Oproepen/advertenties

 

Oproepen

Online zijn er veel sites te vinden waar je in contact kunt komen met mensen die dezelfde (seksuele) verlangens hebben als jij/jullie. De grootste ergernis van mensen die serieus op zoek zijn naar bijvoorbeeld een man, vrouw of stel om een leuke ervaring op te doen, is dat er heel erg veel nep accounts zijn. Zo zijn er mannen die zich uitgeven als vrouw of als stel of mensen die het leuk vinden om foto's te verzamelen. 

Ik wil mensen die serieus (op zoek) zijn de mogelijkheid bieden om op mijn website gratis een advertentie te plaatsen. Voorwaarde hiervoor is wel dat we, voorafgaand aan de plaatsing van de advertentie op de website, videobellen, zodat ik weet dat jij/jullie (opr)echt zijn.  De mensen die op de advertentie reageren, kunnen er dan vanuit gaan dat degene die achter de advertentie zit serieus en echt is. 

Mocht je het leuk vinden om een advertentie te plaatsen op mijn website, stuur me dan een e-mail op info@dagboekvaneenminnares.com.

Evenementen

Af en toe krijg ik aanvragen om mee te helpen met de organisatie van een feest of ander leuk event. Hier sta ik zeker voor open. Ik vind het leuk om mensen te helpen bij het creëren van mooie herinneringen. Herinneringen die zij hun leven lang met zich mee kunnen dragen en andere mensen erover kunnen vertellen, zodat zij net zo enthousiast worden als zijzelf.  

Soms is het lastig om de juiste mensen bij elkaar te brengen om er samen een mooie avond en/of nacht van te maken. Inmiddels heb ik door mijn vele ontmoetingen met 'mensen met verschillende wensen' in de afgelopen jaren een leuk netwerk met mooie, bijzondere mensen op mogen bouwen. Samen met hen en de lezers van mijn website moeten we een leuke groep mensen bij elkaar kunnen brengen om met én van elkaar te kunnen genieten. 

Mocht je een leuk event willen organiseren en in contact willen komen met deze mooie en bijzondere mensen dan kun je mij een e-mail sturen via info@dagboekvaneenminnares.com. Dan kan ik de oproep op mijn website plaatsen en kijken we of we er samen een mooi event van kunnen maken.