Het contract

Ingezonden door sleteric053

Nadat ik Mevrouw Ellie te kennen had gegeven verder met Haar te willen gaan, liet Ze me weten dat Ze me een maand later op de parkeerplaats van een vakantiepark in Grollo verwachtte. Daar moest ik gekleed als dienstmeisje, op hakken in mijn auto wachten. Ik moest in de dagen ertussen iedere dag zo vaak mogelijk klaarkomen en mijn zaad in een bakje in de vriezer bewaren. Dit moest ik mee naar de afspraak nemen. Pfffff....wat een vooruitzicht! Het masturberen en klaarkomen was natuurlijk geen probleem.

Ook een passend zwart lak dienstmeisjes jurkje met witte petticoat, open kruis slip en doorzichtige sandalettes met een hak van tien centimeter ik zo gekocht. Ik moest me ook totaal ontharen. Dat was een heel karwei. Veel lastiger dan ik dacht. Ook het lopen op de hakken was een oefening op zich. Gelukkig zat ik als halve slet (zonder make up en pruik) op de bewuste middag te wachten. Het was middenin de winter, dus er gebeurde daar niet veel. De enige auto die het terrein opdraaide, was de bekende dikke Mercedes S-Klasse. Mevrouw Ellie opende Haar portier en wenkte me.

Voor Haar auto knielde ik en kuste Haar hakjes. Ik voelde iets rond mijn nek, hoorde een klik en werd omhoog getrokken. Mevrouw Ellie stapte uit en nam me aan een hondenriem mee het park op. Bij een vakantiehuisje stopte Ze, opende de deur en ik mocht naar binnen stappen. Daar was het lekker warm en er brandde al licht. Ze had zich dus voorbereid. De lamp boven de eettafel brandde fel. Voor de rest was het met de gordijnen dicht vrij donker. Mevrouw ging op de bank zitten en ik moest Haar rode wijn serveren. Ik hield van mijn onderdanige rol en wilde meer en verder.

Volgens mij had Zij dit door, want toen Ze wilde drinken, zei Ze: 'ik zou graag met je proosten. Op je nieuwe toekomst. Schenk daarom maar eens een flink glas van het ontdooide sperma in en kom naast me op de grond zitten.' Zo opgedragen, zo gedaan. Toen kwam het. Ze proostte met me en ik moest een grote slok zaad nemen. GATVERDAMME! Wat was dat een smerige, stinkende en glibberige bende. Ik kokhalsde en proestte, maar hield me flink en slikte het weg. Ook slok twee en drie vielen me zwaar.

'Weer een stapje verder gaan?' Ik knikte instemmend. Mevrouw ging voor me staan, ritste Haar kokerrok open en liet deze elegant omlaag glijden. Haar brede heupen waren versierd met zwarte jarretels, met zes bandjes, die Haar huidkleurige kousen omhoog hielden. Haar vagina zat verstopt in een lichtblauwe satijnen slip. Er tekende zich een stevige cameltoe af. 'Wil je mijn slip tot mijn knieën omlaag doen en me vertellen wat je van de traktatie vind die ik voor je mondje heb bewaard?'

Met mijn vingers schoof ik strelend het broekje omlaag. Eerst zag ik Haar buikje, dan Haar bolle venusheuvel en tenslotte Haar grote uitpuilende schaamlippen. Ze deed Haar benen van elkaar tot de slip strak tussen haar knieën spande. Uit Haar genotsgrot hing een condoom. Keurig dichtgeknoopt. 'Ik wil dat je me aankijkt en dat je me belooft dat je voortaan ALLES zult slikken dat uit mijn kut komt.' Ik keek omhoog, Zij omlaag. Ik aarzelde, maar zei toch: 'Bij deze beloof ik plechtig dat ik alles wat uit Uw lijf komt, braaf zal oplikken en slikken.'

Voor ik er erg in had wat ik beloofd had, trok Ze de condoom uit Haar wellustige onderlijf. Er zat een beste kwak in en terwijl ze het tuitje tussen mijn lippen liet bungelen, scheurde Ze met Haar scherpe nagels het condoom open. 'Slikken teef!' zei Ze. Toen ik met grote tegenzin alle vieze zaadslierten had weggeslikt, kreeg ik het rubbertje als kauwgom in mijn mond. Wat was dit smerig en vernederend. Ik voelde me heel klein worden. 'Opstaan en naar de eettafel! Daar ligt je contract. Je mag het van te voren niet lezen. Wil je stoppen, dan pak je NU je spullen en vertrekt.

Wil je doorgaan, dan ga je zitten, lees je alles HARDOP voor en ondertekent het document.' Ik was nu zo ver opgegeild dat ik meteen plaatsnam aan tafel. Ik las alle tekst hardop voor, ondertekende het document en overhandigde Haar mijn rijbewijs, zodat Ze ook wist wie ik echt was. Vanaf dat moment was ik officieel Haar sissy cuckold slet Babette. Mevrouw Ellie trok zich terug in de slaapkamer. Achter de deur hoorde ik het geritsel van kleren en het gekraak van het bed. Toen Ze me even later riep zag ik Haar in klassieke lingerie op bed liggen.

Haar zware tieten lagen weelderig in Haar een vierde cup beha en Haar satijnen slip vertoonde nu een natte plek. Zenuwachtig stond ik naast het bed. 'Trek je jurkje uit en kom op je rug op het bed liggen, Babette. Je gaat mijn kut likken. Dat zal je nog veel vaker moeten doen en ik wil dat je weet en onthoudt wat Ik lekker vind.' Toen ik daar lag, kwam Ze in negenenzestig over me heen liggen. Ik moest Haar geurige slip opzij trekken, zodat Ze mijn mond en tong naar Haar meest intieme plekjes kon dirigeren. Ook Haar kontgaatje moest ik likken en mijn tong naar binnen drukken. Dat ging opvallend gemakkelijk.

Kreunend en steunend onderging Ze mijn likwerk tot Ze klaarkwam. Daarna liet Ze zich op het bed vallen. Deze rijpe Dame was compleet uitgeteld door het orgasme en moest echt even op krachten komen. Ze was dusdanig blij met mijn mondje dat ik de eenmalige kans kreeg om in Haar bijzijn klaar te komen. Geknield naast het bed moest ik mezelf aftrekken. Hoewel ik nu bloedgeil was, kostte het me toch nog aardig wat moeite om te spuiten. Toen ik eenmaal kwam, was er ook geen houden aan. Een aantal enorme stralen spoten over de tegels.

Het feit dat ik niet om toestemming had gevraagd om te spuiten en niet had gewacht, ontstemde Mevrouw Ellie zeer. Ze was echt pisnijdig. Ik moest voorovergebukt de tegelvloer schoonlikken. Toen ik daarmee bezig was en zand, haren, sperma en weet ik veel wat in mijn mond kreeg, voelde ik Haar handen op mijn kruisloze slip. Ze trok mijn billen uit elkaar, deed iets van glijmiddel op mijn gaatje en ramde er een dildo in. Ik schreeuwde het uit van de pijn, maar Ze kende geen genade. Gelukkig ging het na een paar halen makkelijker, maar ik vond het nog steeds zeer onprettig.

Haar woede werd nog erger toen Ze de dildo terugtrok. 'Vieze teef die je er bent', hoorde ik Haar zeggen. 'Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je je kut spoelt voordat dat je bij me komt! Je maakt het nu ook maar zelf schoon.' Dat gezegd hebbende, hield Ze de met poep besmeurde dildo voor mijn mond. Toen ik vol walging mijn gezicht wegdraaide, sloeg Mevrouw Ellie me keihard in mijn gezicht. 'En rap een beetje!' Met zeer grote tegenzin likte en zoog ik mijn eigen stront van de neplul, moest het Haar in mijn mond laten zien en doorslikken. 'Jij moet nog heel veel leren, Babette! Nu aankleden en oprotten!'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen