Niki IV

Ingezonden door Peter

Die eerste zaterdag van de vakantie liet ze hem al om acht uur 's ochtends opdraven. Ze had zich gekleed in een strakke spijkerbroek, zwarte laarzen en wit t-shirt dat haar borsten strak omspande en diep uitgesneden was, zodat haar borsten aanlokkelijk half zichtbaar waren. Samen fietsten ze naar de bushalte om de bus naar Amsterdam te nemen. In de bus gingen ze achterin zitten. De bus was grotendeels leeg. Ze zaten nog maar net toen ze hem beval haar pik uit zijn broek te halen. Hij keek haar geschrokken aan. 'Hier? In de bus?' 'Ja, hier. Ben je doof of zo?' 

Hij friemelde wat met zijn gulp en haalde met een rood hoofd zijn pik tevoorschijn. Zij pakte hem beet en begon zachtjes te knijpen. Hij stond al gauw stijf. Ze zag dat Peter bang was voor ontdekking en genoot van zijn angst. Er stapten echter maar weinig mensen in en degenen die instapten gingen voorin zitten. Vlakbij Amsterdam beval ze hem zijn pik op te bergen. Ze liepen hand in hand de stad in. Bij de eerste lingeriezaak stapte Niki naar binnen. Het was nog vroeg en er waren weinig bezoekers. Niki zocht tussen de uitdagende lingerie tot ze een roze hemdje had gevonden.

'Hou eens vast.' Peter hield met een rood hoofd het roze hemdje voor zich. 'Dat zal je vast schattig staan', lachte ze. Ze zocht verder en vond nog een zwarte beha, een zwart slipje en jarretels. Alles in Peter’s maat. Elk kledingstuk moest hij voor zich houden, zodat ze het goed kon bekijken. Peter keek angstig om zich heen of niemand het zag, maar blijkbaar dachten zowel de verkoopsters als de bezoeksters dat Niki voor zichzelf kleding uitzocht en schonken ze geen aandacht aan hen. Toen Niki tevreden was liep ze naar de kassa. Peter droeg de aankopen.

'Ik wou deze hebben', zei Niki, terwijl Peter de spullen op de toonbank legde. 'Geef me je portemonnee.’ Peter gehoor-zaamde. Niki betaalde, terwijl het meisje achter de toonbank hem even vreemd aankeek. Peter was nog steeds rood van schaamte. Niki gaf hem zijn portemonnee terug toen ze klaar waren. Buiten slaakte Peter een zucht van opluchting. Niki proestte het uit. 'Ik denk dat die verkoopster best in de gaten had dat jij mijn slaaf bent en dat die kleren voor jou zijn!' 'Die kleren kan ik toch niet aantrekken? Dat is voor meisjes!' Zij ging in een dreigende houding vlak voor hem staan.

'Wou je soms zeggen dat jij een man was? Je bent mijn slaaf. Je doet alles wat ik zeg anders krijg je een pak slaag. Ik ben hier de man en jij bent het vrouwtje. Je bent gewoon een sletje en zo ga ik je ook kleden.' Ze stonden vlakbij elkaar. Ondanks dat hij ouder was en een kop groter zag ze dat hij bang voor haar was. 'Dat is dan weer geregeld,' zei ze triomfantelijk. Even later kwamen ze bij de seksshop waar ze de vorige keer met Anja was geweest. Natuurlijk gingen ze naar binnen. De verkoopster was nog dezelfde als de vorige keer. Er was verder niemand in de zaak.

Niki keek liefkozend naar een verzameling zwepen. 'Als je niet luistert, koop ik er nog één van deze.' Ze had het hard genoeg gezegd dat de verkoopster het hoorde. Peter keek angstig en keek schichtig naar de verkoopster. Niki stopte daarna voor de voorbind dildo’s. 'Weet je waar die voor zijn?', fluisterde ze. 'Die zijn er zodat een meisje een man van achteren kan verkrachten. Omdat jij mijn sletje bent en in meisjeskleren rondloopt, ga ik er één voor ons kopen.' 'Niki alsjeblieft niet. Dat kun je niet maken.' 'Wie wou me tegenhouden? Jij soms?' Peter sloeg zijn ogen neer. 'Dat dacht ik al.'

Ze zocht een voorbind dildo uit die aan haar kant ook een vibrator had, zodat ze zelf ook zou genieten als ze Peter ging verkrachten. Daarna kocht ze nog een penisring vibrator. 'Zo kan ik je gek maken zonder je aan te raken', grijsde ze. Bij de kassa eiste weer zijn portemonnee op. De verkoopster nam de spullen aan. 'Ik zou wel wat glijmiddel opsmeren als je hem gebruikt,' zei de verkoopster. 'Ach hij kan wel wat verdragen', grijnsde Niki, maar ze kocht toch een potje glijmiddel erbij. 'Veel plezier ermee', glimlachte de verkoopster.

'Dat zal wel lukken', lachte Niki, maar of hij er ook plezier aan heeft...' Niki zag dat Peter trilde en vuurrood was. Hij moest zich ontzettend vernederd voelen! Ze keek naar zijn kruis en zag de bobbel die ze er verwachtte. Ze liepen verder en Peter moest de tassen dragen. Ze had plotseling ontzettend veel zin om Peter in zijn nieuwe ondergoed te zien, maar vanmiddag moest hij voetballen en morgen moest hij weg met zijn ouders. Ze kreeg plotseling een idee en liep een groot warenhuis binnen. In het wilde weg pakte ze wat herenkleding en liep met Peter naar de paskamers.

Ze liet braaf de kleding zien en trok Peter mee een pashokje in. 'Kleed je uit', siste ze. Peter trok zijn broek uit en wilde toen de broek pakken die Niki had gepakt. 'Nee, helemaal uitkleden.' Angstig kleedde hij zich helemaal uit. Hij was duidelijk bang voor wat er ging gebeuren. Toen hij helemaal naakt was, pakte ze de lingerietas. Ze merkte dat zijn pik behoorlijk stijf stond. 'Nu dit aantrekken.' 'Niki, dat meen je niet. Dat kan niet. Straks ziet iemand ons nog.' Ze ging vlak bij hem staan en keek dreigend omhoog in zijn ogen.

Met één hand greep ze zijn ballen beet en met de andere hand wapperde ze even met het gordijntje van het pashokje. 'Als je niet snel bent, trek ik het gordijn open en sleur ik je aan je ballen de winkel in. Het is jouw keuze.' Peter slikte. Hij trilde, maar begon voorzichtig de jarretels en de kousen aan te trekken. Niki keek gebiologeerd toe hoe daarna het zwarte slipje over zijn stijve pik en ballen ging. Het paste natuurlijk niet en hij zag er belachelijk uit. Daarna hielp ze hem met zijn beha. Ze keken samen in de spiegel. 'Je ziet er schattig uit. Zo ben je echt mijn sletje.'

Hij zag er inderdaad potsierlijk uit. Ze bedacht dat ze thuis nog wel een pruik had liggen. Lippenstick en rouge had ze ook. Alleen die stijve pik moest ze zien weg te werken. Dan zou hij helemaal een vrouw zijn. Ze liet hem nog het roze nachthemdje aantrekken en keek hem lachend aan. 'Dit houd je vandaag aan.' Hij trok zijn kleren weer aan en met een rood hoofd verlieten ze het pashokje. Ze liet hem de kleren terug brengen die ze gepakt had. Daarna liepen ze weer terug naar de bus.

Niki had een heerlijk gevoel wetende dat Peter naast haar liep in vrouwenkleren en alle tassen droeg. Het was zo heerlijk een man helemaal in haar macht te hebben! In de bus naar huis kon ze weinig doen, want het was druk. Thuis nam ze afscheid van Peter. Ze zoende hem en beval hem om maandagochtend om negen uur bij haar te zijn, waarbij hij zijn vrouwenkleren moest dragen. Eenmaal binnen kreeg ze een teleurstelling te verwerken. De moeder van Anja was er. Zij was een goede vriendin van haar moeder.

Anja's moeder ging een week met vakantie en Anja en Richella, Anja’s jongere zusje, zouden een week komen logeren. Niki was boos. Anja was een goede vriendin, maar ze had wilde plannen met haar slaafje Peter. Hoe moest ze dit oplossen? Anja en Richella kwamen die zondagavond al. Na wat discussie kreeg Anja de logeerkamer op de zolder en Richella de logeerkamer op de eerste verdieping zover mogelijk van Niki’s kamer vandaan. Op die manier hoopte Niki nog wat privacy te hebben.

Zondagavond liet ze Anja en Richella zo laat mogelijk nog een dvd kijken in de hoop dat ze daardoor maandagochtend laat zouden opstaan, terwijl zijzelf en haar moeder vroeger naar bed gingen. Maandagochtend hoorde ze haar moeder om een uur of acht vertrekken. Direct stuurde ze Peter een sms'je dat hij direct moest komen. Het sms'je luidde: sletje, kom nu direct. Achterdeur is open. Ze moest grinniken om de naam in de aanhef. Ze douchte zich en trok een zwart slipje, haar zwarte push-up beha en haar lange zwarte laarzen aan. Daarna ging ze weer in bed liggen.

Rond half negen hoorde ze de achterdeur en even later klopte er iemand op haar deur. 'Binnen.' Peter kwam haar kamer binnen. Hij wilde naar haar toelopen om haar te kussen, maar met een handbeweging stopte ze hem. 'Doe de deur dicht en kruip naar me toe.' Peter sloot de deur en ging door zijn knieën. Op handen en voeten kroop hij naar haar toe. Niki genoot ervan hoe de oudere jongen haar gehoorzaamde. Bij haar bed bleef hij staan. 'Braaf,' zei ze, terwijl ze hem over zijn hoofd aaide zoals je dat bij een hond doet.

Ze haalde één been onder de dekens vandaan en zette haar laars op de grond. 'Kus mijn voeten' beval ze. Gehoorzaam begon hij haar laars te likken. Ze liet hem een tijdje begaan, want ze genoot van de laarzen kussende jongen aan haar voeten. Daarna pakte ze hem bij zijn haar vast en trok hem naar zich toe. Ze zoende hem op zijn mond en hij reageerde op haar kussen. Ze opende haar mond en drong met haar tong bij hem binnen. Ze beet hem hardhandig op zijn lippen en hield hem zo vast. Ze merkte zijn angst van zo dichtbij en lachte. Haar hand ging naar zijn kruis.

Zoals ze verwachtte was hij stijf. Ze liet hem los. 'Ga naar de keuken om mijn ontbijt te maken. Ik wil een croissant met thee. Heb jezelf al ontbeten?' Hij schudde ontkennend het hoofd. 'Maak voor jezelf een boterham klaar en melk in een kom.' Hij knikte en liep naar beneden. Niki rekte zich behaaglijk uit. Wat was het heerlijk om een slaaf te hebben die alles voor haar deed. Hier had ze veel eerder aan moeten denken. Eigenlijk had ze hem het liefst in zijn meisjes outfit naar de keuken gestuurd, maar ze vond het risico te groot dat Anja of Richella hem zou zien.

Dan zou hij helemaal voor gek staan! Ze moest lachen bij het idee. Misschien moest ze hem juist wel.. Peter kwam na een tijdje terug met een dienblad. Ze liet hem het dienblad op het bed neerzetten en de deur sluiten. Anja en Richella sliepen blijkbaar nog, want ze hoorde verder niets in huis. 'Kleed jezelf uit.' Terwijl Peter zich uitkleedde, pakte zij een klein stukje van zijn brood en deed dat in zijn melkkommetje. Ondertussen keek ze hoe hij zijn bovenkleding uitdeed en de zaterdag gekochte spulletjes tevoorschijn kwamen.

