Meesteres Linda

Ingezonden door Henk

Ik ben Henk, zesenzestig jaar en getrouwd. Tien jaar geleden heb ik stiekem een afspraak gemaakt met Meesteres Linda in Dongen. Daar aangekomen neemt ze mij mee naar haar zolder. Ze gaat me voor de trap op. Ze draagt een kort, zwart leren rokje met hoge haken, een panty en een zeer strak topje zonder beha eronder. Boven aangekomen, gaat ze mij eerst keuren. Dit had ik nog nooit eerder gedaan, dus ik wist niet wat me te wachten stond. Ik moet mezelf uitkleden en voor haar gaan staan. Ze kijkt me aan en lacht naar mij. Direct knijpt ze hard in mijn tepel.

Ze keurt alles van mijn lijf af, behalve mijn besneden penis. Dat had ze nog nooit gezien. Ze buigt zich voorover, neemt mijn penis even in haar mondje en zegt: ‘Wat een dikke kop zit erop.’ Vervolgens bindt ze mij op mijn buik vast op haar tafel. ‘Heb je ooit weleens seks met een man gehad?’ Ik antwoord dat dat niet zo is. ‘Zou je dat weleens willen doen?’ Ik antwoord haar dat ik dat graag eens mee zou willen maken. ‘Zou je dan het liefst top of bottom willen zijn?’ ‘Ik zou graag bottom willen zijn en een keer een echte staaf in mij willen voelen. Dat lijkt me erg geil om mee te mogen maken.’

‘Mogen ze jou dan ook pijpen en wil jij ook anderen pijpen?’ ‘Ja, Meesteres.’ Ze doet me een blinddoek om en ik krijg billenkoek van haar. Daarna hoor ik haar weglopen. Even later komt ze terug. Ze maakt mij los en ik moet op mijn knieën gaan zitten. Ze staat achter mij en trekt zachtjes aan mijn haar. Ik moet mijn mond opendoen. Ze stopt er een vibrator in. Ik moet de vibrator pijpen en daarna moet ik voorovergebogen gaan staan met mijn handen op de tafel. Ze helpt mij daarbij. Ik voel hoe ze glijmiddel in mijn sterretje smeert en de vibrator er vervolgens in stopt. Ze neukt me daarmee.

Als ze daarmee klaar is, moet ik weer op mijn knieën gaan zitten. Weer gaat ze even weg. Wanneer ze weer terugkomt, hoor ik dat ze vlak voor mij komt staan. Ze zegt: ‘Mondje open. Je mag weer gaan pijpen en dit keer een echte pik.’ Ik voel dit keer inderdaad een echte penis in mijn mond. ‘Dit wilde je toch?’ Voor het eerst pijp ik een man. Ik vind het erg geil. Even later moet ik weer voorover gaan staan bij de tafel met mijn benen uit elkaar. Ik voel de vleeslul tegen mijn sterretje aandrukken en zachtjes naar binnen glijden. Hij begint mij in mijn kontje te neuken.

Ik vind het zo geil dat ik tijdens het neuken klaarkom. Wanneer hij klaar is met neuken, doet ze mijn blinddoek af en stelt hem aan mij voor. Hij blijkt haar man te zijn. Hij gaat voor mij op zijn knieën zitten en pijpt me net zo lang tot ik weer klaarkom. Hij vindt mijn sperma blijkbaar erg lekker. Dit was mijn eerste ervaring bij haar. Ze zegt: ‘Als je dit niet had gewild, had ik je tijdens de keuring afgekeurd en had je mogen vertrekken. Mijn man is zowel dominant als onderdanig. De sessies die je hier krijgt, krijg je van ons beiden of van een van ons. Als je dat goed vindt, mag je volgende week weer komen en gaan we je pijngrenzen opzoeken.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen