Bloemlezing

Ingezonden door Twan

Is het hele leven voor een groot deel onvoorspelbaar, een avond in mijn stamcafé kan dat ook zijn. Neem nou gisteren. Toen ik het café binnenkwam, was het nog erg rustig. Aan de overkant van de bar zat een man achter een glas dampende thee. Het koppel dat naast hem zat, had elkaar ook niet veel te vertellen. De dame achter de bar had alleen maar oog en aandacht voor een andere medewerker. Anders dan anders was mijn hoop dus volledig gevestigd op nieuwe bezoekers. Omdat het een stralende dag was, zouden de terrassen in de nabijheid van het café wel eens een grotere aantrekkingskracht op het publiek uit kunnen oefenen dan mijn stamcafé. De tijd zou het leren.

Onverwacht liep het café in snel tempo redelijk vol. Een dame, die ik herkende van een eerder bezoek, ging op de barkruk naast mij zitten en begon als typisch Amsterdamse meteen te kwetteren. Zij vertelde heel veel, maar het grappige was haar bekentenis dat zij het vorige week met een vriendin over mij had gehad. ‘Alleen maar in positieve zin’, zo haastte zij zich. Natuurlijk vroeg ik daarop door. Volgens haar had haar vriendin nogal hoog opgegeven over mijn kwaliteiten als minnaar.

Met een openheid die enerzijds ontwapenend was, maar die mij aan de andere kant ook een gevoel van verlegenheid gaf, voegde de dame eraan toe dat zij tijdens haar vorige bezoek mij al graag beter had willen leren kennen. Toen zij naar mij toe had willen komen, scheen ik het al met een andere dame gezellig te hebben gehad die duidelijk ook heel tevreden over mijn prestaties was geweest. Het is maar goed dat de verlichting in het café rood is. Zo kon ik in elk geval verbergen dat ik gewoon aan het blozen was door zoveel mooie woorden en toegeschreven kwaliteiten.

Voor ik het goed en wel in de gaten had, gingen de strelingen over mijn bovenbenen over in het openlijk masseren van mijn penis. Nu is het openlijk bedrijven van seks niets bijzonders in het café. Iemand een erectie bezorgen, zelfs gewoon aan de bar is geen regel, maar zeker ook geen uitzondering. Eigenlijk keek ook niemand op toen deze mevrouw, wiens naam ik niet eens weet, op haar hurken voor mij ging zitten en mijn boxer afstroopte. Mijn halve erectie toonde zich in alle openheid. Mevrouw ging door met het hardmaken.

Een kreetje van verrassing en van plezier klonk toen zij mijn piercings ontdekte. Vooral de piercing door het riempje van mijn voorhuid oogstte waardering. Ik geneer mij niet snel ergens over en schaamte is mij bijna helemaal vreemd, maar de luide uitnodiging van de dame aan wat kennissen om mijn kroonjuwelen te komen bekijken, liet het schaamrood op mijn kaken verschijnen. Binnen een paar seconden stonden drie of vier andere dames om ons heen. Ze werden aangemoedigd om even aan mijn piercing te voelen.

Geloof mij, het is een bijzondere ervaring als vier handen tegelijkertijd aan jouw piemel zitten te frunniken en jouw voorhuid over jouw eikel heen en weer trekken. Zogenaamd om de werking van de piercing te proberen. Ik werd er keihard van. Wat complimenten en een geweldige pijpbeurt opleverde, die ik beloonde door de dame aan de bar handmatig aan een orgasme te helpen. Iedereen was blij en tevreden. Het was druk. Het ene leuke gesprek ging over in een andere sprankelende ontmoeting. Het geheel kreeg de sfeer en gemoedelijkheid van een Amsterdams café.

Op een van de podia in de danszaal gebeurde van alles wat buiten absoluut verboden zou zijn. Een stel, waarvan ik de dame herkende als een van de bewonderaars van mijn piercing, was druk met een andere vrouw die zij, zo vertelde zij, via Tinder hadden leren kennen en die zij inmiddels als vaste sekspartner in hun privéleven hadden toegelaten. De man en die sekspartner stonden op het plateau met de danspaal elkaar handmatig op te geilen. Mijn bewonderaarster keek toe en zei dat zij het prettig zou vinden als ik haar ook aanraakte. Een open uitnodiging. Wat leuk!

Mevrouw zei er wel meteen bij dat ik voorzichtig moest zijn met haar vagina. Zij had last van een irritatie waardoor zij niet gevingerd, laat staan geneukt kon worden. Gelukkig was er genoeg ander lekkers aan haar om van te genieten. Twee prachtige borsten en een tot mijn verassing ongeschoren venusheuvel. Zacht dons markeerde haar schaamstreek. Van achteren speelde ik met haar borsten en tepels, wat duidelijk in goede aarde viel. Toen mijn vinger tussen twee flinke, vochtige schaamlippen haar clitje ontdekte, drukte de mevrouw, die zich inmiddels als Roos aan mij had voorgesteld, haar ronde billetjes hard tegen mijn bekken.

Dat miste zijn uitwerking niet. Schaamteloos kroop mijn eikel onder het elastiek van mijn boxer door en druppelde voorvocht op de kadetten van Roos, die zeer geïnteresseerd naar het spel van haar man en de Tinderdame keek en dat feilloos wist te combineren met mij af te trekken. Oké, neuken kon dan misschien niet, maar een beetje drooggeilen moest kunnen. Vond ik tenminste. Roos ging daarin mee. Met enige moeite drukte ik mijn erectie omlaag tussen Roos’ billetjes. De warmte van haar schaamlippen gloeide door in mijn paal.

Aan de voorkant van Roos mocht mijn eikel zich verheugen in strelingen en kneepjes. Tot mijn verbazing, maar ook mijn vreugde werd ik door het trio uitgenodigd om tegelijkertijd de Tinderdame te vingeren. Hoe mooi kan het leven zijn? Om even van alle geneugten bij te komen, bestelde ik een bitter lemon. Ik werd aangesproken door een stel uit het Westland dat een weekendje Amsterdam deed en uit nieuwsgierigheid voor het eerst naar dit café was gekomen. Mijn vraag wat hun eerste indrukken waren, werd beantwoord met veel positiviteit.

Ik kreeg complimenten (alweer begon ik te blozen) over mijn piercing die zij na alle commotie daar omheen ook wel eens wilden bekijken, maar ook mijn spel met de beide dames in de danszaal kon hun goedkeuring wegdragen. Het grappige was dat de man van het stel liet doorschemeren dat hij ook wel in mijn piemel geïnteresseerd was. Een mooi compliment toch? In gedachten zag ik een trio met dit stel wel zitten. Wat helaas niet doorging, omdat de vrouw van het stel zich daarvoor nog niet vrij genoeg voelde, maar het was een leuk gesprek met erg leuke mensen.

Aan de bar, in de danszaal en beneden in het souterrain gebeurde van alles en het gebeurde ook nog eens allemaal tegelijk. Stellen waren lekker met elkaar in de weer. Hier en daar haakte een ander stel of alleengaande man aan. Er werd getrokken, gevingerd, gepijpt, gebeft en natuurlijk geneukt alsof de wereld morgen zou vergaan. Vooral in het souterrain rook het gewoon naar seks. De sfeer had zoiets sensueels dat het elkaar over en weer aanraken eigenlijk niet meer dan normaal aanvoelde. 

Ik heb gestreeld en gevoeld en ik werd gestreeld en bevoeld. Het kon allemaal en het was allemaal prima. Het was dan ook helemaal niet verwonderlijk dat eigenlijk niemand meer kleding aanhad. Heerlijke borsten wiegden in neuktempo heen en weer. Ronde mannen- en vrouwenbillen werden gestreeld. Soms werden geslachtsdelen voorzichtig betast, wat meestal werd gewaardeerd. En zo niet, dan werd dat subtiel aangegeven. Op een gegeven moment was het zo druk dat het onvermijdelijk was dat mensen elkaar aanraakten.

Wat totaal bij de sfeer paste en wat door niemand als hinderlijk of ongewenst werd ervaren. Opeens werd ik van achteren omhelsd. Een hand ging naar mijn tepels, terwijl een andere hand doelgericht op mijn pik afging. Ik draaide mijn hoofd achterom en keek in de ogen van de Tinderdame die uit van origine uit Amerika zei te komen, maar die al jaren in Nederland zei te wonen. Leuke informatie, maar haar cv interesseerde mij op dat moment totaal niet. Dat deden haar gemiddelde borsten met dikke tepels erop die half uit haar beha hingen duidelijk wel.

Haar gladgeschoren vagina uiteraard ook. De Amerikaanse zoog haar mond op de mijne vast en trok enthousiast aan mijn pik. Voorvocht werd over haar – en mijn schaamstreek uitgesmeerd. Ik besloot om mijn handmatige kennismaking met haar kutje te hernieuwen. Mevrouw gaf aan graag flink aangepakt te willen worden. Met drie vingers kreeg ik haar aan het soppen. Haar orgasme bracht haar letterlijk op haar knieën. Roos voegde zich bij ons en zei het zo jammer te vinden dat zij die irritatie tussen haar benen had. Want oh, wat had zij graag met mij willen neuken! Nou ja, zeg!

Het is echt heel apart om twee mooie naakte dames met hun rug naar je toe naast elkaar voor je te zien staan. Heup aan heup en ook nog eens heupwiegend. Het zou verboden moeten worden. Was ik geil? Jewels wedervraag zou zijn geweest ‘of de Paus katholiek is?' Om beurten pakte ik de dames bij hun heupen en schuurde ik mijn erectie door hun bilnaad. De beide dames speelden met vuur. Als een van hen, of beter nog, als beiden zich voorover hadden gebogen dan had ik niet meer voor mijzelf ingestaan. Iets met hondjes?

‘Wil je haar neuken?’ vroeg Roos. Weer moest ik aan Jewels standaard antwoord denken. Ik hoefde niet eens te antwoorden. Miss Amerika klom al op de gynaecologenstoel en legde haar benen in de stijgbeugels. Zij hield toch van ruig? Met drie vingers voldeed ik maar al te graag weer aan haar wensen. Roos ontfermde zich over mijn druipende pik. Voorvocht verscheen in golfjes. Wat mij het gevoel gaf alsof ik doorlopend aan het klaarkomen was. Waar zij het vandaan haalde, geen flauw idee, maar opeens rolde Roos een condoom over mijn paal.

In een langzame stoot zat ik tot mijn ballen in de Amerikaanse die er overigens helemaal geen probleem mee had dat een aantal mannen zich om ons en Roos heen verzamelden. Daarbij uiteraard hun piemels aanboden. Zowel Roos als de Amerikaanse boden graag een helpende hand. Ik ervoer het als een enorm compliment dat de Amerikaanse aangaf dat iedereen over haar heen mocht spuiten, maar dat ik de enige was die haar mocht neuken. Wat ik vol overgave en beestachtig zwetend deed. Roos mengde zich in ons spel door met haar hand over mijn billen te strelen.

Waar ik op hoopte, gebeurde. Roos zette haar vinger op mijn kontgaatje. Ik kreunde goedkeurend. Het moment waarop haar vinger langzaam bij mij naar binnen ging, was ook het moment waarop ik miljoenen zaadcellen in de Amerikaanse spoot. Ik trok me uit haar terug. Nog steeds bikkelhard. Met Roos’ vinger nog in mij zocht ik het Amerikaanse kontgaatje. Dat leek te pulseren. Terwijl de Amerikaanse en ik elkaar aankeken, ging mijn middelvinger op verkenning. ‘Gently please.' In haar opwinding verviel miss Amerika in haar moerstaal.

Uit ervaring weet ik dat een krommende vinger in je kontje erg lekker kan zijn. Ik wilde de Amerikaanse graag laten voelen wat ik nu zelf met Roos’ vinger in mijn anus ook voelde. Eerlijk gezegd voelde ik de neiging opkomen om een Amerikaanse kontgaatje gewoon te neuken. De uitspraak daarover tegen Roos leverde mij een flinke prostaatmassage op. Naast mijn middelvinger begon mijn wijsvinger nu ook aan een feestelijke anale intocht. Miss Amerika verstijfde onder de twee vingers en zei nogmaals: ‘Gently please’.

Het was duidelijk een feit dat haar kont bijna klaar was om mijn pik te ontvangen. ‘Laat het condoom zitten’, hijgde Roos met een hese stem geil in mijn nek. In pornofilms blijft een kontje na een penetratie vaak wagenwijd openstaan. Dat gebeurde niet bij Miss Amerika waardoor het best wel veel druk en timing dan verwacht kostte om mijn veel te dikke eikel naar binnen te persen. Ondanks dat ik mijn pik en het Amerikaanse kontgaatje rijkelijk met glijmiddel had ingesmeerd. ‘Gently, Gently, gentlyyyyy’, gromde de Amerikaanse. Langzaam sloot haar kringspier zich achter mijn eikel.

Wat ik overigens het lekkerste gevoel van anale seks vind. Het moment waarop mijn eikel de kringspier doorboort. Eenmaal daar doorheen voel ik eigenlijk veel minder dan wanneer ik een kutje neuk. Iedere keer dat ik in de Amerikaanse ging, kwam haar buik iets omhoog. Roos kwam naast ons staan, vingerde mijn kontgaatje en speelde met de clit van de Amerikaanse. Ik bleef langzaam neuken. Als ik in de Amerikaanse ging dan schoot Roos’ vinger uit mijn kont. Als ik terugtrok, was Roos weer helemaal ‘binnen’. Ik twijfel nog of ik 'in' of 'uit' de Amerikaanse lekkerder vond. 

De situatie was bloedgeil. De Amerikaanse en ik werden beiden anaal verwend. Om ons heen stonden mannen zich af te trekken. Al dan niet op de Amerikaanse of tegen de billetjes van Roos. Om ons heen werd ook gevingerd, gepijpt en/of geneukt. Zo moet een Romeinse orgie eruit hebben gezien. Met een nieuw condoom (waar haalde Roos die toch in vredesnaam vandaan?) was het Amerikaanse kutje weer aan de beurt. In pornofilms worden beide gaatjes vaak om en om geneukt. Dat leek mij niet zo’n goed idee vanwege de bacteriën. 

Niet alleen het kutje van Miss Amerika, maar ook de hand van Roos hielp mij van mijn laatste potentiële nakomelingen af die keurig in een condoom in de prullenbak verdwenen. Al met al een geweldige avond waarop het nog lang erg onrustig is gebleven.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen