Een avondje Amsterdam

Ingezonden door Twan

Ik zat aan de bar van wat druk bezig was om mijn favoriete uitgaansgelegenheid te worden. Ze waren mij al opgevallen. Niet zozeer hij, die qua postuur en kleding in de categorie ‘dertien in een dozijn’ viel, maar met name zij. Een leuk gezichtje dat nu niet direct een klassieke schoonheid uitstraalde, maar dat net dat ondeugende had dat bij deze uitgaansgelegenheid paste. Halflang blond haar waarvan niet direct duidelijk was of dat nog net natuurlijk- of uit een potje afkomstig was. Haar kleding daarentegen liet heel duidelijk zien dat ik me in een erotisch café bevond.

Ik schatte hen qua leeftijd ergens in de vijftig in. Ik had het begin van de avond met leuke andere bezoekers doorgebracht. Eigenlijk wilde ik alleen maar even aan de bar gaan zitten om wat te drinken te bestellen. Romano zette een vers getapt biertje op het viltje van de brouwerij. Het been van de dame naast mij stootte opeens hard tegen het mijne. ‘Oh sorry,’ zei een vrouwenstem. ‘Geen probleem,' zei ik. Meteen in de richting van de vrouwenstem kijkend. Het bleek dat ik naast de eerdergenoemde blondine terecht was gekomen.

Wat de exacte aanleiding was weet ik niet meer, maar binnen de kortste keren ontstond er een geanimeerd gesprek tussen de blondine, die Maaike bleek te heten, haar man, die zich als Paul voorstelde, en ondergetekende. Mijn interesse voor Maaike werd groter naarmate ik haar beter kon bekijken. Net als de Ierse Sabrina had Maaike haar lichaam in een zwart kort jurkje gestoken dat niets aan haar lichaamsvormen te raden overliet. Hier en daar misschien net een rolletje teveel, maar dat gaf Maaike ook iets unieks.

Het geraffineerde samenstel van bandjes waarmee Maaike’s borsten werden bedekt, deed iets van het merk Marlies Dekkers vermoeden. Maaike’s benen zagen er goed uit in, wat later bleek, zwarte hold-up kousen met een prachtig elastiek tot net onder haar ‘gevarendriehoek’. Maaike’s voeten zaten in zeer sexy sandaallaarsjes die ik moeilijk exact te beschrijven vind. Plat gezegd was Maaike gewoon een lekker ding dat het woord 'seks' uitstraalde. Ons gesprek kwam al snel op de reden waarom Paul en Maaike hier aanwezig waren.

Naast dat Paul openlijk verklaarde biseksueel geaard te zijn, werd mijn oprechte interesse gewekt door de mededeling dat hij erg opgewonden kon raken als Maaike met een andere man aan het vrijen was. Dat klonk helemaal als ‘precies in mijn straatje’. Naast dat ik afwisselend zowel met Paul als met Maaike in gesprek was, wisselde het stel ook onderling informatie uit. Opeens draaide Maaike zich naar mij toe en zei -alsof het de normaalste zaak van de wereld was- dat Paul wilde dat Maaike mij aan de bar zou pijpen.

Alleen al door die uitspraak begon mijn wormvormig aanhangsel de eerste tekenen van leven te vertonen. Maaike zat een beetje onhandig aan de rits die mijn wetlook slip van voor naar achteren in tweeën verdeelde te frummelen. ‘Doe het zelf maar, anders doe ik jou misschien nog pijn.’ Ik toverde mijn lid tevoorschijn die met iedere hartslag in lengte en dikte toenam. ‘Wauw,’ fluisterde Maaike met haar ogen op mijn kruis gefixeerd. Wat mijn ego -en mijn lul- deed groeien. Maaike ging op haar hurken tussen mijn benen zitten en pakte mijn paal in haar rechterhand. 

Ze liet haar mond langzaam over mijn eikel zakken. Zoals wel vaker zorgde mijn eikel voor wat problemen die Maaike met verve wist te overwinnen. Ik voelde haar tong met het kleine hoefijzervormige piercinkje door het riempje van mijn voorhuid spelen. Wat mijn eikel alleen nog maar dikker liet worden en steeds harder liet kloppen. Om het nog erger te maken, pakte Paul Maaike’s hoofd van achteren vast om daarmee haar mond over mijn hele paal te duwen. Ik werd gewoon ‘gedeepthroat’! Mijn eikel bonkte achterin Maaike’s keel.

Ik verwachtte dat zij ieder moment zou gaan kokhalzen, maar dat gebeurde niet. Toen Pauls handen het hoofd van Maaike loslieten, woelde ik met mijn vingers door haar halflange haren. Iedere keer als Maaike haar mond over mijn paal liet zakken, duwde ik mijn heupen naar voren om tegelijkertijd Maaike's hoofd in mijn kruis te trekken. Mijn eikel bonkte telkens tegen haar huig. Dit moest zo niet al te lang doorgaan anders zouden miljoenen nakomelingen in Maaike's keelgat verdwijnen. ‘Wil je haar neuken?’ luidde Pauls retorische vraag. Paul liep als eerste het trappertje naar het souterrain af.

Maaike volgde en ik sloot met een keiharde pik onder een hoek van meer dan vijfenveertig graden de rij. Kennelijk hadden we de aandacht getrokken, want een schare van nieuwsgierigen volgden ons naar beneden. Tegenover de sling en een tafel met ‘stijgbeugels’ stond een kingsize platform met daarop een groot matras. Maaike en ik raakten in een woeste tongzoen verwikkeld. Onze tongen zaten in een wilde achtervolging en speelden ook regelmatig ‘tikkertje met verlos’. Maaike molk mijn paal die al rijkelijk voorvocht begon te produceren.

Mijn rechterhand zocht en vond Maaikes kruis waar ik een werkelijk spiegelglad geschoren poesje aantrof. Met het topje van mijn middelvinger draaide ik kleine cirkeltjes rond Maaike's clitje om daar vervolgens zo nu en dan even flink op te drukken. Wat steevast een 'Oeff' klank opleverde. Ik vleide Maaike ruggelings op het matras. Weer zogen onze monden zich op elkaar vast. Mijn hand verdween weer in Maaikes stringetje waar ik haar kusje onder mijn handen steeds natter voelde worden. Mijn middelvinger ging naar binnen.

Als ik hem kromde dan raakte ik net het ‘sponsje’ tegen de voorwand van Maaike's kutje aan waar ik haar G-spot vermoedde. Maaike reageerde door wild haar heupen omhoog te stoten. ‘The eagle has landed.’ Maaike gaf aan een voorkeur te hebben om in de sling geneukt te worden. Paul ontdeed haar van haar stringetje dat ik graag als trofee mee naar huis had genomen. Maaike ging wijdbeens in de sling liggen waarbij zij haar benen langs de buitenkant van de onderste twee kettingen legde.

Maaike's kutje stond wagenwijd voor mij open met schaamlipjes en een opgezwollen clit die om mijn tong en mond smeekten. Met mijn wijs- en middelvinger opende ik Maaike's lipjes en ik liet het puntje van mijn tong zachtjes langs en over de binnenkant van haar dieproze vleugeltjes gaan. Om vervolgens ook aan dat brutale genotsknopje aandacht te besteden. Maaike proefde naar walnoot. Heel bijzonder. Zuchtend en kreunend genoot Maaike van mijn tong en mond. Paul zat dwars door zijn broek met zijn pik te spelen. Zijn ogen op ons vastgepind.

Mijn linker wijs- en middelvinger hielden Maaike's lipjes open en mijn tong wenkte ieder golfje van Maaike's sapjes naar buiten. Maaike was nat. Kletsnat. Mijn rechter middelvinger maakte kleine rondjes rond Maaike's sterretje. Een paar tongbewegingen waarbij mijn speeksel, vermengd met Maaike's sapjes, haar sluitspier lieten glimmen, ontlokten kreetjes van genot. Ik voerde de druk op. Het eerste vingerkootje doorbrak de weerstand van de kringspier. ‘Neuk haar,’ smeekte Paul en gaf mij een verpakt condoom aan. Met mijn tanden opende ik de verpakking.

Ik moest het condoom echt uitrekken om hem over mijn blauwe, kloppende eikel te krijgen. Wat hier en daar commentaar van de omstanders opleverde. Maaike's ogen keken gretig naar wat zo dadelijk langzaam in haar geschoven zou worden. Ik besloot om haar niet meteen volledig te penetreren. Mijn hand voerde een geraffineerd kat en muis-spelletje over Maaike's clit, tussen haar lipjes en de ingang van haar kutje uit. Paul had zijn pik tevoorschijn gehaald. Op ons gefixeerd, was hij zichzelf aan het aftrekken. Net als sommige mannen om ons heen.

Uiteindelijk besloot ik om mijn kloppende pik langzaam in Maaike te laten verdwijnen. Wat niet echt lukte omdat Maaike in die sling lag. In plaats van dat ik in Maaike verdween, duwde ik haar alleen maar naar achteren. Een komisch fenomeen waarbij ik echt het ritme tussen mijn stoten en haar terug slingeren moest zien te vinden. Wat ook tot gevolg had dat mijn pik het ene moment diep in Maaike zat en het andere moment mijn glimmende pik volledig in vrijheid verkeerde. Iedere keer een soort van ‘plop-geluid’ producerend als mijn mega eikel tussen Maaike's schaamlipjes naar buiten werd getrokken.

Ik boog me over Maaike heen. In een tegenovergesteld ritme als waarin ik haar neukte, stootte ik mijn tong in Maaike's mond waar hij gulzig en dankbaar werd verwelkomd. Ik voelde een onvermijdelijk hoogtepunt naderen. Absoluut verhoogd vanuit mijn exhibitionistische neigingen. Ik trok me uit Maaike terug en trok het condoom van mijn pik waarbij het overigens volledig scheurde. Met mijn balzak tegen Maaike's gloeiende kutje trok ik mijzelf af. Vier of vijf rukbewegingen later schoten een paar druppels roomwit zaad naar buiten om op Maaike's buik te landen.

Een laatste hoeveelheid sperma landde op een samengetrokken tepelvlek. Paul nam mijn plaats over. Keihard ging zijn pik bij Maaike naar binnen. Paul ging als een bezetene in Maaike tekeer. Ik ging links naast Maaike staan en bood mijn nog harde pik aan. Maaike draaide haar gezicht naar mij toe, pakte mijn lul en nam hem in haar mond. Aan de andere kant van haar had een donkergekleurde man zijn leuter tevoorschijn gehaald. Zijn ‘geval’ deed de reputatie van negroïde mannen geen goed. Maar dat kan ook aan het gedempte licht hebben gelegen.

Maaike's linkerhand omklemde zijn tegenvallende piemeltje. Hem pijpen wilde Maaike niet. Mijn rechterhand zocht -en vond- Maaikes kontgaatje. Dat ik daarbij Pauls pik aan zou raken, stoorde mij totaal niet. Opeens had ik zijn scrotum ook volledig in mijn hand wat Paul vanuit zijn biseksuele geaardheid alleen maar op prijs stelde. Maaike was bloedgeil en kletsnat. Daardoor verdween mijn wijsvinger ook letterlijk gesmeerd diep in Maaike's darm, wat mij een forse beet in mijn eikel opleverde die in reactie daarop meteen weer begon op te leven.

Hoezeer Paul zijn best ook deed, klaarkomen lukte hem niet. Ik wist niet zeker of Maaike wel al een hoogtepunt had bereikt. Ik vroeg haar of zij wel eens spuitend klaar was gekomen. 'Nog nooit,' maar Maaike dacht dat dat bij haar ook niet zou lukken. Ze wilde het wel eens proberen. Ik legde haar weer op het kingsize matras. Maaike opende vanzelf haar benen. Weer voelde ik dat ongelofelijk gladgeschoren kutje dat nu al droop. Mijn ring- en middelvinger verdwenen zonder enige vorm van weerstand. In Maaike kromde ik ze en ging ik weer op zoek naar dat ‘sponsje’.

In een steeds hoger en wreder tempo vingerde ik Maaike die lag te kronkelen. Kreunen werd in toenemende mate vergezeld door soppende geluiden. Het geluid van mijn hand die genadeloos tegen het natte, geile vlees van Maaike's samentrekkende kutje kletste. Of Maaike ook echt gespoten heeft, zullen we nooit weten. Wel dat ik het gevoel had dat Maaike vol in mijn hand plaste en dat we de vloer voor het matras met doekjes droog hebben moeten wrijven. Dus, kenners onder u, zegt u het maar.

Met vriendelijke woordjes van wederzijdse dank en met een drankje aan de bar namen we afscheid van elkaar. Een heerlijk einde van een prachtige avond.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem