De au pair

Een aantal maanden geleden ben ik aan de slag gegaan als au pair bij een gezin met twee kleine kinderen. De man heeft een drukke baan en is veel van huis. Daarnaast is hij ook met enige regelmaat in het buitenland te vinden. De moeder heeft geen werk, maar is druk met haar vriendinnen en haar hobby's. De zorg van de kinderen komt dus grotendeels op mijn schouders terecht. Aangezien beide ouders regelmatig buiten de deur te vinden zijn, neem ik de kinderen ook 's avonds en in het weekend onder mijn hoede.

Dat is ook de reden dat ik bij hen in huis woon. Het is een groot vrijstaand huis met zwembad in de tuin. Naast mij hebben ze ook een kok, een schoonmaakster en een tuinman in dienst. Ik ben de enige van het personeel die bij hen in huis woont. De anderen komen 's ochtends naar het huis en gaan 's avonds als ze klaar zijn met werken weer terug naar huis. Ik ben veruit de jongste van het stel. De anderen hebben bijna de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. We werken allemaal met veel plezier voor het gezin. De man en de vrouw zijn beiden goed uitziende mensen en zijn altijd erg aardig voor ons.

Morgen start de zomervakantie en ze hebben gevraagd of ik met hen mee wil op vakantie, zodat de kinderen mij niet hoeven te missen en ik voor hen kan zorgen. Of ik met hen mee wil gaan naar Florida? Daar hoef ik natuurlijk niet lang over na te denken. Ze betalen de reis en het verblijf voor me. In ruil daarvoor moet ik voor hun kinderen zorgen. De koffers zijn ingepakt en we vertrekken 's ochtends vroeg naar het vliegveld. We parkeren de auto vlakbij het vliegveld en lopen met zijn vijven naar de incheckbalie. Aangezien het zomervakantie is, is het erg druk in de rij.

In de rij staan veel gezinnen met kinderen, maar ook vriendengroepen zo te zien. Ik neem de tijd om alle mensen in de rij te bekijken. De meeste mensen zijn een beetje gestresst voor de reis. Als we zijn ingecheckt gaan we naar de douane. De vrouw geeft aan dat ze even een stop moet maken bij het toilet. Terwijl de vrouw naar binnen gaat, wachten wij voor de ingang. De man geeft aan dat hij het erg prettig vindt dat ik mee ben. Het is voor hen ook vakantie, dus ik zal zelf ook meer dan thuis wat tijd voor mezelf hebben. Ik ben ook wel toe aan vakantie.

Het vliegtuig is keurig op tijd en we stappen in. De vrouw wil tussen haar kinderen zitten en de man komt naast mij zitten in de rij achter hen. Ik zit naast het raam en kan tijdens de vlucht naar buiten kijken. We vliegen 's nachts, dus ik wil proberen een beetje te slapen in het vliegtuig. Na de demonstratie van de veiligheidsvoorschriften door het cabinepersoneel rijden we naar de startbaan om op te stijgen. Als we in de lucht zijn, sla ik mijn boek open en start met lezen. De man zet zijn koptelefoon op en gaat muziek luisteren.

Korte tijd later gaat de verlichting in de cabine uit, zodat de mensen die dat willen kunnen slapen. Het is best fris in het vliegtuig en ik vraag de man of hij voor mij een deken wil pakken uit de bagagebak boven ons. Hij doet wat ik hem vraag en pakt voor zichzelf ook meteen een deken. Beiden leggen we de deken over ons heen. Dit is een stuk warmer en aangenamer in het koude vliegtuig. Hij zet zijn koptelefoon af en we kletsen gezellig wat. Het is een leuke, spontane man die ook veel humor heeft. We lachen veel.

Ik leg mijn arm neer op de armsteun tussen ons en even later voel ik zijn arm tegen de mijne. Ik schenk er geen aandacht aan. Ik zie dat de vrouw en de kinderen inmiddels in slaap zijn gevallen. Het gesprek wordt steeds gezelliger. Ook de man lijkt zich steeds meer op zijn gemak te voelen en ik voel zijn lichaam ontspannen. Mijn ogen worden steeds zwaarder en ik val in slaap. Als ik wakker word, voel ik een hand op mijn been. Ik kijk naar de man naast me en zie dat hij ook in slaap is gevallen. Als ik iets ga verzitten, wordt de man wakker.

Hij realiseert zich dat zijn hand op mijn been ligt en trekt die snel terug. Ik doe alsof ik het niet merk en ga verder met lezen in mijn boek. Als we zijn geland stappen we uit het vliegtuig en halen onze bagage op. De kinderen zijn helemaal enthousiast en geven me een dikke knuffel. Eenmaal aangekomen in de villa pakken we onze spullen uit en maken onszelf klaar om te gaan zwemmen in het bijbehorende zwembad. In mijn bikini ga ik samen met de kinderen een duik nemen in het zwembad. De kinderen vinden het heerlijk.

Als de man en vrouw klaar zijn met uitpakken, komen ze bij ons bij het zwembad zitten. Het valt me op dat de man mij nauwlettend in de gaten houdt. Als ik op de kant sta, zie ik zijn ogen over mijn lichaam glijden. De vrouw heeft haar laptop op haar schoot. De man besluit ook af te gaan koelen. Hij gaat zijn zwembroek aantrekken om met ons te komen zwemmen. Als hij terug komt in zijn zwembroek bekijk ik hem van top tot teen. Nooit eerder heb ik hem zonder kleding gezien. Hij heeft een heerlijk lichaam. Mooi gebruind en licht gespierd. Precies zoals ik het graag zie bij een man.

Hij staat aan de rand van het zwembad en neemt een duik. De kinderen vinden het heerlijk om tijd met hun vader door te brengen en ik vind het ook gezellig dat hij erbij komt. De jongste pakt een bal en wil graag lummelen. De man gaat in het midden staan en is de lummel. We gooien een paar keer over en we gaan helemaal op in het spel. De oudste wil de regels iets aan te passen en besluit dat je ook getikt mag worden als je de bal vast hebt. Zo gezegd zo gedaan. De man staat nog steeds in het midden en de jongste gooit de bal naar mij. 

Ik zie hoe de man op mij af komt en wil snel de bal weggooien. Net als ik wil gooien, rolt de bal van mijn hand af en komt op het water terecht. De man en ik duiken tegelijkertijd op de bal af, maar hij is net iets sneller bij de bal dan ik. De man raakt bij het oppakken van de bal per ongeluk mijn borst aan. Hij verontschuldigt zich, maar ik geef aan dat het geen probleem is. Het is nu mijn beurt om in het midden te gaan staan. De vrouw is inmiddels binnen gaan zitten met haar laptop. De man heeft de bal vast en daagt me uit deze af te komen pakken. Ik ga naar hem toe en probeer de bal af te pakken.

Hij tilt de bal op en houdt die boven zijn hoofd. Ik ga voor hem staan, maar kan er net niet bij. Ik ga nog iets dichterbij hem staan, terwijl ik mijn ogen op de bal gericht houd. Doordat ik niet kijk waar ik loop, botst mijn lichaam tegen het zijne. Ik bied mijn excuses aan. Hij geeft aan dat het geen enkel probleem is en geeft mij een knipoog. We gaan verder met het spel. Tijdens het spel raken we elkaar steeds vaker 'per ongeluk' aan. Als we klaar zijn met overgooien komt de man achter me staan en tilt me op. Hij tilt me boven het water uit en gooit me vervolgens weer in het water.

De jongens gieren het uit van plezier. Volgens mij genieten niet alleen de kinderen van dit spelletje. We gaan het zwembad uit en laten onszelf drogen in de zon. Dan is het tijd om te gaan douchen en te eten. Ik ga als laatste douchen. Als ik net de douche uit ben gestapt en richting mijn kamer loop, kom ik de man tegen. Weer kijkt hij me net iets te lang aan. Ik loop snel naar mijn kamer en kleedt mezelf om voor het eten. We lopen naar het restaurant en genieten van het eten. Eenmaal terug op de kamer leg ik de kinderen op bed en drink gezamenlijk met de man en vrouw een glaasje wijn. 

De vrouw zet haar glas op tafel en zegt dat ze haar sjaal vergeten is in het restaurant waar we zojuist hebben gegeten. De man biedt aan om deze op te gaan halen, maar de vrouw wil dat graag zelf doen. Dan kan ze nog even een frisse neus halen. De vrouw gaat de deur uit en de man en ik drinken nog wat. De fles is leeg en ik sta op om in de keuken een nieuwe fles te halen. In de koelkast staat nog een fles wijn. Ik zoek de opener in de lade en probeer de fles open te maken. Dat lukt me op een of andere manier niet. De man komt naar de keuken en vraagt me of het lukt.

Ik zeg dat het me niet lukt om de fles te openen. Hij lacht en zegt dat hij me dat wel wil leren. Hij komt achter me staan en houdt mijn handen vast. Gezamenlijk openen we de fles. Ik wil de fles van het aanrecht pakken en draai mezelf om. De man staat nog steeds op dezelfde plek. We kijken elkaar in de ogen aan en blijven even zo staan. Dan pakt de man de fles uit mijn hand en zet deze weer terug op het aanrecht. Hij pakt mijn handen vast en komt dichter bij me staan. Nog steeds kijkt hij me aan en begint me te zoenen. Hij zoent erg lekker en ik zoen hem terug.

Hij duwt me stevig tegen het aanrecht aan en onze lichamen raken elkaar. Hij fluistert in mijn oor dat ik hem helemaal gek maak. Ik bloos. Hij kust mijn nek en tilt met op bij mijn heupen om mij op het aanrecht te zetten. Zijn handen zet hij op mijn borsten. Hij heeft grote handen die mijn borsten geheel omvatten. Hij doet mijn t-shirt uit en ook mijn beha volgt snel. Met zijn handen schuift hij behendig mijn rok omhoog en duikt met zijn hoofd tussen mijn benen. Hij schuift mijn string opzij en begint me heerlijk te likken. Al snel kom ik heerlijk klaar. Hij opent zijn broek. 

Aangezien hij lekker lang is, kan hij makkelijk zijn pik bij me naar binnen schuiven, terwijl ik op het aanrecht zit. Ik klem mijn benen om zijn middel, zodat hij nog dieper bij me naar binnen kan stoten. Zijn vrouw kan elk moment thuis komen, dus we hebben niet heel veel tijd. Terwijl hij in me stoot, zoent hij me heftig. Onze tongen worstelen met elkaar en dit zorgt ervoor dat hij nog meer opgewonden raakt. Kort daarna bereikt ook hij een hoogtepunt. We kleden onszelf aan en gaan weer in de woonkamer zitten. Als we net in onze stoelen zitten, gaat de deur open en komt de vrouw binnen.

Ze heeft de sjaal bij zich en drinkt een glaasje met ons mee. Alledrie zijn we moe van de eerste vakantiedag en gaan op tijd slapen. De volgende dag staan we vroeg op en gaan we er op uit met de huurauto. We gaan naar een pretpark in de buurt. De kinderen staan al te stuiteren. In het park is het redelijk rustig waardoor we veel attracties kunnen bezoeken. De tijd vliegt en het park gaat bijna sluiten. Als we de in de rij staan voor de laatste attractie gaat de man even naar het toilet. De kinderen zijn volledig gefixeerd op de attractie en kijken hun ogen uit.

De vrouw komt vlak achter me staan en zegt dat ze ziet hoe haar man naar me kijkt en dat ze dat best wel opwindend vindt. Ook zegt ze dat ze zag hoe we het gisteren gezellig hadden toen zij even weg was om haar sjaal te halen. Mijn hart zit in mijn keel. Ik durf de vrouw niet aan te kijken. Ze geeft aan dat ze niet boos is, maar een voorstel heeft hoe ik het goed kan maken. Ze fluistert in mijn oor wat haar plan precies is. Ik draai mezelf om en knik. Als de man terug is van het toilet kunnen we in de attractie stappen. Als de attractie afgelopen is, gaan we met de auto terug naar het huis.

Ik trek mezelf even terug op mijn kamer en denk na over wat de vrouw precies tegen me heeft gezegd vanmiddag. Hoe langer ik er over nadenk des beter het idee klinkt. Ik ga douchen en trek mijn meest sexy jurk aan. Na het eten leggen we met zijn tweeën de kids op bed. Als we in de gang staan, staat de vrouw dichtbij me. Ze kijkt me aan en buigt zich voor over om me te zoenen. Ook zij kan heerlijk zoenen. We lopen de woonkamer in en gaan naast elkaar op de bank zitten. De man zit in de stoel tegenover de bank. De vrouw kijkt me aan en knikt. Het is showtime. 

De vrouw komt dichterbij me zitten en begint me te zoenen. De man kijkt verbaasd naar wat er aan de overkant gebeurt. Ik kijk hem aan en geef hem een knipoog. Hij glimlacht en gaat er goed voor zitten. We zoenen en raken elkaars lichaam aan. De vrouw doet mijn jurkje uit en ik zit naakt op de bank. Ik kleed de vrouw ook uit en leg haar kleding op de grond. Nu zitten we beiden naakt op de bank. We zoenen nog wat en ik leg de vrouw op haar rug op de bank neer. Ik kus haar nek en haar borsten en mijn mond vindt zich een weg naar beneden.

Ik zoen haar intieme delen en zie dat de man ervan geniet. Ik kijk hem aan en nodig hem uit om mee te komen doen. De man komt voor ons staan en ik doe zijn broek en onderbroek naar beneden. Als hij halfnaakt voor ons staat, neem ik zijn pik in mijn mond en begin hem oraal te verwennen. Terwijl ik zijn pik verwen, neemt de vrouw zijn ballen in haar mond. Afwisselend pijpen we de man en likken zijn ballen. Als hij keihard is geworden, gaat de vrouw op de leuning van de bank zitten. Zoals afgesproken zal ik haar likken, terwijl de man mij penetreert.

Dat is blijkbaar al langere tijd een fantasie van de vrouw. Alleen had ze nog niet de juiste vrouw ontmoet. Ik ga op mijn knieën op de bank zitten en begin de vrouw te likken. De man komt achter me staan en brengt zijn pik bij mij naar binnen. Dit is zo ontzettende opwindend. Heerlijk hoe de pik van de man mijn vagina vult, terwijl ik de vrouw naar een hoogtepunt probeer te likken. Met mijn wijs- en middelvinger stimuleer ik ondertussen de g-spot van de vrouw. Niet veel later komt ze heerlijk spuitend klaar en voel ik hoe het vocht langs mijn vingers de bank op loopt.

De man raakt hier mega opgewonden van en komt snel klaar nadat zijn vrouw is gekomen. De man haalt zijn pik uit me en vraagt me om mee te lopen naar hun slaapkamer. Ik doe wat hij van me vraagt. De vrouw volgt ons naar de slaapkamer. Hij legt me op bed en spreidt mijn benen. De man gaat tussen mijn benen zitten en brengt zijn hoofd naar mijn clit. De vrouw zoent ondertussen mijn borsten en streelt ze zacht. Aangezien de man mij gisteren ook heerlijk heeft laten klaarkomen, weet hij precies wat ik lekker vindt. Ik kom dan ook al snel heerlijk klaar. 

Met zijn drieën verplaatsen we ons naar de douche en wassen elkaar uitgebreid. Tijdens de vakantie zullen we nog met grote regelmatig van elkaar genieten. Ook als we thuis zijn in Nederland genieten we in verschillende samenstelling van elkaar. Wat heb ik toch een heerlijke baan.. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1666666666667 sterren
12 stemmen