunen, maar je bent mijn eigendom. Ik bepaal zelf hoe mijn eigendommen eruit zien. Als je lief en gehoorzaam bent dan zal ik rekening met jouw mening houden. Is dat duidelijk?'

'Ja, Meesteres Anna, ik heb het begrepen. Ik zal proberen een goede slaaf te zijn.' Zij neemt een slok van haar rode wijn. Zij kijkt weer naar de televisie. Een lachsalvo dendert door haar lichaam en ik voel haar trillen bovenop mijn borst. Was er een leuke scene in de film? Een windvlaag trekt door de kamer en haar rokje waait even op. Ik voel een kriebeling over mijn kin. Ik beweeg lichtjes mijn hoofd, maar het rokje kriebelt nu mijn wangen. Het is duidelijk. Ik ben helemaal in de macht van mijn Meesteres Anna. Ik zal de ongemakken ervan moeten aanvaarden.

Mijn hoofdbeweging heeft bij haar een glimlach opgewekt. 'Wat fijn, slaafje Erik, dat je onder mij ligt. Je weet dan ook je plaats en je kunt nogmaals genieten van mijn goddelijke lichaam en kleren. Hoeveel minirokjes heb ik ook weer?' 'Eenentwintig, Meesteres Anna,' antwoord ik. Ik kan het weten, want ik moet elke week haar kleren wassen, strijken en in de kast opbergen. Dit rokje is wel haar mooiste, als ze hier in rondloopt ben ik gelukkig dat ik haar slaaf mag zijn, maar als het rokrandje steeds over je hoofd kriebelt dan voelt dat als een vernedering.

Ik ken haar pas twee maanden. Hoe kan het gebeuren dat ik nu al haar gehoorzame, loyale en trouwe slaaf ben? Welke eigenschappen heeft deze godin? Ik probeer terug te gaan naar de eerste avond, toen ik haar ontmoette. Mijn gedachten worden onderbroken door wat ze zegt. 'Oh ja, mijn slaafje, volgende week gaan we beginnen aan een speciale serie trainingen. Ik ga een echte slet van je maken die ik kan uitlenen aan mijn dominante vriendinnen of die ik kan verhuren aan andere dominante vrouwen. Je gaat dan als een echte hoer geld voor mij verdienen.'

En weer lacht ze en trilt ze op mijn borst. Ik kreun nogmaals. 'Ik vind het prima, als u mij maar niet verkoopt. Ik heb u nodig.' 'Zolang ik nog van je kan genieten, zal dat niet gebeuren. Je kunt er zelf aan meehelpen, door lief, gehoorzaam en loyaal te zijn.' Tegelijkertijd voel ik weer haar linkerhand door mijn haar gaan. Ik snap het. Zolang ik haar speelgoed kan zijn, ben ik veilig bij haar. 'Dank u, Meesteres Anna.' Mijn gedachten rollen weer verder, hoe was onze Meesteres/slaaf relatie ook weer ontstaan?

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1666666666667 sterren
6 stemmen