Verleiding op het werk

Ingezonden door Dexter

Merel is een hogergeplaatste collega van een andere afdeling en ik zit al een tijdje op haar te geilen. Zij is achtenveertig en ik ben tweeëndertig jaar. Via e-mail hebben we regelmatig contact over het werk. Het is nooit meer geweest, totdat onze e-mails ineens wat dubbelzinnig werden. Zo zei ze een keer: 'Hang hem er dan maar gewoon in.' Ze bedoelde er iets heel anders mee, maar het lijkt natuurlijk op datgene wat wij nu allemaal denken. Ik fantaseerde regelmatig over haar. Ze kleedt zich altijd buitengewoon sexy met korte jurkjes en haar tieten steken altijd flink uit.

Op een gegeven moment moest ik haar ergens hoog in ons kantoor een instructie geven over een bepaald onderwerp. We spraken gek genoeg af even na sluitingstijd. Natuurlijk fantaseerde ik er al heftig op los, maar het was wel een hogergeplaatste vrouw en wellicht wilde ze helemaal niks meer van me dan alleen zakelijk contact. Die dag net na 18.00 uur pikte ik haar op en nam haar mee naar de hoogste verdieping. Eenmaal daar aangekomen moesten we via een klein beetje gevaarlijk trapje verder omhoog.

Hierbij deed ze stuntelig haar geile hakken uit en zei: 'Zal ik je voorgaan?' Ik zei: 'Ja, dat is goed.' Met haar heerlijke kont schudde ze voor me langs. Het leek wat overdreven, maar in mijn hoofd werd ik al behoorlijk gek. Eenmaal boven zei ze: 'En, genoot je een beetje van het uitzicht?' Dit was de eerste keer dat ze zich definitief uitsprak. Mijn pik in mijn broek werd direct keihard en klopte al behoorlijk. Mijn uitleg moest toen nog beginnen. Tijdens mijn uitleg beet ze af en toe op haar lip en stak ze haar enorme borsten af en toe goed vooruit.

Tijdens het gesprek kon ik dan ook steeds even stiekem gluren. Heerlijk! Zodra de uitleg ten einde was zei ik: 'Zullen we dan maar naar beneden gaan?' 'Nee', zei ze. 'Ik wil nog één verdieping hoger om jou het uitzicht te laten zien.' Ik zei dat ik dat prima vond. Waarop we nog een verdieping hoger gingen. De ruimte was zo klein dat je er amper kon staan. Laat staan met zijn tweeën. Ik stond dus beetje tegen haar aan. Mijn nog steeds harde lul drukte zachtjes tegen haar kont aan. Dit moet ze gevoeld hebben.

'Zo', zei ze. 'Dat voel ik wel hoor. Zal ik je even ontdoen van die kloppende harde lul in je broek?' Ik zei: 'Nee, ik neem nu het heft in eigen handen.' Ik pakte haar stevig beet en draaide me om. Ik ging op mijn knieën zitten en deed ruig haar jurkje omhoog, haar slip opzij en begon haar stevig te likken. Ze genoot er overduidelijk van en kreunde redelijk hard. Na een paar minuten zei ze: 'Ik smeek je, ik wil je pijpen.' Dit liet ik me niet nog eens zeggen. Ik haalde mijn staaf uit mijn broek en zij slurpte letterlijk aan die pik van mij.

Na een paar minuten moest ik zeggen dat ze moest stoppen, want ik wilde haar echt nog even neuken. Hierop zei ze dat het prima was. Ze stopte met slurpen en ik deed haar jurkje weer omhoog, slipje opzij en ramde mijn pik in haar zeiknatte gleuf. Oh wat was ze geil. Binnen twee minuten spoot ik haar helemaal vol en mijn zaad liep langs haar benen omlaag. 'Oef wat was dat geil', zei ze. Merel en ik mailden steeds meer en meer. Doordat de inhoud vaak kinky werd, besloten we om het niet meer via de werkmail te doen, maar via onze privémail. Het werd steeds gekker en geiler.

Ze stuurde me allerlei foto's van haar zittend op haar hurken met een flesje in haar hand. Dat soort taferelen. Ik kreeg dagelijks een harde lul in mijn broek van haar geile mailtjes. Ze gaf steeds aan dat ze dit alleen op virtuele basis wilde doorzetten. Als ik andere behoeftes zou hebben, dan zou dat niet doorgaan. Dat was de kern van het verhaal. Ze mailde me laatst dat ik bij haar een tas moest ophalen. Voordat ik het ophaalde mailde ze mij en zei ze dat in de tas zit een cadeautje voor me zat.

Ik was al beetje gespannen en vroeg mezelf af wat ze daarmee bedoelde. Ik haalde de tas op en haastte me meteen naar het toilet. Ik zocht in de tas naar mijn cadeau. Er zat een opgefrommeld papiertje in met plakband eromheen. Ik haalde het plakband er snel af en trof er een gele slip in aan met de tekst: deze wil ik graag volgespoten retour. Ik kon mezelf niet bedwingen en haalde direct mijn lul uit mijn broek en begon mezelf af te trekken. Wat was dat geil zeg. Ondertussen snoof ik wat aan de slip en rook haar geile kutje er gewoon doorheen. Zalig.

Terwijl ik rukte dacht ik, ik kan hem nu natuurlijk niet terug geven, dus ik stopte met rukken. Ik kwam weer wat bij zinnen en besloot mijn pik terug te stoppen en haar slipje op te bergen in mijn kluisje voor een later moment. Dit was wel de eerste stap naar het nieuwe leven, want door dit slipje werd ons contact nog geiler dan dat het al was. Na nog wat op en neer gemaild te hebben vroeg ik Merel of ze in de gang vlakbij de toiletten wilde afspreken. Ze reageerde dat ze over vijf minuten tijd voor me zou hebben.

Ik haastte mezelf erheen en eenmaal daar aangekomen stond ik met een droge mond de spannende minuten af te tellen totdat ze zou komen. Daar kwam ze eindelijk. Wat een verschijning; haar borsten vooruit en een geil gezichtje met mooie haren. Ik liep op haar af en kuste haar direct op haar mond. Zij greep meteen met haar hand naar mijn kruis en kneedde hem. 'Hmm, lekkere dikke pik', zei ze. We zoenden nog wat en ik ging nog even snel met mijn hand over haar borsten. We gingen beiden vervolgens weer terug naar onze eigen werkplek.

Ze mailde me direct dat ze meer wilde. 'Morgen weer?' De volgende dag had ik veel vergaderingen waardoor ik alleen aan het einde van de middag kon. Gedurende de hele dag werd ik letterlijk bestookt met geile foto's en teksten waardoor ik gedurende de hele dag met blauwe ballen rondliep. Omstreeks 16.00 uur spraken we weer af vlakbij de toiletten. Dit keer in het achterste damestoilet. Zij zat braaf op me te wachten in het toilet. Toen ik aan kwam lopen, polste ik eerst even of er niet nog iemand anders was, maar dat was gelukkig niet het geval.

Ik snelde naar het toilet en ging naar binnen. De deur deed ik achter me op slot en pakte haar direct stevig vast. We tongden en ik pakte haar kont stevig vast. We gingen los. Ik gooide haar voorover, zodat ik haar achterlangs droog kon neuken. Ze kreunde wat voorzichtig. Ik ging met mijn handen over haar stevige borsten en gleed met mijn handen omlaag. Ik merkte dat ze haar benen open deed. Hier deed ik niets mee, omdat we op het werk waren en ik vond dat dat hier niet kon. Wel deed ik haar jurk omhoog, zodat ik haar geile slipje zag en haar billen kon kneden.

Ik werd steeds geiler en besloot toch mijn pik tevoorschijn te halen. Ik stootte nu zonder broek achterlangs tegen haar slipje en ze kreunde: 'Heerlijk!' Ze kwam omhoog en trok een aantal keren aan mijn pik. Ik zei: 'Oké, dit is wel genoeg voor nu' en ik ging er snel vandoor. Op mijn werkplek genoot ik nog lang na van alles wat er zojuist gebeurd was. Er volgende die dag nog vele e-mails over en weer. De volgende dag pakte ik haar slipje en besloot dat ik die zometeen vol zou spuiten.

Later die week hebben we afgesproken op diverse plekken op het werk. We spraken af voornamelijk op de toiletten, maar daar werden we telkens gestoord door anderen. Dat was ook heel spannend, maar eigenlijk wilden we natuurlijk wat verder gaan. Dit lukte niet op het toilet. Merel werd steeds gulziger en wilde me echt gewoon. Ze straalt seks uit en dat is zo verdomd geil. We zochten elkaar steeds op. Zo was er een werkorder die door haar werd uitgestippeld. We moesten een locatie checken op salmonella. Hiervoor ging zij ter plaatse en spraken we via de e-mail daar af.

Eenmaal ter plaatse gingen we direct naar de douches. Er hingen wel camera's daar, maar volgens mij zijn die allemaal de verkeerde richting op gericht, dus dat risico konden we wel nemen. Tenslotte waren we erg geil, dus waarom ook niet. Direct toen we binnen waren, deed ik deur op slot. In de ruimte stond een wastafel met een spiegel en een bankje voor de douche. We kusten elkaar hevig en ik plantte mijn hoofd tussen haar geweldig dikke tieten. Ondertussen haalde ik mijn lul tevoorschijn die al helemaal met witte voorvochtvlekjes was bewerkt.

Zij trok er aan en keek verdomd geil naar mij. Ik ging achterover op het bankje zitten en hoopte dat ze haar dikke borsten eruit zou halen ,maar dit deed ze helaas niet. 'De spanning moest nog verder worden opgevoerd', zei ze. Op dat moment was er opeens een hoop kabaal. 'Shit er kwam iemand binnen.' Op dat moment maakte de passie plaats voor angst. Het gestamel stopte en de persoon verliet de ruimte alweer. Wij openden snel de deur, verlieten de ruimte en praatten over de ontstane salmonella aldaar. Topteam ;)

Dit weekend werkte Merel net als ik een extra weekend op de zaak. In de weekenden is het er extra rustig en kunnen we meer doen. Vandaag werkte ze samen met een andere collega op kantoor en morgen is ze helemaal alleen op haar kantoor, dus daar verheug ik me erg op. Ik word ook behoorlijk gulzig en kan aan niets anders meer denken dan aan haar. Dat is misschien gevaarlijk, maar ze is zo ontzettend geil. Ik ging bij haar langs op haar kantoor en haar collega zat schuin tegenover haar. Zij zat met zijn de rug naar ons toe.

Ze vroeg of ik haar ergens mee kon helpen en ik zei dat ik dat wel kon. Ondertussen pakte ik een bureaustoel en ging naast haar zitten. We praatten over het werk. Terwijl we praatten, ging ik met mijn hand tussen haar benen en bewoog op en neer. Ik voelde mijn hand steeds vochtiger worden, terwijl die collega gewoon naast haar zat. Heerlijk zo spannend. Ze kwam steeds verder naar voren zitten en deed haar benen wijd, zodat ik er extra goed bij kon. Ondertussen ging zij met haar hand een aantal keren over mijn inmiddels zeer harde lul heen.

Haar collega bewoog zich en keek opeens schichtig om. Ik haalde snel mijn hand weg en Merel deed hetzelfde. Het bleek vals alarm te zijn. Ze ging weer verder met werken. Dat ging een aantal minuten zo door en opeens ging de collega van haar weg. Toen kusten we elkaar en ze zei: 'wat wil je schat?' Ja ik wilde genoeg, maar ik moest ook nadenken. We mogen natuurlijk niet betrapt worden. Ik zei: 'laten we morgen gewoon echt gek doen. Dan zijn we helemaal alleen.' 'Hmmm, ja', zei ze. 'Heerlijk.' We stimuleerden elkaar nog wat en de werkdag vloog voorbij.

De volgende dag hoorde ik niks meer van haar. De partner van Merel was er namelijk achter gekomen dat ze contact had met iemand. Daarop besloot ze rigoureus haar leven weer op orde te brengen. Uiteraard ging ik daarin mee, want ik ben geen rare gozer verder of zo. Een paar maanden later was er een feestje op het werk en daar hadden we eventjes met elkaar gesproken. De vonken vlogen er weer af. Voorzichtig begon het mailen weer. Tijdens het mailcontact heb ik gezegd dat we ervoor moeten zorgen dat we alleen contact op het werk hebben. Zo komt niemand erachter.

Ze probeerde ernaar te luisteren. Ik ben de laatste die wil dat het met haar niet goed zal gaan. Ik moet zelfs zeggen dat ik twijfelde of ik wel door moest gaan, want ook ik wil geen problemen hierdoor krijgen natuurlijk. Er zit zowel een duiveltje als een engeltje op mijn schouder. Uiteindelijk heeft het duiveltje gewonnen. We hebben elkaar ouderwets zitten opgeilen. Het ging ook steeds verder dan wat er tot nu toe gebeurd is. We hadden weer een afspraak gemaakt via de e-mail om elkaar in de toiletten te ontmoeten.

Voordat het zover was, moest ze wel een geil setje kleding aan doen, waarbij ik uitzicht had op haar ontzettend grote kanonnen. Daarnaast moest ze ook een rood slipje dragen. Droeg ze die niet, dan zou ze ervan langs krijgen. Een aantal ferme tikken op haar geile kont. Hier stemde ze mee in. Op de dag zelf gingen we naar de toiletten. Eerst even kijken of er niemand was en toen glipten we naar binnen. Zodra we binnen waren, gooide ik haar omver en deed haar rok woest omhoog. Haar slip was zwart. Dit betekende dus ingecalculeerde petsen op haar kont.

Ze hunkerde naar meer, terwijl ik het deed. Ik zag haar genieten. Ondertussen ging ik met mijn vingers langs haar rug omhoog. Zij bestierde mijn pik met haar kont. Mijn vinger bracht ik naar haar mond en deze vinger slokte ze met haar mond en tong volledig naar binnen. Heerlijk! Ik zei in haar oor dat dit mijn pik had moeten zijn en ze hunkerde verder. Ik hield het niet meer en haalde mijn pik uit mijn broek en neukte haar droog in toilet. Dat was zo fucking geil, maar we moesten onszelf inhouden. Opeens hoorden we gestommel en was er een collega in het toilet.

Doodstil bleven we zitten totdat de collega weer wegging. Snel gingen we het toilet uit en gingen we weer terug naar onze eigen afdeling. Hierop volgden veel geile mails over en weer. We hadden elkaar weer warm gemaakt voor meer. Tegelijkertijd wilde ik niet dat dit opnieuw mis zou gaan, dus we spraken af dat ze me alleen mailde op het werk. Intense geile mailtjes in onze vrije tijd bleven uit. Bij onze volgende afspraak in het toilet vertelde ik haar dat ik een leuk nieuwtje heb dat ik alleen kon vertellen als ze even vlug mijn piemel in haar mond nam. Direct zei ze: 'Ja dat is goed.'

Wellicht opgegeild door de situatie waren we allebei binnen één minuut op de afgesproken locatie. Terwijl ik erheen liep groeide mijn pik al van opwinding. Echt heel geil zeg. Op het toilet aangekomen wilde ze meteen weten wat er was. Ik zei tegen haar: 'Niks ervan, eerst zuigen.' Ze ging gelijk op haar knietjes zitten en nam hem even snel in haar mond. Dit keer was ze te eager en wilde direct weten wat er was. Ik kon haar het nieuwtje vertellen en ze beloofde me dit met verder niemand te bespreken. Direct daarna gingen we heel geil zoenen en graaien. Fucking geil.

Ik had net iets speciaals met haar gedeeld en daar werd ik voor beloond. De volgende dag mailde ik haar en gaf aan dat ze tijdens de volgende afspraak mijn pik uit mijn broek moest halen en op haar knieën voor me moest gaan zitten met haar mond open en haar tong eruit. Hierbij mocht mijn pik niet aanraken. Voordat de afspraak plaatsvond, bestookte ze me met geile foto's waarop ze haar mond open had en haar tong eruit stak. Het speeksel liep langs haar kin op haar tieten. Echt zalig. Ik heb mezelf daar gewoon ook een keer op afgetrokken.

Ik had avonddienst en kon niet anders dan mijn pik uit mijn broek halen en me te rukken op haar geile foto's. Een paar dagen later vond onze afspraak plaats. Na wat heerlijk zoenen en haar even achterlangs droog geneukt te hebben, draaide ze zich om en ging op haar hurken zitten. Ik haalde mijn pik tevoorschijn en zij deed zoals afgesproken haar mond open en stak haar tong uit. Ze keek me met haar doordringende blik aan. Het lukte haar bijna niet om mijn pik niet aan te raken. Ze raakte hem teveel aan waardoor ik mijn pik terug stopte in mijn broek.

Ik liet haar weer omhoog komen, draaide haar om en gaf haar een aantal ferme tikken op haar billen. Dat was heerlijk geil. Vervolgens haalde ik haar borsten uit haar blouse en zette mijn pik daartussen. Ik tikte met mijn pik op haar harde tepels. Ik wilde Merel neuken en dat wist ze ook. Voor nu besloot ik dat ik tussen haar borsten klaar wilde komen. Ze duwde haar handen tegen haar borsten, zodat mijn pik lekker strak tussen haar borsten kon wrijven. Het duurde niet heel lang voordat mijn zaad op haar borsten landde. 

Ik nam mezelf voor dat ik haar tijdens onze volgende ontmoeting echt keihard ga neuken, zo neem ik mezelf voor. Merel is wel beetje een fetisj-dame en houdt ervan om een beetje onderdanig te zijn. Als ik haar slet noem, dan zegt ze wel dat ze dat niet is, maar opdrachten uitvoeren kan ze als de beste. De betaling geschied nu al een tijdje in natura. Een keer wilde ze naar een plek op het werk en ik was degene die daarover ging. Toen ze me vroeg of ze daar heen mocht, zei ik dat ze daarheen mocht als ze meer eerst flinke blowjob gaf en dat ze vooraf moest betalen. 

Hierop zei ze direct dat dat prima was. Ze heeft een heerlijk zacht, zuigend mondje en neemt mijn pik redelijk diep in haar mond. Ik denk dat als ze haar best zou doen dat ze hem aardig diep weg kan krijgen in haar keel. Spuiten in haar mond mag ik niet, omdat de eerdere explosie haar het gevoel gaf dat ze de grote hoeveelheid zaad niet weg kon krijgen. Dat wilde ze dus nog niet. Zoals afgesproken gingen we naar het toilet. Mijn pik groeide al onderweg ernaar toe. Eenmaal op de afgesproken plek aangekomen treiterden we elkaar wat met de tong. 

Ze zei: 'Ja, nu wil ik wel graag naar de ruimte toe.' Ik zei: 'Dan weet je wat je te doen staat.' Zonder er verder over na te denken ging ze op haar hurken zitten. Ik haalde ondertussen die dikke pik van me tevoorschijn. Ik liet haar er even stevig aan zuigen. Binnen no time spoot ik de wc-bril en alles in het toilet helemaal onder. We hebben nog wat gekust en heb ik haar vervolgens toestemming verleend om de ruimte te betreden. Ze is echt een beest van geilheid. Ik wilde haar helemaal uit elkaar trekken, maar dat gaat daar echt niet helaas. 

Steeds gebeurt er iets waarbij ik kan zeggen dat ik met het delen van de informatie een betaling in natura wil. Hier stemt ze altijd naar tevredenheid mee in. Zo dus ook vandaag. Vandaag wilde ik alleen nog niet klaarkomen. Ik vind het namelijk ook fijn om in die geile fase te blijven. Dat klinkt misschien gek, want veel mannen willen juist spuiten. Ik wil dat ook wel, alleen de opwinding er naartoe geeft mij een grotere kick. Als ik niet sterk in mijn schoenen had gestaan, had ik haar zojuist weer ondergespoten. Althans de wc-bril, want slikken wil ze nog niet. 

Ze heeft aangegeven de tweede ronde wel te willen slikken, omdat er dan een kleiner kwakje zou zijn. Die wil ze wel tot haar nemen, maar zover is het nog niet gekomen. Vandaag heeft ze via de e-mail laten weten dat ze eigenlijk ook wel verlangt naar mijn tong op haar klitje. Ik wil haar wel graag beffen. Alleen in een toilet is dat echt fucking onhandig. Het kan wel eventjes, maar dan moet zij echt haar hele broek uitdoen. Ik haal alleen mijn staaf te voorschijn, doe mijn gulp open en ze kan aan het werk. Andersom gaat dat wat omslachtiger. Hierop gaan we wel iets verzinnen.

Binnenkort heb ik nachtdienst en ik heb haar al beloofd dat ik me zal afrukken op haar werkplek. Ik zal ook op haar laptop inloggen, zodat ze later kan zien dat er iemand anders op haar laptop heeft gewerkt. Ze gaf aan dat ze dit zeer geil vond. Ik vroeg haar of ze misschien iets achter kan laten voor mij, zodat ik iets heb om me bij af te rukken. Ze is heter dan heet en verrijkt me. Ik zou haar ook graag met een andere vrouw willen neuken. Dat is een fantasie van me, maar je weet immers maar nooit hoe de dingen gaan lopen. Dit had ik me ook immers ook niet voor kunnen stellen.

Ik vraag mezelf af; moet ik de fantasie uitspreken, of is het slimmer van niet? En wat zal ik doen om haar nog onderdaniger te krijgen?

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen