Bevrijdingsdag

Ingezonden door Twan

Toen het display van mijn telefoon op 5 mei aangaf dat Margot contact zocht, had ik al een idee van wat er zou gaan komen. En ja hoor: Margot had weer iets op te biechten. Haar bekentenis was dat zij de vorige dag op haar balkon in het zonnetje met zichzelf had liggen spelen en dat het heel waarschijnlijk was dat de buurman of buurvrouw en mogelijk zelfs beiden dat gezien konden hebben. Op zich was Margots verhaaltje -waar of niet- al voldoende om daar in mijn eigen fantasie mee aan de haal te gaan. Ooit had ik in Turkije iets soortgelijks meegemaakt.

Het was overduidelijk dat Margots biecht alleen maar op een passende bestraffing gericht was. De sanctie erop hield in ieder geval in dat zij ’s middags bij mij niet welkom was. Wat Margot graag wilde, want zij moest toch echt gestraft worden, vond Margot zelf. Het het feit dat ik tijd nodig had om over passende maatregelen na te denken, beloofde op voorhand al niet veel goeds voor haar. Margot vroeg alleen nog maar of zij mij aan het einde van de middag dan wel zou mogen bellen? Dat zou zij wel merken als ik haar gesprek wel of niet beantwoordde. 

In mijn gedachten kon ik Margot nu al voelen genieten van dit machtsspelletje. Bij de derde poging van Margot om mij te bellen, accepteerde ik het gesprek. ‘Dankjewel Twan, wat ben ik blij dat….’ Ik liet Margot niet eens uitspreken. Margot moest zich vanavond om klokslag 19.30 uur aan mijn voordeur melden. Hoe zij daar moest komen, was niet mijn zorg. Wanneer zij om 19.31 uur of 19.29 uur zou aanbellen dan zou ik letterlijk niet opendoen en kon zij linea recta weer naar de hoofdstad vertrekken. Margots enige vraag was of zij qua kleding nog iets speciaals aan- of uit moest trekken? Dat liet ik aan haar eigen fantasie over.

 

Bevrijdingsdag 2023 19.25 uur

Ik zag Margot voor mijn beukenhaag langslopen. Haar ogen gingen heen en weer tussen mijn woonkamer en haar horloge. Margot zou nog tenminste vier minuten bij de voordeur moeten wachten. En ja hoor, exact om 19.30 uur klonk de bel. Ik nam alle tijd om de deur elektronisch te openen. Aan haar lichaamstaal was te zien dat Margot al helemaal in haar onderdanige rol zat. Met haar jeans, simpele truitje en witte sneakers aan haar voetjes zag Margot er bijna kwetsbaar uit. Ik wist dat dat ook precies de uitstraling was waar zij zorgvuldig voor had gekozen. 

Dat Margot alles behalve kwetsbaar -en al helemaal niet onschuldig- was, bleek meteen uit haar vraag of ik al een passende straf had bedacht? De blik in Margots ogen sprak boekdelen. Ik had inderdaad een passende sanctie in mijn hoofd, maar ik merkte dat ik zelf ook nog steeds aan mijn rol van strenge, straffende (vader)figuur moest wennen. Ik zat nog heel duidelijk in de afwegingsfase waarin ik aarzelde en zelfs hier en daar nog worstelde met het letterlijk pijn aan een ander gaan doen.

Wat mij over die drempel heen liet stappen, waren mijn herinneringen aan Margots tomeloze genot aan de pijn en vernederingen bij onze vorige sessies. Meteen maar door naar de slaapkamer dus. Margot kreeg opdracht om zelf de twee touwen onder het bed door te trekken. Een bij het hoofdeinde en een bij het voeteneinde. Margot moest ook zelf haar linker pols en -enkel met een dubbele knoop vastbinden. Haar rechter pols zette ik met een slipknot vast waarbij Margots armen maximaal gestrekt waren. 

Margots rechter enkel gaf ik expres wat speling om daaraan af te kunnen lezen in welke staat van opwinding en overgave Margot verkeerde. Een lik over haar clit, gevolgd door een harde klets op haar vagina zetten de toon. Margot was ready, willing and able. Margot wilde dit niet alleen, Margot smachtte ernaar. Het kettinkje tussen de tepelklemmen was te kort voor mijn plannen. Een tang bood uitkomst. En mogelijkheden. Ik zette de klemmen op Margots schaamlippen. Met het omhoog schuiven van de ringetjes voerde ik de druk op Margots schaamlippen steeds verder op. 

Margot deed kansloze pogingen om zich kronkelend aan de klemmen te ontworstelen. Ik wist dat dat alleen maar schijn was. Ik trok de roze lipjes uit elkaar en bevestigde de kettinkjes van de klemmen met elastiek aan Margots bovenbenen. Haar kut stond schaamteloos wagenwijd open. Margots clitje keek mij brutaal aan. Ik zette de tang op haar knopje. De tandjes van de tang beten zich in het dunne gevoelige vlees vast. Ik hoefde nog niet eens hard te knijpen om Margot te zien verkrampen. Het koude staal op haar gloeiende clitje was goed voor een orgasme. 

Een vinger in haar kontgaatje leverde een straaltje op. Het eerste van vanavond. Ik zou het dekbed weer moeten verschonen. Mijn vinger in Margots anus werd vervangen door de buttplug. De bek van de tang zette zijn tandjes dieper in het donkerrode genotsknopje dat nu wit wegtrok. Twee kromme vingers tegen Margots sponsje lieten haar wild aan de touwen rukken. Ik wist dat Margot alles wilde. Alles, behalve om van haar bewegingsvrijheid te genieten. De machteloosheid en gedwongen overgave maakten haar gek van verlangen.

Uit mijn nachtkastje haalde ik een rekje met wasknijpers die ik speciaal voor Margot had gekocht. Toen Margot ze zag, kon ik de blik in haar ogen niet beschrijven. Ik kon er elke emotie in ontdekken. Of was het alleen mijn eigen fantasie? Wat ik in ieder geval bij Margot zag, was verlangen en verwachting. Om de spanning bij haar op te voeren, bedekte ik haar ogen met een zakdoek. Het uitschakelen van een zintuig scherpt de andere zintuigen aan. De eerste wasknijper plaatste ik op het opgetrokken vel van Margots rechter borstje. De volgende wasknijpers plaatste ik in een cirkel om Margots rechter tepel. 

Ik deed exact hetzelfde met de linker borst. Ik gaf Margot opdracht om haar tong uit te steken. Ook die voorzag ik van een houten knijper. De volgende knijpers plaatste ik op Margots uitgerekte tepels. Margot stond zo strak als een plank. Ze was zo gespannen als een pianosnaar en kon dus op elk moment knappen. Margot brak toen de dildo in haar kutje verdween. Terwijl ik haar met de dildo neukte, tikte ik steeds en in een onregelmatig tempo tegen de wasknijpers op haar tepels. De laatste wasknijper was voor Margots clitje. Margot spoot over het voeteneinde van het bed. 

De dildo werd zelfs uit haar kutje gelanceerd. Kronkelend trok zij aan de touwen. Gillend, huilend en snurkend bleef Margot klaarkomen. Even leek het erop dat Margot haar baarmoeder naar buiten wilde persen. Zij wilde wat zeggen. Wat vanwege de wasknijpers op haar tong was dat voor mij niet verstaanbaar. Zonder wasknijpers hijgde Margot: ‘Neuk me, neuk me alstublieft!’ Ik duwde mijn pik genadeloos tot achter in Margots keel. Ik ging net zo diep naar binnen totdat ik Margot hoorde kokhalzen. Ik wilde haar kwijl langs mijn pik zien druipen. 

Toen ik de zakdoek wegtrok, zag ik twee bloeddoorlopen tranende ogen waar een wilde blik in lag. Ontredderd en wanhopig, maar ook bloedgeil. Samen met twee vingers duwde ik de dildo weer naar binnen. Margot huilde, maar wilde niets liever. Kwijl liep uit haar mondhoeken en werd ook door het dekbed opgenomen. Het was tijd om het spel met de wasknijpers te verplaatsen. Ik verwijderde de klemmen van Margots schaamlipjes en verving die door drie wasknijpers op elke grote schaamlip. Met als effect dat Margots kutje wagenwijd open stond. 

Haar vuurrode, zwaar doorbloede schaamlipjes lagen als een bloeiend roosje voor mij. Iedere aanraking van elke wasknijper liet een schokje door Margot gaan. Hoe harder de aanraking, hoe heftiger Margots reactie. Ik rekte het kapje boven Margots clitje uit en zette daar de zevende knijper op. Margots opwinding sijpelde uit haar vagina over haar sterretje om ook weer door het dekbed opgenomen te worden. Volkomen willekeurig tikte ik om beurten tegen een van de wasknijpers. Om vervolgens met een kromme vinger Margots sponsje weer te stimuleren. 

Margot smeekte bijna om mijn pik, maar ze zou geduld moeten hebben. Meer dan mijn kloppende eikel op haar genotsknopje zat er voor haar nog niet in. Margot deed haar uiterste best om haar schaamlipjes om mijn paal te krijgen, maar de dildo zat steeds in de weg. Telkens als zij mijn eikel naast de dildo half naar binnen had weten te werken, trok ik mijn pik een centimeter terug om vervolgens met mijn eikel zelf de wasknijpers op Margots schaamlippen aan te tikken. Margot balanceerde constant op de flinterdunne grens tussen pijn en genot. Haar eigen fantasie deed de rest. 

Aan de volgende golf van vocht te zien, leek het genot te winnen. Ik maakte Margots enkels los en ik trok het touw onder het bed terug. Ik liet Margot haar benen gestrekt omhoog brengen waarbij zij haar voeten naast haar polsen terecht moest brengen. Enkels en polsen werden aan elkaar vastgebonden. Telkens wipte de dildo uit Margots kutje dat nog steeds pulseerde. Uiteraard moest haar ongehoorzaamheid om de dildo binnen te houden, bestraft worden. Ik besloot om Margot en de dildo een herkansing te geven. 

Met haar eigen sapjes eraan kreeg Margot opdracht om de dildo van speeksel te voorzien. Een van mijn eigen fantasietjes. Margot gehoorzaamde maar al te graag. De herkansing voor haar wijdopen kutje en de toenemende druk op haar sterretje waren slechts de voorbode van de vijftien centimeter rubber die haar kontgaatje te verwerken kreeg. Margot lag doodstil. Tot ik onverwacht in haar clitje beet. Mijn gezicht droop. Ik gutste zelf ook voorvocht. Wat Margot gretig inslikte. Margots antwoord op mijn vraag in welke opening zij mij nu wilde voelen leverde het hijgende antwoord: ‘Overal’, op. 

Ik voelde Margot tegenpersen toen mijn eikel haar kringspier doorboorde en millimeter voor millimeter in haar darm verdween. Naast mijn eigen voorvocht zorgden Margots sapjes ervoor dat operatie penetratie letterlijk gesmeerd verliep. Margots buikje ging omhoog en de dildo in haar kutje bleef ontsnappingspogingen ondernemen. Mijn duim op haar clit maakte haar supertrio compleet. Margot schudde en schokte en probeerde zich aan de touwen te ontworstelen. Margot verkrampte en leek secondenlang met ademen te stoppen. Om vervolgens totaal te ontspannen. 

Niet alleen gleed de dildo langzaam uit haar kutje, zelfs mijn paal in Margots kontgaatje werd niet meer afgekneld. Ik verwijderde alle wasknijpers en maakte de touwen los. Margot mocht even bijkomen. ‘Mag ik?’ Ik wist wat Margot bedoelde. Alleen liet ik haar ‘mag’ vervangen door ‘moet', want Margot moest mij pijpen. Wat zonder verdere bijzonderheden al een genot was. Mijn perverse gedachten dat Margot haar eigen anus zou proeven, liet mijn eikel binnen paar seconden zoveel pijn doen dat ik even bang was voor blijvende schade. 

Margot kreeg het blauwpaarse monster niet eens voorbij haar lippen. Mijn ballen werden een voor een naar binnen gezogen. Ik voelde Margots tong langs mijn balzak gaan. Toen ik even ging verzitten en Margots tong mijn eigen kontgaatje likte, kneep mijn prostaat samen. Ik geloof dat ik nog nooit zo hard en zo dik was geweest. Ik trok Margot aan haar benen naar mij toe. Benen die Margot uit eigen beweging en wetende wat ik ging doen naar haar hoofd bracht. Ik had de keuze uit twee smachtende, pulserende openingen. Waarom kiezen en een van tweeën uitsluiten? 

Margots sterretje viel als eerste ten slachtoffer. Althans dat was mijn bedoeling. Het wit wegtrekken van het sluitspiertje liet zien dat Margot dat niet aankon. Pijn was oké, maar doordrukken zou een marteling worden. Met een ‘plop’ nam Margot mij in zich op. Terwijl ik haar neukte, zoog Margots mond zich op de mijne vast. Mijn tong zocht haar huig. Haar tong vond de mijne. Margots beet in mijn tong leverde haar een heipaal op en mijn dekbed de volgende natte vlekken. Margot beet zich dieper vast in mijn tong. Zij wist met welk gevolg. Genadeloos werd Margot genomen. 

Mijn tong wist te ontsnappen. Met wijd opengesperde ogen en met grote zwarte pupillen vroeg, nee, smeekte Margot bijna om anaal geneukt te worden. Dat ik zelfs nu nog te lief voor haar was, bleek toen ik de dildo, waarmee ik haar kontgaatje wilde neuken, door Margot opzij werd geduwd. Nu was ik degene die met ongeloof keek. Wilde Margot nu echt dat ik…? Voor alle zekerheid liet ik haar nog even mijn brute pik zien. Waarschijnlijk als laatste inschatting nam Margot mijn snikkel in haar hand. Haar vingers konden mijn staaf niet eens meer omvatten. ‘Toe maar.’

Terwijl Margots kutje nog open stond, duwde mijn atoomkop haar anus steeds verder terug. Stukje bij beetje leek Margots vagina steeds verder uit te stulpen. Met grote ogen waaruit een mengeling van angst en verlangen viel af te lezen, wachtte Margot het onvermijdelijke af: pijn. Maar dan ook echt pijn! Gek genoeg wilde ik Margot ook pijn doen. Mijn eigen kontgaatje voelde wat dat van Margot voelde. Op dat moment wilde ik zelf ook keihard in mijn kont geneukt worden met een buttplug of met een dildo. Zelfs -en misschien nog wel liever- door een zwaar geschapen kerel. 

Hij mocht mij uitwonen zoals ik Margot wilde uitwonen. Eenmaal in Margots darm was het heftigste gevoel weg. De enige manier om dat gevoel voor zowel Margot als voor mij terug te krijgen, was om telkens opnieuw Margots sluitspier te doorboren. Wat steeds makkelijker en soepeler ging. Opnieuw zogen onze monden zich op elkaar vast. Weer begonnen onze tongen aan een wilde achtervolging. De heftige beet in mijn tong zorgde ervoor dat ik mijn hele paal in Margots darm hamerde. Heet vocht spoot tegen mijn buik. Ik neukte Margot niet meer. Margot neukte mij. 

Niet eens bewust, want Margot zat duidelijk ergens op een andere planeet. Tussen Venus(heuvel) en mijn roomwitte Melk(weg). Ik kon er niet langer tegen vechten. Mijn wilskracht verloor het van mijn prostaat. Een tsunami van zaad was zich aan het opbouwen. Miljoenen zaadcellen vochten om voorrang om in Margots kont te worden gelanceerd. Ik kon ze allemaal en straal na straal naar buiten voelen komen. Zoals een reu blijft vastzitten nadat hij een teefje heeft gedekt, zo bleef ik even in Margot vastzitten. 

Totdat Margot niet alleen mijn halve erectie naar buiten perste, maar ook een sliert zaad uit haar kontgaatje in het dekbed verdween. Ik heb Margot in het dekbed gewikkeld. Haar mooie gezichtje gestreeld en gezoend. Waar ik haar tijdens het seksuele geweld van zonet waarschijnlijk allerlei grove namen had gegeven, gaf  ik haar nu alleen maar koosnaampjes en zei ik hoe lief en geweldig Margot wel niet was. Margot lag met gesloten ogen en met een brede glimlach na te genieten. Voor het eerst wilde ik haar aanbieden om deze nacht bij mij te blijven, maar iets in mij zei dat ik dat niet moest doen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen