To bi or not to bi III

Ingezonden door Shakespeare

Met de afspraak om over veertien dagen pas samen verder te gaan met onze ontdekkingsreis leek het uur ‘U’ aanvankelijk nog heel ver weg. Ik wilde mij er van tevoren ook niet teveel op verheugen. Er zou nog van alles, zelfs op het laatste moment, kunnen gebeuren waardoor onze date niet door zou gaan. Bovendien bleef het ‘van de andere kant’ erg stil. Te stil voor mijn gevoel. Het stel zou zich toch niet hebben bedacht? Een enkel berichtje gaf mij hoop en vertrouwen dat onze afspraak toch door zou kunnen gaan. Mijn spanning nam toe, maar ook mijn twijfel. Wilde ik dit echt wel?

Uit eerdere situaties wist ik van mijzelf dat ik in opperste staat van opwinding in ieder geval in gedachten overal wel mee akkoord wilde gaan. Dan was niets te gek of te wild. Maar nu met de aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat ik niet alleen een man zou gaan neuken, maar dat ik voor het eerst zelf ook geneukt zou worden, vervulde mij met een groeiende twijfel. Soms zelfs een lichte angst. Bij mij rees de vraag over hoever ik zou gaan? In wat ik zelf zou gaan doen, maar ook over wat ik zelf zou toelaten? Een ding wist ik in elk geval zeker: ik wilde absoluut niet met Piet zoenen.

Aftrekken was op voorhand geen probleem. Gepijpt worden ook niet, maar of ik Piet zou gaan pijpen? Ik kon er nog geen zinnig woord over zeggen. Aan de andere kant wist ik ook zeker dat ik het avontuur echt wel aan wilde gaan. Al was het alleen maar om te ontdekken dat ik verder niet meer in bi-seksualiteit geïnteresseerd was.

 

Vrijdagmorgen

Ik vermoed dat het in de aanloop naar onze date voor vandaag is dat ik vannacht erg kort en slecht heb geslapen. Ik ben erg nerveus en maak me eerlijk gezegd ook wat zorgen over wat en hoe precies vandaag. Het feit dat ik ook nog niet weet hoe laat Sandra en Piet hier zullen zijn, vergroot mijn onzekerheid alleen maar. Hoe zal het straks gaan? Hoe gaan we/ik beginnen? Allemaal vragen waar ik op voorhand niet direct zelfverzekerder van word. Ik besluit dat ik mijn aandacht eerst en vooral op Sandra zal richten. Lekker veilig en bovendien zou ik Sandra toch echt wel een lekker ding willen noemen.

Ik vermoed -en weet bijna wel zeker- dat als ik geil en hard ben geworden met Sandra de grenzen aan wat ik van Piet zal toelaten of zelf als initiatief naar hem zal ondernemen steeds meer zullen vervagen. Uit eerdere anale ervaringen waar een enkele dame mij eerder mee verraste weet ik ook dat ik eenmaal in de juiste stemming er geen enkele moeite mee zal hebben als Piet zijn lul in mij zal proberen te werken. Ik neem mijzelf voor om op datzelfde moment Sandra te beffen of te vingeren.

Liefst terwijl zij dan ook nog met zichzelf aan het spelen is. Of is dat laatste alleen maar ‘wishfull thinking’? Rond 14.00 uur komt het verlossende berichtje. Piet en Sandra zullen rond 20.00 uur hier zijn. Piet had van tevoren al aangegeven dat het zijn ideaalplaatje zou zijn dat hij en ik in alleen een T-shirt en korte broek zullen rondlopen, terwijl Sandra in een kort rokje met daaronder een slipje zonder kruis het pand zou betreden. Klinkt niet verkeerd allemaal. Klokslag 20.00 uur druk ik de voordeur open. Niks korte broek, T-shirt of kort jurkje met een kruisloos slipje daaronder.

Ik voel me enigszins voor lul staan in mijn oranje shirt en blauwe bermuda. Piet draagt een donkere trui boven een simpele jeans, terwijl Sandra een crèmekleurig ensemble draagt met bijpassende boots met een hak. Ik merk dat mijn primaire aandacht toch weer naar Sandra uitgaat. Weer kom ik tot de conclusie dat zij gewoon een prachtige vrouw, zeg maar gerust een lekker wijf is. Ik krijg de indruk dat ik mij ongemakkelijker voel dan het koppel op de bank naast mij. Zij hebben duidelijk al meer met het bi-seksuele bijltje gehakt.

Een drankje en hapje maken de sfeer al wat meer ongedwongen. Piet maakt zijn jeans al open en zit in zijn broek al aan zijn lul te frunniken. Sandra en ik zitten over koetjes en kalfjes te praten. Piet laat al vrij snel daarna merken dat hij ‘business’ meent. Met ontbloot bovenlichaam spoort hij Sandra aan om zich letterlijk ook wat meer bloot te geven. Samen helpen Piet en ik Sandra bij het uitkleden. Zo typisch vrouwelijk dat ook de kleur van haar lingerie overeenkomt met die van Sandra’s bovenkleding en schoeisel.

Nu, in haar bh’tje en string worden mijn eerste indrukken bevestigd: Sandra heeft een prachtig lichaam. Na enige verdere vertraging staan wij alle drie op en lopen naar de slaapkamer. Daar verdwijnen de laatste kledingstukken en zien wij elkaar voor het eerst helemaal naakt.Piet loopt met een stijve waar ik toch een beetje van schrik. Hard, lang en dik. Onwillekeurig vraag ik mij af of ik die ooit in mijn kontgaatje zou kunnen ontvangen. Waar ik in de seksbioscoop destijds vrijwel meteen een erectie kreeg bij het zien van mannen met een stijve gebeurt er bij mij nu niets.

Is het onzekerheid, is het een gebrek aan verlangen of opwinding? Ik weet het niet, maar ik word niet hard en dat vind ik erg gênant. Gelukkig gaat Sandra naakt op haar buik op bed liggen. Bewonderend laat ik mijn handen over haar rug en schouders gaan. Sandra heeft niet alleen een prachtig lijf, het is nog heerlijk strak ook. Ook nu weer merk ik dat ik anders in de situatie zit dan Piet. Waar ik voorzichtig wat massageolie over Sandra’s schouders en bovenrug druppel, giet Piet stralen olie over haar billen en benen.

Ik probeer rustig en sensueel te masseren, maar Piet gaat meteen voor het grovere werk. Tijdens het masseren van Sandra’s billen trekt Piet haar benen vrij ruw uit elkaar en begint hij Sandra’s kutje te bewerken op een manier die in mijn beleving in elk geval niets met tederheid te maken heeft. Dat Piet in ieder geval vanavond niets met tederheid heeft, blijkt even later als hij, terwijl Sandra op haar rug ligt, hij haar met haar hoofd over de rand van het bed trekt om vervolgens zijn toch niet onaanzienlijke pik tot aan de wortel diep in Sandra’s keel perst.

Een fraai staaltje throatfucking volgt. Dat heb ik zelf ook wel eens gedaan en dan dacht ik dat ik daarbij soms al vrij ruw te werk ging. Vergeleken met wat Piet nu doet, ben ik dan altijd nog een heer gebleven. Sandra kokt, maar lijkt het zelfs toch te waarderen. Ik stort mij op haar volkomen gladgeschoren kutje. Weer valt mij op hoe strak Sandra’s lichaam nog is. Ook haar kutje is nog heerlijk in vorm. Genietend verbaas ik mij er eigenlijk over dat zij twee kinderen gebaard heeft. Aan haar buikje is dat absoluut niet te zien. Ook haar borsten, duidelijke C-cups, verraden niet dat zij borstvoeding heeft gegeven.

Dat er ooit twee baby’s uit haar poes zijn geboren, moet bijna wel gelogen zijn. Sandra heeft opvallend zachte, kleine schaamlipjes. Ik raak ze aan en speel ermee. Net als bij het masseren net valt mij op dat Sandra een heel klein clitje heeft. Ik leef mij helemaal op Sandra uit. Waar normaal mijn eikel voorvocht zou kotsen, blijk ik niet tot een erectie in staat. Hoe goed ik mijn best ook doe, ik word gewoon niet hard. Natuurlijk onder aanvoering van Piet word ik uitgenodigd om zelf op mijn rug te gaan liggen.

Mijn hele voorkant wordt met massageolie ingesmeerd. Een heerlijke vierhanden massage begint. Weer dat opmerkelijke verschil. Waar Sandra zacht en zorgvuldig mijn penis ontwijkend tewerk gaat, masseert Piet stevig en soms gewoon hard. Maar ik geniet daar juist erg van. De massage van mijn borst voelt heerlijk. Ik geniet ook van zijn behandeling van mijn tepels. Onwillekeurig kijk ik naar Piets lul die zo nu en dan tegen mijn bovenbeen en heup botst. Ik vind dat niet onaangenaam of hinderlijk.

Sandra richt zich vooral op mijn benen en voeten. Als zij mijn piercings ontdekt, heeft ze daar dezelfde fascinatie mee als alle andere vrouwen daar tot nu toe mee hebben gehad. Sandra bevoelt en bekijkt ze alle twee en vuurt de ene vraag na de andere op mij af. Deed het zetten pijn? Wat merk jij ervan? Wat merkt een vrouw ervan? Piet zegt niets. Ook niet als Sandra de voorspelling doet dat ook hij binnen een paar weken waarschijnlijk minimaal een piercing zal hebben. Piet lijkt zich niet langer te kunnen bedwingen.

Volkomen passend in zijn behandeling van Sandra’s en mijn lichaam pakt hij nu hard en weer bijna ruw mijn penis die nog steeds niet verder is gekomen dan het half-harde stadium. Ik vind zijn pogingen om mij hard te maken absoluut niet vervelend. Alleen werken ze niet wat ik weer erg gênant vind. Ook een letterlijk helpende hand van Sandra is niet in staat om mijn lul in de normale, trotste pik te veranderen. Toch lig ik wijdbeens te genieten. Zelfs als Piet een vinger in mijn kontgaatje duwt.

Opvallend makkelijk verdwijnt zijn hele vinger bij mij naar binnen. Ik vind het lekker, maar ik weet ook zeker dat ik meer genoten zou hebben, in elk geval relaxter zou zijn geweest, als het Sandra’s vinger zou zijn geweest. Vijf handen doen nu hun best om mij hard te maken. Zonder resultaat. Piet gaat op zijn rug liggen. Hij zegt tegen Sandra dat zij positie 69 moet aannemen. Een indrukwekkend staatje pijp- en bef werk volgt. Weer kokt Sandra. Geheel vrijwillig. Zo nu en dan mept zij met haar vlakke hand vol op Piets balzak. Ik voel een plaatsvervangende pijn. Piet lijkt alleen maar te genieten.

Met een knipoog vraagt Sandra of zij straks ook even tegen mijn zak moet meppen? Ik bedank vriendelijk doch dringend. Dan nodigt Sandra mij uit om Piet af te trekken. Met enige aarzeling neem ik zijn voorovergebogen pik in mijn hand. Piets lul begint meteen te schokken. Duidelijk voel ik zijn zwellichaampjes zich afwisselend spannen en ontspannen. Ik vind het vreemd, maar niet vervelend om Piets lul af te trekken. Ik vraag me af hoe ik ga reageren als ik in staat zou zijn om hem klaar te laten komen? Als Piet zaad op zijn buik zal spuiten? 

Er mogelijk zelfs sperma over mijn hand of vingers zal druppelen? Mijn vragen worden niet beantwoord. Piet komt nog niet klaar. Ik weet niet of dat komt omdat hij zijn orgasme uitstelt of dat dat aan mijn gebrekkige techniek ligt. In elk geval meldt Sandra dat het haar weer opvalt dat iedere man weer anders aftrekt. Ik heb mij daar eigenlijk nooit in verdiept, maar Sandra lijkt te weten waar zij het over heeft. Sandra wordt op haar rug gerold. Piet neemt plaats tussen haar benen en duwt haar knieën omhoog. Zonder enig verder voorspel of aankondiging ramt hij zijn pik hard en volledig in Sandra.

Zij schiet bijna dertig centimeter omhoog. Bij elke volgende stoot schiet Sandra’s hoofd steeds verder over de rand van het bed. Om een nekverrekking te voorkomen, ondersteun ik haar hoofd. Het lijkt Piet een zorg te zijn. Bijna dierlijk gaat hij op en in Sandra tekeer. Ik werp mij volledig op haar tieten die ondanks hun stevigheid onder het geweld van Piet alle kanten uit worden geramd. Uiteindelijk helpt Sandra Piet handmatig aan zijn hoogtepunt. Heel lief richt het duo zich daarna weer op mij. Alle pogingen ten spijt ben ik vanavond niet in staat om een stijve te produceren.

Vergoelijkend (of is het bijna troostend?) proberen Piet en Sandra mij gerust te stellen en mij van mijn schuldgevoel te bevrijden. ‘Het is immers toch jouw eerste keer? Joh, het zal de spanning wel zijn. De volgende keer lukt het vast en zeker wel.' De volgende keer? Dat klinkt hoopvol, want zoveel weet ik inmiddels wel: ik ga graag voor een herkansing. Naakt gaan we terug naar de woonkamer. We nemen nog een drankje en een hapje. Luchtig nemen wij de gebeurtenissen in de slaapkamer nog even door. Mijn herhaalde verontschuldigingen worden lief weggewoven.

'Ik moet me er niet zo druk om maken', krijg ik te horen. Weer krijg ik de verzekering dat het de volgende keer vast veel beter zal gaan. Weer is het Sandra die het initiatief tot een volgend samenzijn neemt. 'Vijfentwintig februari, is dat goed?' Het boefje noemt die datum over ruim twee maanden, omdat ik kort daarvoor heb verteld dat ik hopelijk op achttien februari richting Indonesië zal vliegen. Sandra’s mededeling dat zij graag mij daar op zal komen zoeken, stemt mij hoopvol. De gedachte om op een parelwit stand onder palmbomen ongeremd en grenzeloos van haar heerlijke lichaam te genieten, maakt mij nu wel bijna hard. Een typisch geval van mosterd na de maaltijd.

Vanuit hun auto bevestigt het duo mijn beleving van vanavond. Erg gezellig en nogmaals: zeker voor herhaling vatbaar. Een heel klein beetje van mijn gedeukte ego keert terug. Iets in mij zegt dat ik waarschijnlijk niet tot vijfentwintig februari hoef te wachten.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
2 stemmen