Links

 

Wil je een link naar jouw website hier vermelden? Neem dan contact met me op via info@dagboekvaneenminnares.com

 

Intieme juwelen

Op zoek naar een leuk juweel om jouw penis, borsten of vagina mee op te leuken? Kijk dan op de website https://www.bdsmdesign.be voor een collectie aan leuke intieme juwelen. Ook voor mooie kousen en bijbehorende jarretels kun je hier terecht. 

 

Nylondating

Mocht je op zoek zijn naar een leuke date waarbij je zeker weet dat je date ook een sterke affiniteit heeft met nylons, neem dan eens een kijkje op de website https://www.nylondating.nl

 

Seksspeeltjes

Op my-casanova.eu vind je allerlei leuke speeltjes om jezelf lekker te verwennen of om samen jullie seksleven op te spicen.  

 

Spannende fotoshoot

Mocht je op zoek zijn naar een leuke, spannende fotoshoot met een betrouwbare fotograaf, neem dan eens een kijkje op de website van Ronald (https://ronaldvermeer.myportfolio.com/home). Ik heb zelf een fotoshoot met hem mogen doen en dat was echt superleuk met mooie foto's als eindresultaat. Een aantal van de foto's zijn terug te vinden in de blog 'fotoshoot'. Binnenkort gaan we weer een nieuwe fotoshoot doen. Ook die foto's zal ik plaatsen op de website. 

 

SM Meesteres Antwerpen

Meesteres Zulema is een hele mooie, Cubaanse en veelzijdige Meesteres met een studio in Antwerpen. De laatste tijd heeft zij zich toegelegd op Shibari (Japanse knoop kunst). Binnenkort ga ik een sessie met haar doen. Uiteraard zal ik daar uitgebreid verslag van doen. Meer informatie over Meesteres Zulema en haar specialiteiten is te vinden op https://www.sm-meesteres-antwerpen.be.

 

Ultimate Dream

In het zuiden van het land, in Beek en Donk, is een leuke club te vinden: Ultimate Dream. Hier worden regelmatig feesten gegeven met thema's zoals swingers, BDSM of een combinatie hiervan. Meer informatie over de club is te vinden op https://ultimate-dream.nl/ en  https://fetlife.com/users/13490416.