Even later stond hij voor haar in zijn roze nachthemdje met daaronder een zwarte beha, een zwart slipje, waar tot haar genoegen zijn stijve pik uitstak, jarretels en zwarte kousen. Niki lachte. 'Je ziet er fantastisch uit, sletje! Kijk maar eens in de spiegel!' Gehoorzaam liep hij naar de spiegel en keek even. Hij sloeg beschaamd zijn ogen neer. 'Nou?' lachte Niki. 'Wat zie je in de spiegel?' 'Ik....ik.. zie mezelf.' 'Oh? En wat zie je dan?' Niki wist dat hij wist wat hij moest zeggen. 'Ik zie een sletje, Niki.' Ze hinnikte van het lachen. 'Ja en van wie is het sletje? 'Van jou Niki.' 'Zeg me na: Ik ben het sletje van Niki!'

'Ik ben het sletje van Niki.' Niki kreeg het warm. Wat heerlijk om die grote, oudere jongen helemaal in haar macht te hebben. Ze zette het kommetje met de melk en het brood op de grond. 'Kom maar hiernaartoe kruipen en ga eten. Je mag je handen niet gebruiken.' Hij kroop gehoorzaam naar haar toe en keek haar even aarzelend aan. Hij boog zich voorover en begon als een hondje zijn melk en brood op te eten. Niki begon zelf ook te eten, terwijl ze gebiologeerd naar Peter keek. Haar macht was compleet.

Hier knielde een jongen die een kop groter en twee jaar ouder was aan haar voeten. Gekleed in meisjeskleren en etend als een hond. Ze kon alles met hem doen wat ze wilde. Ze begon zachtjes haar kutje te strelen. Toen ze klaar met eten was, kleedde ze zich helemaal uit en haalde ze de voorbind dildo tevoorschijn. Ze deed hem om en keek in de spiegel. Ze keek tevreden naar haar spiegelbeeld. Haar borsten waren mooi rond en stevig en de voorbind dildo straalde macht uit. Peter zat haar op zijn knieën schaapachtig aan te kijken. 'Wat doet mijn sletje als ze zo’n mooie pik ziet?' grinnikte ze.

'Dan wil ze hem pijpen natuurlijk! Smeek of je mijn pik mag pijpen sletje.' 'Mag je pik pijpen, Niki?' Ze antwoordde niet, maar greep hem bij zijn haar en trok hem simpelweg naar haar pik toe. Ze duwde de pik naar binnen en trok hem aan zijn haar naar voren en naar achteren, zodat de pik in en uit zijn mond schoot. Hij kreunde en kokhalsde, maar dat kon haar niets schelen. Ze had een grote jongen zover dat hij op zijn knieën in meisjeskleren voor haar zat en haar voorbind dildo pijpte! Na een tijdje had ze er genoeg van en beval hem zich helemaal uit te kleden.

Terwijl Peter zich uitkleedde begon ze glijmiddel op haar voorbind dildo te smeren. Peter was nu helemaal naakt en durfde haar niet aan te kijken. Hij wist wat er ging gebeuren. Ze zag dat zijn pik keihard was. Ze wees naar het bed. 'Ga op je knieën liggen.' 'Niki, alsjeblieft doe dat niet,' smeekte Peter. Ze aarzelde niet. Ze gaf hem twee rake klappen op zijn gezicht en greep hem hardhandig bij zijn ballen. Ze sleurde hem hardhandig op het bed. Hij schreeuwde het uit van de pijn. 'Goed zitten nu', gromde ze. Half snikkend van de pijn en trillend van de  angst bleef Peter zitten.

Ze begon nu ook zijn bilnaad in te smeren met glijmiddel en duwde plotseling één vinger naar binnen. Hij kronkelde even, maar dan begon ze haar vinger zachtjes heen en weer te bewegen. Hij kermde zachtjes en Niki voelde zich licht in het hoofd. Ze had meer vernederende dingen met Peter gedaan, maar dit was heftiger. Ze ging Peter verkrachten. De ultieme vernedering. Ze drong bij hem binnen en nam hem met haar vinger. Volledige macht. Volledige onderwerping van de oudere, grotere jongen.

Ze ging nu achter hem zitten en duwde met de punt van haar voorbind dildo tegen zijn kontgaatje. Hij bewoog zijn billen naar voren, maar het lukte haar niet om bij hem binnen te dringen. Zelfs toen ze hem beval stil te blijven zitten, bleef hij naar voren bewegen en haar ontwijken, zo groot was zijn angst voor zachtjes dat hij het niet kon. Niki stapte van het bed af en pakte snel een stuk touw. Ze zou zich dit moment echt niet laten bederven, omdat Peter bang was voor zijn verkrachting! Ze bond het touw stevig om zijn ballen en pik, die tot haar tevredenheid nog steeds stokstijf stond.

Ze zette haar kapspiegel voor Peter’s neus aan het hoofdeinde van het bed. Toen bond ze het andere eind van het touw aan het voeteneinde van het bed. Ze ging weer achter hem zitten met één been aan elke kant van het touw. 'Kijk eens in de spiegel, Peter. Dan kun je zien hoe ik je ga verkrachten.' Ze greep hem bij zijn haar en trok zijn hoofd omhoog. Hij keek in de spiegel. Ze zag zijn angst en zijn machteloosheid. Nu hield het touw aan zijn ballen hem op zijn plaats. Hij kon niet meer naar voren met zijn billen. Niki leidde de punt van de voorbind dildo wederom naar zijn kontgaatje.

Hij kon niet meer weg. Het touw aan zijn ballen stond strak en trok zijn ballen meedogenloos naar de voorbind dildo toe. Zachtjes drong ze bij hem binnen. Ze liet zijn haar los. Hij schreeuwde wild en begroef zijn gezicht in het kussen. Terwijl hij kreunde en huilde drong ze bij hem binnen tot ze niet meer verder kon. Ze had het gedaan! Ze had Peter genomen! Een onbeschrijfelijk gevoel van macht stroomde door haar lichaam. Ze begon hem nu te nemen. Eerst zachtjes, toen steeds sneller en wilder. Ze voelde haar kracht en zijn zwakte. Haar macht en zijn machteloosheid.

Haar nagels klauwden zich in zijn billen, zodat ze een houvast had om nog dieper te stoten. Ze hoorde zijn kreunen, zijn snikken en angstkreetjes. Hij smeekte haar om genade, maar ze ging door. In een reflex zette ze de knop van de voorbind dildo aan. Ze voelde het gedeelte wat in haar kutje zat heftig trillen. Ze raakte in een roes. Meedogenloos nam ze haar sletje. Als ze diep stootte, merkte ze dat zijn ballen en pik ook nog extra uitgetrokken werden. Ze genoot ervan Peter te verkrachten.

Ze merkte dat hij langzaam stopte met snikken en plotseling hoorde ze hem ook kreunen van genot. Ze boog zich voorover, sloeg haar arm om zijn hals en begon zich zo stevig mogelijk tegen zijn rug aan te trekken. Ze hield nu haar voorbind dildo stil, diep in Peter. De trillingen brachten haar naar een hoogtepunt. Ze voelde de spieren in haar kutje samentrekken. Ze trok Peter aan zijn hals nog dichter naar zich toe. Hij kreunde en gorgelde toen hij geen adem meer krijg. Toen kreeg ze het heftigste orgasme dat ze ooit had gehad.

Ze kronkelde, gilde, kreunde en trok zich nog dichter tegen Peter aan. Ze voelde hem machteloos en krampachtig onder haar kronkelen. Ze was even helemaal van de wereld. Dit was het toppunt van macht en genot. Langzaam kwam ze tot rust, liet Peter’s hals los en voelde hoe de arme verkrachte jongen gulzig naar adem hapte. Ze had hem bijna laten stikken! Ze zette de vibrator af en bleef stilletjes op Peter liggen. Langzaam kwam ze weer bij zinnen. Peter kreunde zachtjes onder haar. 'Hoe was dat om door mij verkracht te worden, sletje?' fluisterde ze zachtjes in zijn oor.

'Eerst deed het heel erg pijn. Het was verschrikkelijk, maar daarna... Ik weet het niet. Het voelt zo fijn om in jouw macht te zijn. Helemaal van jou te zijn en dat je alles met mij kunt doen wat je wilt.' Ze glimlachte van geluk. Ze greep zijn kin en draaide zijn gezicht naar haar toe. Ze veegde zijn tranen weg en kuste hem toen lang en hartstochtelijk. Niki en Peter kleedden zich aan en gingen naar beneden. Ze praatten wat naast elkaar zittend op de bank. Ze zoenden en Niki liet zich nog éénmaal door Peter vingeren, terwijl ze achterstevoren op zijn schoot zat.

Hij was opgewonden, want hij was nog steeds niet klaargekomen. Ze liet het zo. Hoe meer hij naar haar verlangde, des te groter haar macht. Na een tijdje kwam Richella naar beneden. Ze liet Peter haar ontbijt klaarmaken. Richella keek er wat vreemd van op dat een jongen die veel ouder dan haar was haar ontbijt maakte, maar vond het verder prima. Toen ze klaar was, liet Niki Peter de tafel weer afruimen. Richella moest er een beetje om lachen. Een tijdje later kwam ook Anja naar beneden. Richella ging naar boven om zich aan te kleden. Niki liet Peter nu ook Anja's ontbijt klaarmaken.

Anja wist natuurlijk van hun relatie en lachte. 'Wat heerlijk om zo'n lief vriendje te hebben!' 'Geen vriendje', antwoordde Niki lachend. 'Een slaaf!' Beide meisjes giechelden, terwijl Peter rood werd. Twee meisjes die twee klassen lager dan hem zaten commandeerden hem. Het was vernederend en tegelijkertijd zag Niki dat het hem opwond. Terwijl Anja zich aankleedde, vroeg Richella of ze op de computer mocht. Niki vond het prima, maar toen ze naar een uurtje naar boven ging en de computerkamer inging, zag ze tot haar schrik dat de kleine Richella op de Valkyrie site zat.

Ze was de verhalen van Hardie aan het lezen. Het was de laatste site die Niki gevonden had. Het ging over meisjes die oudere jongens in elkaar sloegen in een echt gevecht. Ze was zich af gaan vragen of zij in staat zou zijn om Peter te verslaan in een gevecht. Richella keek geschrokken op. Toen giechelde ze. 'Dit stond in je geschiedenis. Leuke websites kijk jij!' 'Dat is niks voor kleine meisjes. Ga naar beneden jij!' Ze zei het streng. Uiteindelijk kwam Anja na wat heen en weer gepraat op het idee naar de film te gaan. Ze gingen met de bus naar de bioscoop in Beverwijk.

Tijdens de film was Niki heel lief voor Peter. Ze nestelde zich tegen hem aan en hij sloeg zijn arm om haar schouder. Hun andere handen hielden ze liefdevol vast. Een paar keer kuste hij haar op haar hoofd. Het deed haar goed te merken hoe liefdevol hij voor haar was. Na de film gingen ze in de foyer zitten. Niki stuurde Peter weg om drinken te halen. De jongen gehoorzaamde natuurlijk. Richella giechelde: 'Hij lijkt wel wat op de jongens van die website!' 'Welke website?' vroeg Anja. Richella vertelde wat ze gezien had. 'Het is een beetje raar', zei Anja, 'maar ook wel makkelijk.

Ik kan me nog herinneren dat hij mijn schooltas droeg naar school.' Niki was een beetje verlegen nu Richella haar geheimen kende, maar tegelijk trots op haar slaaf. 'Hij doet alles voor me,' zei ze trots. 'Sla je hem ook?' vroeg Richella ongelovig. 'Hij is veel groter en ouder dan jou.' 'Soms als het nodig is.' Peter kwam terug met het drinken. Richella keek hem met zo'n uitdagende blik aan dat hij verlegen zijn ogen neersloeg. Niki was inmiddels over haar verlegenheid heen.  Waarom zou ze haar macht over Peter geheimhouden? Het was toch normaal dat zij de baas was?

Waarom zouden haar vriendinnen dat niet mogen zien? Ze voelde plotseling de behoefte haar macht te laten zien. Alle vrouwen zouden de baas moeten zijn over alle mannen. Waarom niet nu aan Anja en Richella dat laten zien? Toen ze haar drinken op had, hield ze Peter de lege beker voor. 'Gooi weg', beval ze. Anja en Richella keken gebiologeerd toe. Dit was niet gewoon een verzoek om een bekertje weg te gooien. Dit was een demonstratie van macht. De macht die Niki had over Peter. Zonder aarzelen pakte Peter het bekertje aan, zocht even naar een prullenbak en liep ernaar toe.

Niki keek haar vriendinnen triomfantelijk aan. Anja keek met open mond toe. Richella was door het dolle heen. Zij zat in de laagste klas en Peter in de hoogste. Ze had altijd tegen de ouderen opgekeken. Nu liet Niki de jongen bekertjes weggooien! Ze vond het te gek en was ook nog half verward door wat ze die ochtend op de computer had gezien. Ze keek Peter met een grote grijns aan toen hij terugkwam. 'Mijn bekertje ook', zei ze. Peter slikte. Hij besefte nu ook dat het om veel meer ging dan alleen om een bekertje weggooien.

Richella probeerde hem uit en wilde zien hoe ver ze met hem kon gaan. Hij slikte, want hij wist niet goed wat hij moest doen. De vernedering maakte dat hij zijn pik stijf voelde worden. Niki haalde alle twijfel weg. 'Je hebt haar gehoord', zei ze koel. Peter pakte snel het bekertje aan en haastte zich naar de prullenbak. Alledrie de meisjes voelden de spanning. Hier werd een oudere jongen door een jong meisje gecommandeerd. Hij gehoorzaamde. Niki voelde zich opgewonden. Hier had ze onbewust altijd van gedroomd.

Een femdom maatschappij, waarin mannen gewoon de vrouwen gehoorzaamden. Ze voelde zich geweldig. Als Peter naar de veel jongere Richella luisterde waarom zouden niet alle mannen naar alle vrouwen kunnen luisteren? Peter keerde terug en ze zagen alledrie de lichte bult in zijn broek. De spanning steeg en het was stil. Richella verbrak de stilte. 'Gooi dit ook maar weg.' Ze gaf hem een servetje. Met ingehouden adem keken ze naar de reactie van Peter, maar die protesteerde niet. Hij pakte het propje aan.

'Snel, geef me je servet', zei ze tegen haar zus, terwijl Peter naar de prullenbak liep. Toen Peter terug was, hield Richella het servet omhoog. Ze keek hem strak aan, terwijl ze tergend langzaam een stukje van het servet afscheurde.  Ze gaf het aan Peter. 'Dit mag je ook weggooien.' Met ingehouden adem keken Niki en Anja toe hoe Peter het snippertje aanpakte, zich omdraaide en naar de prullenbak liep. Dit was geen spelletje meer. Dit was macht. Hier toonde Richella haar macht over Peter. Zijn vernedering was compleet.

Machteloos liet hij zich commanderen door het jonge meisje dat hem tot op het bot vernederde. 'Dit is zo cool!' hijgde Richella opgewonden. Toen Peter terugkwam, scheurde ze nog een stukje van het servet af. Gehoorzaam liep hij weer naar de prullenbak. Richella liet hem nog vijf keer heen en weer lopen tot alle stukjes op waren. 'Laten we nu maar gaan', zei Niki diep onder de indruk. Op de terugreis in de bus waren ze nog stil van wat Richella had gedaan. Pas bij het uitstappen kwamen ze los. 'Dit is zo cool', zei Anja lachend. 'Hij doet echt alles wat je zegt!.' 

'Ja, ik heb hem goed getraind, ' zei Niki trots. Richella liep naast Peter en gaf hem plotseling een duw. Peter struikelde, maar viel niet. De meisjes giechelden. 'Alle vrouwen kunnen de baas zijn over alle mannen', zei Niki. 'Dat kan toch niet, mannen zijn veel groter en sterker?', protesteerde Anja. 'Dat denkt iedereen, maar dat is niet zo. Mannen hebben een pik en daarom zijn ze zwak.' Ze zag dat Anja en Richella nieuwsgierig werden. 'Kijk, mannen hebben een behoefte aan seks en tegelijkertijd hebben ze veel fantasie.

Elke man verlangt naar een vrouw die sexy is, een vrouw met fantasie, uitdagend: de femme fatale. Dat komt omdat mannen altijd op zoek zijn naar grenzen. Ze willen altijd meer, dus als een vrouw dat verlangen vervult, heeft ze een man volledig in haar macht. Een man doet alles voor zijn fantasie. Bijna elke man heeft wel een zwakke plek. De één valt op borsten, de ander op billen. Veel mannen vallen echter ook op fantasieën. Ze dromen van een trio, een vrouw met een zweep of bondage. Ze hebben er alles voor over om die fantasie te vervullen.

Als ze denken dat een vrouw die fantasie kan vervullen, doen ze alles voor haar. Een vrouw moet dan alleen zo slim zijn om die macht te gebruiken voor haar eigen belang. 'En waar houdt Peter van?' vroeg Anja. De beide zusjes hadden ademloos geluisterd. 'Peter is een makkie. Ik heb het geluk dat hij erop kickt dat ik hem in mijn macht heb, dus alleen al door de baas te zijn heb ik hem in mijn macht. Ik kan zelfs dingen doen die hij helemaal niet leuk vindt. Hij doet ze toch, omdat ze een teken zijn van mijn macht.' 'Zo cool!' riep Richella enthousiast. 

'En als hij zich toch verzet?' vroeg Anja twijfelend en ze keek opzij naar Peter die schaapachtig de discussie volgde. 'Dan sla ik hem in elkaar', zei Niki. 'Ik ben ook veel sterker dan hij.' 'Dat kan niet, zei Anja ongelovig. 'Jawel hoor. Een gevecht is psychologisch. Niet de sterkste wint, maar degene die het meest gemotiveerd is en die bereid is het verst te gaan. Dat ben ik, want ik geniet ervan als ik hem de baas ben. Daardoor ben ik hem ook fysiek de baas. Daar komt bij dat hij geniet van mijn macht. Wat is de grootste vernedering voor een man?

Als een vrouw hem fysiek de baas is, want dat zou normaal gesproken niet kunnen. Diep van binnen borrelt bij hem het verlangen om van mij te verliezen. Hij raakt opgewonden waardoor hij sowieso niet goed kan vechten. Het vecht ontzettend lastig met een stijve pik! Tegelijkertijd is zijn diepste verlangen om van mij te verliezen. Hij weet dat door te verliezen zijn diepste verlangens vervuld worden. Daardoor is hij kansloos tegen mij. Voor andere mannen geldt een beetje hetzelfde. Als je maar hun fantasie tegen ze inzet.' 'Ik geloof het niet', zei Anja sceptisch. 'Ik wel!' riep Richella opgewonden. Ze gaf Peter weer een duw waardoor hij half struikelde.

'Ik wed dat zelfs ik hem aankan, net zoals in die verhalen op de website.' Niki voelde plotseling een bekende opwinding opkomen. Richella gaf Peter weer een duw. Zou het niet geweldig zijn als zij Richella met Peter zou laten vechten? Wat zou het een vernedering voor hem zijn als het veel jongere en kleinere meisje hem zou verslaan. Hij zat vier klassen hoger dan zij. Hij was ruim twee koppen groter dan haar, behoorlijk gespierd en woog waarschijnlijk bijna het dubbele. Zou het kunnen? Zou het meisje de kolos kunnen verslaan? Het zou de ultieme vernedering voor Peter zijn.

Het bewijs dat haar theorie klopte. Het was geen spelletje. Het was macht. Absolute macht van de superieure vrouw ten opzichte van de inferieure man. 'Zullen we als we thuis zijn eens zien wie er sterker is?' vroeg Niki uitdagend. Anja keek verbijsterd. Richella grijnsde. 'Ja!' schreeuwde ze het bijna uit. 'En jij Peter? Durf jij het aan?' Peter keek zorgelijk, terwijl hij nog een speelse duw van een glunderende Richella kreeg.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen