De Euromast

Vandaag heb ik van mijn tinderdate een app ontvangen. Hij vraagt of ik morgen om 10.00 uur klaar wil staan, zodat hij me op kan halen. Hij wil niet zeggen wat we gaan doen, maar ik antwoord dat ik om 10.00 uur klaar zal staan. Ik vraag hem wat ik allemaal mee moet nemen. Hij vraagt me een sexy jurkje, mooie pumps, kousen en mooie lingerie mee te nemen. Verder hoef ik niks mee te nemen. Ik sta voor mijn kast en zoek mijn meest sexy kleding en lingerie uit en stop dat in mijn weekendtas. Ik weet dat hij dol is op kousen en heb onlangs online nog wat extra setjes kousen besteld.

Ik ben ervan overtuigd dat hij deze niet kan weerstaan. Kousen brengen altijd meteen zijn hoofd op hol. 's Avonds stop ik de laatste dingen in mijn weekendtas en ga vroeg mijn bed in. Het zal morgen wel een intensieve dag worden en hij vraagt me niet voor niets om sexy kleding mee te nemen. Ik zet mijn wekker en ga lekker vroeg onder de wol. Als ik in mijn bed lig fantaseer ik nog even over wat er morgen komen zal. Hij houdt net als ikzelf van spannende plekken, dus hij heeft vast een mooie locatie voor ons geregeld. Aangezien ik moe ben van de werkweek val ik al snel in slaap.

De volgende dag word ik wakker van mijn wekker en spring mijn bed uit. Ik heb heel erg veel zin in deze dag. Het is een mooie zonnige dag, dus ik pak een kort leren rokje en een hemdje uit mijn kast. Als ik het hemdje heb aangetrokken valt me opeens op dat het decolleté wel erg diep is uitgesneden. Ik weet dat hij dat enorm sexy vindt. Als ik in de spiegel kijk valt me op dat het leren rokje wel erg kort is. Het valt net over mijn billen. Precies wat hij leuk vindt. Ik doe mijn make-up en zet mijn haar in de krul. Ik pak leuke ballerina's uit mijn kast en ga naar beneden.

Als ik beneden in de hal ben gaat de bel. Ik zet mijn weekendtas neer en doe de deur open. Het is mijn tinderdate en hij zoent me. Als hij klaar is met zoenen pakt hij mijn hand vast en vraag me een rondje te draaien voor hem. Met zijn hand in de mijne draai ik een rondje. Hij fluit ter goedkeuring. Zijn handen pakken mijn billen stevig vast. Het wordt voor hem vast een uitdaging om zich in te houden. Hij drukt me tegen de meterkast en zoent me nogmaals. Hij drukt daarbij zijn lichaam stevig tegen dat van mij aan. Ik voel dat de kleding de juiste uitwerking op hem heeft. 

We lopen naar de auto en ik zet mijn weekendtas in de achterklep. Hij opent mijn deur en helpt me op de stoel. Als ik zit doet hij de deur dicht en loopt naar de bestuurdersstoel. Hij start de auto en we gaan op weg. Ik heb nog steeds geen idee waar we heen gaan en laat het maar op me af komen. Ik vind het fijn om in zijn gezelschap te zijn, dus het maakt voor mij niet uit waar we heen gaan. Onderweg legt hij zijn hand op mijn been en die glijdt rustig naar boven. Ik voel hoe de haartjes op mijn been overeind gaan staan.

Hij weet dat ik het heerlijk vindt zoals hij me aanraakt. Dat doet hij dan ook met grote regelmaat. We vinden het sowieso lekker om elkaar aan te raken en elkaar helemaal gek te maken. Daarnaast hebben we beiden een hoge seksdrive. Zijn hand glijdt verder onder mijn rok en ik zie in de spiegel hoe er een grote glimlach op zijn gezicht verschijnt. Ik heb expres geen slipje aangetrokken. Ik weet dat het voor hem nu nog lastiger gaat worden om me met rust te laten vandaag. Met een hand aan het stuur en zijn andere hand tussen mijn benen rijden we naar de bestemming.

Hij streelt mijn dijen en raakt daarbij steeds net niet mijn clit aan. Hij weet dat dat mij enorm opwindt. Het is zoveel lekkerder om niet meteen op je doel af te gaan, maar de spanning tergend langzaam op te bouwen. Dan is de climax ook vele malen groter. Na een tijdje mijn dijen te hebben gestreeld, voel ik hoe zijn vingers bij me naar binnen glijden. Hij voelt hoe nat ik ben geworden. Dat windt hem alleen maar nog meer op. Terwijl hij met twee vingers de binnenkant van mijn vagina masseert draait hij met zijn duim rondjes op mijn clit.

Dit is een heerlijk gevoel en zorgt ervoor dat ik er nog meer naar verlang hem in me te voelen. Ik leg mijn hand op zijn been en ga langzaam met mijn hand richting zijn kruis. Ik voel een grote bobbel in zijn broek en streel die bobbel met mijn hand. Ik pak hem stevig vast en masseer ook zijn ballen. Ik voel hoe hij keihard wordt en open zijn rits, zodat ik er beter bij kan. Ondertussen blijft hij mij tussen mijn benen strelen. Dit moedigt mij aan om nog een stapje verder te gaan. Ik buig mezelf naar zijn kruis en doe zijn onderbroek een stukje naar beneden.

Ik haal zijn pik uit zijn onderbroek breng mijn mond naar zijn pik. Ondertussen rijdt hij gewoon verder. Dit tafereel windt me zo enorm op dat het niet lang duurt voordat hij me klaar heeft gevingerd. Met zijn pik in mijn mond kom ik heerlijk klaar. Met mijn mond schuif ik over zijn pik heen en zuig er stevig op. Precies zoals hij dat het lekkerst vind. Als hij bijna klaarkomt vraagt hij me te stoppen, omdat we op onze bestemming zijn aangekomen. Ik fluister in zijn oor dat ik het later vandaag af zal maken totdat ook hij een heerlijk orgasme heeft bereikt. Hij zoent me en doet zijn kleding goed.

Ik doe mijn rokje omlaag en we stappen uit. We zijn in een parkeergarage, maar ik heb nog altijd geen idee waar we precies zijn. Als we de parkeergarage uit lopen zie ik dat we in Rotterdam zijn. Ik zie de Erasmusbrug en in de verte de Euromast. We lopen naar het water en gaan een rondje varen met de boot. Ondanks dat het vakantie is, is het niet druk op de boot. We gaan aan boord en gaan beneden zitten. De boot vertrekt en vaart richting de Erasmusbrug. Daarna draait de boot en varen we richting de haven. Het is mooi weer en we gaan naar het bovendek.

Op het bovendek is het zicht veel beter dan beneden achter het glas. Ik ga tegen de reling staan en geniet van het uitzicht. Mijn tinderdate komt achter me staan en drukt zijn lichaam tegen het mijne. Hij zoent me in mijn nek en samen genieten we van het uitzicht voor ons. Ik kijk links van me en zie dat daar niemand staat. Ook achter ons staat niemand. Ik breng mijn linkerhand naar zijn kruis en begin zijn pik te masseren. Binnen no-time is hij weer keihard. Ik blijf hem korte tijd masseren, maar laat hem niet klaarkomen. Nog niet.

Na ongeveer een uur te hebben gevaren zijn we weer aangekomen bij de kade. Als we zijn aangemeerd stappen we van de boot af. We gaan het centrum in en gaan wat shoppen en lekker eten bij een van de tentjes in de Markthal. Hier zijn diverse leuke kleine tentjes waar je heerlijk kunt eten. Als we klaar zijn met eten staan we op om de laatste attractie van vandaag te gaan bezoeken. We lopen terug naar de auto om onze bagage op te halen. Als we de bagage uit de auto hebben gehaald, lopen we hand in hand naar de attractie. In de verte zie ik de Euromast opdoemen.

Ik heb nog nooit de Euromast bezocht en het staat nog op mijn lijstje om die te bezoeken. De Euromast komt steeds dichterbij. Korte tijd later ,als het al wat schemerig begint te worden, zijn we bij de Euromast aangekomen. We kopen beneden aan de balie een kaartje en lopen richting de lift. De vrouw achter de balie zegt dat we alleen in hoeven te stappen in de lift en de lift vervolgens op de juiste verdieping stopt. Aangezien het rustig is zijn we de enige twee mensen in de lift. Zodra de liftdeuren zijn gesloten begint mijn tinderdate me passievol te zoenen.

Zoals altijd vindt hij het heerlijk om zijn lichaam tegen het mijne te drukken en dus ook hier in de lift. Ik voel de koude achterwand van de lift tegen mijn billen drukken. Met zijn handen omklemt hij mijn borsten terwijl hij me zoent. Met zijn kruis drukt hij tegen de voorkant van mijn rokje aan. Samen bewegen we langzaam heen en weer totdat de lift de bovenste verdieping heeft bereikt. De liftdeuren openen zich en we stappen de lift uit. Samen lopen we naar de reling. Het uitzicht is hier echt super. Hij komt weer tegen me aan staan en we genieten van het uitzicht.

Hij geeft aan dat hij naar het toilet moet. In de tussentijd dat hij weg is loop ik een rondje langs de reling. Vanuit elk punt heb je een fantastisch uitzicht over Rotterdam. Aan de ene kant zie je de haven en aan de andere kant het immense gebouw van het Erasmus Ziekenhuis. Als ik mijn rondje heb gemaakt is mijn tinderdate weer terug. Het waait vandaag gelukkig niet, dus kunnen we een drankje doen bij de pop-up bar. We genieten van ons drankje en het valt me op dat we nog de enige twee bezoekers bij de bar zijn. Het begint ook al aardig donker te worden.

De bar gaat sluiten en we drinken nog een laatste drankje. Als we onze drankjes op hebben, lopen we de trap af naar het uitkijkplatform. Bij het platform aangekomen vraag ik hoe laat de Euromast vandaag sluit. Hij geeft aan dat hij voor ons de hele nacht geopend is. Ik kijk hem vragend aan. Hij haalt een sleutel uit zijn zak en ik heb geen idee waar die van is. Hij pakt mijn hand vast en neemt me mee naar de deur naast de ingang. Hij steekt de sleutel in het slot en opent de deur. We lopen naar binnen en ik zie nu pas dat er ook een hotelkamer op het platform is.

Hij loopt naar het raam en schuift de gordijnen open. Vanuit de kamer heb je uitzicht op het centrum van Rotterdam. Wauw! Dit is echt een super locatie om de nacht door te brengen samen. Mijn fantasie begint meteen op volle toeren te draaien over wat we vannacht allemaal zouden kunnen doen. Het belooft een korte nacht te worden waarbij we niet heel veel zullen slapen ben ik bang. Inmiddels is de Euromast gesloten en gaat ook het personeel naar huis. We zijn nu echt de enige twee mensen op de Euromast. Aangezien er toch verder niemand is, laten we de gordijnen open.

Ik sta voor het raam en geniet van het uitzicht. Ik voel hoe mijn tinderdate achter me is komen staan en me zowat de kleren van het lijf rukt. Als ik naakt voor hem sta draai ik mezelf om en zoen hem. Ik kleed hem uit en neem hem mee naar de douche. We douchen samen en ik fluister in zijn oor dat hij nog even geduld moet hebben. Als we klaar zijn met douchen trek ik de meegebrachte lingerie en kousen aan. Daarna doe ik mijn pumps aan. Ik loop naar buiten en hij volgt me al snel. Hij heeft geen moeite gedaan om zich aan te kleden. Ik zie dat hij opgewonden is.

Ik zet hem met zijn rug tegen de reling aan. De zwarte body en sexy kousen zijn voldoende om hem helemaal gek te maken. Ik zoen hem op zijn mond en geef hem kusjes in zijn nek. Vervolgens zak ik door mijn knieën en kus zijn buik. Ik voel hoe zijn pik tegen mijn borsten aan drukt. Om hem te plagen zoen ik zijn hele lichaam, behalve dat ene gevoelige plekje. Als ik zijn hele lichaam heb gehad ga ik met mijn hoofd richting zijn kruis. Ik zoen zijn dijen en ga tergend langzaam steeds verder richting zijn meest gevoelige plekje.

Zachtjes lik ik over zijn eikel en ik merk aan alles hoe graag hij mijn mond om zijn pik wil voelen. Ik verlos hem uit zijn lijden en glijd met mijn mond over zijn pik. Afwisselend hard en zacht zuig ik aan zijn pik. Ondertussen streel ik met mijn tong zijn eikel. Als hij bijna komt stop ik en kom omhoog op hem te kussen. Hij pakt me vast en draait me om. Hij maakt de drukkers van mijn body los en ik voel zijn lichaam tegen het mijne. Ik zet mijn handen op de reling en voel hoe zijn pik bij me naar binnen glijdt. Ik weet dat hij mij zo het liefste neemt en laat hem zijn gang gaan.

Ik vind het een heerlijk geil idee dat niemand ons hier bezig ziet. Weer een spannende locatie die ik van mijn lijstje kan afstrepen. Met zijn handen om mijn borsten stoot hij krachtig en diep bij me naar binnen. We genieten beiden van het prachtige uitzicht en van elkaar. Hij zoent me in mijn nek en stoot nog een laatste keer diep in me. Ik span de spieren in mijn vagina aan en dan houdt hij het niet langer. Schokkend komt hij in me klaar. Hij staat te trillen op zijn benen. Ik pak zijn hand vast en leid hem naar binnen.

We gaan op het bed liggen en genieten nog na in elkaars armen. Als hij een beetje is bijgekomen gaan we samen douchen. Die nacht hebben we nog vaak heerlijke seks binnen en buiten onder de sterrenhemel van Rotterdam.  

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5555555555556 sterren
9 stemmen