Niet altijd prijs

Ingezonden door Twan

De avond waarop er een bijzondere mix van BDSM, kinky, fetisj en swingen op het menu stond, was mij van harte aanbevolen. Een absolute must! Het had al een voorteken moeten zijn, want de buslijn, die mij normaal gesproken rechtstreeks naar het centrum van de stad brengt, kampte met technische problemen. De elektrische bussen konden niet worden opgeladen. Wat voor mij inhield dat ik over een afstand van amper dertig kilometer vijf keer van bus heb moeten veranderen. Lang leve het openbaar vervoer!

Toen ik binnenkwam, was ik de vierde bezoeker. Erg hoopvol zag het er niet uit, want naast mij zaten nog drie alleengaande mannen aan de bar. Een sprankje hoop gloorde toen zich na bijna een uur een alleengaande dame meldde. Met de uitstraling van een ijskonijn ging zij in haar eentje aan de overkant van de bar zitten. Keurende blikken gingen over en weer, maar leidden niet tot enige activiteit. De beelden van de camera bij de ingang gaven aanleiding tot een kreet van vreugde bij twee heren: er verschenen maar liefst drie dames (!) in beeld.

Een man wist te vertellen dat als dat dezelfde dames waren als de vorige keer wij mannen onze borst maar nat konden maken. Woorden die je als man graag wilt horen. De drie dames bleken bij binnenkomst duidelijk uit Zuidoost Azië afkomstig. Gehuld in kleding die in geen, maar dan ook geen verband met het doel van het café en het thema van vanavond te maken hadden. En bovendien nog erg niet vrouwelijk. De dames konden zo de steigers van een Vinexlocatie op. Ze gingen aan de bar zitten en bestelden elk een biertje. Waarmee al hun activiteiten van de avond zijn beschreven.

Even leek het erop dat het thema van de avond beter Azië had kunnen zijn, want de beide koppels (hoera) die zich daarna meldden, bestonden beide voor de helft ook uit Aziatische dames. Niet echt mijn primaire voorkeur, maar mogelijk zou verandering van spijs doen eten. Het begon redelijk vol te lopen. Weer met opvallend veel toeristen die voor het eerst in het café kwamen. Uit gesprekken maakte ik op dat het voor velen ook een eerste kennismaking met de wereld van de vrije seks was.

Wat zich later op de avond vertaalde in koppels, die zich in alle standen en standjes op elkaar uitleefden, maar daarbij iedere inmenging van buitenaf rigoureus afwezen. Wat niet wegneemt dat er genoeg opwindende taferelen te bewonderen waren. Waar ik van genoten heb, was een mooie mengeling van lichte BDSM, lak, fetisj en kinky. Het stel kwam binnen en zoals te doen gebruikelijk had de man -in tegenstelling tot de vrouw- geen enkele moeite gedaan om iets aan te trekken dat op een avondje uitgaan wees.

De vrouw daarentegen had meteen mijn volledige aandacht. Super slank, laarsjes met extreem hoge stilettohakken en gekleed in een spijkerbroek die zo strak om haar benen en onderlichaam sloot dat ik bijna kon liplezen. Een mager bovenlichaam was gehuld in een zwart, eveneens nauwsluitend truitje dat haar cup-A borstjes toch mooi uit liet komen. Een prachtig gezichtje onder een kortgeknipt donkerblond koppie. De grote tas waarmee de man liep te zeulen, beloofde nogal wat. Nadat het koppel naar wat gestuntel aan de danspaal had gekeken, zocht zij de (ver)kleedkamer op.

Om daar vervolgens in een outfit van strak zittende lakkleding weer uit tevoorschijn te komen. Van haar gezicht waren alleen haar ogen, neusgaten en mond nog te zien. Voor de rest was het snoetje met een kap van lak van de buitenwereld afgesloten. De grote chroomstalen ring ter hoogte van haar hals onderstreepte het onderdanige karakter van haar aanwezigheid. Wat een verschijning! Het stel speelde hun spel perfect. Zij werd door hem op een barkruk ‘geparkeerd’ en mocht zich totaal niet bewegen. Laat staan met andere mensen praten.

De enige luxe die haar gegund werd, was een slokje drinken dat zij zo nu en dan via een rietje mocht opzuigen. Als zij tenminste snel genoeg was. Wanneer haar lippen zich amper rond het rietje hadden gevormd, trok hij het glas alweer weg. Het stel verplaatste zich naar de danszaal waar de lier aan het plafond naar beneden werd gedraaid. Een stang, met aan beide uiteinden polsboeien, werd aan de lier gekoppeld en omhoog gedraaid. Twee flapjes werden geopend waardoor twee kleine, slappe borstjes iets van hun vrijheid terug kregen, maar dat was uiteraard niet het doel.

Dat bestond eruit dat de man met een korte bullwhip mooie bewegingen maakte waarbij de zweep telkens net haar borstjes raakte. Wat even later ook gebeurde met haar buik en rug. Hij sloeg met de zweep die alle bijbehorende geluiden maakte, maar er verschenen geen sporen van de zweepslagen. De dame reageerde wel met sierlijke bewegingen op iedere aanraking. Haar rok, die tot ver over haar knieën reikte, werd opgetrokken en rond haar middel vastgezet. De mooiste billen van de avond werden gepresenteerd.

Opwindend gescheiden door een stukje lak dat niet meer als een veter haar billen en schaamlippen van elkaar scheidde. Haar heerlijke kadetten moesten het ook ontgelden. Weer met het geluid van zweepslagen, maar zonder de daar normaal gesproken bijbehorende striemen. De lier werd opgetrokken. De dame verloor het contact met 'terra ferma'. Echt comfortabel kon dat niet zijn, maar dat was natuurlijk juist de bedoeling. Het driehoekje van lak, dat haar heerlijkheid verborg, werd opzij getrokken.

Zonder verdere plichtplegingen duwde de man ruw twee vingers in haar en begon hij haar in een razend tempo genadeloos te vingeren. Totdat zij schokkend, maar geluidloos grote hoeveelheden vocht verloor. Ik zou zweren dat zij spuitend klaar was gekomen. Waarmee zij kennelijk haar hereniging met het aardoppervlak had verdiend. Het was een heerlijk schouwspel. Rond half een liep het café echt vol. Vooral met de koppels die ik eerder al beschreef. In het souterrain gebeurde er van alles, maar zoals gezegd eigenlijk alleen maar tussen de onderlinge partners.

Vanavond was ik een stille genieter op afstand. Ik ben seksueel niet actief geweest. Met een super relaxte sfeer, een drankje en een hapje erbij heb ik toch een leuke avond in een erotische sfeer doorgebracht.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen