Bijzonder leuke date

Ingezonden door Dennis

Na heel veel spannend app contact gehad te hebben, hadden we besloten dat ik een spannende date mocht plannen. Zij vond het wel tijd dat we elkaar zouden ontmoeten. Dit moest wel op een bijzondere manier gaan gebeuren anders zou ze niet er voor open staan. Ik had al een aantal spannende foto’s van haar gehad. Ze was bloedmooi: blonde haren, blauwe ogen, een super mooi lichaam met mooie, volle borsten, heerlijke mooie billen en een hele stoute blik in haar ogen. Het was nu dus aan mij om haar op een leuke, originele manier te imponeren. En die had ik ook.

Ik besloot wat te bestellen op internet en haar hiermee te verassen. Weliswaar op een andere manier dan je zou verwachten. De datum was er, de tijd en ook het idee was er. Het was die week super mooi weer en dat doet altijd goed voor de hormonen. Ik had alles netjes uitgestippeld en voorbereid. Ik had een leuke plek geregeld en, voor het geval dat, al kamer in een hotel geboekt met alle luxe die zij verdient. Ik keek er enorm naar uit. We zouden lunchen op een mooie plek. De verrassing zou ik haar daar geven. Ik was er klaar voor. 

Zij was er ook helemaal klaar voor. Ze wist al wat ze aan ging trekken. Ik kende dit jurkje, omdat ze die al een keer had gedragen op een zeer pikante foto die ze me had gestuurd. Ik had haar gevraagd om dat jurkje aan te doen, omdat die haar sexy lichaam zo benadrukte. Elke man zou zijn hoofd omdraaien voor haar. Zij vertelde me al eerder dat ze ervan genoot wanneer andere mannen naar haar kijken. Ik zou naast haar mogen lopen. Een heerlijk gevoel om te weten dat ik daarna lekker met haar zou gaan lunchen en daarna door naar de hotelkamer met bubbelbad en sauna.

Wie weet wat er allemaal kon gebeuren. De gedachte daaraan maakte me al enorm opgewonden. Vrijdagavond appte ze me dat haar gevraagd was om met haar vriendinnen in het park te lunchen, omdat het zo mooi weer was. Daar wilde ze toch eigenlijk eerst wel even heen. Dat vond ik oké. Ze had me verteld waar ze heen ging. Ze had me wat instructies geappt waar ze met haar vriendinnen zou zitten. Het was een super mooie dag. Ik had er enorm veel zin in en merkte aan haar app gedrag dat ze stiekem erg opgewonden werd hiervan. 

Ik had haar verteld dat ze een pakketje van een willekeurig iemand zou krijgen en de begeleidende brief goed moest lezen. Inmiddels was ik al in het park, maar ik had haar nog niet gezien. Ik liep een paar rondjes door het mooie park en zag veel mooie dames en stelletjes. Toen zag ik een groepje meiden aankomen. En ja hoor, daar was Angela dan. Ze hadden het enorm gezellig. Ik zag het mandje al vol wijn zitten en hoorde een hoop gelach en plezier. Ik had me stiekem achter de boom opgesteld en bekeek de meiden goed. Er zaten een paar super leuke meiden tussen.

Angela en ik bleven appen. Ik zag dat het steeds gezelliger werd. Nu was het tijd voor mij om haar te verrassen. Hoe zou ik dat aanpakken? Ik zag oudere dame met haar hondje lopen. Het hondje vond mij leuk. Tijdens het gesprek met de dame vroeg ik haar of ze wat af kon geven bij die mooie dame die daar verderop in het park zat. Dat wilde ze wel doen. Zo gezegd, zo gedaan. De vrouw liep verder en kwam even later aan bij de leuke meidengroep. Ze gaf het cadeau af aan Angela, de dame waar ik een date mee zou hebben.

Een beetje verbaasd en lacherig keek ze om zich heen. Ze wist natuurlijk dat ik ergens in de buurt zou zijn. Ze maakte de kaart die ik voor haar had geschreven open en las de tekst. Er stond dat deze kaart alleen voor haar bedoeld was en niemand anders hem mocht lezen. Het pakketje mocht pas op het toilet bij restaurant op de hoek worden geopend. In het pakketje zou nog een kaart zitten die zij moest lezen. Al die meiden waren enorm nieuwsgierig naar wat erin zou zitten. Ze keek verbaasd om zich of ze mij zag, maar helaas. Ze vertelde dat ze moest plassen en zo weer terug zou zijn.

Ze giebelden verder alsof er niks gebeurd was. Toen ze aankwam op het toilet maakte ze het pakketje open. De schrik was al snel over toen ze de kaart die erbij zat las. Ze deed, heel stout als ze is, wat er van haar gevraagd werd. Tot er op de deur werd geklopt. Het was Vanessa. Ze vroeg of nog lang ging duren, omdat zij ook moest plassen. Angela schrok ervan en frommelde alles op en liet het in het prullenbakje vallen. Ze riep dat ze klaar was. Vervolgens ging Angela terug naar het park naar de andere meiden. 

Ze liep een klein beetje raar. In dat pakketje dat ik had gegeven, zat namelijk een op afstand bestuurbaar trileitje. Zo stout, maar zo opwindend om op afstand te zien wat het met haar deed. Ik was benieuwd hoe ze zou reageren als ik het aan zou zetten, terwijl het eitje in haar mooie kutje verstopt zat. Wanneer zou die trillen of aangaan? Ze was een beetje de weg kwijt en keek vaak om zich heen om een blik van mij op te vangen. Ik had mezelf op haar weg terug naar de groep al laten zien. 

Ik kreeg een soort van goedkeuring van haar door middel van een knipoog. Toen ik die geile blik zag, drukte ik op de afstandsbediening. Het eitje wat zij in haar kutje had, begon te trillen. Het gaf haar zo'n intens gevoel dat ze door haar mooie benen zakte, mij aankeek en op haar lip beet. Haar vriendinnen vroegen haar wat ze aan het doen was en of ze soms te veel wijn had gedronken. Waarop zij reageerde dat ze er inderdaad een te veel had gedronken. Er werd weer gelachen, maar wij wisten beter.

Ze pakte haar telefoon en appte mij direct. 'Zo vals ben jij. Wacht maar tot ik jou te grazen kan nemen.' Daar achteraan stuurde ze: 'Als je mijn kutje nu eens kon voelen. Ik ben blij dat ik geen broek aangetrokken heb.' Ik appte terug: 'Wat dan?' Zij stuurde dat de geilheid langs haar bovenbeen naar beneden liep. Ze wilde meer van die stimulerende acties. Dat deed ik op de meest rare momenten. Ze wilde meer en meer. Haar vriendinnen bleven maar aan haar vragen wat er met haar aan de hand was. Ze vonden dat ze echt een man nodig had vanavond. Anders zou het niet goed komen. 

Inmiddels was Vanessa ook terug gekomen van het toilet. Ze gaf Angela een tik op haar billenen en fluisterde in haar oor: 'Hoe doe jij dit toch?' Ze was telkens in gedachten wanneer het eitje weer ging trillen. De middag vloog voorbij. Met elke stimulans wilde ze meer. Ze appte mij telkens dat ze meer van dat eitje wou. Die liet alles in en om haar kutje heerlijk trillen. Ze was nu zo nat. Ze ging maar door en door. Vanessa had stiekem in het toilet de verpakking uit de prullenbak gevist en alles gelezen. Ze wist precies waar Angela mee bezig was en vond dit ook enorm opwindend.

'Heb jij het serieus nu in je gestopt?' 'Ja. Het voelt zo gênant, maar heb jij het weleens gevoeld?' 'Nee, maar ik las dat jij om 18:00 uur in het hotel moet zijn. Klopt dat?' 'Uhm ja, dat klopt. Ik heb al tijdje contact met een leuke gast en hij blijft mij prikkelen. Ik wil meer van die prikkels.' 'Ik ga graag met je mee. Wij delen toch immers alles samen?' Angela moest even nadenken, maar Vanessa mocht met haar mee. 'Kom dan wel wat later. Ik geef je het kamernummer, maar laat me eerst een half uurtje alleen zijn met hem.' Dat vond Vanessa een goed idee.

Eenmaal aangekomen bij hotel had ze een app ontvangen dat ze naar kamernummer 501 moest komen. Ze ging naar boven en klopte twee keer op de deur. Ik deed de deur voor haar open en ze liep de warme kamer vol luxe binnen. Zittend op de bank gaf me een kus en fluisterde in mijn oor dat ik niet zo vals mocht zijn om haar te plagen. Ze keek me aan en sloeg haar bovenbenen over die van mij. Doordat ze wijdbeens was gaan zitten, was haar jurkje omhoog gekropen. Terwijl ik naar beneden keek, viel mijn blik op een roze balletje dat licht gaf. 

De trillingen van het eitje gingen via haar kutje en haar benen naar die van mij. Ze duwde haar kruis steviger tegen dat van mij aan. Ik zag haar felrode slipje tegen mijn kruis aan drukken. Hevig begon ze me te zoenen en maakte een rijdende beweging. Ik voelde de trillingen in mijn kruis. Wat voelde dit geil zeg! Zo fout, maar ook zo lekker. Mijn lul was al hard, maar door die trillingen werd hij alleen maar harder en harder. Ik tilde haar mooie lijf in een beweging op. Zonder moeite zette ik haar neer in de hoek van de bank met haar armen op de leuning.

Haar voeten lagen gespreid op de bank, zodat ik tegen haar sexy kanten en vochtige slipje kon kijken. Haar slipje zat beetje scheef waardoor het roze trilleitje zichtbaar was. Wat was zij al nat. Haar kutsappen liepen langs haar benen naar beneden en haar ogen vroegen om meer. Ik liet het eitje stoppen met trillen. Wat was dit al enorm opwindend voor ons beiden. Ik tilde haar op en liep met haar in mijn armen naar het bed. Ik vroeg haar om haar jurkje uit te trekken. Dat deed ze ook, maar ze zei dat ze mij ook naakt wilde zien.

Toen ze haar jurkje uit had gedaan, zag ik dat ze een heerlijk lichaam had gehuld in super sexy fel rode lingerie. Het leek wel of ze nu de macht overnam. Bijtend op haar lip vroeg ze of ik meeging naar de badkamer. Onderweg naar de badkamer, drukte ze mij tegen de verwarring aan. Snel haalde ze de riem uit mijn broek. Die zakte naar de grond. Ik moest mijn handen naar voren doen. Angela maakte ze vervolgens vast met de riem. Daar stond ik dan, naakt met een bikkelharde lul kijkend op een dame in felrode lingerie met felrode nagels en felrode lippen. Hoe stout was dit?

Ik dacht dat ik de touwtjes in handen had. Mijn erectie klopte. Zo geil dat ik geen kant op kon en dat wist zij. Angela kwam ze op me aflopen. Haar handen grepen mijn keel vast. Ze drukte haar lichaam tegen het mijne aan en mijn erectie drukte tegen haar natte slipje aan. Het was volledig nieuw voor mij om machteloos te zijn. Ik had nu al moeite om mijn zaad binnen te houden. Ik hoorde dat er op de deur geklopt werd. Ik vroeg me ineens af hoelang ik deze kamer geboekt had. Maakten we teveel herrie? Had iemand overlast gemeld? Er ging van alles door me heen.

Mijn lust verdween en daarmee ook mijn erectie. Ik raakte in paniek. Ik hoorde Angela naar de deur lopen en open doen. Gelukkig stelde ze me gerust door te roepen dat er niks aan de hand was. Dat stelde me enigszins rustig. Het waren spannende momenten. Ik hoorde wel wat op de achtergrond, maar kon niks zien. Het enige dat ik kon zien, was links een douche en rechts een jacuzzi met knipperende LED-verlichting. Toen hoorde ik een klik-klak geluid. Het klonk als hakken op een stenen vloer. Het geluid klonk steeds dichterbij. Heeft ze zich soms omgekleed?

Angela was terug en wilde me voorstellen aan haar vriendin: Vanessa. Ik had haar natuurlijk ook gezien bij die vriendinnen groep in het park. Vanessa liep direct door naar mij en bekeek me van top tot teen. Ze stak haar hand uit richting mijn tepel en draaide en met haar scherpe nagel een rondje omheen. Ze vroeg aan Angela of ik dat leuke speeltje voor haar had gekocht. ' Ik vond dat je vriendin wel wat spanning kon gebruiken.' 'Ik wil wel eens zien hoe jij dat doet, je vrouw bespelen.' Het voelde alsof ik iets moest bewijzen. Ik keek Angela aan die mijn hand pakte. Samen liepen we richting de jacuzzi.

Het water was heerlijk warm. Zij zette een rustgevend muziekje op. Ze keek me aan en subtiel maakte ze haar beha los. Haar mooie borsten met keiharde tepels kwamen tevoorschijn. Ze deed ook haar slipje uit. Hoewel ik haar kutje al gezien had, bekeek ik het dit keer zonder slipje. Angela had een heerlijk mooi kutje. We gingen de jacuzzi in en Vanessa vroeg of ze even mocht douchen. Natuurlijk mocht dat. Angela vertelde dat Vanessa op vrouwen viel, dus dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Angela ging voor me zitten. Ik pakte haar schouders vast en begon haar te masseren.

Ik merkte dat ze dit fijn vond. Haar nek, schouders, rug en borstkast vonden dat fijn. Kijkend tegen haar mooie achterhoofd en haar mooie oortjes, streelde ik over haar mooie lichaam. Ik gleed verder af naar beneden en nam haar borsten in mijn handen waarbij mijn vingertoppen haar heerlijke tepels streelde. Aan haar ademhaling merkte ik dat ze dit fijn vond. Soms ontsnapte er een kreuntje uit haar mond wanneer ik iets harder in haar tepel kneep. Zij deed haar hoofd naar achteren en ik zag haar zwoele lippen. Ik boog mezelf naar haar lippen en we begonnen heerlijk te zoenen. 

Het onderzoeken en strelen werd steeds heftiger. Zoekend naar juiste houding nam de lust steeds verder toe. Hevig zoenend en strelend verwikkelden wij ons in een spel. Inmiddels waren we verstrengeld in een heerlijke zoenpartij. Zij was op me komen zitten. Mijn erectie was hierdoor in de buurt van haar heerlijke kutje. Het liefste wilde ik hem in een stoot diep in haar steken en haar heerlijk neuken met de bubbels van de jacuzzi om ons heen. We gingen op in ons spel en genoten. Opeens voelde ik dat het eitje dat ze nog steeds in haar heerlijke kutje had zitten. Het begon te trillen.

Ze begon te kreunen. Ik nam haar vast, trok haar hoofd iets naar achter, nam haar oorlelletje in mijn mond en beet er zachtjes op. Ze begon harder te kreunen. Wat voelde zij zich lekker. Ze nam mijn erectie vast en begon me af te trekken. Mijn handen dwaalden over haar lichaam. Ik nam haar billen vast en voelde de trillingen. Mijn vingers streelde haar kutje en voelde het eitje van heel dichtbij. Ik begon aan het eitje te trekken en trok hem heel langzaam uit je kutje. Ik nam hem vast en drukte hem stevig tegen je clitje aan.

Met de kusjes en beetjes in je oorlelletje en het trillende eitje stevig tegen je clitje aangedrukt, kon een hoogtepunt niet uitblijven. Haar lichaam schokte in mijn handen. Ze gaf een gilletje en kwam klaar. Ik bleef het eitje stevig tegen haar clitje aandrukken, hopend op een tweede orgasme. Helaas stopte het eitje met trillen. Angela en ik gingen door met het spel van lust en liefde. Dat smaakte naar meer. Tot we een stem hoorde. 'Uh, hallo. Laten jullie mij aan mijn lot over?' Vanessa zat op een stoel voor ons en streek met een vinger langs haar slipje.

Ze streelde haar clitoris en met haar andere hand ging ze met de afstandsbediening over haar harde tepels heen. Vanessa had ons spel van heel dichtbij mogen bewonderen en het had haar enorm opgewonden. Ze hielp ons de jacuzzi uit en stuurde ons naar de mega grote douche. De kranen gingen open en heerlijke, warme stralen water om ons heen deden stoom opwellen. We gingen met zijn drieën douchen en konden bijna niks zien door de stoom. Het warme water voelde heerlijk op onze lichamen. We streelden elkaars lichaam. 

Ik werd ineens tegen de wand gedrukt. Door de stoom in de douche zag ik niet veel. Ik voelde dat er iemand mijn erectie vastpakte en in iemands mond verdween. Ik werd heerlijk afgezogen. Een hand die mijn ballen vastnam en nagels die in mijn zak werden gezet. Ik zag niks, maar voelde des te meer. Mijn lul verdween diep in een mond en twee handen stimuleerde mijn tepels. Wie deed nou wat? Ik trok aan de hand die mijn tepels stimuleerde, voelde een lichaam en trok het naar me toe. Ik begon haar hevig te zoenen. Mijn handen gingen langs haar lichaam en haar tepels.

Ik kneep er subtiel in. Ik was door het dolle heen. Ineens hoorde ik de andere vrouw kreunen. Ik trok haar naar me toe, drukte haar bovenlichaam tegen me aan en legde mijn hand op haar billen. Ik voelde een slipje, dus dit moest Vanessa zijn. Mijn hand ging naar haar slipje en ik trok hem in haar naad. Ik trok haar naar me toe en vroeg haar of zij ook van vrouwen hield. Ik liet mijn hand naar beneden glijden en stimuleerde haar kontje. Ze reageerde met een harde, lustopwekkende kreun. 

Vanessa pakte mijn hand en leidde die naar haar kruis. Mijn vingers gleden langs en in haar slipje. Haar kutje was echt nat. Mijn vingers gleden zo makkelijk naar binnen. Haar handen hadden inmiddels mijn rug gevonden. Haar nagels duwde ze namelijk stevig in mijn rug, terwijl twee vingers in haar gleden, diep in haar ultra natte kutje. Haar nagels zochten extra houvast in mijn rug. Met mijn duim stimuleerde ik haar clitje. Vanessa kreunde hard en riep dat ze meer wilde. Ik trok Vanessa van me los en drukte haar in de hoek van de douche.

Ze kwam over als een enorm sterke vrouw die wel even de lakens ging uitdelen, maar nu had ik haar echter waar ik haar wilde: naakt met haar handen gestrekt boven haar hoofd. Met mijn voet tikte ik tegen haar benen ten teken dat ze ze moest spreiden. Ik gaf haar een tik op haar billen en gleed vervolgens met beide handen over haar billen, kutje, clitje en kontje. Ik stimuleerde haar en ze vroeg om meer. Angela kwam bij me staan en draaide de kraan uit. Langzaam trok de stoom weg. Met zijn drieën waren aan het kussen en strelen.

We droogden onszelf af en verplaatsten ons naar het grote bed. Angela en Vanessa raakten al snel verstrengeld in een hevige zoen-  en streel partij. De vonken spatten er vanaf. Langzaam kroop ik op het bed. Terwijl ik dat deed, streelde ik hun benen. Met mijn tong stimuleerde ik afwisselend beide dames. Ik likte hun sappige kutjes. Mijn vingers verdwenen in hun heerlijk natte kutje. Ze werkten toe naar een orgasme. Onderweg had ik het roze eitje meegepakt net als de afstandsbediening.

Subtiel stopte ik deze in Vanessa haar mooie kutje, terwijl ik haar heerlijk met mijn tong aan het stimuleren was. Op hun rug liggend op het bed waren ze elkaar aan het zoenen. Daarbij streelden ze elkaars borsten. Ik likte Angela, terwijl Vanessa gestimuleerd werd door mijn vingers. Ik zette het eitje aan op maximaal. Vanessa hield het niet meer. Het geile vocht was overal. Ze kwamen samen tot een hoogtepunt. Ik kroop tussen hen in en doezelde langzaam weg. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen