Mijn eerste ervaring met een transvrouw

Ingezonden door Hans

Ik ben Hans, inmiddels de zestig al ruim gepasseerd, maar nog altijd regelmatig genietend van heerlijke seks. Hiervoor adverteer ik op Sexjobs, maar ik kijk ook wel van tijd tot tijd op diverse datingsites. Zo kwam ik op een site een paar maanden geleden een prachtige Zuid-Amerikaanse dame tegen. Er zat ook wel iets mannelijks aan aangezien het een transseksueel was. Nou val ik absoluut niet op kerels, maar zij boeide me door zowel onze correspondentie als door de prachtige foto's van haar vrouwelijke lichaam en sexy benen. Vandaar dat ik graag nader contact wilde. 

Na wat schrijfsels over en weer stelde ik voor haar eens te bezoeken. Een voorstel waar zij ook wel voor in was. Als voorwaarde stelde ze echter dat ze geen seks wilde aangezien ze me eerst beter wilde leren kennen. Onze eerste ontmoeting verliep dan ook in opperste kuisheid. Samen hebben we een ritje door haar stad gemaakt. We hebben een paar koppen koffie gedronken en na een kus op de wang ben ik huiswaarts gekeerd. De ontmoeting was echter beiden goed bevallen, dus na een aantal weken volgde een tweede  afspraak. 

Wederom hetzelfde verhaal: samen op pad en een paar koppen koffie gedronken. We belandden wel samen op de bank, in tegenstelling tot de eerste ontmoeting. Ik wilde me niet opdringen, maar gelukkig brak zij het ijs door mijn hand vast te pakken en te strelen. Ook kwam ze tegen me aan liggen en gleed haar hand naar mijn kruis. Ik deed haar shirt naar boven en mijn lippen gleden naar haar tepels waar ik zachtjes aan begon te likken en te zuigen. Ze vond het heerlijk, nam me bij de hand en zei:' Kom', terwijl ze me naar haar slaapkamer leidde.

We gingen op bed liggen. Ik deed haar shirt uit, haar sportbroek naar beneden en begon haar schouders en rug te masseren. Inmiddels was ik bij haar billen aangekomen en om er beter bij te kunnen, deed ik haar zwarte tangaslip een beetje naar beneden. Zo kon ik ook haar prachtige billen een massagebeurt geven. Na enige tijd vroeg ik haar om zich om te draaien. Ik masseerde haar voorkant, nam haar tepels in mijn mond en ze steunde: 'Oh, ja. Ja.' Toen ik bij haar onderbuik was aangekomen, deed ik haar slip volledig uit. Ik nam haar pik, die inmiddels al hard begon te worden, in mijn hand.

Met mijn andere hand masseerde ik haar ballen en vervolgens ook haar perineum en haar bilspleet. Ze kreunde: 'Oh, mijn God.' Ze genoot er zichtbaar van. Haar pik was al nat van het voorvocht. Dat poetste ik er met mijn vinger vanaf en bracht het naar haar prachtige mond. Nu ging ik zelf op mijn rug liggen. Ze kwam tegen mij aan liggen, pakte met haar ene hand mijn borst en begon mijn tepel te likken en te zuigen. Het was een heerlijk opwindend gevoel. Helemaal toen ze met haar andere hand mijn penis omvatte en me begon te trekken. Ik had het niet meer en hijgde: 'Ik kom klaar.'

'Ik wil graag dat je klaar komt', zei ze. Nou, het duurde dan ook niet lang voordat het sperma over mijn buik spoot. Daarna veegde ze op een zachte en liefdevolle manier alles weg waarna ze zich heerlijk tegen me aan vleide. Ik kuste haar nek, schouders en rug. Zo lagen we wel een kwartier en we genoten er beiden van. Aan alles komt echter een eind. Zo ook aan ons samenzijn. Ze verwachtte nog bezoek en moest nog inkopen doen voor het avondeten. We namen afscheid en kusten elkaar, waarbij we afspraken contact te houden. 

Dat contact hebben we nog steeds. Ik heb haar uitgenodigd een keer bij me langs te komen. Als ze wil kan ze overnachten en kan ik haar de omgeving laten zien, waar ze zeer in geïnteresseerd is. Ik wacht haar bericht af.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.25 sterren
4 stemmen